ananas na zagnieżdżenie?
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja w cyklu w ktorym sie udalo pilam wino do owulacji,a po niej suszone morele,ananasy i orzeszki Oprocz tego byl to pierwszy cykl z castagnusem i drugi ze zdrowym nasieniem...co pomoglo nie wiem do konca ale pewnie wszystko po troszke pozdrawiam
Evaa, Ania1986, Nina86, Agness27, Ren lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyManiuś wrote:Ja w cyklu w ktorym sie udalo pilam wino do owulacji,a po niej suszone morele,ananasy i orzeszki Oprocz tego byl to pierwszy cykl z castagnusem i drugi ze zdrowym nasieniem...co pomoglo nie wiem do konca ale pewnie wszystko po troszke pozdrawiam
-
Maz bral androvit,salfazin,l-karnityne...zmienil bielizne na luzniejsza ofaz tryb zycia na bardziej aktywny...oprocz tego jogurcik i kiwi codziennie...morfologia z 1% skoczyla na 7% i poprawila sie ruchliwosc...
A ananasa jadlam przez 4 dni po polowce...od 7 dnia po ovu... -
Mysle ze sok 100 % tez moze byc...
Trzymam za Was kciuki kochane &&&
PS. Nasze starania trwaly prawie dwa lata i wiem co to comiesieczna zalamka i placz,ale mimo wszystko warto jest nie tracic wiary!!!Aganeska, kasza lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
"ananas swiezy zaraz po transferze, a to dlatego ze potencjalnie pomaga w implantacji zarodka. Wszystko to za sprawa bromeliny tam zawartej, ktora potencjalnie przygotowuje macice i ulatwia implantacje (rowniez poprzez fakt, ze dziala przeciwzapalnie). Ten suplement nie jest w 100% potwierdzony przez nauke, ale cos w tym jest co sie o nim pisze i mysle, ze warto sprobowac (nic nie kosztuje, a smak wysmienity)"
żródło http://dobrzebozdrowo.blogspot.com/2013/07/odzywianie-przy-ivf-i-nie-tylko.htmlManieczka86, Ania1986, anja83, Anna1975, nuurra lubią tę wiadomość
-
http://natural-fertility-info.com/bromelain-pineapple-for-implantation.html
Wazne,zeby jesc srodek ananasa. Ten, ktory w puszkach jest wyciety.
Tam jest najwiecej bromelainy.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2015, 17:10
Pchelkaa lubi tę wiadomość
08.09 - transfer
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny