Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Bobo 2020... Próbujemy dalej!
Odpowiedz

Bobo 2020... Próbujemy dalej!

Oceń ten wątek:
  • Margolka 85 Autorytet

Wysłany: 1 marca 2020, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewa88 wrote:
    Proszę o potwierdzenie że badania tj. Tarczycowe, Kwas foliowy, Homocysteina, B12, Glukoza i Insulina można robić w obojętnie którym dniu cyklu??

A Prolaktyna w którym najlepiej?

Ja Prolaktyne robiłam 2 razy i był o to 3-5dc

• Margolka 85 Autorytet

Wysłany: 1 marca 2020, 22:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pysiek12 wrote:
    Ja wróciłam z pracy... Miałam. Być 8h a plan taki ze 12h:/ wyrabana ale mąż obiecał masaż więc myślę że bd więcej niż masaż :D

Uuuulala to daj się masować laska daj haha aby co z tego było 🐝🐝🐝🐝😁😁😁💪💪🤞🤞

madziulix3 lubi tę wiadomość

• Margolka 85 Autorytet

Wysłany: 1 marca 2020, 22:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mal3na wrote:
    Cześć dziewczyny. U mnie marnie z tymi staraniami, było jedno serducho na dni płodne wiec nie nastawiam się. Dzieci chore, obowiązków dużo, nie miałam weny.

A może jedno a będzie szczęśliwe 🤩🤞🤞

Taki sezon kochana, każdy chory 😔

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 marca 2020, 22:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewa88 wrote:
    Proszę o potwierdzenie że badania tj. Tarczycowe, Kwas foliowy, Homocysteina, B12, Glukoza i Insulina można robić w obojętnie którym dniu cyklu??

A Prolaktyna w którym najlepiej?

Tak. Prolaktyna w 3 dc najlepiej :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 marca 2020, 22:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja właśnie sobie leżę z maseczka w wannie 🛁🛀🏼

Margolka 85, Pysiek12 lubią tę wiadomość

• Margolka 85 Autorytet

Wysłany: 1 marca 2020, 23:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madziulix3 wrote:
    A ja właśnie sobie leżę z maseczka w wannie 🛁🛀🏼

Też sobie dziś zrobiłam taki dzień do południa, i od razu lepiej się czuje prawda? 🤩😁😁

Pysiek12, madziulix3 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 marca 2020, 23:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margolka 85 wrote:
    Też sobie dziś zrobiłam taki dzień do południa, i od razu lepiej się czuje prawda? 🤩😁😁

No ba hehe. Ale na szczęście jutro wolne 😍

Pysiek12 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 marca 2020, 23:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny ;) mogę do was dołączyć?

• Pysiek12 Autorytet

Wysłany: 2 marca 2020, 07:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sisi25 wrote:
    Pewno wbijaj :)
    Ja już odliczam do środy na dzień wolny od pracy ale już wiem że bd z moim powiększać otwory w suficie na lampki czyli takie wolne jak wcale :p wczoraj padlam o 21 a dzisiaj od 6 już wyspana i druga pralkę ładuje :D

Starania od 08.2016 na luzie
    2017 pierwsze wizyty
    2020 klinika leczenia niepłodności
    2021.07 1transfer
    2021.11.05 2 transfer ❤️
    2022.08.01 jest 🐻 ❤️
    2024.05 wracamy
    2024.06.20 3transfer
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 marca 2020, 07:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pysiek12 wrote:
    Ja już odliczam do środy na dzień wolny od pracy ale już wiem że bd z moim powiększać otwory w suficie na lampki czyli takie wolne jak wcale :p wczoraj padlam o 21 a dzisiaj od 6 już wyspana i druga pralkę ładuje :D

Dzięki xd muszę was nadrobić i przeczytać od początku, żeby trochę poznać xd

• Margolka 85 Autorytet

Wysłany: 2 marca 2020, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sisi25 wrote:

Witamy 😁czytaj czytaj, trochę tego jest

• Margolka 85 Autorytet

Wysłany: 2 marca 2020, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pysiek12 wrote:

Pysiek nie chcesz też u mnie wstawić prania haha skoro tak się rozkręciłaś? 😁 😁 😁
    Takiej naszej Agnieszce z działu z pracy mojej wrócił nowotwór spraw kobiecych
    Miała wszystko wycięte szyjkę macicy, macicę
    I ponoć dość ostro.... ....
    😔😔😔😔
    I ma wznowe w miednicy
    Powiem Wam Laski masakra....

• Pysiek12 Autorytet

Wysłany: 2 marca 2020, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi dzisiaj przyjaciółka pisala że jej brat z lekceważenia przeziębienia ostrej sepsy dostał 😱 masakra. Co do raka...przej.ane :/ człowiek robi co może zeby go niwelować a zaraza wraca :/

Starania od 08.2016 na luzie
    2017 pierwsze wizyty
    2020 klinika leczenia niepłodności
    2021.07 1transfer
    2021.11.05 2 transfer ❤️
    2022.08.01 jest 🐻 ❤️
    2024.05 wracamy
    2024.06.20 3transfer
  • Skrzydlata Autorytet

Wysłany: 2 marca 2020, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Boże Margolka straszne o tym nowotworze... :(

Ja sie witam po weekendzie. U mnie @ choć wykres wiele obiecywał...
    Widzę, że się badacie na potęgę! A ja jakoś tak sobie myślę, udało się raz, uda się i drugi. W ciąży miałam tsh 1,4 a podobno rośnie. Reszta też musiała być ok bo żadnych plamień, problemów. Odkąd biorę mio-inozytol to wszystko działa jak u 20-latki :D

21cs - Kalina 25.09.2018 <3
    10cs - Florian 08.03.2021 <3
    Wreszcie ten świat ma barwy i smak :)

wibs9x0h2j4mp6wk.png
  • Magnolia6 Przyjaciółka

Wysłany: 2 marca 2020, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2020, 10:21

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 marca 2020, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pysiek12 wrote:

Zazdroszczę, ja to mogę spać cały dzień 😕 nie mogę się zmobilizować do wczesnego wstawania chyba ze mam pierwsza zmianę ale po niej u tak się muszę położyć. Jakby był dzidziuś to było by zupełnie inaczej... 😏

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 marca 2020, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pysiek12 wrote:
    Mi dzisiaj przyjaciółka pisala że jej brat z lekceważenia przeziębienia ostrej sepsy dostał 😱 masakra. Co do raka...przej.ane :/ człowiek robi co może zeby go niwelować a zaraza wraca :/

Moja mama kiedyś tak się zaniedbała (bo interesuje się wszystkimi tylko nie sobą), ze tak się złe czuła ze ledwo do lekarza doszła, wysłał ja od razu na sor na badania a tam się okazało ze taka anemia, ze od razu na oddział i krew przetaczali, nie wiadomo było czy się przyjmie od razu strach, płacz. I nawet Pani co z nią leżała na sali się wygadała do taty ze właśnie mama ma sepsę i dobrze ze wcześnie ja wykryli to szybko się jej pozbędą :/ także trzeba badać krew dziewuszki

• BombiaMk Koleżanka

Wysłany: 2 marca 2020, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam kochane. Niestety odchodzę z grupy. Zakańczam starania. Dnia 11.02.2020 miałam z mężem wypadek samochodowy w Niemczech niestety dnia 20.02.2020 mąż zmarł po walce e szpitalu.
    Dziękuję Wam za wszelkie wsparcie i słowa otuchy. Dla mnie ta droga walki właśnie się zakończyła

Dixie lubi tę wiadomość

Śmiej się wśród ludzi
    Płacz w ukryciu
    Bądź lekka w tańcu
    Lecz nigdy w życiu
  • Dixie Autorytet

Wysłany: 2 marca 2020, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margolka 85 wrote:
    Ja to Wam powiem, że jestem tak posr..... Czekaniem na wyniki biopsji i później tym zabiegiem 11 marca, że nawet nie umiem myśleć o niczym innym. Niby staram się wiecie udawać wyluzowana ake z tyłu głowy mam masakrę 😔😔😔
    Zobaczysz wszystko będzie dobrze 😘 Trzymamy mocno kciuki!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2020, 10:15

Margolka 85 lubi tę wiadomość

• Margolka 85 Autorytet

Wysłany: 2 marca 2020, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BombiaMk wrote:
    Witam kochane. Niestety odchodzę z grupy. Zakańczam starania. Dnia 11.02.2020 miałam z mężem wypadek samochodowy w Niemczech niestety dnia 20.02.2020 mąż zmarł po walce e szpitalu.
    Dziękuję Wam za wszelkie wsparcie i słowa otuchy. Dla mnie ta droga walki właśnie się zakończyła

Nie wiem co mam Ci napisać.... Bądź dzielna kochana! I pamiętaj, że nie musisz Nas opuszczać, wspieramy się we wszystkim! Dużo siły! 😘

‹‹ 26 27 28 29 30 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ