Bo i dla nas wyjdzie słońce 🤩
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
.Klaudia. wrote:Trzymam kciuki żeby ten cykl okazał się udany
Miłego dnia staraczki -
Dziewczyny, czyżbyście korzystały dzisiaj z pogody tak jak ja? 😁😁😁
Od 10:41 nikt się nie odzywa, to aż dziwne na tym wątku 😉 -
Zdecydowanie tak
chociaż u nas wypogodziło się dopiero po południu, ale spacer zaliczony
Bebetka93 lubi tę wiadomość
10.2019 początek starań
05.06.2020 poronienie samoistne w 6tym tygodniu👼💔
14.02 ❣️⏸️❣️
15.02 Beta hCG 205,6 mIU/mL
17.02 Beta hCG 480,0 mIU/mL
22.02 Beta hCG 4320,0 mIU/mL -
Ja siedzę cichutko bo u mnie 17 dc i myślę jak tu wytrzymać 10 dni jeszcze 🤣 zaraz się zaczna objawy 😆 staram się nie nakręcać ale jest jak jest 🤷♀️2015-2017 starania naturalne i 2x histeroskopia - usuwanie przegrody macicy
2018-Letrozolle+ ovitrelle, sono-hsg ok
2019 - starania naturalne, strata w 9tc
2020-2021-clo, aromek, ovitrelle, histeroskopia
VIII 2021- laparokopia - niedrożne jajowody,drobne ogniska endometriozy usunięte
IX 2021-III 2022 - 2 procedury brak zarodków, wszystkie padały po 3 dobie
V 2022 Kriobank Białystok 3 procedura - 5 ❄️❄️❄️❄️❄️
VII 2022 - immunolog - Kir AA, brak wszystkich DS, NK 17%, Allo mlr 0%, Cross-match 46,7 %,Hla C1C2, Mąż Hla C2C2. Kariotypy ok.
VIII 2022 - immunosupresja
Niedoczynność, Hashi, IO,PAI homo, MTHRF - hetero
-
Juliet wrote:Ja po durexach miałam podrażnienia. Ten jedynie mi pasuje. Czytałam że niektóre kobiety mają tak jak my, że na początku rozgrzewa, a później jest ok. Możliwe, że tak reagujemy po prostu. 🤷🏻♀️
Prócz tego rozgrzewająco piekącego uczucia nie mam nic innego wiec chyba nie jest zlemoge pakowac do woli 🤣
Juliet lubi tę wiadomość
-
Clausix wrote:Nie mam słów do tych facetów czasami... Mój akurat bardziej w "będzie dobrze przestań świrować" uderza, ale od czasu cp jest totalna zmiana i na prawdę jest pomocny i taki bardziej ludzki 😜
Też mnie dziś złapał ból jajnika w sklepie, aż mnie zgięło takie ukłucie, ale szybko przeszło. Mam nadzieję, że to nic złego...
Mój też na poczatku miał takie podejście ...
No nie wiem może go przerasta ta cała sytuacja. Udają twardzieli a tak naprawde może przeżywają to też tak samo jak my. Dziś już mu lepiej, tak go wymęczyłam przez te kilka dni że mówił że pewnie kolejne ❤ będą za 9 miesięcy 😅 ale spisał się na medal. Mielismy tylko 1 dzien przerwy a tak to przez 8 dni 2-3 razy dziennie 2😁 ale zobavzymy jakie będzie jego nastawienie później jeżeli nic sie nie zmieni to będzie ciężko.
Takie uczucie kłucia miałam też mies temu, 19 dc , w tym mies 16 dc no jeszcze 2 cykle wczesniej jakos po 20 dc . Nie wiem co to możę być .I to zazwuczaj lewy jajnik. Nic oststnio doktor nie widział w nim bo sie schował głeboko nie mógłznaleźć 😵 -
Mama8latka wrote:Kzz tak to racja że w nerwach jest sie bardziej szczerym, mówi się wtedy rzeczy które normalnie trzyma się za zębami... ale no jego podejście bardzo demotywujace, mój też team tak jak Clausix że BEDZIE DOBRZE PRZESTAN MARUDZIC itd ...
Dobrze że podzialaliscie bo ja myślę że to oznaka owu 😊
Masza widziałam spadek 🙈 ja to tłumaczę tylko ta zmiana czasu niczym innym ... tylko jak mi zawsze spada na owu to tym razem ile Bedzie 🙈
Zobaczymy . No kurde szkoda kurde ze jakby to byla owu to 7dpo wychodzi w poniedziałek wielkanocny 😑 zbadałabym se proga. A nie wiem czy 8 dpo jest sens isc . 🤔 ?
-
Bebetka93 wrote:Dziewczyny, czyżbyście korzystały dzisiaj z pogody tak jak ja? 😁😁😁
Od 10:41 nikt się nie odzywa, to aż dziwne na tym wątku 😉
W sobote było superpojechaliśmy z z M do lasu , przygotować drewno już na kolejną zimię, bo latem nie bedzie czasu. Niezły miałam trening. 2 przyczepy naładowaliśmy, i naładowałam się też wiosenną energią i świeżym powietrzem 😊
Bebetka93 lubi tę wiadomość
-
.Klaudia. wrote:U mnie według tej apki @ powinna przyjść dzisiaj a według drugiej apki - jutro. Czekam, żeby nie przyszła
Czekamy na teścik 😉
U nas dziś ciężki dzień - pogrzeb Taty M. Oby już teraz było tylko lepiej...
Żeby ten rok był jeszcze lepszy, wczoraj próbowali M wykraść dane do konta przez telefon, podając się za pracowników banku z wydziału bezpieczeństwa 😕 uważajcie na takich cwaniaków, bo na prawdę rozmowa brzmiała bardzo prawdziwie, a okazała się oszustwem. Na szczęście w porę się zorientowałam i kazałam M się rozłączyć i iść do oddziału banku wyjaśnić sprawę.33 lata, starania od 10.2019
03.2020 - 💔6 tc 02.2021 - 💔 cp 03.2023 - 💔9 tc
02.2025 - start IVF - 10 pęcherzyków, 8 dojrzałych komórek, 5❄️(5.1.1, 5.1.1., 6.2.2., 6.2.3., 4.2.2.)
07.04.2025 - FET 5.1.1 ❄️ 💔9 tc
"Na końcu wszystko będzie dobrze. Jeśli nie jest dobrze, to znaczy, że to jeszcze nie koniec." -
nick nieaktualny
-
.Klaudia. wrote:Dziś mam 28 dc. Zrobiłam test. I nie wiem co powiedzieć...
Chciałabym wam pokazać zdjęcie ale coś nie bardzo wiem jak wstawić
Kzz no 8dpo niby też może być . Ja już nie robię, stwierdziłam że nie ma po co kasy wydawac, w tym momencie i tak już nic nie zmienimy.
Mi się wyświetla już na wykresie że dzień przypuszczalnie plodny 🤩🥰 od jutra chyba zacznę owulaki, chociaż z raz dziennie bo biorę nac od poczatku i nie wiem czy przyspieszy czy nie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2021, 07:15
👶 2012r (syn)--> Anty --> 2017r rozpoczęcie starań
👼 2019r -15tc 💔
👼 2019r - 9tc 💔
2 x CB 💔
06.2023r - CB 💔
06.2024r - CB 💔
❌Toczeń [10.2023r Remisja Ana 1:5120-> 1:360]/ Endometrioza ❌ -
Mama8latka wrote:Kochana wejdź na "zapodaj na forum" dodaj zdjęcie i skopiuj kod BBQ czy jakoś tak , ostatni 😉 wklej w post i pokazuuuuuj 🥰
Kzz no 8dpo niby też może być . Ja już nie robię, stwierdziłam że nie ma po co kasy wydawac, w tym momencie i tak już nic nie zmienimy.
Kasy szkoda , u mnie 52 zl prog był jeszcze pod koniec roku 2020. Ale ciekawosć mnie zżera zajebiscie czy sie coś wogóle zadziało czy to tylko moje marzenia 😅 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
27.12.2020 - II 🍀
28.12.2020 - HCG total 197,98 mUl/ml 😍
30.12.2020 - HCG total 529,92 mUl/ml 😍
15.01.2021 💗
* 28 lat
* starania od 04.2019
ON: 250 MLN całość, morfologia 1%, reszta parametrów ok.