ananas na zagnieżdżenie?
-
WIADOMOŚĆ
-
- ananas swiezy zaraz po transferze, a to dlatego ze potencjalnie pomaga w implantacji zarodka. Wszystko to za sprawa bromeliny tam zawartej, ktora potencjalnie przygotowuje macice i ulatwia implantacje (rowniez poprzez fakt, ze dziala przeciwzapalnie). Ten suplement nie jest w 100% potwierdzony przez nauke, ale cos w tym jest co sie o nim pisze i mysle, ze warto sprobowac (nic nie kosztuje, a smak wysmienity)[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Ja akurat ananasa lubie, ale jem tylko od czasu do czasu bo tak mnie jezyk piecze ze pozniej nic jesc nie moge hihihi. Jutro planujemy z lubym wypic winko i ananaska do tego, bo kupilam pare dni temu o tym soku to mowilam wlasnie dla kogos kto nie je ananasa swiezego z roznych powodow. Musze przyznac, ze kiedys zrobilam sok z ananasa i kupilam ten z marvit i nie bylo jakiejs roznicy. Czesto pije od nich Sok marchewkowy, ktory ma tylko jednodniowa date waznosci i tez smakuje jak taki z sokowirowki. Ja generalnie uwielbiam owoce i soki mniam!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2015, 09:51
karolinka1992 lubi tę wiadomość
-
Kurcze, ja ostatnio dwa ananasy zjadlam, jednego kupilam na bazarku osiedlowym, a drugiego w Lidlu.
Srodek byl nieco twardszy od reszty, no ale bez przesady Gruszka jest chyba twardsza.
No ale aparaty na zeby to inna sprawa.karolinka1992 lubi tę wiadomość
08.09 - transfer
-
Idgie wrote:Kurcze, ja ostatnio dwa ananasy zjadlam, jednego kupilam na bazarku osiedlowym, a drugiego w Lidlu.
Srodek byl nieco twardszy od reszty, no ale bez przesady Gruszka jest chyba twardsza.
No ale aparaty na zeby to inna sprawa.[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
Pol ananasa to za duzo.
1. Purchase a ripe pineapple. Organic is always best.
2. Use a knife to remove the pineapples exterior.
3. Cut through the middle of the pineapple, from top to bottom, leaving halves to work with.
4. From each half, slice six to eight equally sized wedges.
5. After confirmed ovulation (or an embryo transfer, in the case of In-Vitro Fertilization), begin consuming one to two slices of pineapple each day.
One to two slices is really the most you should ingest in a single day as well. And because of the blood thinning properties, you should also avoid taking aspirin (or any other medicinal blood thinners)Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2015, 12:06
08.09 - transfer
-
Ja też próbuję ananasa, tym bardziej, że lubię jak na złość nie mogę go w mojej małej mieścinie kupić...jak tak, to w biedronce góry ananasów leżały, a jak mi trzeba, to nie ma nigdzie jeden jedyny w delikatesach nie nadający się już do jedzenia
Jeszcze dziś udam się na poszukiwania, bo wczoraj mi się skończył... -
Ja zaczęłam drugiego dnia wyższych temperatur.
Udało mi się wczoraj kupić, ale musiałam po niego specjalnie jechać 12km
Ja w tym cyklu nie nastawiam się na 'cuda', ale jeśli mogę w jakimś stopniu zwiększyć prawdopodobieństwo to czemu nieWiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2015, 13:53
wiola0912 lubi tę wiadomość
-
Witajcie dziewczyny dołączam do Was ja od dzis zaczęłam konsumować ananasa tylko u mnie mały problem ,ponieważ ananasa w kawałkach nie lubie blehh juz myślałam,ze moze środek będę zjadać a resztę zmiksuje blenderem ale nie wiem czy tak można ??! Pozdrawiam
-
Biedroneczka29 wrote:Witajcie dziewczyny dołączam do Was ja od dzis zaczęłam konsumować ananasa tylko u mnie mały problem ,ponieważ ananasa w kawałkach nie lubie blehh juz myślałam,ze moze środek będę zjadać a resztę zmiksuje blenderem ale nie wiem czy tak można ??! Pozdrawiam
-
o! bardzo często jem ananasa, bo go uwielbiam, a nie wiedziałam o jego dobroczynnych właściwościach w kontekście starań o dziecko
zazwyczaj albo podjadam go w kawałkach, albo miksuje z innymi owocami i piję jako koktalj.
miksowanie ma też tą zaletę, że można zmiksować ten środek, w którym jest ponoć najwięcej bromelainy.
nie polecam tylko miksować ananasa z produktami mlecznymi, bo strasznie gorzknieje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2015, 20:05
Po 3 latach starań, w końcu z nami Pola, 30.03.2018r.
moje dwa aniołki...
Aniołek, lipiec 2015, cp
Leonek, styczeń 2017, 28tc