A może zmiana tematu? ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Magdzia, ja od początku jestem na euthyroxie
-
nick nieaktualny
-
Loteria - dotarłas? ja raz utknęłam na 16 godzin na małym lotnisku pod Mediolanem. Jeszcze koło północy przyszła pani i powiedziała że ona tu sprząta i mamy wyjsć, Haha. Większość ludzi na dworze stała przez cztery godziny! A samolot był opóźniony 19 godzin finalnie, ale przed minięciem 16, wpuścili nas do małej klitki, odbili bilety i kazaliczekac. Zeby nie płacić odszkodowań...
A innym razem utknęłam ba lotnisku w Londynie. Przyleciałam i pierwszy raz od kilkunastu lat spadł wtedy śnieg. Byliśmy na innym lotnisku, ludzi jak mrowek, nikt nie mógł wyjechać bo korki, pociągi nie jeździli. Sześć godzin wtedy czekałam żeby się z lotniska ruszyć ... -
Hej hej:)
Ale dziewczyny macie przygody:)
-
Hej leciałam z rainbow ale nawalil przewoźnik czyli Small Planet a maszyna to airbus A320. Podróż powrotna była straszna , najgorzej było lecieć nad oceanem. Bardziej przeraża mnie rozbicie się w wodzie niż o ziemię.. Może dlatego że nie umiem pływać
-
nick nieaktualnyHej hej
Jakos nie moge sie zebrac zeby na spokojnie usiasc i napisac a o nadrobieniu zaleglisci nie wspomne...zawsze cos zawsze ktos eh...
Maz juz od poniedzialku w pracy i my znowu sama mamy ostatno ciezkie noce wiec drzemki zaliczamy obie.
Dzis Lela miala maly wypadek ( troche z mojej winy mam mega wyrzuty sumienia i jak sie na nia patrze to mi sie plakac chce) po godzinny placzy (obie ) wkoncu uddalo mi sie ja uspokoic na spokojnie obejrzec i po kolejnej godzine usnela. mam nadziejje ze noc bedzie wmiare spkojna.
Jakie macie plany na weekend? ja zamierzam wyciagnac meza do zoo jak mi jutro kasiorke przeleja a jak nie to hmm nie wiem bedziemy leniuchowac
Spijcie dobrze -
nick nieaktualny
-
Magdzia, przykro:( A przyczyny mogą być różne ponoć. Ktoś w rodzinie u Ciebie na to choruje?
-
nick nieaktualny
-
Pewnie, lepiej posprawdzać
U mnie niestety ciągnie się w rodzinie problem z tarczycą. -
Hej hej:)
U mnie słoneczko za oknem wali po oczach;) jem śniadanie a potem muszę jechać do pupy;p -
Rene i jak, skorzystałaś coś z tej pogody?
-
nick nieaktualny