Bo i dla nas wyjdzie słońce 🤩
-
WIADOMOŚĆ
-
Clausix wrote:Mam dziś taki stan - zostanę tu sama! Ostatnia! K*rwa co jest nie tak AAAAAAAAAAAAAAAAAA
Taki vibe dziś.... Chce wrócić do łóżka, ale muszę wystartować w przetargu o 12, więc zebrałam dupe i jadę do biura. Zamówię NAC i poszukam tego Aromka. Skąd brać motywację na kolejny miesiąc... Jak po raz kolejny wstać z podłogi, gdy życie kopie cie prosto w twarz...
Znam ten bol 😪
31.01.21 - cień ⏸🍀 10dpo
01.02.21 - ⏸ 🍀 11dpo
03.02.21 - beta 44 🤞🥰 13dpo
05.02.21 - beta 159 😍 ⬆️ 252% 15dpo
19.02.21 - 9:30 - nasze pierwsze spotkanie ❤ Maleństwo 4mm z bijącym serduszkiem 🥰
04.03.21 - kroplówki, dzidzia 1,39cm 😍
06.04.21 - USG 12+4 🤞zdrowy bobasek 6,70cm 🥰 prawdopodobnie chłopiec 💙😍
09.06.21 - USG 21+4 🤞Kazio waży 551 gram i jest zdrowym chłopcem 💙😍
26.07.21 - 1340g 🥰💙
13.08.21 - USG 30+5 🤞 synek waży 1989g
07.10.21 - 3920g 💙
13.10.21 - o 12:36 Kazio przyszedł na Świat 😍 4270g 59cm 💙
03.2020 💔 9tc poronienie zatrzymane
Starania od 04.2020
Nasienie:
Koncentracja 29,94 mln/ml (> 15mln/ml) ✔
Całkowita liczba 128,74 M/próba (> 39 M/próba) ✔
Ruch postępowy 58,49% (> 32%)✔
Ruchome 70,28% (> 40%) ✔
Morfologia 2% (> 4%) ➖
Zwiększona lepkość ➖ -
Papillon właśnie mężowi mowilam o tym siemieniu, że jak zaszłam z córką to też piłam i pamiętam do dziś jak stałam w pracy w sukience i mnie tak zalało 🙈 wtedy jakoś zaszłam 🙈 podjarał się bardzo i czeka tylko jak młoda pójdzie spać żeby działać haha 🙈 a ja czekam żeby owulaka siknac 🤣🤣 porównując z tamtym cyklem to do 2 dni powinna być owulka 😁😁mega się cieszę, bo w końcu potrafię to zaobserwować 😁😁
Alisek, Natka nie zawsze aż taki śluz jest do zajścia potrzebny, może w środku macie dużo, ale nie wypływa. Jednak patrząc na mnie i Papillon to warto to siemie pić, bo serio cuda na śluz działa 😍Natka95, Papillon, hannah_92 lubią tę wiadomość
-
To był długi dzień pełen wrażeń dla nas wszystkich od wkurwienia po płacz ze szczęścia...
Ja zasypiam na stojąco ale od kilku dni budze Sie o 4-5 i nie mogę spać...
Zdążyłam umówić sie do mojego gina... Mial wolny termin na 8 października ale poprosilam o tydzien później bo z młodym byłam za szybko i nic nie zobaczyłam... Czyli na 14 października wizyta 💓 nadzieje mam ze bedzie wszystko dobrze bo niestety moja mama tylko mnie donosiła a 2 ciążę straciła.... Oblatuje mnie strach ale wiem ze musze trzymac sie dzielnie...
Dobranoc laski ❤️ 😍 trzymam kciuki ✊ 🍀 🍀 🍀 🍀 🍀 🍀 🍀Natka95, Papillon, Niezapominajka 🍀, krolik, Alisek93, Clausix, Reikja, unify lubią tę wiadomość
04.11.2021 ⏸️🍀
28.06.2022 Blanka 🥰 Julia 🥰
👼11.2020r. 11tc💔
👱♀️ 29 lat
3dc:
AMH- 5,53
Tsh-1.55-->2,1 -->1,73-->2,02
Lh-7.78-->6,84✔️
Fsh-7.48-->8,57✔️
Estradiol-59.54--> <20 ❌
Prolaktyna-11.45--> 7,17✔️
Testosteron-0.27✔️
👱♂️29 lat
morfologia 4 %--->5%✔️
Koncentracja 58.70 mln/ml --->88.61mln/ml✔️
“Dalej. Otwórz drzwi, o których mówiono, że nie da się ich otworzyć. Tam czeka życie” -
Kzz co Ty gadasz ostatnio miałaś progesteron 8,5 z tego co pamiętam. Teraz dopiero co test owu pozytywny. Ja uważam, że organizm zmierza w dobrym kierunku. Sama 2 ostatnie cykle miałam bezowulacyjne przez przerośnięta torbiel. A teraz progesteron jak marzenie, także głowa do góry i pamiętaj tutaj nikt nie polepsza sobie humoru nieszczęściami innych.😘
Achna domyślam się, że dzisiejszy dzień jest pełen emocji. Pozytywnie zazdroszczę i czekam na swój moment, a mam nadzieję, że niedługo przyjdzie 😍
Wszystko będzie w porządku ✊ Super, że udało się umówić wizytę na połowę października 💓 Czekamy!
Królik w takim razie udanych seksow 😜😝💜🐝🐝🐝🐝Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2020, 20:28
Niezapominajka 🍀, Achna, krolik, Reikja, Mggg lubią tę wiadomość
Mamy to !!! 11dpo⏸️😍 28.09
30.11 7,4 cm chłopiec 💙🥰
-
Achna wrote:To był długi dzień pełen wrażeń dla nas wszystkich od wkurwienia po płacz ze szczęścia...
Ja zasypiam na stojąco ale od kilku dni budze Sie o 4-5 i nie mogę spać...
Zdążyłam umówić sie do mojego gina... Mial wolny termin na 8 października ale poprosilam o tydzien później bo z młodym byłam za szybko i nic nie zobaczyłam... Czyli na 14 października wizyta 💓 nadzieje mam ze bedzie wszystko dobrze bo niestety moja mama tylko mnie donosiła a 2 ciążę straciła.... Oblatuje mnie strach ale wiem ze musze trzymac sie dzielnie...
Dobranoc laski ❤️ 😍 trzymam kciuki ✊ 🍀 🍀 🍀 🍀 🍀 🍀 🍀
U mnie to samo, od 2 nocy źle śpię, często się budzę, mam wrażenie, że w ogóle nie spałam, ale czuję, że jednak przyjdzie @. Pobolewa mnie brzuch, chodzę zła. W tym miesiącu raczej znowu nici 😭😭
31.01.21 - cień ⏸🍀 10dpo
01.02.21 - ⏸ 🍀 11dpo
03.02.21 - beta 44 🤞🥰 13dpo
05.02.21 - beta 159 😍 ⬆️ 252% 15dpo
19.02.21 - 9:30 - nasze pierwsze spotkanie ❤ Maleństwo 4mm z bijącym serduszkiem 🥰
04.03.21 - kroplówki, dzidzia 1,39cm 😍
06.04.21 - USG 12+4 🤞zdrowy bobasek 6,70cm 🥰 prawdopodobnie chłopiec 💙😍
09.06.21 - USG 21+4 🤞Kazio waży 551 gram i jest zdrowym chłopcem 💙😍
26.07.21 - 1340g 🥰💙
13.08.21 - USG 30+5 🤞 synek waży 1989g
07.10.21 - 3920g 💙
13.10.21 - o 12:36 Kazio przyszedł na Świat 😍 4270g 59cm 💙
03.2020 💔 9tc poronienie zatrzymane
Starania od 04.2020
Nasienie:
Koncentracja 29,94 mln/ml (> 15mln/ml) ✔
Całkowita liczba 128,74 M/próba (> 39 M/próba) ✔
Ruch postępowy 58,49% (> 32%)✔
Ruchome 70,28% (> 40%) ✔
Morfologia 2% (> 4%) ➖
Zwiększona lepkość ➖ -
O to może i ja te siemie zacznę pić ja sluzu mam mega mało naprawdę, może ten żel coś pomoże teraz ale te siemie to nie głupi pomysł. Jak to pić? Kupić zmielone siemie i pić ten kisiel z wody??
wrzesień 2018 - córcia 6cs
listopad 2021 - corcia 10 cs -
M mnie ochrzanił "ile razy można poruszać ten sam temat (badań)"... Chyba muszę odczekac parę dni, ale kurde to jest strasznie ważne, a mam wrażenie że on tak niby chce, ale nie chce tego robić 😕 może serduszka polepszą mu humor i się w końcu zapisze 😂33 lata, starania od 10.2019
03.2020 - 💔6 tc 02.2021 - 💔 cp 03.2023 - 💔9 tc
💊 Euthyrox 50/75, Metformina 750, Acard 150, Dostinex 0,5, Prograf 1, + worek supli 😅
💊 M - Fertilman Plus 2x1
"Na końcu wszystko będzie dobrze. Jeśli nie jest dobrze, to znaczy, że to jeszcze nie koniec." -
1 łyżkę siemienia mielę blenderem ręcznym i zalewam ciepłą wodą, potem to wypijam całe. Takie zmielone na świeżo ma najwięcej właściwości, gotowe zmielone ma ich mniej, bo one po jakimś czasie od zmielenia sie utleniają. A ziarna najlepiej zmielić, bo to w środku są te cenne składniki. Chociaż w cyklu z córką zalewałam wrzątkiem całe ziarna i też podziałało super na śluz, teraz chciałam wydobyć wszystko co dobre z siemienia to blenduje
Chyba ciemnieje, co sądzicie?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2020, 21:36
Zoe oznacza życie lubi tę wiadomość
-
Kzz, a skąd wiesz, że na pewno owu nie masz? Miałaś monitoring ostatnio?
Achna to czekamy na wieści z wizyty✊ i na piękny przyrost bety w piątek ✊
Clausix, kurcze faceci to chyba się boją tego badania żeby czasem z ich strony nic złego nie wyszło... Koleżanki mąż też się tak wzbraniał, po roku starań dopiero poszedł, okazało się, że wszystko u niego super, następny cykl zaszli, ale biochem niestety mój oczywiście cwaniak mówił, że on nie rozumie, dlaczego ten kolega takie opory miał, a jak mu powiedziałam, że też go wyślę na badania jak nam długo nie będzie wychodziło to się obruszył, że przecież z nim wszystko ok 🙄🙃 póki tego tematu nie poruszyłam to wszystko łyka co mu każe jeść, ale badanie to najlepiej ominąć 🤪Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2020, 21:43
-
krolik wrote:Kzz, a skąd wiesz, że na pewno owu nie masz? Miałaś monitoring ostatnio?
Clausix, kurcze faceci to chyba się boją tego badania żeby czasem z ich strony nic złego nie wyszło... Koleżanki mąż też się tak wzbraniał, po roku starań dopiero poszedł, okazało się, że wszystko u niego super, następny cykl zaszli, ale biochem niestety mój oczywiście cwaniak mówił, że on nie rozumie, dlaczego ten kolega takie opory miał, a jak mu powiedziałam, że też go wyślę na badania jak nam długo nie będzie wychodziło to się obruszył, że przecież z nim wszystko ok 🙄🙃 póki tego tematu nie poruszyłam to wszystko łyka co mu każe jeść, ale badanie to najlepiej ominąć 🤪
Takie z nich wszystkich kozaki dopóki nie chodzi o nich 😜 żadne z naszych badań nie jest ani trochę przyjemne, powinni to wziąć pod uwagę 😜
Myślę, że w końcu pójdzie, już ma mniej obronną pozycję niż miesiąc temu, ale jednak trochę chyba się cyka... Dojrzewa do tego 😜 powiedziałam mu, że teraz jest najlepszy moment bo i tak będę miała okres to nie będzie serduszek, a jak się zdecyduje później to nie będzie serduszek dłużej 😂Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2020, 22:30
33 lata, starania od 10.2019
03.2020 - 💔6 tc 02.2021 - 💔 cp 03.2023 - 💔9 tc
💊 Euthyrox 50/75, Metformina 750, Acard 150, Dostinex 0,5, Prograf 1, + worek supli 😅
💊 M - Fertilman Plus 2x1
"Na końcu wszystko będzie dobrze. Jeśli nie jest dobrze, to znaczy, że to jeszcze nie koniec." -
Clausix mistrzyni podejścia mężczyzn 😍🙈😁
Clausix lubi tę wiadomość
04.11.2021 ⏸️🍀
28.06.2022 Blanka 🥰 Julia 🥰
👼11.2020r. 11tc💔
👱♀️ 29 lat
3dc:
AMH- 5,53
Tsh-1.55-->2,1 -->1,73-->2,02
Lh-7.78-->6,84✔️
Fsh-7.48-->8,57✔️
Estradiol-59.54--> <20 ❌
Prolaktyna-11.45--> 7,17✔️
Testosteron-0.27✔️
👱♂️29 lat
morfologia 4 %--->5%✔️
Koncentracja 58.70 mln/ml --->88.61mln/ml✔️
“Dalej. Otwórz drzwi, o których mówiono, że nie da się ich otworzyć. Tam czeka życie” -
krolik wrote:Kzz, a skąd wiesz, że na pewno owu nie masz? Miałaś monitoring ostatnio?
Clausix, kurcze faceci to chyba się boją tego badania żeby czasem z ich strony nic złego nie wyszło... Koleżanki mąż też się tak wzbraniał, po roku starań dopiero poszedł, okazało się, że wszystko u niego super, następny cykl zaszli, ale biochem niestety mój oczywiście cwaniak mówił, że on nie rozumie, dlaczego ten kolega takie opory miał, a jak mu powiedziałam, że też go wyślę na badania jak nam długo nie będzie wychodziło to się obruszył, że przecież z nim wszystko ok 🙄🙃 póki tego tematu nie poruszyłam to wszystko łyka co mu każe jeść, ale badanie to najlepiej ominąć 🤪
Ostatni raz na wizycie bylam 11 dc zaden pęcherzuk dominujący , tak samo w poprzednich cyklach wizyty w 15 dc -20 dc zadnego owulacyjnego pęcherzyka brak oraz brak ciałka zółtego. następnie progesteron na poziomie 0,10 lub 0,70 to przesądza wszystko nooo z wyjątkiem ostatniego cylku ,- 8,5 ale gwarancji nie mam czy była czy nie , u lekarza nie byłam w II fazie cyklu -
krolik wrote:1 łyżkę siemienia mielę blenderem ręcznym i zalewam ciepłą wodą, potem to wypijam całe. Takie zmielone na świeżo ma najwięcej właściwości, gotowe zmielone ma ich mniej, bo one po jakimś czasie od zmielenia sie utleniają. A ziarna najlepiej zmielić, bo to w środku są te cenne składniki. Chociaż w cyklu z córką zalewałam wrzątkiem całe ziarna i też podziałało super na śluz, teraz chciałam wydobyć wszystko co dobre z siemienia to blenduje
Chyba ciemnieje, co sądzicie?
-
Kzz wrote:Ostatni raz na wizycie bylam 11 dc zaden pęcherzuk dominujący , tak samo w poprzednich cyklach wizyty w 15 dc -20 dc zadnego owulacyjnego pęcherzyka brak oraz brak ciałka zółtego. następnie progesteron na poziomie 0,10 lub 0,70 to przesądza wszystko nooo z wyjątkiem ostatniego cylku ,- 8,5 ale gwarancji nie mam czy była czy nie , u lekarza nie byłam w II fazie cyklu
To może Ty też powinnaś ten NAC spróbować co tak dziewczyny zachwalają 🤔 -
Ciemnieje:) ty masz długie cykle ??
Ok jeśli teraz się nie uda to kupię siemie będę brała bo to zdrowe więc nie zaszkodzi na pewno z innymi suplementami boję się eksperymentowac ale owulacja mam cykle 28 dni więc chyba nie ma co
Dziś 4 dni po, cycki już bolą także chyba progesteronu rosniee. Niech to będzie już ta ciazaaaaaaaaaaaaaaaaa
wrzesień 2018 - córcia 6cs
listopad 2021 - corcia 10 cs -
Paulinaaa wrote:Ciemnieje:) ty masz długie cykle ??
Ok jeśli teraz się nie uda to kupię siemie będę brała bo to zdrowe więc nie zaszkodzi na pewno z innymi suplementami boję się eksperymentowac ale owulacja mam cykle 28 dni więc chyba nie ma co
Dziś 4 dni po, cycki już bolą także chyba progesteronu rosniee. Niech to będzie już ta ciazaaaaaaaaaaaaaaaaa
Tak, swoje normalne miałam zawsze 34-36, ale częściej 34 dni. Ten miałam 48 dniowy 🤦♀️ dlatego cieszę się, że teraz te wszystkie objawy wskazują na to, że owu będzie normalnie.
To miejmy nadzieję, że ten cykl masz udany i z niczym nie będziesz musiała kombinować 😁😁