A może zmiana tematu? ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Koni, a na kiedy wypada?
-
Rene zabiegany dzień. Za dwie godziny goście i zleci do wieczora.weekend minie nie wiadomo kiedy.
Może wieczorem wreszcie odpoczne.
Co u Ciebie? -
nick nieaktualnyHej! My z Mężem mamy leniwą niedzielę i w łóżku:-P z wesela wróciliśmy przed 23. Taka objedzona byłam, że szok. A wcale dużo nie zjadłam.
Pogoda brzydka, więc dnia nie szkoda.
Rene Ty chyba już lepiej się czujesz?
Elka do Nas goście to wpadają od święta. Każdy daleko. -
Wypilam kawę i niepotrzebnie brzuch tylko rozbolal
Magdzia, u nas cześć rodziny bliżej Ale większość się rozjechala. Rzadko zdarza się okazja żeby większość zebrać niestety -
nick nieaktualny
-
No to jeszcze troszkę czasu jest
Ja dopiero się położyłam żeby odpocząć. -
nick nieaktualnyHej hej nie było mnie w weekend, bo wiecznie coś wypada. A to wizyta u teściów, a to rodzeństwo wpadło niezapowiedzianie
Rene, Magdzia - trzymam kciuki za wizyty. Oby były już serduszka, ja zobaczyłam już na pierwszej wizycie w 5t 5d więc wszystko możliwe jak się czujecie?
Koni - jeszcze chwilka jest, może coś wpadnie, jakiś pomysł
Ja właśnie wypiłam kawę i pasowałoby się ubrać, ogarnąć ale dziecko mi zasnęło na mnie i za nic się odłozyć nie da. Dobrze, że mam obiad ze wczoraj, bo takiego spadku energii jak dziś to już dawno nie miałam u nas deszczowo dziś i chłodno, ale to mi akurat pasuje, bo w ostatnich dniach upały tropikalne, więc fajna odskocznia. Dzisiaj wstałam, zobaczyłam taką ponurą aurę i pomyślałam że nie mogę się doczekać jesieni. Uwielbiam jesień, taki chłodek, kolorowe liście a od tego to już rzut beretem do Bożego Narodzenia
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Magdzia, już pulsowało? Pięknie:)
Przykro mi że jednak cholerstwo Cię dopadło:(:*Magdzia85F lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTak cała Fasolka pulsowała. Tak leciutko. Może dopiero zaczęła??? W sumie wg kalendarza, to mam 6t4d. Z USG 6t1d. Więc niewielka różnica. Pewnie przez te cykle raz 28 raz 31.
No niestety. W sumie, to już wiem, czemu takie wahania wagi. I węglowodany powodują puchnięcie. -
Magdzia A ile miałaś tsh? Dawkę Ci zmieniła?
-
nick nieaktualny
-
Już za 2 tygodnie? Mi ostatnio lekarka powiedziała że leki działają po 2 miesiącach gdzieś.
-
nick nieaktualny
-
Może za często sprawdzasz i nie zdąża się uregulować ?
No niestety tak lubi. Ja za dwa tygodnie muszę sprawdzić i wolę nie myśleć bo się zaczynam denerwować -
nick nieaktualny