X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Bobo 2020... Próbujemy dalej!
Odpowiedz

Bobo 2020... Próbujemy dalej!

Oceń ten wątek:
  • Pysiek12 Autorytet

Wysłany: 5 września 2020, 18:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sisi masakra jakaś :p obyś miała duży zapas testów jak tak apka bd Ci zmieniać owulację :)
    Ja w nocy przywitałam męża 🐝 😁 i chodzę teraz jak zombi.... Dobrze ze tyle wolnego przede mną :) teraz zaczynami wieczór dla siebie :)

Starania od 08.2016 na luzie
    2017 pierwsze wizyty
    2020 klinika leczenia niepłodności
    2021.07 1transfer
    2021.11.05 2 transfer ❤️
    2022.08.01 jest 🐻 ❤️
    2024.05 wracamy
    2024.06.20 3transfer
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 września 2020, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pysiek12 wrote:
    Sisi masakra jakaś :p obyś miała duży zapas testów jak tak apka bd Ci zmieniać owulację :)
    Ja w nocy przywitałam męża 🐝 😁 i chodzę teraz jak zombi.... Dobrze ze tyle wolnego przede mną :) teraz zaczynami wieczór dla siebie :)

Szczerze mówiąc mi się wydaje, że w ogóle nie nie miałam...nie ufam tym temperaturom za bardzo, ale nie chce robić co miesiąc testów owu bo bym oszalała, a dobrze mi że swoim spokojem. Kupiłam dziś test i powiem wam, że bardzo nie chce go robić :( nie wierzę, że się udało... niestety...choć chciałabym wierzyć. Ale pomimo tego ta biel gdzieś tam w środku zaboli...wiecie jak jest. Nie testowałam chyba ze 4 miesiące...ale z drugiej strony bardzo zależy mi na urlopie więc...ze zdrowego rozsądku wiem, że trzeba.

• Pysiek12 Autorytet

Wysłany: 6 września 2020, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rób rób z czystym sumieniem oddasz sie szaleństwu urlopowemu! :8%) mąż tak mnie wymęczył ze znowu spałam 10h😂 teraz kawa i biorę się za obiad. Dzisiaj będę robiła ala devolay ape z mielonego z indyka :D zobaczymy co z tego będzie :) miłego dnia dziewczyny🌼🌼🌺🌺🌺🌼

2017 pierwsze wizyty
    2021.07 1transfer
    2021.11.05 2 transfer ❤️
    2022.08.01 jest 🐻 ❤️
    2024.05 wracamy
    2024.06.20 3transfer
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 września 2020, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pysiek12 haha to niezły ten Twój mąż xd ja wczoraj zrobiłam sernik z przepisów io, naprawdę dobry wyszedł xd dziś mam gosci to pojedzą. Dziś nie mierzyłam rano tempki bo znowuż wstałam o 5.45 i oczy jak 5 zł...do 7 siedziałam w telefonie i coś czytałam i potem już wstałam robić śniadanie bo to nie miało sensu...cierpię od 3 dni na jakąś bezsenność 😭😭 miłego dnia dla was!! ♥️

• Margolka 85 Autorytet

Wysłany: 7 września 2020, 05:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Laski 😘😘😘🧡

Sisi rób test!!!!!

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 września 2020, 07:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny xd zapomniałam zrobić 😒 ale jutro rano obiecuje, że zrobię!

• Pysiek12 Autorytet

Wysłany: 7 września 2020, 07:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hellol :* hihihi Sisi witam w grupie zapominalskich 🤪 ja ostatni odcinek Jane 😭😭😭😭😭 dzisiaj w planach mam zakupy dla nowej diety - z mniejszą kalorycznością 😁
    Później coś porobię ale czy zostaną mi chęci 🤔 mam nadzieję ze pomimo brzydkiej pogody będzie mi przyjemnie 😉 Margolka a co tanu Ciebie??

2017 pierwsze wizyty
    2021.07 1transfer
    2021.11.05 2 transfer ❤️
    2022.08.01 jest 🐻 ❤️
    2024.05 wracamy
    2024.06.20 3transfer
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 września 2020, 08:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ahhh no niestety...jutro już zrobię na bank. Chce mieć za sobą widok tej bieli :/ nienawidzę testów.

• Pysiek12 Autorytet

Wysłany: 7 września 2020, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sisi25 wrote:
    Ahhh no niestety...jutro już zrobię na bank. Chce mieć za sobą widok tej bieli :/ nienawidzę testów.
    Sisi przynajmniej będziesz wiedzieć na czym stoisz. A nóż się pozytywnie zaskoczysz ;)
    Ja juz oglądam wakacje 🤪 ciągnie mnie już gdzieś a najgorsze jest to ze przez tą koronasramdemie mam dalej ograniczone wyjazdy poza pl:( może dadzą sobie spokój 🤔

2017 pierwsze wizyty
    2021.07 1transfer
    2021.11.05 2 transfer ❤️
    2022.08.01 jest 🐻 ❤️
    2024.05 wracamy
    2024.06.20 3transfer
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 września 2020, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pysiek12 właśnie zakazali lotów do ilus tam krajów ale np. Włochy, Grecja ,Chorwacja stoją otworem xd no i te loty zawieszone do 15 września póki co. Koleżanka mi mówiła, że bezpieczniej lecieć gdzieś z biurem podróży niż tanimi liniami bo z biurem w razie czego zawsze da się łatwiej wrócić do kraju i biuro wszystko ogarnia. My właśnie szukamy czegoś bo też w tym tygodniu w pracy muszę się określić co z urlopem. Na początku się bałam gdzieś latać ale maska na twarz, rękawiczki na ręce i heja xd

• Pysiek12 Autorytet

Wysłany: 7 września 2020, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak samolotem to na lotniskach pełno płynów dezynfekacyjnych więc letko :) ja mam nadzieję ze po nowym roku wrócimy do normalności 🙏
    My mamy tyle opcji do rozegrania w zależności id wyników męża że masakra :p 1.pytanie kiedy wróci :D to też zobaczymy stan konta :)
    2. Zależy jak jego badania-po wynikach bd wiedzieć czy nastawić się na IUI czy in vitro.
    3.kiedy sie uda bo w 6 mce nie chciałabym lecieć na wakacje :D
    I takie to rozkminy:) ale jak sie okaże ze dalej bd miała zakaz na zagranicę to jedziemy do Jarosławca na all :D 7 dni za 3200 za nas oboje więc spoko :) a jak bd mieć pozowolenie to Egipcie czekaj na mnie 😎

2017 pierwsze wizyty
    2021.07 1transfer
    2021.11.05 2 transfer ❤️
    2022.08.01 jest 🐻 ❤️
    2024.05 wracamy
    2024.06.20 3transfer
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 września 2020, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha pewnie Pysiek12, trzeba korzystać xd a odpoczynek zawsze dobrze zrobi gdziekolwiek by się nie było.

Myślicie, że test by po południu wyszedł wiarygodny? Kupiłam pink super czuły 😒 dziś 36dc

• Margolka 85 Autorytet

Wysłany: 7 września 2020, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sisi25 wrote:
    Haha pewnie Pysiek12, trzeba korzystać xd a odpoczynek zawsze dobrze zrobi gdziekolwiek by się nie było.

Myślicie, że test by po południu wyszedł wiarygodny? Kupiłam pink super czuły 😒 dziś 36dc

Sikqj teraz! W jak masz 36dc, przestań nas trzymać w niepewności!!! 😁😁😁🙈🙈🙈Ale się rozmarzylyscke z wakacjami 😁 też bym gdzieś poleciała ale teraz auto zmieniamy i mamy kasę na niego odłożone więc buuu
    A ja jestem zła 😡 😡 w bo w poniedz 14 września mam to sis na drożnośc jajowodów zabieg i oczywiście przez to że w zeszłym miesiącu mój cykl trwał jak nigdy 36dni to teraz cholera wie czy okres dostanę w czwartek tak jak zawsze 29dc czy znowu mi się opóźni, więc będę zaraz dzwonić do mojego gon6czy w razie czego możemy przesunąć drożność o 2 dni. No i dziś przed pracą byłam zrobić sobie badanie biocenoza pochwy bo to jeszcze musiałam zrobić przed drożnością

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 września 2020, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Poczekam aż mąż wybyje z domu bo nie chce widzieć jego miny jak wychodzę smutna z łazienki :o

Te opóźnienia są straszne...nic nie da się przez to zaplanować. Aż mnie przeraża mój zabieg na drożność jak się okaże że muszę...bo u mnie to z tymi cyklami różnie.

• Margolka 85 Autorytet

Wysłany: 7 września 2020, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sisi25 wrote:
    Poczekam aż mąż wybyje z domu bo nie chce widzieć jego miny jak wychodzę smutna z łazienki :o

Te opóźnienia są straszne...nic nie da się przez to zaplanować. Aż mnie przeraża mój zabieg na drożność jak się okaże że muszę...bo u mnie to z tymi cyklami różnie.

No właśnie 😔 z kijki było idealnie równo jak w zegarku miesiąc przed zabiegiem i ciul wszystko się rozwaliło 😡😡😡

• Margolka 85 Autorytet

Wysłany: 7 września 2020, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sisi to czekamy i kciuki ściskamy mocno ❤️❤️❤️❤️🧡🧡
    Dixi kochanie co u Ciebie jak się trzymasz mała? 😘 Tulimy Cię mocno 🧡🧡🧡😘

• Pysiek12 Autorytet

Wysłany: 7 września 2020, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margolka nie mów ze organizm szaleje przed drożnością 😡 ja chce za 3 tyg...w następny czwartek 17.09 mam wizytę to bym te wymazy porobiła i lekarz powinien widzieć kiedy 🐒przybędzie :) chodź mąż zaskakuje ze 2x na dzień potrafi-klamczuszek jeden :p ja wróciłam z wkrętarka z Lidka 😁 składanie mebli pójdzie szybciej. Chodź jutro muszę do serwisu jechać bo znowu po wzmożonym deszczu jakieś zwarcie było i auto nie ma kopa :( Margolka Ty te sono masz z kasy czy prywatnie?

2017 pierwsze wizyty
    2021.07 1transfer
    2021.11.05 2 transfer ❤️
    2022.08.01 jest 🐻 ❤️
    2024.05 wracamy
    2024.06.20 3transfer
  • Margolka 85 Autorytet

Wysłany: 7 września 2020, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pysiek12 wrote:
    Margolka nie mów ze organizm szaleje przed drożnością 😡 ja chce za 3 tyg...w następny czwartek 17.09 mam wizytę to bym te wymazy porobiła i lekarz powinien widzieć kiedy 🐒przybędzie :) chodź mąż zaskakuje ze 2x na dzień potrafi-klamczuszek jeden :p ja wróciłam z wkrętarka z Lidka 😁 składanie mebli pójdzie szybciej. Chodź jutro muszę do serwisu jechać bo znowu po wzmożonym deszczu jakieś zwarcie było i auto nie ma kopa :( Margolka Ty te sono masz z kasy czy prywatnie?

Ty to normalnie bob budowniczy jesteś 😂😁😁😁
    Prywatnie, bo chciał mnie położyć do szpitala żeby tam zrobić ale w obecnych czasach pierdziele wizyty w szpitalu więc ma prywatnie u niego w klinice.

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 września 2020, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niestety dziewczyny biel aż daje po oczach, a mi chyba cykle znowu robią psikusa i @ będzie sobie przychodzic, kiedy chce 😒 teraz to przynajmniej jestem pewna ,że bardzo chce tego urlopu!!

• Margolka 85 Autorytet

Wysłany: 7 września 2020, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sisi25 wrote:
    Niestety dziewczyny biel aż daje po oczach, a mi chyba cykle znowu robią psikusa i @ będzie sobie przychodzic, kiedy chce 😒 teraz to przynajmniej jestem pewna ,że bardzo chce tego urlopu!!

Biedna 😘😘😘🧡 a no te cykle są takie głupie cholera, że my kobiety z tym wszytskim musimy się męczyć 😡😡

‹‹ 100 101 102 103 104 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ