Bo i dla nas wyjdzie słońce 🤩
-
WIADOMOŚĆ
-
Jednorożec89 kochana bardzo bardzo dziękuję za ekspresową przesyłkę 🥰🥰🥰🥰
Mam nadzieję,że przyniesie mi szczęście 🥰🥰😙
Niezapominajka 🍀, Jednorożec89, Clausix, krolik, Papillon, unify, Paulinaaa, bambusek93, MayMasza, Reikja lubią tę wiadomość
👶 2012r (syn)--> Anty --> 2017r rozpoczęcie starań
👼 2019r -15tc 💔
👼 2019r - 9tc 💔
2 x CB 💔
06.2023r - CB 💔
06.2024r - CB 💔
❌Toczeń [10.2023r Remisja Ana 1:5120-> 1:360]/ Endometrioza ❌ -
Mama8latka wrote:
Bardzo się cieszę .
Ona jest zarażona wirusami ciążowymiMama8latka lubi tę wiadomość
Dawniej Biedrona89
11.2021- puste jajo płodowe 💔
17.07.2018 - Franio 💙💙
17.04.2021 - Jaś 💙💙
Kwas foliowy, Wit D3
Morfologia nasienia - ✅
HyCoSy - oba jajowodu drożne
Histeroskopia - stan zapalny i mikropolipowatość endometrium
Lipiec 2024 Wracamy do starań 😊 lametta+Ovitrelle+luteina
"Póki Bóg nie raczy odsłonić przyszłości ludzkiej, cała ludzka mądrość będzie się mieścić w tych paru słowach: Czekać i nie tracić nadziei!" A.Dumas -
Kzz wrote:No i z bzyków nici !
Dostałam wyniki posiewu .
Całe szczęście nie mam grzybicy ktorej się obawiałam!
No to super, że nie ma grzybicy A jakieś inne bakterie wykryto czy wszystko w porządku?
Czemu z bzykow nici?"Cierpliwy do czasu dozna przykrości, ale później radość dla niego zakwitnie". -
No to teraz z Clausix jesteście skazane na sukces ♥️ jak to zadziała to zamawiam następna haha😍
Clausix, Mama8latka lubią tę wiadomość
💁♀️28
🙋♂️31
starania o pierwsze dziecko od 01.2020
owulacje potwierdzone monitoringiem, jajeczka rosną/ dosyć późna owulacja i krótka f.lutealna
badania nasienia - 09.2020
morfologia 6%✔️
ruchliwe 80%✔️
bezwzględna ilość prawidłowych 22,8mln✔️
30.11- laparoskopia z histeroskopią, udrożniony lewy jajowód, brak endometriozy
17.05- sono hsg, lewy jajowód drożny, prawy przepuścił kontrast z lekkim opóźnieniem.
21.07 ⏸️ 13dpo beta 80,2❣️
23.07 15dpo beta 278,1 ❣️
26.07 18dpo beta 2246
-
hannah_92 wrote:No to super, że nie ma grzybicy A jakieś inne bakterie wykryto czy wszystko w porządku?
Czemu z bzykow nici?
Czytałam że może zagrażać dziecku, wiec wole nie ryzykowac. Najlepiej wyleczyć, potem powalcze o ciąże
hannah_92 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny mam wyniki i mój progesteron w 5dpo wynosi 18,98 😍 (norma do 23,9) ależ to była piękna owulka. Zobaczymy jak 7dpo będzie 😆
Witaminę D mam 70, a norma do 80,wiec przestaję łykać 😂
Cholesterol lekko przekroczony jak zawsze, ale dosłownie minimalnie.hannah_92, Clausix, unify, Niezapominajka 🍀, Mggg, Mama8latka, Mala_syrenka, krolik, Paulinaaa, Natka95, Reikja lubią tę wiadomość
Mamy to !!! 11dpo⏸️😍 28.09
30.11 7,4 cm chłopiec 💙🥰
-
Papillon wrote:Dziewczyny mam wyniki i mój progesteron w 5dpo wynosi 18,98 😍 (norma do 23,9) ależ to była piękna owulka. Zobaczymy jak 7dpo będzie 😆
Cholesterol lekko przekroczony jak zawsze, ale dosłownie minimalnie.
Super!Papillon lubi tę wiadomość
33 lata, starania od 10.2019
03.2020 - 💔6 tc 02.2021 - 💔 cp 03.2023 - 💔9 tc
💊 Euthyrox 50/75, Metformina 750, Acard 150, Dostinex 0,5, Prograf 1, + worek supli 😅
💊 M - Fertilman Plus 2x1
"Na końcu wszystko będzie dobrze. Jeśli nie jest dobrze, to znaczy, że to jeszcze nie koniec." -
Papillon wrote:Dziewczyny mam wyniki i mój progesteron w 5dpo wynosi 18,98 😍 (norma do 23,9) ależ to była piękna owulka. Zobaczymy jak 7dpo będzie 😆
Jej ale czad!!💃💃 No musi być ciąża z takiej pięknej owulacji 😍 witamina D na super poziomie! A cholesterolem się nie przejmuj, słucham mądrych ludzi i mówili, że jak jest tylko troszkę przekroczony to nic nie szkodzi, grunt żeby reszta była ładna jak LDL, HDL i trojglicerydy.
Ale się cieszę razem z Tobą😊😊Papillon lubi tę wiadomość
"Cierpliwy do czasu dozna przykrości, ale później radość dla niego zakwitnie". -
Kzz wrote:Mam paciorkowca.
Czytałam że może zagrażać dziecku, wiec wole nie ryzykowac. Najlepiej wyleczyć, potem powalcze o ciąże
To faktycznie lepiej wyleczyć a potem działać. Obu jak najszybciej🙏
Ja czekam na wyniki z wymazu szyjki macicy w kierunku bakterii i grzybów. Mam nadzieję, że będzie wszystko ok."Cierpliwy do czasu dozna przykrości, ale później radość dla niego zakwitnie". -
Do jutra psiapsie😊 ważny dzien przed Nami🍀
I trzymajcie kciuki aby moja bajka trwala dalej🙏☘☘Papillon, hannah_92, Clausix, Niezapominajka 🍀, Mala_syrenka, krolik lubią tę wiadomość
-
Ja marzę o takim 7/8dpo🤣Papillon, hannah_92 lubią tę wiadomość
💁♀️28
🙋♂️31
starania o pierwsze dziecko od 01.2020
owulacje potwierdzone monitoringiem, jajeczka rosną/ dosyć późna owulacja i krótka f.lutealna
badania nasienia - 09.2020
morfologia 6%✔️
ruchliwe 80%✔️
bezwzględna ilość prawidłowych 22,8mln✔️
30.11- laparoskopia z histeroskopią, udrożniony lewy jajowód, brak endometriozy
17.05- sono hsg, lewy jajowód drożny, prawy przepuścił kontrast z lekkim opóźnieniem.
21.07 ⏸️ 13dpo beta 80,2❣️
23.07 15dpo beta 278,1 ❣️
26.07 18dpo beta 2246
-
Hannah_92 😘😘😘
Dziękuję dziewczyny, ale mam dobry humor teraz 😁💓
Teraz już czekam na czwartek, oby progesteron wyleciał w kosmos jeszcze bardziej i coś oznaczał 🤣🤣🤣 Na Na na na 😜
Tak mąż powiedział, że trójglicerydy i ldl i hdl całkiem całkiem, więc w dupie z tym cholesterolem 🤣🤣🤣🤣
Trzymam kciuki za jutro ✊😁
hannah_92 lubi tę wiadomość
Mamy to !!! 11dpo⏸️😍 28.09
30.11 7,4 cm chłopiec 💙🥰
-
unify wrote:Super wyniki!
Do jutra psiapsie😊 ważny dzien przed Nami🍀
I trzymajcie kciuki aby moja bajka trwala dalej🙏☘☘
Kochana mocno trzymam✊✊ będzie dobrze❤unify lubi tę wiadomość
"Cierpliwy do czasu dozna przykrości, ale później radość dla niego zakwitnie". -
Jednorożec no tymi wirusami NAJBARDZIEJ chciała bym się zarazic 🥰😍🤩
Jak to zadziała to wysyłam dalej 🤩🤗
Papillon jaki piękny prog i to 5dpo 😳😳😳🤩🤩🤩 piękna owu była A może już się coś w dobra stronę szykuje 😁😍
Trzymam za Was jutro kciuki kochane 😙Papillon lubi tę wiadomość
👶 2012r (syn)--> Anty --> 2017r rozpoczęcie starań
👼 2019r -15tc 💔
👼 2019r - 9tc 💔
2 x CB 💔
06.2023r - CB 💔
06.2024r - CB 💔
❌Toczeń [10.2023r Remisja Ana 1:5120-> 1:360]/ Endometrioza ❌ -
hannah_92 wrote:To faktycznie lepiej wyleczyć a potem działać. Obu jak najszybciej🙏
Ja czekam na wyniki z wymazu szyjki macicy w kierunku bakterii i grzybów. Mam nadzieję, że będzie wszystko ok. -
Papillon oj ja Ci wróżyłam ciążę z tej owulacji i narazie progesteron mnie nie myli. Nigdy takiego wyniku nie miałam 🤩💚
Unify kciuki za ciemniejącą kreskę ✊🏻 Wiedziałam, że tak będzie 😜 Dziewczyny, które krótko się starają i trafiają na forum, bardzo się martwią, a szybko zachodzą. Szczęście i Tobie dopisało 🙂
Clausix, Achna kciuki za Wasze piękne kreski jutro ✊🏻🍀
Mama8latka dzisiaj 1 dzień ciąży u Ciebie, z takimi wiruskami bądź gotowa na Kropka 🍀
MayMasza co z Twoim okresem?Mama8latka, Papillon, MayMasza lubią tę wiadomość
👩🏼29 PCOS, IO, PAI-1 4G/5G hetero, AMH 3.48
🧔🏼31
𝟐𝟎𝟏𝟗:
Maj: rozpoczęcie starań 🌱
𝟐𝟎𝟐𝟎:
Maj: Gameta Gdynia
🔸6 cykli stymulowanych
𝟐𝟎𝟐𝟏:
Czerwiec:
🔸3 IUI (2 IUI CB💔) ➡️ 14dpi: 156, 16dpi: 404, 24dpi: 5280, 27dpi: ❤️
𝟐𝟎𝟐𝟐: