Bo i dla nas wyjdzie słońce 🤩
-
WIADOMOŚĆ
-
krolik wrote:No teraz wieczorki sprzyjają ku takiemu grzeszkowaniu Ja planuję na weekendach tak grzeszyć, ale zdrowo, robić jakąś fajną kolację w formie sałatki, grzanek i może zakwas z buraka zamiast wina haha i coś powymyślać na przekąski, żeby sobie też przyjemności za bardzo nie odmawiać
krolik lubi tę wiadomość
💁♀️28
🙋♂️31
starania o pierwsze dziecko od 01.2020
owulacje potwierdzone monitoringiem, jajeczka rosną/ dosyć późna owulacja i krótka f.lutealna
badania nasienia - 09.2020
morfologia 6%✔️
ruchliwe 80%✔️
bezwzględna ilość prawidłowych 22,8mln✔️
30.11- laparoskopia z histeroskopią, udrożniony lewy jajowód, brak endometriozy
17.05- sono hsg, lewy jajowód drożny, prawy przepuścił kontrast z lekkim opóźnieniem.
21.07 ⏸️ 13dpo beta 80,2❣️
23.07 15dpo beta 278,1 ❣️
26.07 18dpo beta 2246
-
krolik wrote:A zupełnie przypadkiem od razu go nie piłam, bo jeszcze obiad gotowałam, ale czemu należy odczekać 30minut? Kiedyś dość często piłam i nie pamiętam w sumie czy czekałam, chociaż mam wrażenie, że gdzieś już to słyszałam.
Witamina D -> 78
HSG 2019 -> drożne
AMH 1,91
badanie nasienia 2019 vs 2021
morfologia 4% -> 3% ❌
Koncentracja 46,05 mln/ml (norma >15) ->111,50 Miliony / ml mln/ml ✅
Całkowita liczba 115,13 mln (norma >39M/Próba) -> 490,60 M/Próba ✅
Ruch postępowy 55% (norma >32%) -> 50,23 % ✅(zmalało ❌)
Ruchome 58,14 %(2021) ✅ -
Papillon wrote:MamaRo witamy 😍💖🥰 bardzo nam miło, że odważyłaś się do nas dołączyć. Pewnie mamy wiele anonimowych fanek 🤔 Nie Bać się i Odzywać się proszę!!! Każda nowa duszyczka jest mile widziana.
Ale jestem dzisiaj z Was dumna 😍❤️ moje drogie. Tyle energii pozytywnej. Królik 💜 ja wzorem do naśladowania? No bardzo mi miło!!! Powiem Wam, że wczoraj zjadłam z radości marsa(ale wydawał mi się mega słodki), a dzisiaj zjadłam dwa ferrero rocher 😂 taki ze mnie przykład. Ale uważam, że należało mi się😜 Aczkolwiek nadal mam zamiar trzymać michę i ewentualnie raz w tyg zjeść coś słodkiego. Będę Wam mocno kibicować.
Niezapominajka🍀 ma już zrobione piękne pazury, MayMasza idzie wywijać tyłeczkiem 😁. Królik będzie jadła same zdrowe rzeczy. No jak tu Was nie kochać. 💓
Edit: Alisek93 teraz to mnie zaimponowałaś 😁
Będziemy extra super babeczki mateczki 😁😁
Swoją drogą .... dzień dobry środa! 😁😁Papillon lubi tę wiadomość
Witamina D -> 78
HSG 2019 -> drożne
AMH 1,91
morfologia 4% -> 3% ❌
hannah_92 wrote:Zoe kochana, super że ci się tak udało. Ja wciąż mam nadzieję na lepsze życie dla siebie. Czuję się mega nieszczęśliwa w środku. Mam poczucie beznadziejności. Praca do dupy, z kijowym wynagrodzeniem, gdzie nawet marna podwyżkę daja mi pod stołem:( mam tego serdecznie dosyć i zrobię wszystko, żeby zmienić swoje życie. W jakiej branży pracujesz?
W życiu nic się nie udaje, bynajmniej mi 😉 pracowałam na to. Kiedy moje koleżanki na studiach imprezowały, ja uczyłam się. Kiedy zaczęły zakładać rodziny, ja jezdzilam co weekend do pracy żeby mieć własne pianiądze i odciążyć rodziców. Kiedy one spędzały weekendy z mężem i dziećmi, ja wstawałam o 6 i jechałam na uczelnie. W tygodniu praca i znowu szkoła. Po pracy uczyłam się, bo po każdym weekendzie w szkole miałam zaliczenie. Było na prawdę ciężko. Pamiętam jak pewnego dnia, kiedy po obiedzie otworzyłam laptopa mąż zapytał „kiedy w końcu znajdziesz czas żeby ze mną porozmawiać?”... Budzik dzwonił, wiedziałam ze mam wstać ale pewnego dnia nie widziałam gdzie mam dzisiaj iść. Szkoła czy praca?
Każdy układa życie po swojemu i według swoich wartości. Ja bardzo chciałam dać sobie to o czym marzyłam zanim sprowadzę dziecko na ten świat. Własne mieszkanie, studia, ślub za swoje pieniądze, później wyszło drugie mieszkanie, dobre auto i dopiero dziecko.
Pracuje w bankowości, zajmuję się raportowaniem w ryzyku m. in. Raporty dla KNF. Statystyki dla prezesa. Praca na dużych zbiorach danych, język Sql i 4GL.
MayMasza, Reikja, Natka95, krolik, Karenira, MamaRo, Niezapominajka 🍀, Papillon, hannah_92 lubią tę wiadomość
-
Reikja wrote:Hej, I mnie tempka poleciała w dół więc nawet nie testuję 😜
Miłej środy dziewczyny 😘
Witamina D -> 78
HSG 2019 -> drożne
AMH 1,91
morfologia 4% -> 3% ❌
Miłej środy dziewczyny 😘💁♀️28
🙋♂️31
starania o pierwsze dziecko od 01.2020
owulacje potwierdzone monitoringiem, jajeczka rosną/ dosyć późna owulacja i krótka f.lutealna
badania nasienia - 09.2020
morfologia 6%✔️
ruchliwe 80%✔️
bezwzględna ilość prawidłowych 22,8mln✔️
30.11- laparoskopia z histeroskopią, udrożniony lewy jajowód, brak endometriozy
17.05- sono hsg, lewy jajowód drożny, prawy przepuścił kontrast z lekkim opóźnieniem.
21.07 ⏸️ 13dpo beta 80,2❣️
23.07 15dpo beta 278,1 ❣️
26.07 18dpo beta 2246
-
Miłej środy dziewczyny 😘
Kochana spadek w 11 dc chyba troszke za wczesnie na @... A moze to późna inplantacja? 😁 Statystyki mowia ze do 12dpo moze do niej dojść ♥️ ile dniowe madz fazy lutealne?Reikja lubi tę wiadomość
04.11.2021 ⏸️🍀
28.06.2022 Blanka 🥰 Julia 🥰
👼11.2020r. 11tc💔
👱♀️ 29 lat
3dc:
AMH- 5,53
Tsh-1.55-->2,1 -->1,73-->2,02
Lh-7.78-->6,84✔️
Fsh-7.48-->8,57✔️
Estradiol-59.54--> <20 ❌
Prolaktyna-11.45--> 7,17✔️
Testosteron-0.27✔️
👱♂️29 lat
morfologia 4 %--->5%✔️
Koncentracja 58.70 mln/ml --->88.61mln/ml✔️
“Dalej. Otwórz drzwi, o których mówiono, że nie da się ich otworzyć. Tam czeka życie” -
Dzień dobry ♥️♥️♥️♥️
Ale tu walii pozytywna energią.... Superrrr😍😍😍😍
Razem tworzymy niezły team😁😍🍀MayMasza, Papillon, hannah_92 lubią tę wiadomość
04.11.2021 ⏸️🍀
28.06.2022 Blanka 🥰 Julia 🥰
👼11.2020r. 11tc💔
👱♀️ 29 lat
3dc:
AMH- 5,53
Tsh-1.55-->2,1 -->1,73-->2,02
Lh-7.78-->6,84✔️
Fsh-7.48-->8,57✔️
Estradiol-59.54--> <20 ❌
Prolaktyna-11.45--> 7,17✔️
Testosteron-0.27✔️
👱♂️29 lat
morfologia 4 %--->5%✔️
Koncentracja 58.70 mln/ml --->88.61mln/ml✔️
“Dalej. Otwórz drzwi, o których mówiono, że nie da się ich otworzyć. Tam czeka życie” -
krolik wrote:MayMasza dzięki, będę teraz pamiętać żeby odczekać !
Reikja jeszcze nic straconego :)póki @ nie ma wszystko się może zdarzyć
Witamina D -> 78
HSG 2019 -> drożne
AMH 1,91
morfologia 4% -> 3% ❌
Odpoczywajcie Rodos cudne, byliśmy tam w tamtym roku we wrześniu
MayMasza, Zoe oznacza życie lubią tę wiadomość
27.12.2020 - II 🍀
28.12.2020 - HCG total 197,98 mUl/ml 😍
30.12.2020 - HCG total 529,92 mUl/ml 😍
15.01.2021 💗
* 28 lat
* starania od 04.2019
ON: 250 MLN całość, morfologia 1%, reszta parametrów ok. -
Achna wrote:Kochana spadek w 11 dc chyba troszke za wczesnie na @... A moze to późna inplantacja? 😁 Statystyki mowia ze do 12dpo moze do niej dojść ♥️ ile dniowe madz fazy lutealne?
-
Hej dziewczyny!) ojj jak ja was uwielbiam♥ Też muszę koniecznie dołączyć do postanowienia i zacząć robić coś dla siebie. Przede wszystkim wrócić do ćwiczeń i przestać podjadać słodycze, bo ostatnio tych grzeszków jest najwięcej. Będę zdawała relacje:D Jeśli są tu jakieś duszyczki, które boją się napisać to proszę się nie bać tylko śmiało pisać. Chętnie przyjmiemy nowe osóbki do teamu:)
Maszka ale czad z tym pole dance♥ Zdawaj nam relacje z postępów:) potem będziesz tańczyć mężowi sexi tańce:D
Reikja obserwowałam wykres, szkoda, że tempka tak mocno spadła, ale pamiętaj, że nadzieja umiera ostatnia, dopóki nie ma @ to wszystko jest możliwe:)
Zoe super! Piękne to twoje życie i na pewno ciekawa praca. Ja czuję, że powinnam iść do psychoterapeuty, bo za mało mam wiary w siebie i we własne możliwości plus mam niskie poczucie własnej wartości. Zawsze czuję się gorsza, beznadziejna, często się czegoś wstydzę i się boję. Beznadzieja totalna:(( Przeszłość i życie rodzinne mocno na to wpłynęły niestety i nigdy się z tym nie uporałam. Ale będę walczyła. Ciężka praca popłaca i widać to na przykładzie nie jednej z Was.MayMasza, Zoe oznacza życie, Reikja lubią tę wiadomość
"Cierpliwy do czasu dozna przykrości, ale później radość dla niego zakwitnie". -
No witam moje drogie 😁😁
Reikja chciałabym zaznaczyć, że mierzyłaś tempkę 2 godziny wcześniej, więc w ogóle jest niemiarodajna. Dla pocieszenia ja dzisiaj od 4 nie spałam. O 5.50 zmierzyłam temperaturę i miałam 36.68 tylko 😂 Także nie ma co przejmować się temperaturą jeśli są takie rozbieżności 😜 Ja też mogłabym już panikować. Ale po co. Skoro cycki bolą jak szalone i wiem, że wszystko gra. Nawet w ciąży są spadki tempki.
Także ja nie przestaję wierzyć i trzymam mocno kciuki🤞🤞🤞🤞❤️
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2020, 09:50
MayMasza, hannah_92, Paulinaaa, krolik, Reikja lubią tę wiadomość
Mamy to !!! 11dpo⏸️😍 28.09
30.11 7,4 cm chłopiec 💙🥰
-
hannah_92 wrote:Hej dziewczyny!) ojj jak ja was uwielbiam♥ Też muszę koniecznie dołączyć do postanowienia i zacząć robić coś dla siebie. Przede wszystkim wrócić do ćwiczeń i przestać podjadać słodycze, bo ostatnio tych grzeszków jest najwięcej. Będę zdawała relacje:D Jeśli są tu jakieś duszyczki, które boją się napisać to proszę się nie bać tylko śmiało pisać. Chętnie przyjmiemy nowe osóbki do teamu:)
Maszka ale czad z tym pole dance♥ Zdawaj nam relacje z postępów:) potem będziesz tańczyć mężowi sexi tańce:D
Reikja obserwowałam wykres, szkoda, że tempka tak mocno spadła, ale pamiętaj, że nadzieja umiera ostatnia, dopóki nie ma @ to wszystko jest możliwe:)
Zoe super! Piękne to twoje życie i na pewno ciekawa praca. Ja czuję, że powinnam iść do psychoterapeuty, bo za mało mam wiary w siebie i we własne możliwości plus mam niskie poczucie własnej wartości. Zawsze czuję się gorsza, beznadziejna, często się czegoś wstydzę i się boję. Beznadzieja totalna:(( Przeszłość i życie rodzinne mocno na to wpłynęły niestety i nigdy się z tym nie uporałam. Ale będę walczyła. Ciężka praca popłaca i widać to na przykładzie nie jednej z Was.
Od jutra (tak tak, jutro już październik!) wjeżdżamy małymi krokami z relacjami dietowo-personalnymi foteczki foteczki foteczki moje drogie Panie
Hahah już ja widze te sexi tańce moja siła rąk jest równa przedszkolakowi tak więc długo zajmie mi dochodzenie do formy sexi flexi dancerki no ale czas spróbować
Koniecznie zapisz się na taką wizytę. Czasem wygadanie się obcej osobie wpływa kojąco na nas. Jak się nie spodoba - nie musisz kontynuować, ale próbować zawsze wartohannah_92, krolik lubią tę wiadomość
Witamina D -> 78
HSG 2019 -> drożne
AMH 1,91
morfologia 4% -> 3% ❌
MayMasza wrote:Od jutra (tak tak, jutro już październik!) wjeżdżamy małymi krokami z relacjami dietowo-personalnymi foteczki foteczki foteczki moje drogie Panie
Hahah już ja widze te sexi tańce moja siła rąk jest równa przedszkolakowi tak więc długo zajmie mi dochodzenie do formy sexi flexi dancerki no ale czas spróbować
Koniecznie zapisz się na taką wizytę. Czasem wygadanie się obcej osobie wpływa kojąco na nas. Jak się nie spodoba - nie musisz kontynuować, ale próbować zawsze warto
Hahha mam tak samo:D siła w rękach żadna:d trzymanie rąk w górze dłużej niż 2 min już powoduje że bolą mnie ręce. Może dzięki pole dance się u Ciebie wyrobią
Ojj tak, wierzę, że psychoterapia by pomogła, ale ciągle są jakieś wydatki i zwyczajnie nie dam rady póki co:( najpierw muszę ogarnąć moje jelitka, już za miesiąc będę po wizycie.MayMasza lubi tę wiadomość
"Cierpliwy do czasu dozna przykrości, ale później radość dla niego zakwitnie". -
hannah_92 wrote:Hahha mam tak samo:D siła w rękach żadna:d trzymanie rąk w górze dłużej niż 2 min już powoduje że bolą mnie ręce. Może dzięki pole dance się u Ciebie wyrobią
Ojj tak, wierzę, że psychoterapia by pomogła, ale ciągle są jakieś wydatki i zwyczajnie nie dam rady póki co:( najpierw muszę ogarnąć moje jelitka, już za miesiąc będę po wizycie.
Trzymam kciuki za jelitka, bo wiem jak to bywa z nimi! Oby lekarz mądrze podszedł do tematuhannah_92 lubi tę wiadomość
Witamina D -> 78
HSG 2019 -> drożne
AMH 1,91
morfologia 4% -> 3% ❌
Ruchome 58,14 %(2021) ✅