Bobo 2020... Próbujemy dalej!
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej Kochane, próbuję nadrobić Wasze wpisy. My powoli staramy się wrócić do naszego normalnego rytmu. Najgorszy był pierwszy tydzień, krwawiłam mega mocno, bolało przez dwa dni tak, że byłam cały czas na lekach przeciwbólowych najgorsza była świadomość, że już w ciąży nie jestem, a hormony działały i wszystkie ciążowe objawy miałam mój choć też bardzo to przeżył, wspierał mnie i znosił moje wybuchy płaczu i próby wyrzucania wszystkiego związanego z dziećmi, wszystko pochował i powiedział, że rzeczy czekają na naszego dzidziusia, bo pewnie to ciało mu się nie spodobało i wolał poczekać na to odpowiednie od poniedziałku byłam już w pracy, bo w domu rozmyślając chyba bym zwariowała piszcie co u Was w tym miesiącu czekam na dobre wieści z Waszej strony
-
Dixi mogę się domyślać tylko jak Wam ciężko 😘 ale tak jak mówi Twój znajdzie się odpowiednie miejsce i czas i wierzę w to!!!!
Mnie mój wnerwia i to. Od piątku jak przyjechał brzuch mnie nawala na okres, jest mi niedobrze, wszystko mnie irytuje - pms pełna para 🤪
Zjem i idę leżeć a mój niech se robi co chce.... Jak wraca to mam wrażenie ze ja to mu przeszkadzam najważniejsze to rower rower i telefon. Do. Sklepu nie, cmentarz też nie bo ktoś go zobaczy ( a to zjazdy na dziko) ale na rowerze nikt go noe zobaczy... I gadaj z takim to jeszxze powie ze to ja fucze od rana....Starania od 08.2016 na luzie
2017 pierwsze wizyty
2020 klinika leczenia niepłodności
2021.07 1transfer
2021.11.05 2 transfer ❤️
2022.08.01 jest 🐻 ❤️
2024.05 wracamy
2024.06.20 3transfer -
nick nieaktualnyPysiek12 a no młoda, ale przez @ czuję się jakbym miała z 80...ogólnie znowu mi zimno na ustach wylazło w czasie @...czuję się mega osłabiona w te dni i ciągle bym spala i obijam się o wszystko w mieszkaniu...od 3 dni zaczęłam brać dodatkowe witaminki żeby się podreperować bo tak pomyślałam ,że może dieta też sprawiła, że mam jakiś niedobór witamin choć jem dużo warzyw...jak wrócę z Grecji to sobie zrobię jeszcze morfologię bo już zaczęłam myśleć ,że może anemia :o ogólnie to @ się kończy i czas niebawem zacząć na nowo.
Dixi kochanie strasznie mocno Cię tulę ♥️ nawet sobie nie wyobrażam jak to musi boleć. Ale dobrze, że masz z mężem w sobie tą nadzieję nadal. Jestem pewna ,że wam się uda i wasz aniołek tam na górze będzie nad tym mocno czuwał. -
Hellol :* ja mam dola jakiegoś emocjonalnego.. Dowiedziałam sie że moja przyjaciółka jest w ciąży z 2 dzieckiem (chodź z 1 miała problem) i ciesze sie ze się im udało ale z naszej paczki tylko ja nie mam:(tylko kot...
Dobiło mnie to straciłam zapalStarania od 08.2016 na luzie
2017 pierwsze wizyty
2021.07 1transfer
2021.11.05 2 transfer ❤️
2022.08.01 jest 🐻 ❤️
2024.05 wracamy
2024.06.20 3transfer -
nick nieaktualny
-
Pysiek, nie załamuj się! Każdej z nas się uda! Ja miałam dzisiaj pierwsze zajęcia w drugiej Fundacji i spotkałam koleżankę, rozmawiałyśmy tylko przez tą całą pandemię, ale się nie widziałyśmy. W styczniu po 12 latach starań z mężem stwierdzili, że nie starają się dalej o dziecko - ona po 3 poronieniach, jednej ciąży pozamacicznej z usunięciem jajowodu, 5 IUI i 2 prób in vitro. Ma 44 lata, jej mąż 46 - wczoraj płakałam ze szczęścia jak ją zobaczyłam - jest w 7 miesiącu ciąży - będzie miała chłopczyka. Nikomu nic nie mówiła, tylko rodzina wiedziała, bo cały czas niedowierzała, że im się uda. W lutym zaszła w ciążę, w listopadzie rodzi ))
-
Dixi ja wiem że cuda się zdarzają ale Poprostu chyba szala żalu u mnie się przepełniła... Z naszej paczki ze studiów jedna ma już parkę, druga teraz z drugim skończyła 3 mce ciąży, a 3 zastanawia się czy chce się jej do pieluch wraca. Jej siostra w 1 cyklu zaszła z 2 dzieckiem a ja jak ten osioł od 3 lat dupka blada... Może to ze chłop z dala i ze wiem że te 3 mce na pewno nie bd w ciąży i wszystko się przesuwa może to to....
Ale mimo wszystko dziękuję ze jesteście :*Starania od 08.2016 na luzie
2017 pierwsze wizyty
2021.07 1transfer
2021.11.05 2 transfer ❤️
2022.08.01 jest 🐻 ❤️
2024.05 wracamy
2024.06.20 3transfer -
nick nieaktualnyNie jest to wszystko łatwe...wiemy to nasza droga jest kręta niestety, ale damy radę :* na pewno dzięki temu bardziej docenimy macierzyństwo jak w końcu nam się uda ja w sumie prócz was to z nikim nawet nie rozmawiam o swoich problemach (no poza mężem) nikt kto się nie stara lub kto już ma dzieci bez problemow po drodze po prostu nie ma pojęcia jak to jest.
-
Dokładnie i tekst że jak się nie starasz to zajdziesz 😂 ja to tylko z Wami, nie chce dołować mojego w szczególności ze jego wyniki noe są oh i ah;) ale dzisiaj mój już napisał czy czasem nir mam mieć okresu ze taka zmierzla jestem 🤪Starania od 08.2016 na luzie
2017 pierwsze wizyty
2021.07 1transfer
2021.11.05 2 transfer ❤️
2022.08.01 jest 🐻 ❤️
2024.05 wracamy
2024.06.20 3transfer -
Magnolia ja polecam schronisko głodówka - naprawdę mały koszt i nie najgorsze warunki, jedzenie dobre i to w Białce. Śniadanie jesz z panorama na Tatry - >my jedziemy w styczniu 💪
Dzisiaj mam szkolenie - to samo co na wykładach, nic nowego, nawet nie ciekawiej :p ale certyfikat będzie
Dalej mam kryzys egzystencjonalny ale jadę popołudniu na sklepy to może mi sie polepszy :p
Brzuch i macica nawala a dzisiaj obudziłam się prawie wymiotując - chyba wczorajszy obiad mi nie podszedł a dzisiaj dalej mam ciężko na żołądku ... Starość 🤪Starania od 08.2016 na luzie
2017 pierwsze wizyty
2021.07 1transfer
2021.11.05 2 transfer ❤️
2022.08.01 jest 🐻 ❤️
2024.05 wracamy
2024.06.20 3transfer -
Hello. 😘
Mnie od 2 dni tak głową boli że masakra jakaś 😡😡😡 wydaje mi się że to od zatok 😡😡
Ja dzis 4dc... Okres już mi się skończył bo ja mam 2-3 dni a w czwartek już za 2 dni mam drożność jajowodów 😱😱😱
Jezu mnie koleżanka moja wkurzyła wróciła tydz temu z macierzyńskiego zaszła w 2 cyklu i właśnie ten sam tekst, przestsn o tym myśleć to zajdziesz 🤣🤣 nosz ku... Ekspertka! 😡 😡 -
nick nieaktualny
-
Sisi25 wrote:Jejku nienawidzę jak ktos tak gada...to beznadziejne ;/ kuźwa gdyby tak było to by antykoncepcja nie była potrzebna 😱
Kupiłam sukienkę - trochę krótka ale mężowi się podoba :p no i torebkę bo zawsze ich mało :p
Szkolenie - omg co za nudy :p na studiach było to ciekawsze :]
Ps jajniki tak nawalają ze na bank tam coś jest... Jeszcze 2 dni - wytrzymie💪Starania od 08.2016 na luzie
2017 pierwsze wizyty
2021.07 1transfer
2021.11.05 2 transfer ❤️
2022.08.01 jest 🐻 ❤️
2024.05 wracamy
2024.06.20 3transfer -
To znowu ja hihihi
Załamka mi minęła - chyba jestem typowa kobieta bo zakupy pomogly :p ja już obiad zrobiłam - dzisiaj tata ma chłopski garniec - uwielbiam 🤤🤤ale wymieniam paprykę na pieczarki bo tata ma niestrawność - >ale i tak pycha 😍
Dzisiaj ostatni dzień szkolenia, jutro ogarniam dom i lekarz na 16.a w piątek po pracy jadę po mojego 💪
Jutro też sie dowiem co z moim awansem (coś czuję w kościach ze bd ciężko moim kierownikom przeforsować moją osobę do menagera :p) ale trzeba o siebie walczyć
Miłego dnia lale 🌼🌺🌺🌺🌺🌼Starania od 08.2016 na luzie
2017 pierwsze wizyty
2021.07 1transfer
2021.11.05 2 transfer ❤️
2022.08.01 jest 🐻 ❤️
2024.05 wracamy
2024.06.20 3transfer -
nick nieaktualnyHeeeej. U mnie już w końcu koniec @ i też już wróciłam na szczęście do żywych. Ale powiem wam, że kiedyś tak fatalnie nie czułam się mając @...chociaż w sumie miałam rzadko 😂 w każdym razie przez cały tydzień jej trwania jestem zwłokami... dosłownie... psychicznie i fizycznie wrak człowieka...osłabienie totalne i jeszcze to zimno na szczęście trwa to tylko tydzień. Najgorsze, że prawdopodobnie w Grecji dostanę ale na końcówce wyjazdu więc jakoś przeżyje...chyba, że przez zmianę klimatu będą jakieś anomalie.
U was też taki upał? 😱 -
Hej Dziewczyny 🙂jestem tu nowa rozpoczynam 3 cykl starań o drugiego dzidziusia po poprzedniej ciąży rozjechał mi się okres mogłam nawet nie mieć go z 2 miesiące. Po wizycie u gina i przepisaniu clo unormowała się.W pierwsza ciążę nie było problemu zajść poprostu przyszła z nienacka i jest 14 miesięczna Klara🙂
-
Sisi u mnie duchota i to okropna... Tragedia jakas. Ja odpoczywam :p oczywiście przy Potter cz. 7 a później trochę poogarniam - chodź też mi sie nie chce :p
Jajniki pracują na 200 obrotów bo tak mnie bolą plecy na ich wysokości ze coś okropnego 🤪
Wy jak tak dzisiaj??Starania od 08.2016 na luzie
2017 pierwsze wizyty
2021.07 1transfer
2021.11.05 2 transfer ❤️
2022.08.01 jest 🐻 ❤️
2024.05 wracamy
2024.06.20 3transfer -
nick nieaktualny