Bobo 2020... Próbujemy dalej!
-
WIADOMOŚĆ
-
Margolka 85 wrote:Dupa Laseczki, była jednak biopsja, pobral mi 2 wycinki do badania... Więc Teraz 2 tyg piekła, jeśli wyjdzie znowu to do rok temu to znowu konizacje szyjki a to już znaczy bardzo bardzo duży problem z donoszeniem ciąży jeśli jakimś cudem w końcu mi się uda 😔
Aktualnie odechciało mi się wszystkiego, przygotowań do ślubu, walki o dziecko... Dopadła mnie deprecha 😔
Mal3na, Margolka 85 lubią tę wiadomość
-
Pysiek12 wrote:Ja zacznę lekarzy po obronie. Już widzę światło w tunelu bo promotor kazał 3 tabelki wstawić i można drukować jupi!!
Ps nigdy więcej pomysłów w stylu a zrobię sb inż
Zaraz jadę do sklepu po wene w postaci%Pysiek12 lubi tę wiadomość
-
Dixie wrote:Pysiek12 dobrze Cię rozumiem, ja też wpadłam na pomysł, a zrobię sobie drugą magisterkę i może podyplomowe... NIGDY więcej takich pomysłów nie mam przez to czasu na nic
Starania od 08.2016 na luzie
2017 pierwsze wizyty
2020 klinika leczenia niepłodności
2021.07 1transfer
2021.11.05 2 transfer ❤️
2022.08.01 jest 🐻 ❤️
2024.05 wracamy
2024.06.20 3transfer -
nick nieaktualny
-
madziulix3 wrote:Kochana Ty nasza nie stresuj się na zapas!! Nie ma co mówię Ci :* Zajmij się ślubem a może akurat zaskoczy!!
😘😘Już mi dziś lepiej. Musiałam się oddać wczoraj w odchlan depresji, płaczu, czarnych myśli itp 🤷♀️🤷♀️
Ale już to zrobiłam i mi lepiej.
Czekam na wyniki i wtedy będziemy wiedzieć co robić 😊 -
Dixie wrote:Margolka, moja przyjaciółka jest po dwóch konizacjach szyjki macicy, ma 7-miesięczną córeczkę, urodziła 2 tygodnie po terminie trzymam kciuki, zobaczysz wszystko bedzie ok :*
Oooo, to przynajmniej dałaś mi jakąś nadzieję, że po 2 koni też uda się coś zdziałać. Ale mam nadzieję że wyniki z biopsji nie będą na tyle poważne aby musieć ja znowu robić 🤞🤞 -
Izulaa wrote:Za dużo się wszystkiego zwaliło na jeden moment. Wszytko takie stresujące. Czasem nic nie idzie po naszej myśli... Trzeba przeczekać te gorsze dni, dać sobie chwilę czasu na pozbieranie myśli i później przegonić te czarne chmury i walczyć żeby znów wyszło słońce.
😘 -
Pysiek12 wrote:Margolka :* bd dobrze musi!!!! Tak jak dziewczyny piszą zaprzątnij głowę weselem.
A dzisiaj wskocz po alko jakie lubisz i zrób sb Relax nawet z płaczem bo czasem trzeba
I jutro biust do przodu, głową do góry i damy radę 💪
Tak właśnie zrobiłam! Oddałam się wczoraj depresji, popłakałam, pogadałam, poczytałam i dziś już mi lepiej! 😊😘😘 -
Skrzydlata wrote:U mnie 7/8 dpo. Nudne to czekanie... Ale nie nastawiam się. Mam spokój ducha
Ja też już od jakiegoś czasu nie 😊
Jeszcze 0rzez ta okropna pogodę, coś mnie rozkłada, czuję się jak kupa 💩 więc wracam do domu po pracy i fervex i kocyk 😷😷😷🤒
Oby to nie koronawirus 😱😁😁😁 -
Margolka 85 wrote:A czemu stracony? Kiedy masz mieć owu?
TO się musicie przeprosić 😁🙈🙈
Zwykle mam 30 - 31 dniowe cykle, ale teraz biorę Castagnus i czuje, ze owu będzie szybciej, gdzieś koło 13 dnia cyklu. Nie wiem czy się pogodzimy do tego czasu.
Kto najbliżej testowania? Jakieś dwie kreski by się przydały dla przykładu
-
Mal3na wrote:Zwykle mam 30 - 31 dniowe cykle, ale teraz biorę Castagnus i czuje, ze owu będzie szybciej, gdzieś koło 13 dnia cyklu. Nie wiem czy się pogodzimy do tego czasu.
TO aż taka kłótnia? 😔😔
Ja mam mieć 29.02 @
Ale raczej testować nie będę, nie licze na to, że się uda 🤷♀️ -
nick nieaktualnyMal3na wrote:Zwykle mam 30 - 31 dniowe cykle, ale teraz biorę Castagnus i czuje, ze owu będzie szybciej, gdzieś koło 13 dnia cyklu. Nie wiem czy się pogodzimy do tego czasu.
Na zgodę najlepszy jest sex 😃 u nas to zawsze działa 😚 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny