Bobo 2020... Próbujemy dalej!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sisi25 wrote:Cześć dziewczyny mogę do was dołączyć?
Ja już odliczam do środy na dzień wolny od pracy ale już wiem że bd z moim powiększać otwory w suficie na lampki czyli takie wolne jak wcale :p wczoraj padlam o 21 a dzisiaj od 6 już wyspana i druga pralkę ładujeStarania od 08.2016 na luzie
2017 pierwsze wizyty
2020 klinika leczenia niepłodności
2021.07 1transfer
2021.11.05 2 transfer ❤️
2022.08.01 jest 🐻 ❤️
2024.05 wracamy
2024.06.20 3transfer -
nick nieaktualnyPysiek12 wrote:Pewno wbijaj
Ja już odliczam do środy na dzień wolny od pracy ale już wiem że bd z moim powiększać otwory w suficie na lampki czyli takie wolne jak wcale :p wczoraj padlam o 21 a dzisiaj od 6 już wyspana i druga pralkę ładuje
Dzięki xd muszę was nadrobić i przeczytać od początku, żeby trochę poznać xd -
Pysiek12 wrote:Pewno wbijaj
Ja już odliczam do środy na dzień wolny od pracy ale już wiem że bd z moim powiększać otwory w suficie na lampki czyli takie wolne jak wcale :p wczoraj padlam o 21 a dzisiaj od 6 już wyspana i druga pralkę ładuje
Pysiek nie chcesz też u mnie wstawić prania haha skoro tak się rozkręciłaś? 😁 😁 😁
Takiej naszej Agnieszce z działu z pracy mojej wrócił nowotwór spraw kobiecych
Miała wszystko wycięte szyjkę macicy, macicę
I ponoć dość ostro.... ....
😔😔😔😔
I ma wznowe w miednicy
Powiem Wam Laski masakra.... -
Mi dzisiaj przyjaciółka pisala że jej brat z lekceważenia przeziębienia ostrej sepsy dostał 😱 masakra. Co do raka...przej.ane człowiek robi co może zeby go niwelować a zaraza wracaStarania od 08.2016 na luzie
2017 pierwsze wizyty
2020 klinika leczenia niepłodności
2021.07 1transfer
2021.11.05 2 transfer ❤️
2022.08.01 jest 🐻 ❤️
2024.05 wracamy
2024.06.20 3transfer -
Boże Margolka straszne o tym nowotworze...
Ja sie witam po weekendzie. U mnie @ choć wykres wiele obiecywał...
Widzę, że się badacie na potęgę! A ja jakoś tak sobie myślę, udało się raz, uda się i drugi. W ciąży miałam tsh 1,4 a podobno rośnie. Reszta też musiała być ok bo żadnych plamień, problemów. Odkąd biorę mio-inozytol to wszystko działa jak u 20-latki -
nick nieaktualnyPysiek12 wrote:Pewno wbijaj
Zazdroszczę, ja to mogę spać cały dzień 😕 nie mogę się zmobilizować do wczesnego wstawania chyba ze mam pierwsza zmianę ale po niej u tak się muszę położyć. Jakby był dzidziuś to było by zupełnie inaczej... 😏 -
nick nieaktualnyPysiek12 wrote:Mi dzisiaj przyjaciółka pisala że jej brat z lekceważenia przeziębienia ostrej sepsy dostał 😱 masakra. Co do raka...przej.ane człowiek robi co może zeby go niwelować a zaraza wraca
Moja mama kiedyś tak się zaniedbała (bo interesuje się wszystkimi tylko nie sobą), ze tak się złe czuła ze ledwo do lekarza doszła, wysłał ja od razu na sor na badania a tam się okazało ze taka anemia, ze od razu na oddział i krew przetaczali, nie wiadomo było czy się przyjmie od razu strach, płacz. I nawet Pani co z nią leżała na sali się wygadała do taty ze właśnie mama ma sepsę i dobrze ze wcześnie ja wykryli to szybko się jej pozbędą także trzeba badać krew dziewuszki -
Witam kochane. Niestety odchodzę z grupy. Zakańczam starania. Dnia 11.02.2020 miałam z mężem wypadek samochodowy w Niemczech niestety dnia 20.02.2020 mąż zmarł po walce e szpitalu.
Dziękuję Wam za wszelkie wsparcie i słowa otuchy. Dla mnie ta droga walki właśnie się zakończyłaDixie lubi tę wiadomość
Śmiej się wśród ludzi
Płacz w ukryciu
Bądź lekka w tańcu
Lecz nigdy w życiu -
Margolka 85 wrote:Ja to Wam powiem, że jestem tak posr..... Czekaniem na wyniki biopsji i później tym zabiegiem 11 marca, że nawet nie umiem myśleć o niczym innym. Niby staram się wiecie udawać wyluzowana ake z tyłu głowy mam masakrę 😔😔😔
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2020, 10:15
Margolka 85 lubi tę wiadomość
-
BombiaMk wrote:Witam kochane. Niestety odchodzę z grupy. Zakańczam starania. Dnia 11.02.2020 miałam z mężem wypadek samochodowy w Niemczech niestety dnia 20.02.2020 mąż zmarł po walce e szpitalu.
Dziękuję Wam za wszelkie wsparcie i słowa otuchy. Dla mnie ta droga walki właśnie się zakończyła
Nie wiem co mam Ci napisać.... Bądź dzielna kochana! I pamiętaj, że nie musisz Nas opuszczać, wspieramy się we wszystkim! Dużo siły! 😘