Bobo 2020... Próbujemy dalej!
-
WIADOMOŚĆ
-
Sisi masakra jakaś :p obyś miała duży zapas testów jak tak apka bd Ci zmieniać owulację
Ja w nocy przywitałam męża 🐝 😁 i chodzę teraz jak zombi.... Dobrze ze tyle wolnego przede mną teraz zaczynami wieczór dla siebieStarania od 08.2016 na luzie
2017 pierwsze wizyty
2020 klinika leczenia niepłodności
2021.07 1transfer
2021.11.05 2 transfer ❤️
2022.08.01 jest 🐻 ❤️
2024.05 wracamy
2024.06.20 3transfer -
nick nieaktualnyPysiek12 wrote:Sisi masakra jakaś :p obyś miała duży zapas testów jak tak apka bd Ci zmieniać owulację
Ja w nocy przywitałam męża 🐝 😁 i chodzę teraz jak zombi.... Dobrze ze tyle wolnego przede mną teraz zaczynami wieczór dla siebie
Szczerze mówiąc mi się wydaje, że w ogóle nie nie miałam...nie ufam tym temperaturom za bardzo, ale nie chce robić co miesiąc testów owu bo bym oszalała, a dobrze mi że swoim spokojem. Kupiłam dziś test i powiem wam, że bardzo nie chce go robić nie wierzę, że się udało... niestety...choć chciałabym wierzyć. Ale pomimo tego ta biel gdzieś tam w środku zaboli...wiecie jak jest. Nie testowałam chyba ze 4 miesiące...ale z drugiej strony bardzo zależy mi na urlopie więc...ze zdrowego rozsądku wiem, że trzeba. -
Rób rób z czystym sumieniem oddasz sie szaleństwu urlopowemu! :8%) mąż tak mnie wymęczył ze znowu spałam 10h😂 teraz kawa i biorę się za obiad. Dzisiaj będę robiła ala devolay ape z mielonego z indyka zobaczymy co z tego będzie miłego dnia dziewczyny🌼🌼🌺🌺🌺🌼Starania od 08.2016 na luzie
2017 pierwsze wizyty
2021.07 1transfer
2021.11.05 2 transfer ❤️
2022.08.01 jest 🐻 ❤️
2024.05 wracamy
2024.06.20 3transfer -
nick nieaktualnyPysiek12 haha to niezły ten Twój mąż xd ja wczoraj zrobiłam sernik z przepisów io, naprawdę dobry wyszedł xd dziś mam gosci to pojedzą. Dziś nie mierzyłam rano tempki bo znowuż wstałam o 5.45 i oczy jak 5 zł...do 7 siedziałam w telefonie i coś czytałam i potem już wstałam robić śniadanie bo to nie miało sensu...cierpię od 3 dni na jakąś bezsenność 😭😭 miłego dnia dla was!! ♥️
-
nick nieaktualny
-
Hellol :* hihihi Sisi witam w grupie zapominalskich 🤪 ja ostatni odcinek Jane 😭😭😭😭😭 dzisiaj w planach mam zakupy dla nowej diety - z mniejszą kalorycznością 😁
Później coś porobię ale czy zostaną mi chęci 🤔 mam nadzieję ze pomimo brzydkiej pogody będzie mi przyjemnie 😉 Margolka a co tanu Ciebie??Starania od 08.2016 na luzie
2017 pierwsze wizyty
2021.07 1transfer
2021.11.05 2 transfer ❤️
2022.08.01 jest 🐻 ❤️
2024.05 wracamy
2024.06.20 3transfer -
nick nieaktualny
-
Sisi25 wrote:Ahhh no niestety...jutro już zrobię na bank. Chce mieć za sobą widok tej bieli nienawidzę testów.
Ja juz oglądam wakacje 🤪 ciągnie mnie już gdzieś a najgorsze jest to ze przez tą koronasramdemie mam dalej ograniczone wyjazdy poza pl:( może dadzą sobie spokój 🤔Starania od 08.2016 na luzie
2017 pierwsze wizyty
2021.07 1transfer
2021.11.05 2 transfer ❤️
2022.08.01 jest 🐻 ❤️
2024.05 wracamy
2024.06.20 3transfer -
nick nieaktualnyPysiek12 właśnie zakazali lotów do ilus tam krajów ale np. Włochy, Grecja ,Chorwacja stoją otworem xd no i te loty zawieszone do 15 września póki co. Koleżanka mi mówiła, że bezpieczniej lecieć gdzieś z biurem podróży niż tanimi liniami bo z biurem w razie czego zawsze da się łatwiej wrócić do kraju i biuro wszystko ogarnia. My właśnie szukamy czegoś bo też w tym tygodniu w pracy muszę się określić co z urlopem. Na początku się bałam gdzieś latać ale maska na twarz, rękawiczki na ręce i heja xd
-
Jak samolotem to na lotniskach pełno płynów dezynfekacyjnych więc letko ja mam nadzieję ze po nowym roku wrócimy do normalności 🙏
My mamy tyle opcji do rozegrania w zależności id wyników męża że masakra :p 1.pytanie kiedy wróci to też zobaczymy stan konta
2. Zależy jak jego badania-po wynikach bd wiedzieć czy nastawić się na IUI czy in vitro.
3.kiedy sie uda bo w 6 mce nie chciałabym lecieć na wakacje
I takie to rozkminy:) ale jak sie okaże ze dalej bd miała zakaz na zagranicę to jedziemy do Jarosławca na all 7 dni za 3200 za nas oboje więc spoko a jak bd mieć pozowolenie to Egipcie czekaj na mnie 😎Starania od 08.2016 na luzie
2017 pierwsze wizyty
2021.07 1transfer
2021.11.05 2 transfer ❤️
2022.08.01 jest 🐻 ❤️
2024.05 wracamy
2024.06.20 3transfer -
nick nieaktualny
-
Sisi25 wrote:Haha pewnie Pysiek12, trzeba korzystać xd a odpoczynek zawsze dobrze zrobi gdziekolwiek by się nie było.
Myślicie, że test by po południu wyszedł wiarygodny? Kupiłam pink super czuły 😒 dziś 36dc
Sikqj teraz! W jak masz 36dc, przestań nas trzymać w niepewności!!! 😁😁😁🙈🙈🙈Ale się rozmarzylyscke z wakacjami 😁 też bym gdzieś poleciała ale teraz auto zmieniamy i mamy kasę na niego odłożone więc buuu
A ja jestem zła 😡 😡 w bo w poniedz 14 września mam to sis na drożnośc jajowodów zabieg i oczywiście przez to że w zeszłym miesiącu mój cykl trwał jak nigdy 36dni to teraz cholera wie czy okres dostanę w czwartek tak jak zawsze 29dc czy znowu mi się opóźni, więc będę zaraz dzwonić do mojego gon6czy w razie czego możemy przesunąć drożność o 2 dni. No i dziś przed pracą byłam zrobić sobie badanie biocenoza pochwy bo to jeszcze musiałam zrobić przed drożnością -
nick nieaktualnyPoczekam aż mąż wybyje z domu bo nie chce widzieć jego miny jak wychodzę smutna z łazienki :o
Te opóźnienia są straszne...nic nie da się przez to zaplanować. Aż mnie przeraża mój zabieg na drożność jak się okaże że muszę...bo u mnie to z tymi cyklami różnie. -
Sisi25 wrote:Poczekam aż mąż wybyje z domu bo nie chce widzieć jego miny jak wychodzę smutna z łazienki :o
Te opóźnienia są straszne...nic nie da się przez to zaplanować. Aż mnie przeraża mój zabieg na drożność jak się okaże że muszę...bo u mnie to z tymi cyklami różnie.
No właśnie 😔 z kijki było idealnie równo jak w zegarku miesiąc przed zabiegiem i ciul wszystko się rozwaliło 😡😡😡 -
Margolka nie mów ze organizm szaleje przed drożnością 😡 ja chce za 3 tyg...w następny czwartek 17.09 mam wizytę to bym te wymazy porobiła i lekarz powinien widzieć kiedy 🐒przybędzie chodź mąż zaskakuje ze 2x na dzień potrafi-klamczuszek jeden :p ja wróciłam z wkrętarka z Lidka 😁 składanie mebli pójdzie szybciej. Chodź jutro muszę do serwisu jechać bo znowu po wzmożonym deszczu jakieś zwarcie było i auto nie ma kopa Margolka Ty te sono masz z kasy czy prywatnie?Starania od 08.2016 na luzie
2017 pierwsze wizyty
2021.07 1transfer
2021.11.05 2 transfer ❤️
2022.08.01 jest 🐻 ❤️
2024.05 wracamy
2024.06.20 3transfer -
Pysiek12 wrote:Margolka nie mów ze organizm szaleje przed drożnością 😡 ja chce za 3 tyg...w następny czwartek 17.09 mam wizytę to bym te wymazy porobiła i lekarz powinien widzieć kiedy 🐒przybędzie chodź mąż zaskakuje ze 2x na dzień potrafi-klamczuszek jeden :p ja wróciłam z wkrętarka z Lidka 😁 składanie mebli pójdzie szybciej. Chodź jutro muszę do serwisu jechać bo znowu po wzmożonym deszczu jakieś zwarcie było i auto nie ma kopa Margolka Ty te sono masz z kasy czy prywatnie?
Ty to normalnie bob budowniczy jesteś 😂😁😁😁
Prywatnie, bo chciał mnie położyć do szpitala żeby tam zrobić ale w obecnych czasach pierdziele wizyty w szpitalu więc ma prywatnie u niego w klinice. -
nick nieaktualny
-
Sisi25 wrote:Niestety dziewczyny biel aż daje po oczach, a mi chyba cykle znowu robią psikusa i @ będzie sobie przychodzic, kiedy chce 😒 teraz to przynajmniej jestem pewna ,że bardzo chce tego urlopu!!
Biedna 😘😘😘🧡 a no te cykle są takie głupie cholera, że my kobiety z tym wszytskim musimy się męczyć 😡😡