A może zmiana tematu? ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnySzybko się robi:-)
Opakowanie suchej cieciorki namoczyć nocą. Wlej sporo wody, bo pęcznieje bardzo.
Rano odcedź. Wrzuć do malaksera : odcedzoną ciociorkę, 2 cebulę, kawałek papryki, przyprawy (sól, pieprz, czosnek, zioła prowansalskie, curry jakie lubisz) 2 jaja i zmiksuj, ale nie na gładką masę. Podgrzeje olej na patelni i formujemy kotleciki. Smaż do zarumienienia. Ja jeszcze podpiekłam je w piekarniku przez surowe jajka. No i z kechupem pycha!!! Z pomidorami, cebulką i jogurtem:-)Rene lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Rene, już się nie mogę doczekać paczki :D:D I jeszcze wygrałam licytację drutków :D Dostanę to będę w niebie :D
Rene lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Magdzia, a tylko sobie robisz? Pokażesz jakieś swoje dzieła?
-
nick nieaktualny
-
Śliczny kolorek:)
Magdzia85F lubi tę wiadomość
-
Rene, będę się starała:) Bo na spokojne dłubanie czas mam po 19
Rene lubi tę wiadomość
-
Dziękuję za myśli:*
W miarę możliwości staram się bywać codziennie, no ale czasem po prostu ciężko z czasemRene lubi tę wiadomość
-
Ellka wrote:Dziękuję za myśli:*
W miarę możliwości staram się bywać codziennie, no ale czasem po prostu ciężko z czasem -
Rene, nie licz na to;p musiałabyś się sama wywalić :P:P
Samopoczucie u mnie na szczęście w porządku:) Czasem mnie tylko przymuli, brzuch poboli ale tak to ok:)Rene lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja dzisiaj drzemka krótka i bardzo późna i masakra jest oczy mi się same zamykają, jestem wykończona