Bobo 2020... Próbujemy dalej!
-
WIADOMOŚĆ
-
Haj dziewuszki w tym mam nadzieje szczęśliwym 2020 😀
Pytanko, czy któraś z Was korzystała/zażywała może tabletki z Conceive Plus? To są te suplementy dla niej i dla niego. Koszt takiego cudeńka to około 180 zł za komplet, ale zastanawiam się czy warto? 🤔
Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
Olek - 05.11.2020 👦🏼
HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu. -
Cześć, nie było mnie tu kilka dni ale już udało mi się nadrobić! 😉
Margolka trzymam kciuki 👍 żeby biopsja była ok ! 😁
Pysiek- nie stresuj się! Jeśli Ci pracę zatwierdzil promotor A recenzent załóżmy że się lubi z promotorem to już tylko formalności 😎 no i nie trać czasu na kłótnie w pobliżu ovu. Kloc się z nim jak już ovu przejdzie 😂
Sabi- w 99.9% pewnie to jest ciąża 😍Pysiek12 lubi tę wiadomość
-
Wróblowa wrote:Haj dziewuszki w tym mam nadzieje szczęśliwym 2020 😀
Pytanko, czy któraś z Was korzystała/zażywała może tabletki z Conceive Plus? To są te suplementy dla niej i dla niego. Koszt takiego cudeńka to około 180 zł za komplet, ale zastanawiam się czy warto? 🤔Starania od 08.2016 na luzie
2017 pierwsze wizyty
2020 klinika leczenia niepłodności
2021.07 1transfer
2021.11.05 2 transfer ❤️
2022.08.01 jest 🐻 ❤️
2024.05 wracamy
2024.06.20 3transfer -
misrijja94 wrote:Cześć dziewczyny!
Wraz z mężem podjęliśmy decyzje aby od.nowego roku zacząć starać się o dzidziusia 🤰
W pierwszym cyklu przed @ mialam wszystkie możliwe objawy - niestety @ nadszedl.i to 3 dni przed czasem (praktycznie co.miesiac mój cykl trwa 28 dni, czasem 27 czy 29) - więc w 26 dc i do tego tak.okropnie bolesny i intensywny.
W tym miesiącu ciut odpuscilismy, do tej pory staralam sie nie myśleć czy to dzien owulacji czy nie, ale.aktualnie mam 20dc i oczywiscie wypatruje u siebie objawow 🙈
Przeważnie zawsze przed @ bardzo bolaly mnie piersi, momentami mialam wrazenie ze mi wybuchna a w tym miesiącu tylko delikatnie mnie pobolewaja. Od ponad tyg co jakis czas meczy mnie zgaga (nie pamiętam kiedy mialam taka sytuację zebym przez kilka dni miala zgage 😳)
Jestem totalnie.ospala, o zmiennosci nastrojow nie wspomnę..
Zrób test i będzie odpowiedź albo betę 😉👍👍👍 -
Pysiek12 wrote:Hej. Ja też nie brałam... A powiedz mi to koszt na miesiąc czy jak? Cena zwalila mnie z nóg 😱
Kurde chyba oczekuje cudów znowu
Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
Olek - 05.11.2020 👦🏼
HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu. -
nick nieaktualnyCześć dziewczynki moje! Ja właśnie wróciłam od ginekologa. Powiedział, ze nie dość za mało jest tych plemniorów to jeszcze 93% nieprawidłowych. I ze siedząca praca to tez nie dobrze ale mówił żebym zapytała w aptece o zamiennik profertilu. Bo jest o wiele tańszy a ma taki sam skład. Znalazłam takie coś jak Parenton 50 zł za 60 tabletek a nie 200 a ma tak samo dobre opinie także od marca zaczynamy a za 3 miesiące znów badania. Może akurat na wakacje zaciąże 🤗
Pysiek12 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymisrijja94 wrote:Cześć dziewczyny!
Wraz z mężem podjęliśmy decyzje aby od.nowego roku zacząć starać się o dzidziusia 🤰
W pierwszym cyklu przed @ mialam wszystkie możliwe objawy - niestety @ nadszedl.i to 3 dni przed czasem (praktycznie co.miesiac mój cykl trwa 28 dni, czasem 27 czy 29) - więc w 26 dc i do tego tak.okropnie bolesny i intensywny.
W tym miesiącu ciut odpuscilismy, do tej pory staralam sie nie myśleć czy to dzien owulacji czy nie, ale.aktualnie mam 20dc i oczywiscie wypatruje u siebie objawow 🙈
Przeważnie zawsze przed @ bardzo bolaly mnie piersi, momentami mialam wrazenie ze mi wybuchna a w tym miesiącu tylko delikatnie mnie pobolewaja. Od ponad tyg co jakis czas meczy mnie zgaga (nie pamiętam kiedy mialam taka sytuację zebym przez kilka dni miala zgage 😳)
Jestem totalnie.ospala, o zmiennosci nastrojow nie wspomnę..
Zrób test bo sama jestem ciekawa 😍 -
madziulix3 wrote:Cześć dziewczynki moje! Ja właśnie wróciłam od ginekologa. Powiedział, ze nie dość za mało jest tych plemniorów to jeszcze 93% nieprawidłowych. I ze siedząca praca to tez nie dobrze ale mówił żebym zapytała w aptece o zamiennik profertilu. Bo jest o wiele tańszy a ma taki sam skład. Znalazłam takie coś jak Parenton 50 zł za 60 tabletek a nie 200 a ma tak samo dobre opinie także od marca zaczynamy a za 3 miesiące znów badania. Może akurat na wakacje zaciąże 🤗
Może zaczniecie na wiosnę jakieś treningi, rower, bieganie czy choćby długie spacery codziennie? Wyniki na pewno się poprawią.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2020, 10:30
-
nick nieaktualnyMal3na wrote:Może zaczniecie na wiosnę jakieś treningi, rower, bieganie czy choćby długie spacery codziennie? Wyniki na pewno się poprawią.
Ponoć rower to tez nie za dobrze bo się tam przegrzewa. Ale mój ukochany codziennie po pracy w drodze do domu robi 2 km spacer. Bo on chodzi na piechotke. Ale jak tylko będzie cieplej to obowiązkowo po obiadku do parku 😃Mal3na, Pysiek12 lubią tę wiadomość
-
Hejo Laski! 😁😁🤩😘
Melduje, że żyje ale ledwo, dopadlo mnie takie przeziębienie że 💩💩💩💩 😷😷😷🤒🤒🤒 tak się właśnie czuje, jutro i piątek l4 i leżę w domku. Mam nadzieję że to nie koronawirus 😱😱😱😱🙈
Pysiek pogodzona z mężem? Było 🐝🐝🐝?
Madziulix trzymam kciuki 🤞 🤞 🤞 kupujcie suple i do dzieła 🐝🐝🐝😁😁😁
Magnolia w końcu jesteś!!, 😁 co tam słychać? 😊😊 -
Margolka 85 wrote:Hejo Laski! 😁😁🤩😘
Melduje, że żyje ale ledwo, dopadlo mnie takie przeziębienie że 💩💩💩💩 😷😷😷🤒🤒🤒 tak się właśnie czuje, jutro i piątek l4 i leżę w domku. Mam nadzieję że to nie koronawirus 😱😱😱😱🙈
Pysiek pogodzona z mężem? Było 🐝🐝🐝?
Madziulix trzymam kciuki 🤞 🤞 🤞 kupujcie suple i do dzieła 🐝🐝🐝😁😁😁
Magnolia w końcu jesteś!!, 😁 co tam słychać? 😊😊Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2020, 22:36
-
nick nieaktualnyDixie wrote:Dużo zdrówka! Kuruj się i leż na zwolnieniu tyle ile trzeba. Mnie osobiście koronowirus mnie przeraża 😱 Moja siostra mieszka w Mediolanie, więc moja cała rodzina wariuje... Ja od wczoraj mam mega doła 😭 moja przyjaciółka oznajmiła, że jest w drugiej ciąży i tego samego dnia moja kuzynka też pochwaliła się drugą ciążą...
Kochana. Ja dwa tygodnie temu codziennie się dowiadywałam o nowej ciąży. Ode mnie z pracy dwie kobiety po 40 zaszły w ciąże. 😞 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
madziulix3 wrote:Cześć dziewczynki moje! Ja właśnie wróciłam od ginekologa. Powiedział, ze nie dość za mało jest tych plemniorów to jeszcze 93% nieprawidłowych. I ze siedząca praca to tez nie dobrze ale mówił żebym zapytała w aptece o zamiennik profertilu. Bo jest o wiele tańszy a ma taki sam skład. Znalazłam takie coś jak Parenton 50 zł za 60 tabletek a nie 200 a ma tak samo dobre opinie także od marca zaczynamy a za 3 miesiące znów badania. Może akurat na wakacje zaciąże 🤗
Ja nie wiem jak to jest u facetów, choć mój tez ma obniżone parametry, ale ja u siebie zauważyłam, że jak w fazie folikularnej jeżdżę sobie interwały na rowerze stacjonarnym to potem mam ładną owulację. Nawet gdzieś to było napisane kiedyś pod wykresem jako porada, że ruch naprawdę bardzo wpływa na płodność. Może mi się uda tego mojego namówić też na rowerek... -
Tajka wrote:A jak ten żel?
Żel był spoko. My i tak wolimy z żelem niż bez, a tu przynajmniej jest pewność, że on nie przeszkadza, a najwyżej może pomóc. Chociaż teraz mamy inny - BabyStart Fertil Safe Plus - jest tańszy, a ma dobre opinie