Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Bobo 2020... Próbujemy dalej!
Odpowiedz

Bobo 2020... Próbujemy dalej!

Oceń ten wątek:
  • Margolka 85 Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2020, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pysiek12 wrote:
    Ja zacznę lekarzy po obronie. Już widzę światło w tunelu bo promotor kazał 3 tabelki wstawić i można drukować :D jupi!!
    Ps nigdy więcej pomysłów w stylu a zrobię sb inż :D
    Zaraz jadę do sklepu po wene w postaci%:)

Dasz radę 💪 już bliżej końca niż dalej!
    TO jak będziesz pila te % to wypij za mnie w ramach dzisiejszego dobrego wyniku z kolpo 🙏💪

Pysiek12 lubi tę wiadomość

• Margolka 85 Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2020, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madziulix3 wrote:
    A ja się zapisałam do ginekologa na środę i się bije co on powie wrrr ✊🏻

A przypomnij mi kochana bo mi umknęło z jakimi idziesz wynikami? Nasienia? Bo pewnie coś pokręciłam 😔

• Margolka 85 Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2020, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madziulix3 wrote:
    Dobrze, ze ja już nie muszę rowerem jeździć do pracy haha :D u nas już tak nie wieje ale pada deszcz 😅 budziłam się cała noc, śniło mi się jakieś zdrowe żarcie haha

Szkoda, że ja i zdrowe żarcie nie idziemy w parze 🤷‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️😂

• Pysiek12 Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2020, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wypije za Was wszystkie żebyście miały w tym cyklu II :)
    Dla mnie zdrowe jedzenie źle wpływa... Np po marchewce ucieka energia że mnie i dziewczyny z wcześniejszej pracy zabroniły mi jej bo byłam okropna :D
    Ja od 01. 03 wracam na fit bo cza wejść w ciuchy zamówione z Ali na wakacje :D

Starania od 08.2016 na luzie
    2017 pierwsze wizyty
    2020 klinika leczenia niepłodności
    2021.07 1transfer
    2021.11.05 2 transfer ❤️
    2022.08.01 jest 🐻 ❤️
    2024.05 wracamy
    2024.06.20 3transfer
  • Margolka 85 Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2020, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pysiek12 wrote:
    Dla mnie zdrowe jedzenie źle wpływa... Np po marchewce ucieka energia że mnie i dziewczyny z wcześniejszej pracy zabroniły mi jej bo byłam okropna :D

No ja też wróciłam od czwartku po przerwie 7 miesięcznej 😂😂😂🤦‍♀️

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 lutego 2020, 15:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margolka 85 wrote:
    A przypomnij mi kochana bo mi umknęło z jakimi idziesz wynikami? Nasienia? Bo pewnie coś pokręciłam 😔

Tak. Nasienia. Ciekawe co powie 😔

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 lutego 2020, 15:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pysiek12 wrote:

Ja odkąd zobaczyłam wyniki ukochanego to tylko zdrowe żarełko 😃

• Margolka 85 Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2020, 15:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzymajcie kciuki 😔 idę po wyrok 😱😔

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 lutego 2020, 15:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margolka 85 wrote:

🤞🏼🤞🏼🙏🏼

• Pysiek12 Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2020, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margolka 85 wrote:
    Bd dobrze!!!

2017 pierwsze wizyty
    2021.07 1transfer
    2021.11.05 2 transfer ❤️
    2022.08.01 jest 🐻 ❤️
    2024.05 wracamy
    2024.06.20 3transfer
  • Izulaa Koleżanka

Wysłany: 24 lutego 2020, 18:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny, kilka dni mnie nie było. Pogoda jest tak okropna, że najlepiej ciągle bym spała. Widyze kilka nowych koleżanek 😉. U mnie tak jak myślałam @ przyszła i to tak okropnie bolesna, że nie dawałam rady chwilami. Tak więc zaczynam nowy cykl 😊

• Margolka 85 Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2020, 18:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pysiek12 wrote:
    Bd dobrze!!!

Dupa Laseczki, była jednak biopsja, pobral mi 2 wycinki do badania... Więc Teraz 2 tyg piekła, jeśli wyjdzie znowu to do rok temu to znowu konizacje szyjki a to już znaczy bardzo bardzo duży problem z donoszeniem ciąży jeśli jakimś cudem w końcu mi się uda 😔

Aktualnie odechciało mi się wszystkiego, przygotowań do ślubu, walki o dziecko... Dopadła mnie deprecha 😔

• Margolka 85 Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2020, 18:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Izulaa wrote:
    Cześć dziewczyny, kilka dni mnie nie było. Pogoda jest tak okropna, że najlepiej ciągle bym spała. Widyze kilka nowych koleżanek 😉. U mnie tak jak myślałam @ przyszła i to tak okropnie bolesna, że nie dawałam rady chwilami. Tak więc zaczynam nowy cykl 😊[/QUOTE

Witaj 😊najważniejsze, że tak jak mówisz nowy cykl nowe możliwości 💪💪
    Szkoda ze ta pogoda jest taka wstrętna

• Margolka 85 Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2020, 18:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co tam porabiacie Laski? :)

• Izulaa Koleżanka

Wysłany: 24 lutego 2020, 18:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margolka 85 wrote:
    Co tam porabiacie Laski? :)
    Ja właśnie piekę sernik. 2 marca mam wizytę u nowego ginekologa. Czekam na nią od listopada 😲. Sama nie wiem o co mam się go zapytać... To będzie mój 13 dc.

• Margolka 85 Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2020, 18:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Izulaa wrote:
    Ja właśnie piekę sernik. 2 marca mam wizytę u nowego ginekologa. Czekam na nią od listopada 😲. Sama nie wiem o co mam się go zapytać... To będzie mój 13 dc.

Ooo wszystko! Bierz wszystkie badania że sobą, opowiedz o tym co Ci inni mówili. Ja jak szlam do nowej gin to pytania spisałam sobie na kartce 😂🙈

• Mal3na Koleżanka

Wysłany: 24 lutego 2020, 18:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margolka przykro mi, ale głowa do góry, przecież jest szansa, ze wynik biopsji będzie dobry. A co zaniepokoiło lekarza? To na szyjce coś się dzieje?

pb5Lp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 lutego 2020, 18:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margolka 85 wrote:
    Dupa Laseczki, była jednak biopsja, pobral mi 2 wycinki do badania... Więc Teraz 2 tyg piekła, jeśli wyjdzie znowu to do rok temu to znowu konizacje szyjki a to już znaczy bardzo bardzo duży problem z donoszeniem ciąży jeśli jakimś cudem w końcu mi się uda 😔

Aktualnie odechciało mi się wszystkiego, przygotowań do ślubu, walki o dziecko... Dopadła mnie deprecha 😔

Kochana Ty nasza nie stresuj się na zapas!! Nie ma co mówię Ci :* Zajmij się ślubem a może akurat zaskoczy!!

• Izulaa Koleżanka

Wysłany: 24 lutego 2020, 18:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margolka 85 wrote:

Za dużo się wszystkiego zwaliło na jeden moment. Wszytko takie stresujące. Czasem nic nie idzie po naszej myśli... Trzeba przeczekać te gorsze dni, dać sobie chwilę czasu na pozbieranie myśli i później przegonić te czarne chmury i walczyć żeby znów wyszło słońce.

Margolka 85 lubi tę wiadomość

• Pysiek12 Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2020, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margolka :* bd dobrze musi!!!! Tak jak dziewczyny piszą zaprzątnij głowę weselem.
    A dzisiaj wskocz po alko jakie lubisz i zrób sb Relax nawet z płaczem bo czasem trzeba :)
    I jutro biust do przodu, głową do góry i damy radę 💪

Margolka 85 lubi tę wiadomość

2017 pierwsze wizyty
    2021.07 1transfer
    2021.11.05 2 transfer ❤️
    2022.08.01 jest 🐻 ❤️
    2024.05 wracamy
    2024.06.20 3transfer
‹‹ 19 20 21 22 23 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ