Bobo 2020... Próbujemy dalej!
-
WIADOMOŚĆ
-
Dixie wrote:Prawie w tym samym czasie, myślimy podobnie Magnolia6 😁
Haha 😂
Nie zazdroszczę siedzenia na wykładach 😓
Ja rozkminiam co zrobić. Znalazłam jedno opakowanie clo na stanie w domu i zastanawiam się czy wziąć je w następnym cyklu czy odpuścić. Drugi dzien tak się bije z myślami I dalej nic nie wymyslilam😂 -
Magnolia6 wrote:Haha 😂
Nie zazdroszczę siedzenia na wykładach 😓
Ja rozkminiam co zrobić. Znalazłam jedno opakowanie clo na stanie w domu i zastanawiam się czy wziąć je w następnym cyklu czy odpuścić. Drugi dzien tak się bije z myślami I dalej nic nie wymyslilam😂 -
nick nieaktualny
-
madziulix3 wrote:Hej kochana. Nic. Dowiedziałam się ze mam troszkę wysokie TSH jak na starania o dzidziusia powinno być max 2.5 a ja 2.7.
Hello Laseczki 🤩
Ja tam wczoraj sprzątałam gotowałam prałam itp 2kec typowa kura 🐔🐔🐔🤷♀️😂😂
Ale dziś sobie poćwiczyłam już, kąpiel zaraz obiad ogarnę i po kim idziemy z psiakiem na długi spacer i na 18 do kina na swingersow 😁😁 ciekawa jestem co to za film 😁
Madziulix3 to dał Ci coś na zbicie tego Tsh albo idziesz do endo?
Magnolia6 Ty to może na własną reke6nucbjiw bierz wariatko 😂😁😁😁 zapytaj się gin!
Dixie to współczuję, ale z drugiej strony pogoda i tak kiepska więc nic nie stracisz 🤷♀️
A po powrocie jakieś plany na wieczór?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMargolka 85 wrote:A amh robiłaś kiedyś? I wrogość śluzu?
Kochana ja jeszcze nic nie robiłam. Od stycznia się dopiero wzięłam za wszystko. Wcześniej to dwa lata lecieliśmy na spontanie i dopiero teraz zaczęliśmy coś robić w tej kwestii, ze tak długo nie wychodzi. I żałuje.. -
madziulix3 wrote:Hej kochana. Nic. Dowiedziałam się ze mam troszkę wysokie TSH jak na starania o dzidziusia powinno być max 2.5 a ja 2.7.
Nie wiele masz podwyższone, więc nie jest tak źle. Szybko uda Ci się zbić poziom 😘madziulix3 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMargolka 85 wrote:Ja to Wam powiem, że jestem tak posr..... Czekaniem na wyniki biopsji i później tym zabiegiem 11 marca, że nawet nie umiem myśleć o niczym innym. Niby staram się wiecie udawać wyluzowana ake z tyłu głowy mam masakrę 😔😔😔
To jest normalne kochana, każdy wynik i zabieg jest stresujący. Niestety -
Margolka 85 wrote:Ja to Wam powiem, że jestem tak posr..... Czekaniem na wyniki biopsji i później tym zabiegiem 11 marca, że nawet nie umiem myśleć o niczym innym. Niby staram się wiecie udawać wyluzowana ake z tyłu głowy mam masakrę 😔😔😔
Współczuje, ale zleci szybko, ani się obejrzysz i będziesz już po.
-
Ja wróciłam z pracy... Miałam. Być 8h a plan taki ze 12h:/ wyrabana ale mąż obiecał masaż więc myślę że bd więcej niż masaż
Margolka 85 lubi tę wiadomość
Starania od 08.2016 na luzie
2017 pierwsze wizyty
2020 klinika leczenia niepłodności
2021.07 1transfer
2021.11.05 2 transfer ❤️
2022.08.01 jest 🐻 ❤️
2024.05 wracamy
2024.06.20 3transfer