Bobo 2020... Próbujemy dalej!
-
WIADOMOŚĆ
-
Mnie tak już zostało po pierwszych staraniach. Jak byłam w ciąży to może inne ciążę mnie w oczy nie bolały, ale teraz znowu mimo że mam już córeczkę. Ale ja po prostu uwielbiam ten stan, świetnie się czułam, mimo ciężkości, ćwiczyłam, byłam aktywna całą ciążę. Potem urodziłam w 3h. Powiedzieli mi, że jestem do tego stworzona i bardzo bardzo za tym tęsknię...
Pysiek12, Upadła lubią tę wiadomość
-
Dzieńdoberek ja wczoraj maraton. O 9 wyszłam z domu i do Zabrza oddać pracę do dziekanatu (teraz oczekuje na info o antyplagiacie 😱) a później do sb do pracy i byłam w domu 23.50:D a dzisiaj już na nogach bo obiad trzeba dla mojej 2 ugotować no i mojego rubasnego kota
Z mężem ok ale ja jestem tak wypruta że ja na nic ochoty a jak on bd mieć to niech se sam weźmie 🤪 co do aktywności przed owu- ćwicząc zwiększacie endorfiny i ukrwienie i nawet nie starając się mamy w tedy lepszy śluz:)
Ps ja dzisiaj 2 dzień bez chipsów - takie to moje postawienie wielkopostne i sb obiecałam że zacznę znowu w Nd do kościoła chodzić a w tą pracuje wiec bd kombinowaćStarania od 08.2016 na luzie
2017 pierwsze wizyty
2020 klinika leczenia niepłodności
2021.07 1transfer
2021.11.05 2 transfer ❤️
2022.08.01 jest 🐻 ❤️
2024.05 wracamy
2024.06.20 3transfer -
nick nieaktualnySkrzydlata wrote:Ja nie wiem jak to jest u facetów, choć mój tez ma obniżone parametry, ale ja u siebie zauważyłam, że jak w fazie folikularnej jeżdżę sobie interwały na rowerze stacjonarnym to potem mam ładną owulację. Nawet gdzieś to było napisane kiedyś pod wykresem jako porada, że ruch naprawdę bardzo wpływa na płodność. Może mi się uda tego mojego namówić też na rowerek...
„Jak tłumaczy dr Beata Olszak-Sokołowska, androlog z Kliniki INVICTA, według badań, jazda powyżej 5 godzin na rowerze w tygodniu może wpłynąć negatywnie na parametry nasienia.”
Tak wyczytałam w internecie
-
nick nieaktualnyPysiek12 wrote:Dzieńdoberek ja wczoraj maraton. O 9 wyszłam z domu i do Zabrza oddać pracę do dziekanatu (teraz oczekuje na info o antyplagiacie 😱) a później do sb do pracy i byłam w domu 23.50:D a dzisiaj już na nogach bo obiad trzeba dla mojej 2 ugotować no i mojego rubasnego kota
Z mężem ok ale ja jestem tak wypruta że ja na nic ochoty a jak on bd mieć to niech se sam weźmie 🤪 co do aktywności przed owu- ćwicząc zwiększacie endorfiny i ukrwienie i nawet nie starając się mamy w tedy lepszy śluz:)
Ps ja dzisiaj 2 dzień bez chipsów - takie to moje postawienie wielkopostne i sb obiecałam że zacznę znowu w Nd do kościoła chodzić a w tą pracuje wiec bd kombinować
Ja to już z miesiąc nie pije gazowanego chociaż uwielbiałam
-
Hello Laseczki! 🤩
Jak tam żyjecie?
Pysiek coś dobrego zrobiła na obiad? 😁
Ja dzis ciut lepiej, ale i tak wyglądam jak kupa 💩 i tak raz się czuje a w dodatku pojutrze okres więc kumulacje pięknego wyglądu mam 😎😎
Czy u Was dziś też taka pogoda, że na zmianę ciemność i śnieg a za chwilę słońce? 🤦♀️🤦♀️ No litości!! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMargolka 85 wrote:Hello Laseczki! 🤩
Jak tam żyjecie?
Pysiek coś dobrego zrobiła na obiad? 😁
Ja dzis ciut lepiej, ale i tak wyglądam jak kupa 💩 i tak raz się czuje a w dodatku pojutrze okres więc kumulacje pięknego wyglądu mam 😎😎
Czy u Was dziś też taka pogoda, że na zmianę ciemność i śnieg a za chwilę słońce? 🤦♀️🤦♀️ No litości!!
A ja w pracy. Właśnie przerwę mam 😁 -
madziulix3 wrote:„Jak tłumaczy dr Beata Olszak-Sokołowska, androlog z Kliniki INVICTA, według badań, jazda powyżej 5 godzin na rowerze w tygodniu może wpłynąć negatywnie na parametry nasienia.”
Tak wyczytałam w internecie
No to nie wiem co mu poradzić. Trochę się ruszać musi choć pracy siedzącej nie ma. Przyjdzie wiosna to będą spacery z wózeczkiem 😀 -
Margolka 85 wrote:Tak 😊
Ja zamawiałam ostatnio fertilsafe 😏Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2020, 22:03
-
Tajka wrote:Też dzisiaj kupiłam. W gemini. Myślicie ze pomoże ?
Tajka na pewno nie zaszkodzi 😊 próbować można wszystkiego, ja go z 3 razu użyłam... Ale przez te moje polipy itp to i tak obstawiam że pyknie dopiero po histerokopii 😏
Ale żel jest spoko. Dzialaj 😁 trochę piecze na początku 😁 -
nick nieaktualnyEwa88 wrote:ile płacisz za przesyłkę??
Może jest gdzieś jeszcze dostępny w pl? Orientuje się ktoś?
15 zł kochana.
Najlepsze jest to, ze wysłali mi jedna paczkę długo nie dochodziła, uznali ją za zaginioną. Wysłali drugą i doszły obydwie także jedena miałam w gratisie hehe. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny