Bobo 2020... Próbujemy dalej!
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja niby mam od niedzieli do niedzieli te dni ale wczoraj też się chwyciłam z moim i to tak że aż głos podniosłam wiec grubo :p a dzisiaj mój mąż jakby nigdy nic - typowy zodiakalny bliźniak 🤪 dzisisj drukowałam pracę a jutro oddaje do dziekanatu więc znowu stres ale przynajmniej umie jeść więc jest dobrze co do sexow na zgodę mój mąż niestety nie jest przekupny pod tym względem a ja z kolei mam problem ze słowem PRZEPRASZAM 8 mamy nieraz impasStarania od 08.2016 na luzie
2017 pierwsze wizyty
2020 klinika leczenia niepłodności
2021.07 1transfer
2021.11.05 2 transfer ❤️
2022.08.01 jest 🐻 ❤️
2024.05 wracamy
2024.06.20 3transfer -
nick nieaktualnyPysiek12 wrote:Ja niby mam od niedzieli do niedzieli te dni ale wczoraj też się chwyciłam z moim i to tak że aż głos podniosłam wiec grubo :p a dzisiaj mój mąż jakby nigdy nic - typowy zodiakalny bliźniak 🤪 dzisisj drukowałam pracę a jutro oddaje do dziekanatu więc znowu stres ale przynajmniej umie jeść więc jest dobrze co do sexow na zgodę mój mąż niestety nie jest przekupny pod tym względem a ja z kolei mam problem ze słowem PRZEPRASZAM 8 mamy nieraz impas
Trzymam kciuki za prace! ✊🏻 Ehhh musicie dojść do kompromisu hahaPysiek12 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Pysiek12 wrote:Ja niby mam od niedzieli do niedzieli te dni ale wczoraj też się chwyciłam z moim i to tak że aż głos podniosłam wiec grubo :p a dzisiaj mój mąż jakby nigdy nic - typowy zodiakalny bliźniak 🤪 dzisisj drukowałam pracę a jutro oddaje do dziekanatu więc znowu stres ale przynajmniej umie jeść więc jest dobrze co do sexow na zgodę mój mąż niestety nie jest przekupny pod tym względem a ja z kolei mam problem ze słowem PRZEPRASZAM 8 mamy nieraz impas
Haha 😂
Z tymi chłopami to milion światów to Ty masz tak jak mój M, jemu też ciężko przechodzi przez gardło słowo przepraszam 😡🤷♀️🤷♀️
Ja dzis zamiast fit to fervex i kocyk bo coś mnie bierze, czuję się jakbym miała gorączkę ale nie mam więcej niż 37🤷♀️ i ogólnie jak 🤒🤒🤒🤒💩💩
A Wy się nie kłóćcie tylko 🐝🐝🐝 haha 😂
Pysiek 🤞🤞🤞 za pracę kujonku Ty 😁🙈😘Pysiek12 lubi tę wiadomość
-
Sabi ja jestem ślepa na codzień ale widzę tam II kreseczkę 😍 oby się utrzymało i ciemniało!!
Margolka może Twój to baran jak ja hihihi
Ja jak się lecze przed ovu to grzane piwo z sokiem a potem tylko cytryna, imbir i Herbat u mnie leki jak już naprawdę umieram - jestem bardxo sceptyczna chodź nie wiem dlaczego....Starania od 08.2016 na luzie
2017 pierwsze wizyty
2021.07 1transfer
2021.11.05 2 transfer ❤️
2022.08.01 jest 🐻 ❤️
2024.05 wracamy
2024.06.20 3transfer -
nick nieaktualny
-
Cześć dziołszki ja kończę śniadanie i jadę zawieźć pracę do dziekanatu wczoraj już się uczyłam i wiem jedno- bd wesoło na obronie 😂😂😂
Kurcze tak mnie kusi bo mam TE dni a mieliśmy odpuścić na 2 mce ale w głowie ciągle - działaj działaj. Naprawdę ja jestem psychiczna pod tym kątem i wychodzi jak się jest zdominowany ta myślą o dzieckuStarania od 08.2016 na luzie
2017 pierwsze wizyty
2021.07 1transfer
2021.11.05 2 transfer ❤️
2022.08.01 jest 🐻 ❤️
2024.05 wracamy
2024.06.20 3transfer -
Pysiek12 wrote:Cześć dziołszki ja kończę śniadanie i jadę zawieźć pracę do dziekanatu wczoraj już się uczyłam i wiem jedno- bd wesoło na obronie 😂😂😂
Kurcze tak mnie kusi bo mam TE dni a mieliśmy odpuścić na 2 mce ale w głowie ciągle - działaj działaj. Naprawdę ja jestem psychiczna pod tym kątem i wychodzi jak się jest zdominowany ta myślą o dziecku
Działajcie. Nigdy nie będzie idealny czas. Słuchaj siebie, może to będzie ten szczęśliwy miesiąc. Później jak już dziecko się pojawi, i kocha się je tak całym sercem to na myśl, że przez jakaś wcześniejszą decyzje mogło go teraz nie być robi się słabo.
Który masz dzień cyklu? -
Cześć dziewczyny!
Wraz z mężem podjęliśmy decyzje aby od.nowego roku zacząć starać się o dzidziusia 🤰
W pierwszym cyklu przed @ mialam wszystkie możliwe objawy - niestety @ nadszedl.i to 3 dni przed czasem (praktycznie co.miesiac mój cykl trwa 28 dni, czasem 27 czy 29) - więc w 26 dc i do tego tak.okropnie bolesny i intensywny.
W tym miesiącu ciut odpuscilismy, do tej pory staralam sie nie myśleć czy to dzien owulacji czy nie, ale.aktualnie mam 20dc i oczywiscie wypatruje u siebie objawow 🙈
Przeważnie zawsze przed @ bardzo bolaly mnie piersi, momentami mialam wrazenie ze mi wybuchna a w tym miesiącu tylko delikatnie mnie pobolewaja. Od ponad tyg co jakis czas meczy mnie zgaga (nie pamiętam kiedy mialam taka sytuację zebym przez kilka dni miala zgage 😳)
Jestem totalnie.ospala, o zmiennosci nastrojow nie wspomnę.. -
14 dc ale jako że nafaszerowana jestem stresem obstawiam że owu jeszcze nie było, zeszły miesiąc miałam dopiero 18dc więc na weekend po urodzinach siostry :p moja siostra to ma super - jest starsza ode mnie o 4 h a tak naprawdę ma dopiero 9 lat jo ur się 29.02 mama miała wyczucie
Wiem że jak się działa to. Powinno cały czas próbować ale tak wewnętrznie gdzieś słyszę daj sb teraz spokój.... Jak to mówią jak mam mieć pisane w tym miesiącu to bd oddaje się w ręce męża - niech działaStarania od 08.2016 na luzie
2017 pierwsze wizyty
2021.07 1transfer
2021.11.05 2 transfer ❤️
2022.08.01 jest 🐻 ❤️
2024.05 wracamy
2024.06.20 3transfer