'88 też się stara, a co! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Heja a u mnie wbrew prognozie pogody słoneczko wychodzi czasem zza chmurek
Cieszę się bardzo, bo w tym miesiącu mam widoczny spadek tempki, we wtorek 36,7 wczoraj 36,4 a dziś znowu 36,7 coś czuję że to to, bo od wczoraj zaczełam się czuc jak na okres, tzn podbrzusze tak odczuwałam. Ale będę cierpliwie czekac
-
nick nieaktualny
-
monifah nie nastawiaj sie bo nic z tego nie wyjdzie zajmij sie czyms innym teraz, teraz moze sprzataniem przed swietami albo czyms innym i zobaczysz za 2 tygodnie II krechy:)
asiorek kochana tobie tez milego dzionka zycze:)Monifah lubi tę wiadomość
Maria ur. 06.03.2010 2950 gr i 55cm
Aleksandra ur 17.12.2014 3100gr i 51 cm -
Wiem wiem Kochane, ale jak dziś zobaczyłam znowu skok tempki to aż serce się uradowało przez te zaspane oczy jak spojżałam ,
Ja tak, mam zamiar dziś okna umyc jak się nie rozpada, bo wczoraj to tak lało, że nawet jak bym umyła to tylko do połowy, bo falami przychodził deszcz. Muszę teraz bo wyjeżdżam w sobotę w służbowych sprawach i wracam dopiero w piątek przed Wielkanocą, więc jak wieczorami do Was nie zajrzę to będę miała chyba sporo do nadrabiania
-
Reasumując chciałam napisac że do dnia @ na pewno nie będe miała czasu testowac hehe myślę, że to na plus.
Bo aż wstyd chodzic do apteki po testy juz którys raz z kolei, hehe już chyba z 4-5 aptek mam w polu zakupów na zmianęWiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2014, 11:34
-
Zamawiałam te po 1 zł, ale jakoś im nie wierzę, bo pokazywały mi słabe kreski, a w ciąży nadal nie jestem. Poza tym jakoś wkurzało mnie że na nich zawsze jakieś odciśnięcia miałam i jak kolor przechodził to tam gdzie było te wciśnięcie (byc może paznokciem przy sortowaniu w hurtowni albo nie wiem czym)zawsze zostawał kolor i zawsze gdzie w pobliżu tej linii testowej. Nie wiem byc może takie felerne partie akurat miałam ale się do nich zniechęciłam.
Teraz kupiłam sobie parę sztuk takich po 1,40 zł tych kasetowych.
Ja obcykałam sobie takie apteki właśnie gdzie np bobo test ten zółty jest po 4,90, a wczesniej przy pierwszym cyklu kupiłam w aptece za 11.50 zł to zwątpiłam. Bardziej chodziło mi o to że te panie z apteki zaczęły mnie kojarzyc i raz miałam sytuację jak byłam z mamą moją i ona chciała coś od wątroby no mniejsza z tym, to ja mówię, to ja skoczę Ty zaczekaj w samochodzie i całe szczęscie, bo wchodzę,a pani farmaceutka to bobo czy pre test, aż mnie zatkało hehe dobrze że nie poszłam z mamą, bo w sumie nie wie że się staramy, choc już tam na pewno przeczuwa, wiadomo jak te mamy są "krok przed tobą "Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2014, 16:47
Another lubi tę wiadomość
-
Cześć Dziewczęta. Dawno mnie nie było. Trochę ostatnio dużo spraw na głowie i brak czasu na siedzenie przed kompem. Ja ostatnio chodzę całkiem zadowolona, bo polepszył mi się śluz. I to bez wiesiołka itp. Od paru dni mam całkiem mokre gatki i ciągnie się i ciągnie Napawa mnie to optymizmem Widać zmiana diety wpłynęła korzystnie nie tylko na moją wagę Mój upragniony czerwiec coraz bliżej. Najchętniej już dzisiaj zaciągnęłabym Męża do roboty ;)Tego jeszcze nie widzieli, żebym zamiast cieszyć się urlopem w Rzymie to już czekam aż wrócę i będę mogła się spokojnie starać ;P
Monifah - trzymam kciuki:) A co do testów ciążowych. Zawsze możesz zamówić w aptece internetowej. Ja już tylko tak zamawiam leki bez recepty. Jak się zbierze tych witaminek, kwasów foliowych itd to i tak się zwróci koszt dostawy w porównaniu z cenami w aptekach stacjonarnych.Monifah lubi tę wiadomość
-
Monifah wrote:Heja a u mnie wbrew prognozie pogody słoneczko wychodzi czasem zza chmurek
Cieszę się bardzo, bo w tym miesiącu mam widoczny spadek tempki, we wtorek 36,7 wczoraj 36,4 a dziś znowu 36,7 coś czuję że to to, bo od wczoraj zaczełam się czuc jak na okres, tzn podbrzusze tak odczuwałam. Ale będę cierpliwie czekac
a co z naszą listą staraczek 88 ??? jakies nowe ??Monifah lubi tę wiadomość
-
Bulinka88, myślę, że faktycznie apteki www są lepsze jakoś nigdy mi się nic nie uzbierało, że w takiej zamówic, co do suplementów diety to znajduje w dośc dobrych cenach stacjonarnie. Myślę, że jak nadejdzie ten czerwiec to dacie czadu a wakacje w Rzymie mmmm.... się rozmarzyłam, niestety ja od soboty w sumie w delegacji cały tydzien eh
Anutka, jak dziś u Ciebie u mnie dziś znowu 36,7 stopnia, podbrzusze już naprawdę mniej boli, taki stopień miedzy miesiączkowym a owulacyjnym powiedziałabym
A lista chyba czeka i nabiera pewności
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny, u mnie testy owulacyjne bledną, czyli ten z dnia 15 był najciemniejszy. Jeśli właśnie wtedy wystąpiła owulacja to dzis jest moj 6dpo, duzo serduszkowalismy w okresie teoretycznie plodnym wiec teraz czekam. Niemam żadnych większych objawów poza powiększonych piersiami i od dwóch dni pobolewa mnie podbrzusze, ale to tylko tyle. Staram sie nie nakrecac, dIs byłam na zakupach i szeroko ominelam sekcje z testami
Muszę czekać, jeśli nie ten cykl to będzie następny.
Trzymam za wszystkie was kciuki. -
Cześć Słońca.
Udało się, będziemy mieli Dzidzie. Zrobiłam test wczoraj i dziś oba pozytywne.
Chciałabym Wam podziękować za słowa otuchy i wsparcia.
Życzę każdej spełnienia pragnienia bycia mamą.:)i wierzę,że zobaczę u Was same zielone kropeczki.:* Zamierzam do Was zaglądać i śledzić same wysokie temperatury Kochane!!
Buziaki~Ania~, Anna88, Monifah, Maniuś, bulinek88, asiorekkkk, anksunamun88 :-) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny