Bo i dla nas wyjdzie słońce 🤩
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziwny ten spadek. Kurcze, na implantację wydaje się trochę za szybko... Hmmm pozostaje Ci chyba tylko obserwować co będzie się działo w następnych dniach.
-
pani_sztygar wrote:Nie No, implantację wykluczyłam od razu. Podejrzewam niedomogę cialka żółtego… eh co cykl nowe niespodzianki 😕
Nie znam się na tym, ale czy ta niedomoga może się tak "od czapy" przydarzyć? Nie jest to problem powtarzający się jednak?
Obserwuj się, zobaczysz co czas pokaże 💓 -
Totalnie Ok, 36,9-37,1 było normalne. Jeśli nie było jeszcze większego wzrostu temperatur, to chociaż trzymało się stałego poziomu, a tu nic..
co do „od czapy” - tez mi się wydaje, że to nie problem znikąd, ale z drugiej strony - od któregoś cyklu ten problem musi się zacząć.. sama nie wiem 🤷🏻♀️
Ale przesyłam mnóstwo uścisków!01.22 - cp (6tc) -
nick nieaktualnypani_sztygar wrote:Totalnie Ok, 36,9-37,1 było normalne. Jeśli nie było jeszcze większego wzrostu temperatur, to chociaż trzymało się stałego poziomu, a tu nic..
co do „od czapy” - tez mi się wydaje, że to nie problem znikąd, ale z drugiej strony - od któregoś cyklu ten problem musi się zacząć.. sama nie wiem 🤷🏻♀️
Ale przesyłam mnóstwo uścisków! -
nick nieaktualnyDominika96 wrote:Widzę, że piszecie o temperaturze. W czwartek byłam u ginekologa w prawym jajniku pęcherzyk 15mm, wczoraj test owulacyjny pozytywny i temperatura 36,60 a dzisiaj rano 36,10. Taki sam dziwny przypadek jak u PaniSztygar 😒
-
anka wrote:Najlepiej potwierdzić owulacje na monitoringu bo to ze byl oecherzyk i testy były pozytywne nie znaczy ze pękł 😊
-
nick nieaktualnyDominika96 wrote:Następna wizytę mam w środę. Tylko same wiecie jak wolno płynie czas w drugiej fazie i jak ciężko jest w spokoju to przeczekać 😟
Ja pierwszy monit mam we wtorek tez sie niecierpliwie wiec coz 😊 -
anka wrote:To w środę bedzie wszystko wiadomo ✊✊ spokojnie czas i tak upłynie:)
Ja pierwszy monit mam we wtorek tez sie niecierpliwie wiec coz 😊
Od wczoraj mnie tak mega brzuch boli na dole, nie wiem co się dzieje, nigdy tak nie miałam 😣anka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kochane kiedy zrobić proga ? Mam zrobić 7 dni po owulacji jest jakaś inna opcja niż mierzenie tempki?Starania od listopad 2020
Kwiecień 2021 puste jajo9tc
Lipiec 2021 wykryta ureaplasma - starania wstrzymane
Czerwiec 2022 ureaplasma - pokonana
Lipiec 2022 laparoskopia - torbiel 10cm
Endometrioza IIIst.
Sierpień 2022 stan zapalny endometrium -
nick nieaktualnyDominika96 wrote:Czekamy, najpierw Twoja wizyta ☺️ Może listopad przyniesie dwie kreski ☺️🍀
Dominika96, Luna13 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny