A może zmiana tematu? ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry:)
Ale tu cisza dzisiaj. Pobudka halo halo
Pisać jak Wam dzień minął -
nick nieaktualny
-
Rene, a masz możliwośc na drzemki? Ja dzisiaj pospałam może z godzinkę, bo co chwilę ktoś coś chciał.
Magdzia, też mam wzdęcia, takie bolesne;/ -
Ellka wrote:Rene, a masz możliwośc na drzemki? Ja dzisiaj pospałam może z godzinkę, bo co chwilę ktoś coś chciał.
Magdzia, też mam wzdęcia, takie bolesne;/
dobrze że chociaż w nocy mogę spać spokojnie bez pobudek:-) -
Ja w pierwszej budziłam się po kilka razy. Co prawda miałam większy brzuch, ale mmam nadzieję że teraz to mnie ominie;)
-
Magdzia85F wrote:Zjadłam śniadanie i dopiero o 13 2 małe suche bułki z kabanosami. I co??? Wzdęcia!!!! Ozesz! Kupiłam ogórki kiszone, no spe, herbatę koprowa i Warkę radler 0 alko. Teraz może dam radę przespać noc?!
-
Męża mi wywiało do Zakopanego:( Do 21,22 będę się martwić czy dojedzie bezpiecznie z powrotem. Nawet zamówiony burgerek niewiele pociesza
-
Ellka wrote:Męża mi wywiało do Zakopanego:( Do 21,22 będę się martwić czy dojedzie bezpiecznie z powrotem. Nawet zamówiony burgerek niewiele pociesza
burgerek mówisz hm....może i bym zjadła ale nie wiem czy całego bo ostatnio kiepsko u mnie z apetytem -
Rene, współczuję:* A ja mam na razie dobre przeczucia co do płci, bo mogę jeść słodkie
Rene lubi tę wiadomość
-
Rene, śmiej się z synem to mnie całkiem odrzuciło od czekolady, mnie - czekoladożercę ;p
Magdzia85F, Rene lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Magdzia, chłopak będzie?
Pytasz o wzdęcia? W dzień czasem ale niedużo;) -
Magdzia85F wrote:Mnie też z dala od słodyczy. Smakuje mi kwaśne bardzo, jak nigdy. Owoce też kwaśne.
Elka a Ciebie męczą w dzień? Ja ogólnie mam jelito drażliwe a teraz to chyba całą otrzewną.
Rene a jak w poprzednich ciążach??? W porównaniu do tej?
co do kulinarnych zachcianek teraz bardziej ciągnie mnie do kwaśnego -
nick nieaktualny
-
Magdzia, no wiesz, mi smaki się sprawdziły;p
Na razie nic, ale może zacznę jeść espumisan;)Magdzia85F lubi tę wiadomość
-
Magdzia85F wrote:Elka jakby był chłopak, to padnę! U mnie mama - trzy córki, starsza siostra dwie córki, młodsza siostra jedną córka! A tu ja i chłopak!?
A kiedy wzdęcia Cię męczą i co z tym robisz?
Rene to chłopiec? Ty masz dwie córcie i dwóch synków?Magdzia85F lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny