Bobo 2020... Próbujemy dalej!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Margolka 85 wrote:Laseczki trzymajcie jutro za mnie 🤞🤞🤞 o 16 jadę do Kato na kontrolna kolposkopie 😱😔
Pogoda jest paskudna 🥴🥴🥴u mnie na 9 ostatnim piętrze tak słychać jak wieje wiatr że masakra jest jakaś a jeszxze nam blok ocieplają więc całe rusztowanie lata 😱😁 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
GRATULACJE dixie! 😎
aż mi się przypomniały te czasy studenckie.😂 ahh dobrze, że minęły za dużo stresu przy egzaminach 🤣 A pisanie pracy jednej i drugiej to już w ogóle katorga była 😑
Też u mnie tak mocno wieje. Słyszałam, że w 10 województwach tak jest 😑
Margolka 85
trzymam kciuki. Na pewno wszytsko będzie dobrze 😘Margolka 85, Dixie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Magnolia6 wrote:GRATULACJE dixie! 😎
aż mi się przypomniały te czasy studenckie.😂 ahh dobrze, że minęły za dużo stresu przy egzaminach 🤣 A pisanie pracy jednej i drugiej to już w ogóle katorga była 😑
Też u mnie tak mocno wieje. Słyszałam, że w 10 województwach tak jest 😑
Margolka 85
trzymam kciuki. Na pewno wszytsko będzie dobrze 😘
Oby! Ale i tak się stresuje!,🤷♀️🙈👀 -
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny ja dzisiaj wolne więc trochę po ogarniam dom to stanu użytkowego :p
Noc u nas też okropna-wiatr, wiatr wiatr i tylko było słychać jak straż pożarna jeździ (biedni cala noc musieli działać). Przed kawą zrobiłam obchód domu z okien i wygląda wszystko ok:) najważniejsze że prąd jest bo ostatnim razem nie mieliśmy przez 2 dni 😱 ale teraz się przygotowałam z powerbankami:D
Jakie plany u Was?Starania od 08.2016 na luzie
2017 pierwsze wizyty
2020 klinika leczenia niepłodności
2021.07 1transfer
2021.11.05 2 transfer ❤️
2022.08.01 jest 🐻 ❤️
2024.05 wracamy
2024.06.20 3transfer -
nick nieaktualny
-
Ja zacznę lekarzy po obronie. Już widzę światło w tunelu bo promotor kazał 3 tabelki wstawić i można drukować jupi!!
Ps nigdy więcej pomysłów w stylu a zrobię sb inż
Zaraz jadę do sklepu po wene w postaci%Starania od 08.2016 na luzie
2017 pierwsze wizyty
2020 klinika leczenia niepłodności
2021.07 1transfer
2021.11.05 2 transfer ❤️
2022.08.01 jest 🐻 ❤️
2024.05 wracamy
2024.06.20 3transfer