'88 też się stara, a co! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Aneczka ja jednak bym pojechała na IP. Będziesz spokojniejsza.
-
Aneczka też jechałabym na IP.
Pięknie te serduszka wyglądają ja stopuję na jakiś czas26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
👩 34🧔🏻♂️ 40
💊 Euthyrox N 25
grudzień ❤️🩹 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJaponeczka coś się wydarzyło? Czy chcesz odpocząć?
Dziewczyny macie jakiś sposób na zgagę?? Od rana miałam mega mdłości po jajecznicy, aż zęby zaciskałam, pojechałam do sklepu i kupiłam puszkę coli, wypiłam i przez 15 minut było dobrze, ale teraz mam zgagę życia -
Już prawie przeszło teraz tylko pare plamek krwi. Jak sie znów powtórzy to pojade. Mam straszne mdłosci od rana normalnie tragedia. Poza tym ciągle jestem głodna. Maż wziął jeszcze tydzień urlopu zeby ze mna być. Nic mi nie pozwala robic. Powiedział ze najlepiej by bylo gdybym cały czas leżałaaneczka
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
jest też anesteloc bez recepty tyle ze troche słabszy. Bierzesz jedną tabletke na czczo. Powinno działać . Jestem dzis strasznie ociężała wcale nie moge sie załatwic to też jeden z objawów ciąży ?? Krwawienie też juz coraz słabsze wiec moze bedzie dobrze...aneczka
-
nick nieaktualny
-
Enzunio w końcu nam się uda Trzeba w to wierzyć (choć już czasami mam dość czekania i kolejnych rozczarowań). Też zaszłam w momencie kiedy tego się nie spodziewałam. Teraz trzeba działać i uda się, musi!!!
Aneczka a jak tam u Ciebie? Jak się czujesz? Plamienia ustały? -
Już prawie tak. dobrze sie czuje tylko mam mdłości i dziś mnie zgaga męczy jeszcze te piersi swędzą jak diabli ale wszystko wytrzymam byle tylko z dzidziusiem bylo ok Dziś powiedziałam mojej babci to aż sie popłakała taka zadowolona. A jak tam u was ??? trzymam kciuki i czekam teraz na wieści od was ze sie udałoaneczka
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja wskakuje z mężem na rowery i jedziemy ma baseny
-
Vercia a Ty jakie masz plany?
-
nick nieaktualny