Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Bobo 2020... Próbujemy dalej!
Odpowiedz

Bobo 2020... Próbujemy dalej!

Oceń ten wątek:
  • Dixie Autorytet

Wysłany: 11 października 2020, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pysiek cykl stymulowany clo, monitoring i ovitrelle na pęknięcie 🙂 na razie z poprawionymi wynikami nie kwalifikujemy się nawet na IUI, ale jesteśmy pod opieką doktora z Polnej w Poznaniu, bo do naszego niestety straciłam zaufanie 😞 Ostatni semestr i tylko pracę napisać 🤪 Sisi odpoczywaj 😘

• Pysiek12 Autorytet

Wysłany: 11 października 2020, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dixie wrote:
    Pysiek cykl stymulowany clo, monitoring i ovitrelle na pęknięcie 🙂 na razie z poprawionymi wynikami nie kwalifikujemy się nawet na IUI, ale jesteśmy pod opieką doktora z Polnej w Poznaniu, bo do naszego niestety straciłam zaufanie 😞 Ostatni semestr i tylko pracę napisać 🤪 Sisi odpoczywaj 😘
    Dixi ja to liczę ze nawet jak poprawia się wyniki mojego to z racji mojego i jego wieku (33 i 40)zlitują się 🤪byle do końca roku mojemu polepszyło się :)
    Ja tak jak mówiłam oddaliłam starania na kolejny plan wiec oczywiście od potencjalnej owu (bo chyba była tydzień temu ale nie wiem bo nie sprawdzałam) śluzu dziwnego co nie miara, Jajniki nawalaja i wykręcają sie w każdą stronę ale plus taki ze cyce nie bolą 😁 no i bez wyrzutów pije ile mam ochotę :)

Starania od 08.2016 na luzie
    2017 pierwsze wizyty
    2020 klinika leczenia niepłodności
    2021.07 1transfer
    2021.11.05 2 transfer ❤️
    2022.08.01 jest 🐻 ❤️
    2024.05 wracamy
    2024.06.20 3transfer
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 października 2020, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dixi kochana nie trać wiary w to, że będzie dobrze! ♥️ Trzymam mocno za was kciuki.

Pysiek12 taki mam właśnie plan na dziś xd łóżko, seriale, herbatka i czekam...a znając życie @ pojawi się jutro jak pracę trzeba będzie ogarniać

• Dixie Autorytet

Wysłany: 11 października 2020, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sisi ja też chciałabym dzisiaj łóżko, seriale, herbatkę z cytryną 🥰

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 października 2020, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ohhh i przyszła @...ależ się cieszę ,że dziś ,a nie jutro bo ten pierwszy dzień umieralnia. Udało mi się już na 30 października zapisać do doktorka także oby zaczęło się na poważnie już z tematem :d

• Pysiek12 Autorytet

Wysłany: 11 października 2020, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sisi ciśniesz! Trzymam kciuki już :) ja cały dzień śpię - chbaza stara już jestem na alko albo tak długo ze mnie schodzi 🤪 maz wrócił z gór i od razu zaprosił do sypialni :p hihihi az dziwnie :) a teraz ja herbatka z cytryna i idę spać bo o 4 trzeba wstać 😭

2017 pierwsze wizyty
    2021.07 1transfer
    2021.11.05 2 transfer ❤️
    2022.08.01 jest 🐻 ❤️
    2024.05 wracamy
    2024.06.20 3transfer
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 października 2020, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny. U mnie dziś jakieś kombo...nie mam mocy pracować nawet. Nie dość ,że @ to jeszcze mnie przewiało...gardło boli, głowa i mięśnie...jedyne na co mam ochotę to zawinąć się w kołdrę i spać 😭

• Pysiek12 Autorytet

Wysłany: 12 października 2020, 18:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja sie czymś strułam😭oby nie alkoholem 🤪dzisiaj od 5 do 14 cały czas mdłości takie ze oddychałam pełna gębą - dobrze ze mamy maseczki to nie było widać jak rozwieram paszcze normalnie masakra. Głowa di góry i oddechy i udało się chodź czułam je blisko 🤮teraz z kolei chce ni się 2wojki i nie idzie.. No masakra jakaś 😡😡😤 ja chyba rumu nie mogę bo tyle dochodzę do siebie.... Potem herbata i muszę wymyślę obiad na jutro a weny brak... Jak u was?
    Sisi coś lepiej y Cb?

2017 pierwsze wizyty
    2021.07 1transfer
    2021.11.05 2 transfer ❤️
    2022.08.01 jest 🐻 ❤️
    2024.05 wracamy
    2024.06.20 3transfer
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 października 2020, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj Pysiek12 mega współczuję! Ja po pracy wzięłam polopirynę i na chwilę usnęłam, ale póki co nic się nie polepszyło. Na szczęście nie mam gorączki. Ale plecy mnie strasznie bolą i całe ciało, że nie mogę się dotknąć nawet :(

• Dixie Autorytet

Wysłany: 12 października 2020, 23:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sisi, Pysiek ale Was rozłożylo 😱 oby jutro było już Wam lepiej 😘

• Dixie Autorytet

Wysłany: 13 października 2020, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Kochane - Sisi, Pysiek jak się czujecie? U Was też tak zimno...

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2020, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej. Ja nadal tragedia...jakoś powoli coś tam ogarniam w pracy, ale mało jestem wydajna. Na szczęście przełożony wyrozumiały. Mam nadzieję, że za kilka dni mi przejdzie bo masakra...pewnie jeszcze męża zarazę i zaraz będę musiała nim się zajmować 🤦

• Margolka 85 Autorytet

Wysłany: 13 października 2020, 14:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć....
    Ja siedzę cicho... Bo mój Ma tydz temu we wtorek trafił do szpitala na chirurgię, nie wiedząc z czego... Ma ostre ciężkie zapalenie trzustki..... Pewnie przez to jego tłuste żarcie cholerne 😡😡😡 bo alkoholu prawie wcale nie pije....
    Dziewczyny ja to wiem co mam że sobą zrobić od tygodnia.... 😔😔

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2020, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margolka85 przykro mi bardzo, mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze. Moją mamę kiedyś też to dopadło :/ dieta ważna rzecz, dlatego jak wyjdzie to go mocno pilnuj z tym.

• Natunka Przyjaciółka

Wysłany: 13 października 2020, 16:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziewczyny. Miałam cykl z Clo dodatkowo dupek. Pęcherzyk mi pękł sam, ale jak był powyżej 3 cm. 10 dni po owulacji zrobiłam betę wyszła <0,100 😕 a po 13 dniach od owulki 9,05 mlu/ml 🥰 Przed owulacja pilam Acc optima.

• Pysiek12 Autorytet

Wysłany: 13 października 2020, 18:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margolka 85 wrote:
    Cześć....
    Ja siedzę cicho... Bo mój Ma tydz temu we wtorek trafił do szpitala na chirurgię, nie wiedząc z czego... Ma ostre ciężkie zapalenie trzustki..... Pewnie przez to jego tłuste żarcie cholerne 😡😡😡 bo alkoholu prawie wcale nie pije....
    Dziewczyny ja to wiem co mam że sobą zrobić od tygodnia.... 😔😔
    O raju Margolka ale sie porobiło 😳masakra jakaś. Ale lepiej przez jedzenie niż jakiś wirus nie wiadomo jakiego pochodzenia!!
    Co do czasu... Ja powinnam sprzątać jak mam wolne ale kupiłam sobie krzyżówki 🤪 muszę sie odmóżdżyć.
    Dixi dziękuję dzisiaj lepiej się czuję chodź juz psychicznie gorzej bo 🙊coraz bliżej i brzuch wydęty 😭ale będę silna 💪
    W ogóle wczoraj w 3 rozwiązywałysmy zadanie z 4 klasy podstawówki-Cos okropnego jak się nie miało X, Y, Z donwyoorzystaniai jeszxze później wytłumacz dziecku co z czego ale team pani doktor, oani inżynier i pani mgr dały radę 😂😂
    Dixi a Cb nic nie łapie?? :)

2017 pierwsze wizyty
    2021.07 1transfer
    2021.11.05 2 transfer ❤️
    2022.08.01 jest 🐻 ❤️
    2024.05 wracamy
    2024.06.20 3transfer
  • Margolka 85 Autorytet

Wysłany: 13 października 2020, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sisi25 wrote:
    Margolka85 przykro mi bardzo, mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze. Moją mamę kiedyś też to dopadło :/ dieta ważna rzecz, dlatego jak wyjdzie to go mocno pilnuj z tym.

A leżała w szpitalu? 😔

• Pysiek12 Autorytet

Wysłany: 14 października 2020, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry w deszczowy i ziemny dzień - znowu 🙄....
    Ja niby spałam 8h ale sie nie wyspałam... Czuję jak mnie oczy szczypią więc jakąś wewnętrzna temperaturę mam. Na noc wezmę jakieś tabsy...
    Margolka jak mąż? Wiesz może kiedy wychodzi?
    Sisi jak Twoja choroba?
    Ja jak zwykle ambitne plany i chyba tylko na planach zakończę :p myślę nad obiadem-placki ziemniaczane chodzą za mną ale to jutro zrobię z gulaszem a dzisiaj jeszcze nir wiem... Dzisiaj też dzwonię zapisać męża na msome 💪💪💪

2017 pierwsze wizyty
    2021.07 1transfer
    2021.11.05 2 transfer ❤️
    2022.08.01 jest 🐻 ❤️
    2024.05 wracamy
    2024.06.20 3transfer
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 października 2020, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margolka85 pamiętam, że kilka dni musiała leżeć, ale nie długo.

Pysiek12 ja nadal słabo...nadal całe ciało boli :( ciągle się wygrzewam...już mam dosyć

• Dixie Autorytet

Wysłany: 15 października 2020, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Kochane, co u Was? Ja marzę o weekendzie... W domu mam nieposprzątane, pranie nie zrobione, obiadu nie gotuję od dwóch tygodni 🤪 a w pracy od 8:00 do 20:00 🙈 Jak wracam to padam na twarz... Od wczoraj działamy - mój też wrócił wczoraj od klienta o 21:00 i mówi do mnie - jadę autem taki styrany i myślę o nie do domu jadę, nie odpocznę, bo znowu seks 😅🤣 Margolka jak Twoja druga połowa? Jak długo będzie w szpitalu? Sisi a Ty jak? Pysiek kac już minął? 🤪

‹‹ 111 112 113 114 115 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ