Bo i dla nas wyjdzie słońce 🤩
-
WIADOMOŚĆ
-
Clausix wrote:Będę odpowiadała za transmisje live w internecie 😉 tzw realizator wizji 😉 to taki mój dodatek do nudnego biurowego etatu 😂
Witamina D -> 78
HSG 2019 -> drożne
AMH 1,91
badanie nasienia 2019 vs 2021
morfologia 4% -> 3% ❌
Koncentracja 46,05 mln/ml (norma >15) ->111,50 Miliony / ml mln/ml ✅
Całkowita liczba 115,13 mln (norma >39M/Próba) -> 490,60 M/Próba ✅
Ruch postępowy 55% (norma >32%) -> 50,23 % ✅(zmalało ❌)
Ruchome 58,14 %(2021) ✅ -
Unify gratulacje!♥♥ Przepiękna krecha!
Niezapominajka Wszystkiego co najlepsze dla was z okazji rocznicy ślubu:):* My też z mężem w tym roku 4 obchodziliśmy i wciąż mam nadzieję, że to ta ostatnia we dwójkę.
Miłego dnia Wam życzęunify, Niezapominajka 🍀 lubią tę wiadomość
"Cierpliwy do czasu dozna przykrości, ale później radość dla niego zakwitnie". -
Wszystkiego dobrego Niezapominajka 🍀 dla Was na tą rocznicę 🌷spełnienia tego największego marzenia, obyś za rok tuliła już w ramionach to marzenie ♥️
Hannah92 to już ładna rocznica ♥️ z całego serca życzę Ci tego zeby to była ostatnia w dwójkę! Wierzę że tak będzie 😍
My obchodzimy w przyszłym tygodniu 2 rocznicę ślubu. Jakby ktoś mi powiedział w dniu 1 rocznicy , że za rok dalej będziemy świętować w dwójkę, to bym się zaśmiała. Życie chciało inaczej. Też mam nadzieję, że za rok już na pewno będziemy w trójkę 🥺hannah_92, Niezapominajka 🍀 lubią tę wiadomość
💁♀️28
🙋♂️31
starania o pierwsze dziecko od 01.2020
owulacje potwierdzone monitoringiem, jajeczka rosną/ dosyć późna owulacja i krótka f.lutealna
badania nasienia - 09.2020
morfologia 6%✔️
ruchliwe 80%✔️
bezwzględna ilość prawidłowych 22,8mln✔️
30.11- laparoskopia z histeroskopią, udrożniony lewy jajowód, brak endometriozy
17.05- sono hsg, lewy jajowód drożny, prawy przepuścił kontrast z lekkim opóźnieniem.
21.07 ⏸️ 13dpo beta 80,2❣️
23.07 15dpo beta 278,1 ❣️
26.07 18dpo beta 2246
-
Cześć dziewczyny..
Niezapominajka 🍀 wszystkiego najlepszego z okazji Rocznicy Ślubu, dużo miłości, ale najbardziej życzę Ci tych ⏸️kresek na teście, a później pięknego bobaska 😘
Ja dziś odpoczywam...
Niezapominajka 🍀 lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry w piątek
Niezapominajka wszystkiego co najlepsze w rocznicę ślubu, aby następna była obchodzona we trójkę :*
OVU wyznaczyło mi owulację na 3 dni temu .... głupieje. Jestem jakimś dziwnym przypadkiem, temp swoje, śluz swoje i owulaki swoje, każde w inną stronę -
Alisek93 wrote:Wszystkiego dobrego Niezapominajka 🍀 dla Was na tą rocznicę 🌷spełnienia tego największego marzenia, obyś za rok tuliła już w ramionach to marzenie ♥️
Hannah92 to już ładna rocznica ♥️ z całego serca życzę Ci tego zeby to była ostatnia w dwójkę! Wierzę że tak będzie 😍
My obchodzimy w przyszłym tygodniu 2 rocznicę ślubu. Jakby ktoś mi powiedział w dniu 1 rocznicy , że za rok dalej będziemy świętować w dwójkę, to bym się zaśmiała. Życie chciało inaczej. Też mam nadzieję, że za rok już na pewno będziemy w trójkę 🥺
To jest samowite jak życie potrafi zweryfikować nasze plany. Dlatego jak mi ktoś kiedyś powie, że sobie zaplanuje dzieci w takim i takim odstępie to chyba go wyśmieje. Oczywiście będę życzyła żeby się takim osobom udało, ale nie jest tak, że będzie tak jak chcemy.
Życie mocno dało mi po dupie i dalej daje, ale wiem że nauczyło mnie to pokory, większej cierpliwości i szacunku. W dodatku widzę, jak walka z niepłodnością wzmocniła mój związek z mężem, który jest lepszy pod względem 'jakościowym'. Teraz jestem rozwalona na milion kawałków, ale wierzę, że się pozbieram.
Też Wam życzę, żeby kolejna już była w trójkę♥ Oby się te nasze marzenia popełniały:)Alisek93 lubi tę wiadomość
"Cierpliwy do czasu dozna przykrości, ale później radość dla niego zakwitnie". -
hannah_92 wrote:Unify gratulacje!♥♥ Przepiękna krecha!
Niezapominajka Wszystkiego co najlepsze dla was z okazji rocznicy ślubu:):* My też z mężem w tym roku 4 obchodziliśmy i wciąż mam nadzieję, że to ta ostatnia we dwójkę.
Miłego dnia Wam życzę
Piąteczka! Nam też w sierpniu minęło 4 lata po ślubie, a w maju 10 lat razem
Przydałby się już w końcu mały człowiek do tego starego duetuWiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2020, 08:44
hannah_92, BusiaT lubią tę wiadomość
-
Mówię wczoraj do M, że wiem, że dla niego to nie byłby dramat gdyby nie miał więcej dzieci, ale dla mnie jest. A On, że wie i że mnie kocha i chce mieć ze mną dziecko, ale jakby był z kimś innym to pewnie by więcej dzieci nie miał... Sama nie wiem co o tym myśleć 🤔33 lata, starania od 10.2019
03.2020 - 💔6 tc 02.2021 - 💔 cp 03.2023 - 💔9 tc
💊 Euthyrox 50/75, Metformina 750, Acard 150, Dostinex 0,5, Prograf 1, + worek supli 😅
💊 M - Fertilman Plus 2x1
"Na końcu wszystko będzie dobrze. Jeśli nie jest dobrze, to znaczy, że to jeszcze nie koniec." -
Dziękuję dziewczyny 💚 Życzę Wam dokładnie tego samego czego życzę sobie. Miłości i serduszka, które ją dopełni kompletnie 💚 Czuję, że to wszystko się spełni, naprawdę 🍀
Natka my też 10 lat razem i 4 po ślubie 🙂
Dobrego dnia!Natka95, hannah_92, Alisek93 lubią tę wiadomość
👩🏼29 PCOS, IO, PAI-1 4G/5G hetero, AMH 3.48
🧔🏼31
𝟐𝟎𝟏𝟗:
Maj: rozpoczęcie starań 🌱
𝟐𝟎𝟐𝟎:
Maj: Gameta Gdynia
🔸6 cykli stymulowanych
𝟐𝟎𝟐𝟏:
Czerwiec:
🔸3 IUI (2 IUI CB💔) ➡️ 14dpi: 156, 16dpi: 404, 24dpi: 5280, 27dpi: ❤️
𝟐𝟎𝟐𝟐:
Luty: Łucja 3090g, 53cm 👶🏼🩷
“𝐸𝑣𝑒𝑛 𝑚𝑖𝑟𝑎𝑐𝑙𝑒𝑠 𝑡𝑎𝑘𝑒 𝑎 𝑙𝑖𝑡𝑡𝑙𝑒 𝑡𝑖𝑚𝑒.” 🕊️ -
Niezapominajka 🍀 wrote:Dziękuję dziewczyny 💚 Życzę Wam dokładnie tego samego czego życzę sobie. Miłości i serduszka, które ją dopełni kompletnie 💚 Czuję, że to wszystko się spełni, naprawdę 🍀
Dobrego dnia!Niezapominajka 🍀 lubi tę wiadomość
27.12.2020 - II 🍀
28.12.2020 - HCG total 197,98 mUl/ml 😍
30.12.2020 - HCG total 529,92 mUl/ml 😍
15.01.2021 💗
* 28 lat
* starania od 04.2019
ON: 250 MLN całość, morfologia 1%, reszta parametrów ok. -
Niezapominajka miłość juz masz. Życzę Ci tylko jednego... Żeby los dal Ci nosisc drugie serce pod swoim sercem ♥️
Niezapominajka 🍀 lubi tę wiadomość
04.11.2021 ⏸️🍀
28.06.2022 Blanka 🥰 Julia 🥰
👼11.2020r. 11tc💔
👱♀️ 29 lat
3dc:
AMH- 5,53
Tsh-1.55-->2,1 -->1,73-->2,02
Lh-7.78-->6,84✔️
Fsh-7.48-->8,57✔️
Estradiol-59.54--> <20 ❌
Prolaktyna-11.45--> 7,17✔️
Testosteron-0.27✔️
👱♂️29 lat
morfologia 4 %--->5%✔️
Koncentracja 58.70 mln/ml --->88.61mln/ml✔️
“Dalej. Otwórz drzwi, o których mówiono, że nie da się ich otworzyć. Tam czeka życie” -
Niezapominajka 🍀 wrote:Dziękuję dziewczyny 💚 Życzę Wam dokładnie tego samego czego życzę sobie. Miłości i serduszka, które ją dopełni kompletnie 💚 Czuję, że to wszystko się spełni, naprawdę 🍀
Dobrego dnia!
Niech ta rocznica będzie dla Was przygodą,
Chociaż zapewne ze zmienną pogodą..
Niech chmury nie wiszą nad Waszym związkiem,
A miłość nie wiąże się z obowiązkiem.
Bądźcie szczęśliwi, szanujcie się i kochajcie,
Czułości sobie nie odmawiajcie.
A kiedy smutek na chwilę zajrzy Wam w oczy,
Wy z dumą naprzód musicie kroczyć.
Bo nawet jeśli są chwile zwątpienia,
To warto walczyć o swe marzenia.
Niech się spełniają małe i duże,
Praca, pieniądze, czasem podróże.
Jednak z serca Wam życzą dziewczyny,
Tulenia w ramionach małej dzieciny!
Uwierzcie, że życie to czasem bajka-
Niech mamą zostanie NIEZAPOMINAJKA!
Wszystkeigo co najlepsze dla Was kochani!Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2020, 09:28
hannah_92, Clausix, Mala_syrenka, unify, Natka95, Niezapominajka 🍀, Reikja lubią tę wiadomość
Witamina D -> 78
HSG 2019 -> drożne
AMH 1,91
morfologia 4% -> 3% ❌
Dziewczyny jestescie pierwsze.. wlasnie wrocilam ze sklepu i nie wytrzymalam do jutrzejszego poranka..
https://zapodaj.net/53b3707108549.jpg.html
Co myslicie? ja jestem teraz zestresowana i troche nieskladnie moge pisac. Bo wiecie powinnam miec pon-wt malpe.. i teraz sie boje wiadomo czego a na to sie nie ma wplywu.. a sie cieszyc sama sie boje bo sie boje zapeszyc.. bo trzy dni temu jeszcze mialam twarde piersi a wczoraj uslyszalam ze troche zmiekly i caly czas mnie brzuch boli i temp dzisiaj spadla.. chryste mam 29 lat, hipoteke a pisze jakbym miala 15 -.- .. do swojego mezczyzny nie wysle zdj bo jest w pracy i nie skupi sie na robocie.. jezu chryste... ja mam zwidy czy ja widze dwie kreski?Karenira, Alisek93, krolik, unify, Paulinaaa, Achna, Reikja lubią tę wiadomość
https://zapodaj.net/9da1a5345a124.jpg.html -
Mirrabelka wrote:Dziewczyny jestescie pierwsze.. wlasnie wrocilam ze sklepu i nie wytrzymalam do jutrzejszego poranka..
Co myslicie? ja jestem teraz zestresowana i troche nieskladnie moge pisac. Bo wiecie powinnam miec pon-wt malpe.. i teraz sie boje wiadomo czego a na to sie nie ma wplywu.. a sie cieszyc sama sie boje bo sie boje zapeszyc.. bo trzy dni temu jeszcze mialam twarde piersi a wczoraj uslyszalam ze troche zmiekly i caly czas mnie brzuch boli i temp dzisiaj spadla.. chryste mam 29 lat, hipoteke a pisze jakbym miala 15 -.- .. do swojego mezczyzny nie wysle zdj bo jest w pracy i nie skupi sie na robocie.. jezu chryste... ja mam zwidy czy ja widze dwie kreski?Mirrabelka, Zoe oznacza życie lubią tę wiadomość
Witamina D -> 78
HSG 2019 -> drożne
AMH 1,91
morfologia 4% -> 3% ❌
Mirrabelka wrote:Dziewczyny jestescie pierwsze.. wlasnie wrocilam ze sklepu i nie wytrzymalam do jutrzejszego poranka..
Co myslicie? ja jestem teraz zestresowana i troche nieskladnie moge pisac. Bo wiecie powinnam miec pon-wt malpe.. i teraz sie boje wiadomo czego a na to sie nie ma wplywu.. a sie cieszyc sama sie boje bo sie boje zapeszyc.. bo trzy dni temu jeszcze mialam twarde piersi a wczoraj uslyszalam ze troche zmiekly i caly czas mnie brzuch boli i temp dzisiaj spadla.. chryste mam 29 lat, hipoteke a pisze jakbym miala 15 -.- .. do swojego mezczyzny nie wysle zdj bo jest w pracy i nie skupi sie na robocie.. jezu chryste... ja mam zwidy czy ja widze dwie kreski?
Nie masz zwidów - ja widzę dwie
CO ZA SZALONY MIESIĄC?!Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2020, 09:40
Mirrabelka, Zoe oznacza życie lubią tę wiadomość
33 lata, starania od 10.2019
03.2020 - 💔6 tc 02.2021 - 💔 cp 03.2023 - 💔9 tc
💊 Euthyrox 50/75, Metformina 750, Acard 150, Dostinex 0,5, Prograf 1, + worek supli 😅
💊 M - Fertilman Plus 2x1
"Na końcu wszystko będzie dobrze. Jeśli nie jest dobrze, to znaczy, że to jeszcze nie koniec." -
Dziewczyny beta odpada, mieszkam w NL i tu jest specyficzne podejscie do ciazy.. potwierdzaja ciaze usg w 8-10 tyg. musze czekac... trzymajcie kciuki za nastepny tydzien.. prawie placze, mialam isc sniadanie zjesc ale nie wiem co ja mam teraz zrobic ze soba.. ide zobacze jeszcze raz ten test
https://zapodaj.net/9da1a5345a124.jpg.html -
Co myslicie? ja jestem teraz zestresowana i troche nieskladnie moge pisac. Bo wiecie powinnam miec pon-wt malpe.. i teraz sie boje wiadomo czego a na to sie nie ma wplywu.. a sie cieszyc sama sie boje bo sie boje zapeszyc.. bo trzy dni temu jeszcze mialam twarde piersi a wczoraj uslyszalam ze troche zmiekly i caly czas mnie brzuch boli i temp dzisiaj spadla.. chryste mam 29 lat, hipoteke a pisze jakbym miala 15 -.- .. do swojego mezczyzny nie wysle zdj bo jest w pracy i nie skupi sie na robocie.. jezu chryste... ja mam zwidy czy ja widze dwie kreski?
Ciężko przeoczyć taką krechę 😂 wzrok Cię nie myli ! Maszeruj na betke ♥️
Edit: doczytałam o tym że jesteś z NL, to testuj pojutrze na teście tej samej firmy 🤩Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2020, 09:45
Mirrabelka lubi tę wiadomość
💁♀️28
🙋♂️31
starania o pierwsze dziecko od 01.2020
owulacje potwierdzone monitoringiem, jajeczka rosną/ dosyć późna owulacja i krótka f.lutealna
badania nasienia - 09.2020
morfologia 6%✔️
ruchliwe 80%✔️
bezwzględna ilość prawidłowych 22,8mln✔️
30.11- laparoskopia z histeroskopią, udrożniony lewy jajowód, brak endometriozy
17.05- sono hsg, lewy jajowód drożny, prawy przepuścił kontrast z lekkim opóźnieniem.
21.07 ⏸️ 13dpo beta 80,2❣️
23.07 15dpo beta 278,1 ❣️
26.07 18dpo beta 2246