Bo i dla nas wyjdzie słońce 🤩
-
WIADOMOŚĆ
-
Unify w takim razie trzymam kciuki ✊ Ja się od rana kręciłam tak mi się siku chciało, a nie miałam siły wstać😂😂😂 I tym sobie tłumaczę niższa tempkę 😂🤣
Niezapominajka nie lubię.... Bardzo nie lubię temperatury i testu😑 wchodząc dzisiaj na Twój wykres powtarzałam, że będzie tempka w górze. Ehhh przytulam🤗🤗🤗
unify lubi tę wiadomość
Mamy to !!! 11dpo⏸️😍 28.09
30.11 7,4 cm chłopiec 💙🥰
-
Achna jak ja nie lubię takich pytań, nacisków... Przez to z jedną częścią znajomych musieliśmy uciąć kontakt, bo nie rozumieli, a dla nich tryb impreza jest co tydzień. Także rozumiem w pełni i zamiast się dobrze czuć to tak jak piszesz, byłaś spięta 😕 A do PMSa jeszcze czas i oby nie przyszedł!
Dzięki dziewczyny 😘 Zrobiłam ten test dzisiaj tylko dlatego, że takie było zalecenie lekarza, a okres jeszcze nie przyszedł chociaż już czuję go za rogiem. Po tym spadku to myślę, że maksymalnie jutro będzie, ale lutealna wtedy trochę dłuższa 😒 Nie jestem załamana, bo czułam, że nic z tego także się nie nastawiałam nawet. Myślę, że jak to kiedyś będzie ciąża to mimo wszystko będę czuła się jakkolwiek inaczej. A ja nie czułam nic nowego, cykl jak wszystkie pozostałe. To nie mój czas.👩🏼29 PCOS, IO, PAI-1 4G/5G hetero, AMH 3.48
🧔🏼31
𝟐𝟎𝟏𝟗:
Maj: rozpoczęcie starań 🌱
𝟐𝟎𝟐𝟎:
Maj: Gameta Gdynia
🔸6 cykli stymulowanych
𝟐𝟎𝟐𝟏:
Czerwiec:
🔸3 IUI (2 IUI CB💔) ➡️ 14dpi: 156, 16dpi: 404, 24dpi: 5280, 27dpi: ❤️
𝟐𝟎𝟐𝟐:
Luty: Łucja 3090g, 53cm 👶🏼🩷
“𝐸𝑣𝑒𝑛 𝑚𝑖𝑟𝑎𝑐𝑙𝑒𝑠 𝑡𝑎𝑘𝑒 𝑎 𝑙𝑖𝑡𝑡𝑙𝑒 𝑡𝑖𝑚𝑒.” 🕊️ -
Achna wrote:Niezapominajka tule mocno mocno ♥️♥️♥️
Dzis mam dzien dola. Mam przeczucie ze to jeszcze nie ten czas... Jeszcze wczorajszy wypad do knajpy to totalna porażka... A czemu nie pijesz? No napij się z nami. No jedno piwko. Czemu ludzie nie potrafią zrozumieć slowa nie. Nie chcę. Nie mam ochoty i już. Chyba juz nie potrafię być wuluzowana Asia sprzed starań. Od razu miałam spięty tylek i chciałam stamtąd wyjść. Chyba zaczyna wjeżdżać pms i bede dzis płacząca....
Musialam sie wygadać ale komu jak nie Wam... Nikt nie przecież nie zrozumie lepiej....
Bardzo dobrze cię rozumiem. Taki scenariusz jest i u mnie i na pewno u nas wszystkich.
Głupie gadki znajomych ,, a może ty w ciaży jesteś..."
-
Niezapominajka 🍀 wrote:Achna jak ja nie lubię takich pytań, nacisków... Przez to z jedną częścią znajomych musieliśmy uciąć kontakt, bo nie rozumieli, a dla nich tryb impreza jest co tydzień. Także rozumiem w pełni i zamiast się dobrze czuć to tak jak piszesz, byłaś spięta 😕 A do PMSa jeszcze czas i oby nie przyszedł!
Dzięki dziewczyny 😘 Zrobiłam ten test dzisiaj tylko dlatego, że takie było zalecenie lekarza, a okres jeszcze nie przyszedł chociaż już czuję go za rogiem. Po tym spadku to myślę, że maksymalnie jutro będzie, ale lutealna wtedy trochę dłuższa 😒 Nie jestem załamana, bo czułam, że nic z tego także się nie nastawiałam nawet. Myślę, że jak to kiedyś będzie ciąża to mimo wszystko będę czuła się jakkolwiek inaczej. A ja nie czułam nic nowego, cykl jak wszystkie pozostałe. To nie mój czas.
Witamina D -> 78
HSG 2019 -> drożne
AMH 1,91
badanie nasienia 2019 vs 2021
morfologia 4% -> 3% ❌
Koncentracja 46,05 mln/ml (norma >15) ->111,50 Miliony / ml mln/ml ✅
Całkowita liczba 115,13 mln (norma >39M/Próba) -> 490,60 M/Próba ✅
Ruch postępowy 55% (norma >32%) -> 50,23 % ✅(zmalało ❌)
Ruchome 58,14 %(2021) ✅ -
Hej w niedzielę 😙
U mnie PMS pełna gęba.... wczoraj poryczalam sobie w poduszkę... nie wiem samo wyszlo bo nerwy się skumulowaly i wybuchłam... nastaja przynajmniej 3 dni kiedy to mam już dość,koniec,odpuszczam itd.....A później zacznę znow od nowa.
Dzis już jest spadek i na papierze śladowe ilości zabarwione cappuccino takze z zegarkiem w reku 16 dni fl i 17 dnia dzień dobry jestem....😔😔
Z mężem pioruny poszly takze życzę Wam miłego dnia bo mój będzie byle do wieczora...byleby przetrwac....
✊ kciuki za Was , 🙏 wysikajcie te 2 kreski bo jakoes fatum mamy ...odczarujcie nasz wątekWiadomość wyedytowana przez autora: 20 września 2020, 08:13
👶 2012r (syn)--> Anty --> 2017r rozpoczęcie starań
👼 2019r -15tc 💔
👼 2019r - 9tc 💔
2 x CB 💔
06.2023r - CB 💔
06.2024r - CB 💔
❌Toczeń [10.2023r Remisja Ana 1:5120-> 1:360]/ Endometrioza ❌ -
Dziewczyny, powiedzcie mi jak to jest.. czy za kazdym razem ovitrelle utrzymuje się u Was tyle samo dni?
Witamina D -> 78
HSG 2019 -> drożne
AMH 1,91
morfologia 4% -> 3% ❌
Mama8latka wrote:Hej w niedzielę 😙
U mnie PMS pełna gęba.... wczoraj poryczalam sobie w poduszkę... nie wiem samo wyszlo bo nerwy się skumulowaly i wybuchłam... nastaja przynajmniej 3 dni kiedy to mam już dość,koniec,odpuszczam itd.....A później zacznę znow od nowa.
Dzis już jest spadek i na papierze śladowe ilości zabarwione cappuccino takze z zegarkiem w reku 16 dni fl i 17 dnia dzień dobry jestem....😔😔
Z mężem pioruny poszly takze życzę Wam miłego dnia bo mój będzie byle do wieczora...byleby przetrwac....
✊ kciuki za Was , 🙏 wysikajcie te 2 kreski bo jakoes fatum mamy ...odczarujcie nasz wątek👩🏼29 PCOS, IO, PAI-1 4G/5G hetero, AMH 3.48
🧔🏼31
𝟐𝟎𝟏𝟗:
𝟐𝟎𝟐𝟎:
🔸6 cykli stymulowanych
𝟐𝟎𝟐𝟏:
Czerwiec:
𝟐𝟎𝟐𝟐:
Mama8latka wrote:Hej w niedzielę 😙
✊ kciuki za Was , 🙏 wysikajcie te 2 kreski bo jakoes fatum mamy ...odczarujcie nasz wątek
Ja za jakieś 2 dni też przywitam okres i już dziś to czuję bo wyje bez powodu
Witamina D -> 78
HSG 2019 -> drożne
AMH 1,91
morfologia 4% -> 3% ❌
Hej kochane w niedzielę!:*
Achna przytulam mocno♥, znam ten ból odpowiadania na pytania "dlaczego nie pijesz". U mnie ciut łatwiej bo mówię (i to akurat prawda), że mam problemy jelitowe i nie mogę, bo fatalnie się czuję po alkoholu. Ludzie potrafią być okropni pod tym względem.
Unify ten wykres wygląda mocno obiecująco! Wierzę, że to Twój szczęśliwy cykl!🍀 🍀 🍀
Clausix czekamy na Twoje testowanie jeszcze raz♥
Niezapominajka i Mama8latka mocno przytulam!:*
Papillon ogromnie się cieszę, że po wizycie u gina super informacje. Oby to był szczęśliwy cykl🍀🍀🍀
Ja też mam PMS pełną gębą( Podbrzusze czuję już tak jakbym teraz miała okres. Temp. niczego sobie, 36,75, żadnych spadków i wzlotów, płasko. Na nic się nie nastawiam , cierpliwie, albo raczej niecierpliwie czekam na okres. Co chwilę jestem zmęczona i senna, kiepskie noce za mną. Wczoraj chodziłam jak zombi, a pilnowałam mojego chrześniaka. Na dodatek łapie mnie przeziębienie, lekki katar już się pojawił no i kaszel:(
Wiecznie mi zimno, chodzę w grubych skarpetkach i swetrach + siedzę pod kocem.
W piątek byłam na babyshower i tak jak się spodziewałam, wróciłam do domu to ryczałam.
Faza lutealna to masakra dla mnie:((
Życzę Wam miłej i pięknej niedzieli:):*Niezapominajka 🍀, MayMasza, unify lubią tę wiadomość
"Cierpliwy do czasu dozna przykrości, ale później radość dla niego zakwitnie". -
Niezapominajka no właśnie szkoda ,że nie w tą drugą stronę jesteśmy razem 😔
w takich dniach właśnie trzyma się mnie zły humor, zal, rozgoryczenie i smutek dlatego pewnie ucichne tu na jakiś czas ale oczywiście na biezaco będę Was czytac.
MayMasza nasz organizm wie predzej co się szykuje.... mój tak samo ale u Ciebie dopoki 🐵 nie ma to jeszcze może jakiś Cieeeen nadziei się tli
Tak w ogóle to MY kobiety mamy przerabane!!! Faceci patrza krzywo bo wrzeszczymy czy ryczymy bez powodu, są zgrzyty i oczywiście to MY jesteśmy te zle i w ogóle jakieś nienormalne, ale nie potrafią zrozumieć tego jaka BURZA hormonow co miesiac u nas wystepuje... nie do konca wszystkie zachowania są przez nas kontrolowane, i nikt mi nie powie że można nad tym zapanować bo czasami po takim wybuchu stoje i zastanawiam się co.sie właśnie odjebal..... 🤔🤔😒Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 września 2020, 08:43
👶 2012r (syn)--> Anty --> 2017r rozpoczęcie starań
👼 2019r -15tc 💔
👼 2019r - 9tc 💔
2 x CB 💔
06.2023r - CB 💔
06.2024r - CB 💔
Mama8latka wrote:Niezapominajka no właśnie szkoda ,że nie w tą drugą stronę jesteśmy razem 😔
w takich dniach właśnie trzyma się mnie zły humor, zal, rozgoryczenie i smutek dlatego pewnie ucichne tu na jakiś czas ale oczywiście na biezaco będę Was czytac.
MayMasza nasz organizm wie predzej co się szykuje.... mój tak samo ale u Ciebie dopoki 🐵 nie ma to jeszcze może jakiś Cieeeen nadziei się tli
Tak w ogóle to MY kobiety mamy przerabane!!! Faceci patrza krzywo bo wrzeszczymy czy ryczymy bez powodu, są zgrzyty i oczywiście to MY jesteśmy te zle i w ogóle jakieś nienormalne, ale nie potrafią zrozumieć tego jaka BURZA hormonow co miesiac u nas wystepuje... nie do konca wszystkie zachowania są przez nas kontrolowane, i nikt mi nie powie że można nad tym zapanować bo czasami po takim wybuchu stoje i zastanawiam się co.sie właśnie odjebal..... 🤔🤔😒
Witamina D -> 78
HSG 2019 -> drożne
AMH 1,91
morfologia 4% -> 3% ❌
Ja nie uzywalam nigdy Ani Ovitrelle Ani pregnylu takze pojęcia nie mam ale dziewczyny mowia że te 14 dni musi minac i dopiero po 14 dniach cień może oznaczać że się udalo A nie zastrzyk.👶 2012r (syn)--> Anty --> 2017r rozpoczęcie starań
👼 2019r -15tc 💔
👼 2019r - 9tc 💔
2 x CB 💔
06.2023r - CB 💔
06.2024r - CB 💔
MayMasza, a ile jesteś dzisiaj dokładnie dni po zastrzyku? Tak jak pisze Mama8latka do 14 dni może się utrzymywać, a czytałam i o 16 dniach, u niektórych dziewczyn, ale to raczej skrajny przypadek.👩🏼29 PCOS, IO, PAI-1 4G/5G hetero, AMH 3.48
🧔🏼31
𝟐𝟎𝟏𝟗:
𝟐𝟎𝟐𝟎:
🔸6 cykli stymulowanych
𝟐𝟎𝟐𝟏:
Czerwiec:
𝟐𝟎𝟐𝟐:
MayMasza moze wcześniejsze kreski to zastrzyk a ten cien z dzis oznacza ze moze zaskoczylo i bedzie ciemniał z dnia na dzień. Pokaz nam ten cien czy i my go widzimy04.11.2021 ⏸️🍀
28.06.2022 Blanka 🥰 Julia 🥰
👼11.2020r. 11tc💔
👱♀️ 29 lat
3dc:
AMH- 5,53
Tsh-1.55-->2,1 -->1,73-->2,02
Lh-7.78-->6,84✔️
Fsh-7.48-->8,57✔️
Estradiol-59.54--> <20 ❌
Prolaktyna-11.45--> 7,17✔️
Testosteron-0.27✔️
👱♂️29 lat
morfologia 4 %--->5%✔️
Koncentracja 58.70 mln/ml --->88.61mln/ml✔️
“Dalej. Otwórz drzwi, o których mówiono, że nie da się ich otworzyć. Tam czeka życie” -
Niezapominajka 🍀 wrote:MayMasza, a ile jesteś dzisiaj dokładnie dni po zastrzyku? Tak jak pisze Mama8latka do 14 dni może się utrzymywać, a czytałam i o 16 dniach, u niektórych dziewczyn, ale to raczej skrajny przypadek.
Ale nigdy tak dlugo. Obawiam się że znowu 'zaskoczylo' i poszlooooo...
Witamina D -> 78
HSG 2019 -> drożne
AMH 1,91
morfologia 4% -> 3% ❌
Achna wrote:MayMasza moze wcześniejsze kreski to zastrzyk a ten cien z dzis oznacza ze moze zaskoczylo i bedzie ciemniał z dnia na dzień. Pokaz nam ten cien czy i my go widzimy
Witamina D -> 78
HSG 2019 -> drożne
AMH 1,91
morfologia 4% -> 3% ❌
MayMasza wrote:Dziś 17 dzień po. Bo brałam czwartek dwa tygodnie temu.
Ale nigdy tak dlugo. Obawiam się że znowu 'zaskoczylo' i poszlooooo...👩🏼29 PCOS, IO, PAI-1 4G/5G hetero, AMH 3.48
🧔🏼31
𝟐𝟎𝟏𝟗:
𝟐𝟎𝟐𝟎:
🔸6 cykli stymulowanych
𝟐𝟎𝟐𝟏:
Czerwiec:
𝟐𝟎𝟐𝟐:
Mama8latka, Niezapominajka nie lubię bardzo jesteście bliżej niż dalej, wierze, że już naprawdę niedługo się uda! :*
Unify trzymam kciuki żeby to była implantacja, wszystko na to wskazuje!
Achna znam to... Nienawidzę tłumaczyć się dlaczego nie piję, teraz mam trochę lepszą wymówkę, ale i tak słyszę, ze karmienie to nie powód 🤦♀️ często nawet unikałam wyjść, bo nie chciało mi się tłumaczyć, że nie chce, bo źle się czuję po alko albo że się staramy. Po poronieniu nie piłam w ogóle i nikt nie mógł tego zrozumieć. Ja się po alko czuję źle więc mnie w ogóle nie ciągnie, 3 dni potem z życia wyjęte. Doszło do tego, że ściemniałam, że biorę leki, bo mówienie, że mój organizm źle przyswaja alkohol nie pomagało. Nie rozumiem tego naciskania na picie, zawsze mnie to zastanawia czemu innym tak na tym zależy. Za tydzień mam wyjście z koleżankami i zaczynam szukać wymówki, choć wcześniej bardzo chciałam iść, ale wiem co będzie 🙄🙄Niezapominajka 🍀, unify lubią tę wiadomość
-
Niezapominajka 🍀 wrote:Kurcze 17 dzień po zastrzyku to już myślę, że nie wynik zastrzyku, a wykres od 9 dnia Ci spadał. Coś tutaj faktycznie nie gra ☹️ Chyba zaczelabym szukać w immunologii, może faktycznie u Ciebie to problem z zagnieżdżeniem? Koniecznie powiedz o tym lekarzowi, dobrze, że to wylapalaś, mimo wszystko wierzę, że Ci to pomoże 🙂 A nóż kreska zacznie ciemnieć?? ✊🏻🍀
Witamina D -> 78
HSG 2019 -> drożne
AMH 1,91
morfologia 4% -> 3% ❌
Ruchome 58,14 %(2021) ✅