Bobo 2020... Próbujemy dalej!
-
WIADOMOŚĆ
-
madziulix3 wrote:Może akurat tak się zajmiesz ślubem, ze coś zaskoczy. Oby! 😁
Moze 😁🐝
Aczkolwiek jakoś nie mam wielkiego parcia na wszystko szczególnie że to tylko paru godzinne przyjęcie a dokładnie 8h haha 🤣🤣
My wcinam już orzechy brazylijskie 🤦♀️😁🤣Pysiek12 lubi tę wiadomość
-
Ja teoretycznie staram się nie myśleć ale podświadomie człowiek wie który to dzień po okresie :p a że umysł ścisły to obliczenia same się robią hihih
Ja odpuszczam ogólnie teraz-nie mierze temp ani nie robię testów ovu ale chce wrócić do co 2 dnia jak kiedy a nie jak zaczęłam studia to od dzwona do dzwonią i tylko w okolicach ovu. Tak jak piszecie trzeba cieszyć się mężem
Co do pogody to okropna - tata jest na Cyprze i wysłał zdjęcie-słońce i on w krótkim rękawku a tutaj? Nawet kot nie chce wyjść na ZewnątrzStarania od 08.2016 na luzie
2017 pierwsze wizyty
2020 klinika leczenia niepłodności
2021.07 1transfer
2021.11.05 2 transfer ❤️
2022.08.01 jest 🐻 ❤️
2024.05 wracamy
2024.06.20 3transfer -
Margolka 85 wrote:Moze 😁🐝
Aczkolwiek jakoś nie mam wielkiego parcia na wszystko szczególnie że to tylko paru godzinne przyjęcie a dokładnie 8h haha 🤣🤣
My wcinam już orzechy brazylijskie 🤦♀️😁🤣Starania od 08.2016 na luzie
2017 pierwsze wizyty
2021.07 1transfer
2021.11.05 2 transfer ❤️
2022.08.01 jest 🐻 ❤️
2024.05 wracamy
2024.06.20 3transfer -
nick nieaktualnyMargolka 85 wrote:Ja dzis 9dpo ale niczego nie sprawdzam czekam do @ bo szkoda mi kasy na testy i bete bo od 6 miesięcy ciągle to samo mi wychodzi 🤷♀️
A Laski jaki Wy macie śluz po owu?
Skrzydlata który dpo jesteś? Może będzie tak jak przy 1 Twojej ciąży. Przy pierwszej ciąży uplawy po owu miałaś podobne do tych co zazwyczaj masz?
Ja ostatnio zamówiłam 50 owulacyjnych na Allegro za 17 zł i do tego było 5 ciążowych. I zamówiłam takie lepsze ciążowe 4 bo były po 4 coś 😅 -
nick nieaktualnyMargolka 85 wrote:Moze 😁🐝
My wcinam już orzechy brazylijskie 🤦♀️😁🤣
Mój od wczoraj zjadł całe opakowanie słonecznika łuskanego które leżało w szafce i nikt go nie jadł dopiero jak mu powiedziała ze obniża cholesterol i poprawia jakość plemników 😁 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDixie wrote:Cześć dziewczyny, ja już po egzaminach. Większość zdana, wyników dwóch jeszcze nie znam 😊 Niestety przyszła @ 😢
Gratulacje!! ✊🏻 I trzymam kciuki za kolejne dwa zdane ✊🏻
Ehhh znam to rozczarowanie, już się do niego przyzwyczaiłam 😔Dixie lubi tę wiadomość
-
Dixie wrote:Cześć dziewczyny, ja już po egzaminach. Większość zdana, wyników dwóch jeszcze nie znam 😊 Niestety przyszła @ 😢
A ostatnia - kiedyś nie przyjdzie! I w tedy bd to dobra wiadomość )Dixie lubi tę wiadomość
Starania od 08.2016 na luzie
2017 pierwsze wizyty
2021.07 1transfer
2021.11.05 2 transfer ❤️
2022.08.01 jest 🐻 ❤️
2024.05 wracamy
2024.06.20 3transfer -
nick nieaktualny
-
madziulix3 wrote:Mój od wczoraj zjadł całe opakowanie słonecznika łuskanego które leżało w szafce i nikt go nie jadł dopiero jak mu powiedziała ze obniża cholesterol i poprawia jakość plemników 😁
Ahaha 🤣🤣🤣 dobre, to teraz będzie kupował częściej 🤣 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMargolka 85 wrote:Laseczki trzymajcie jutro za mnie 🤞🤞🤞 o 16 jadę do Kato na kontrolna kolposkopie 😱😔
Pogoda jest paskudna 🥴🥴🥴u mnie na 9 ostatnim piętrze tak słychać jak wieje wiatr że masakra jest jakaś a jeszxze nam blok ocieplają więc całe rusztowanie lata 😱😁
Trzymam ✊🏻✊🏻
O matko hah, u nas tez leje cały dzień. Już się nie mogę doczekać wiosny 🦋🌼 -
madziulix3 wrote:No mówił, ze teraz będzie wpierdzielal. 🤣 muszę mu jeszcze zamówić te orzechy. Ale żeby tez nie zjadł całego opakowania bo się nie wyplace na nie
No one są na maksa drogie 🤦♀️🤦♀️
My za paczkę 100gr 19 zł 😱😱
Dlatego przez neta zamówiliśmy -
Margolka 85 wrote:Ja dzis 9dpo ale niczego nie sprawdzam czekam do @ bo szkoda mi kasy na testy i bete bo od 6 miesięcy ciągle to samo mi wychodzi 🤷♀️
A Laski jaki Wy macie śluz po owu?
Skrzydlata który dpo jesteś? Może będzie tak jak przy 1 Twojej ciąży. Przy pierwszej ciąży uplawy po owu miałaś podobne do tych co zazwyczaj masz?
Ja jestem 6dpo chociaż tutaj ovufriend wyznaczył owulację dzień później. Zobacz sobie mój wykres, bo mam dostępny ☺️ co do śluzu to u mnie było tak jak zawsze. Nie miałam żadnych objawów które mogłyby cokolwiek sugerować. Jedyne co mnie zastanowiło to to, że wieczorem w 13 dpo nie miałam podbarwionego już krwią śluzu. A moja fl to właśnie 13 dni. Także żaden ból piersi, bóle inne, nic z tych rzeczy u mnie nie było. Tylko wykres taki równiutki. Ale takie równe miałam też i bez ciąży 😊Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2020, 07:17