A może zmiana tematu? ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Towarzystwo działa?
Ja właśnie wróciłam z zakupów i wcinam pizze -
nick nieaktualny
-
Magdzia sto lat dla męża! Rok młodszy od mojego, mój w poniedziałek ma urodziny - 32. A propo urodzin - chciałam mężowi jakąś niespodzinkę zrobić. Myślałam o kinie i obiedzie w knajpce, ale On taki że pewnie albo kino albo knajpka :p a noże macie jakieś fajne pomysły na coś bardziej oryginalnego?
W ogole mam lekkie wyrzuty bo przed wczoraj zaraz po przytulankach mój spadł z łóżka. Wyglądało to komicznie bo zabrakło mu łóżka i fikołka w tył normalnie zrobił i się cały poobijał chłop :p...
Magdzia85F lubi tę wiadomość
-
Rene, słoiki i puszki na sałatki Jutro będę robić dwa rodzaje;)
Jak się czujesz? Wczoraj coś chyba mało tutaj byłaś.. -
nick nieaktualnyCześć dziewczyny, możzna dołączyć do pogaduszek o wszystkim i o niczym? przeczytałam kilka pierwszych stron i bardzo tu miło u Was
od razu pytanko - Ellka - ten blog o szydełkowaniu to Twój? Twoje dzieła, rozumiem? Kurczę, jakie cudeńka! aż mam ochote podjąć kolejną próbę nauczenia się szydełkowania, bo pozostałe dwie spełzły na niczym - tzn straciłam zapał po jakiś dwóch dniach prób
Magdzia85F - wszystkiego najlespszego dla mężaWiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2017, 09:06
Rene, Magdzia85F lubią tę wiadomość
-
Gabi, witamy Tu każdy mile widziany:D
Tak, to moje dziergadełka;) Dziękuję:* miło słyszeć, że się podobają)
Po dwóch dniach? Czyli należysz do osób niecierpliwych? Ja też;p Ale jak widzę jak z jednej nitki fajne rzeczy powstają to aż chce się dziergać Jakbyś chciała, to mogę pomóc i podpowiedzieć co nieco;) -
Ellka wrote:Rene, słoiki i puszki na sałatki Jutro będę robić dwa rodzaje;)
Jak się czujesz? Wczoraj coś chyba mało tutaj byłaś..
jakie będziesz robić sałatki? -
gabi544 wrote:Cześć dziewczyny, możzna dołączyć do pogaduszek o wszystkim i o niczym? przeczytałam kilka pierwszych stron i bardzo tu miło u Was
od razu pytanko - Ellka - ten blog o szydełkowaniu to Twój? Twoje dzieła, rozumiem? Kurczę, jakie cudeńka! aż mam ochote podjąć kolejną próbę nauczenia się szydełkowania, bo pozostałe dwie spełzły na niczym - tzn straciłam zapał po jakiś dwóch dniach prób
Magdzia85F - wszystkiego najlespszego dla męża -
Rene, bidulko:* Oby było coraz lepiej:*
W planach mam jarzynową klasyczną i gyrosa. Mam nadzieję, że wyjdąRene lubi tę wiadomość
-
Poznań dziś ciepły i słoneczny, aż chce się żyć. Zwłaszcza że to piąteczek
-
nick nieaktualny
-
Magdzia85F wrote:Hej! Byłam dzisiaj na badaniach. TSH spadło z 4,4 na 2,14. Beta 21000:-) ale progesteron spadł z 27 na 24 :'(
Mam wizytę w poniedziałek. Nie wiem czy się martwić, czy nie tym progesteronem?
też mam wizyte w poniedziałek:-) -
Rene zapraszam
Rene lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Magdzia. Tak mam Hashimoto. Ale ja robiłam anty Tpo. To to miałam ponad normę