Bobo 2020... Próbujemy dalej!
-
WIADOMOŚĆ
-
Pysiek12 wrote:Ja zacznę lekarzy po obronie. Już widzę światło w tunelu bo promotor kazał 3 tabelki wstawić i można drukować jupi!!
Ps nigdy więcej pomysłów w stylu a zrobię sb inż
Zaraz jadę do sklepu po wene w postaci%
Dasz radę 💪 już bliżej końca niż dalej!
TO jak będziesz pila te % to wypij za mnie w ramach dzisiejszego dobrego wyniku z kolpo 🙏💪Pysiek12 lubi tę wiadomość
-
Wypije za Was wszystkie żebyście miały w tym cyklu II
Dla mnie zdrowe jedzenie źle wpływa... Np po marchewce ucieka energia że mnie i dziewczyny z wcześniejszej pracy zabroniły mi jej bo byłam okropna
Ja od 01. 03 wracam na fit bo cza wejść w ciuchy zamówione z Ali na wakacjeStarania od 08.2016 na luzie
2017 pierwsze wizyty
2020 klinika leczenia niepłodności
2021.07 1transfer
2021.11.05 2 transfer ❤️
2022.08.01 jest 🐻 ❤️
2024.05 wracamy
2024.06.20 3transfer -
Pysiek12 wrote:Wypije za Was wszystkie żebyście miały w tym cyklu II
Dla mnie zdrowe jedzenie źle wpływa... Np po marchewce ucieka energia że mnie i dziewczyny z wcześniejszej pracy zabroniły mi jej bo byłam okropna
Ja od 01. 03 wracam na fit bo cza wejść w ciuchy zamówione z Ali na wakacje
No ja też wróciłam od czwartku po przerwie 7 miesięcznej 😂😂😂🤦♀️ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPysiek12 wrote:Wypije za Was wszystkie żebyście miały w tym cyklu II
Ja od 01. 03 wracam na fit bo cza wejść w ciuchy zamówione z Ali na wakacje
Ja odkąd zobaczyłam wyniki ukochanego to tylko zdrowe żarełko 😃 -
nick nieaktualny
-
Margolka 85 wrote:Trzymajcie kciuki 😔 idę po wyrok 😱😔Starania od 08.2016 na luzie
2017 pierwsze wizyty
2021.07 1transfer
2021.11.05 2 transfer ❤️
2022.08.01 jest 🐻 ❤️
2024.05 wracamy
2024.06.20 3transfer -
Cześć dziewczyny, kilka dni mnie nie było. Pogoda jest tak okropna, że najlepiej ciągle bym spała. Widyze kilka nowych koleżanek 😉. U mnie tak jak myślałam @ przyszła i to tak okropnie bolesna, że nie dawałam rady chwilami. Tak więc zaczynam nowy cykl 😊
-
Pysiek12 wrote:Bd dobrze!!!
Dupa Laseczki, była jednak biopsja, pobral mi 2 wycinki do badania... Więc Teraz 2 tyg piekła, jeśli wyjdzie znowu to do rok temu to znowu konizacje szyjki a to już znaczy bardzo bardzo duży problem z donoszeniem ciąży jeśli jakimś cudem w końcu mi się uda 😔
Aktualnie odechciało mi się wszystkiego, przygotowań do ślubu, walki o dziecko... Dopadła mnie deprecha 😔 -
Izulaa wrote:Cześć dziewczyny, kilka dni mnie nie było. Pogoda jest tak okropna, że najlepiej ciągle bym spała. Widyze kilka nowych koleżanek 😉. U mnie tak jak myślałam @ przyszła i to tak okropnie bolesna, że nie dawałam rady chwilami. Tak więc zaczynam nowy cykl 😊[/QUOTE
Witaj 😊najważniejsze, że tak jak mówisz nowy cykl nowe możliwości 💪💪
Szkoda ze ta pogoda jest taka wstrętna -
Izulaa wrote:Ja właśnie piekę sernik. 2 marca mam wizytę u nowego ginekologa. Czekam na nią od listopada 😲. Sama nie wiem o co mam się go zapytać... To będzie mój 13 dc.
Ooo wszystko! Bierz wszystkie badania że sobą, opowiedz o tym co Ci inni mówili. Ja jak szlam do nowej gin to pytania spisałam sobie na kartce 😂🙈 -
nick nieaktualnyMargolka 85 wrote:Dupa Laseczki, była jednak biopsja, pobral mi 2 wycinki do badania... Więc Teraz 2 tyg piekła, jeśli wyjdzie znowu to do rok temu to znowu konizacje szyjki a to już znaczy bardzo bardzo duży problem z donoszeniem ciąży jeśli jakimś cudem w końcu mi się uda 😔
Aktualnie odechciało mi się wszystkiego, przygotowań do ślubu, walki o dziecko... Dopadła mnie deprecha 😔
Kochana Ty nasza nie stresuj się na zapas!! Nie ma co mówię Ci :* Zajmij się ślubem a może akurat zaskoczy!! -
Margolka 85 wrote:Dupa Laseczki, była jednak biopsja, pobral mi 2 wycinki do badania... Więc Teraz 2 tyg piekła, jeśli wyjdzie znowu to do rok temu to znowu konizacje szyjki a to już znaczy bardzo bardzo duży problem z donoszeniem ciąży jeśli jakimś cudem w końcu mi się uda 😔
Aktualnie odechciało mi się wszystkiego, przygotowań do ślubu, walki o dziecko... Dopadła mnie deprecha 😔Margolka 85 lubi tę wiadomość
-
Margolka :* bd dobrze musi!!!! Tak jak dziewczyny piszą zaprzątnij głowę weselem.
A dzisiaj wskocz po alko jakie lubisz i zrób sb Relax nawet z płaczem bo czasem trzeba
I jutro biust do przodu, głową do góry i damy radę 💪
Margolka 85 lubi tę wiadomość
Starania od 08.2016 na luzie
2017 pierwsze wizyty
2021.07 1transfer
2021.11.05 2 transfer ❤️
2022.08.01 jest 🐻 ❤️
2024.05 wracamy
2024.06.20 3transfer