Bobo 2020... Próbujemy dalej!
-
WIADOMOŚĆ
-
Helol ja wróciłam do żywych na 1 dzień - jutro znowu do pracy i to na rano a potem ur od Siostry
Dzisiaj mam szczyt śluzu chyba więc dzisiaj i jutro przy atakuje męża ale muszę inaczej to ugryźć że to na odstresowanie sie przed obroną 🤪 co by nie było że dalej kombinuje a miało nic nie być :pStarania od 08.2016 na luzie
2017 pierwsze wizyty
2020 klinika leczenia niepłodności
2021.07 1transfer
2021.11.05 2 transfer ❤️
2022.08.01 jest 🐻 ❤️
2024.05 wracamy
2024.06.20 3transfer -
nick nieaktualnyPysiek12 wrote:Helol ja wróciłam do żywych na 1 dzień - jutro znowu do pracy i to na rano a potem ur od Siostry
Dzisiaj mam szczyt śluzu chyba więc dzisiaj i jutro przy atakuje męża ale muszę inaczej to ugryźć że to na odstresowanie sie przed obroną 🤪 co by nie było że dalej kombinuje a miało nic nie być :p
Nie mow mu nic o tych dniach tylko po prostu zacznij działać
Mój dziś do mnie mówi „chodz sobie zrobimy dzidzi bobo” haha 😁Pysiek12, Dixie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
madziulix3 wrote:Jak mojemu tabletki pomogą co mu kupie to może zaciąże do wakacji i urodzę w marcu 😃😁
Bo od dziś mam kumulacje choroba + okres 🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤷♀️😁
Ale zaraz tzn za 1,5 godz na obiadokolacje zjem burgera z pasibus bo już wieki nie jadłam 😍😍😍 -
Burger miiiiiaaaaaammm😍 ja robię ja jutro chłopski garnek ale oczywiście z modyfikacja bo po papryce mam zgage więc są pieczarki
Ja już się nastrajam na powrót męża
Ale tak jak mówi Madziulix3 nic się nie odezwę :p
Starania od 08.2016 na luzie
2017 pierwsze wizyty
2021.07 1transfer
2021.11.05 2 transfer ❤️
2022.08.01 jest 🐻 ❤️
2024.05 wracamy
2024.06.20 3transfer -
nick nieaktualny
-
Pysiek12 wrote:Burger miiiiiaaaaaammm😍 ja robię ja jutro chłopski garnek ale oczywiście z modyfikacja bo po papryce mam zgage więc są pieczarki
Ja już się nastrajam na powrót męża
Ale tak jak mówi Madziulix3 nic się nie odezwę :p
No i pewnie tak właśnie zrób i jaaaazda haha 🐝🐝🐝🐝
Kocham chłopski gar, już dawno nie robiłam 🤩 -
madziulix3 wrote:Haha ja wczoraj robiłam spaghetti z pysznymi klopsikami a dzisiaj pierogi od teściowej bo ona robi na zamówienia 😁
Kuźwa pierogi też kocham haha ogólnie kocham jeść 🤷♀️🤷♀️🤷♀️😁😁🤩
A Ty Madziulix3 jakie plany na wieczór też 🐝🐝🐝🐝? 🤩 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja idę zrzucić futro i bd pachnącą czekać kolejny raz obejrzałam ostatni odcinek Gry i tron u jak zawsze😭😭😭😭 Lucyfera też już skończyłam i teraz czekam do czerwca na 5 sezon 😍
Swój garnek spróbowałam-nie jest źle więc nie powinni narzekać - mają duuuzo kiełbachy hihihi
Ja jutro po 4mce wstaje o 4 rano do pracy znowu bd jak zombi....Starania od 08.2016 na luzie
2017 pierwsze wizyty
2021.07 1transfer
2021.11.05 2 transfer ❤️
2022.08.01 jest 🐻 ❤️
2024.05 wracamy
2024.06.20 3transfer -
Heeej 😁 ale mi smaka narobilyscie na to pyszne jedzonko wasze 😘😛 aż się głodna zrobiłam 😁
No i w sumie na 🐝 też ale to może jutro 😂
Dzisiaj w koncu zaopatrzylam się w mio-inozytol i zaczynam lykac, ciekawe czy mi coś pomoże i kiedy będzie widać poprawę 🤔 -
nick nieaktualnyMagnolia6 wrote:Heeej 😁 ale mi smaka narobilyscie na to pyszne jedzonko wasze 😘😛 aż się głodna zrobiłam 😁
No i w sumie na 🐝 też ale to może jutro 😂
Dzisiaj w koncu zaopatrzylam się w mio-inozytol i zaczynam lykac, ciekawe czy mi coś pomoże i kiedy będzie widać poprawę 🤔
A ja tak z ciekawości w 3 dc pójdę sobie zrobić te badania co trzeba. Lekarz mnie na nic nie wysyłał bo mojemu złe wyszły wyniki ale tak sama z siebie zrobię -
madziulix3 wrote:A ja tak z ciekawości w 3 dc pójdę sobie zrobić te badania co trzeba. Lekarz mnie na nic nie wysyłał bo mojemu złe wyszły wyniki ale tak sama z siebie zrobię
👍 dokładnie, nie ma jak to samemu zrobić 😁 przynajmniej nie trzeba czekać na skierowanie czy da, a tak to sama idziesz i wszystko wiesz co ci trzeba 😎 -
nick nieaktualny
-
Zanim mój się poogarnial to ja już spałam :p chyba skinks coś wyczuwa :p dzisiaj przyatakuje:DStarania od 08.2016 na luzie
2017 pierwsze wizyty
2021.07 1transfer
2021.11.05 2 transfer ❤️
2022.08.01 jest 🐻 ❤️
2024.05 wracamy
2024.06.20 3transfer -
nick nieaktualny