Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy tylko do 30.11   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Bobo 2020... Próbujemy dalej!
Odpowiedz

Bobo 2020... Próbujemy dalej!

Oceń ten wątek:
  • Dixie Autorytet

Wysłany: 31 marca 2020, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margolka85 na razie nie wiemy co się stało, to był 30 tydzień, tydzień temu była na wizycie, czuła się świetnie, wszystko książkowo. Moja kuzynka jeszcze z nikim nie rozmawia. Przez tą całą sytuację była sama, jej mąż nie mógł być z nią :((( Straszne, po prostu straszne...

• Margolka 85 Autorytet

Wysłany: 31 marca 2020, 19:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dixie wrote:
    Margolka85 na razie nie wiemy co się stało, to był 30 tydzień, tydzień temu była na wizycie, czuła się świetnie, wszystko książkowo. Moja kuzynka jeszcze z nikim nie rozmawia. Przez tą całą sytuację była sama, jej mąż nie mógł być z nią :((( Straszne, po prostu straszne...

Boże... 😔😔 Jaka bidulka 😔
    I właśnie to najgorsze że nikt z nią nie może być 😔

• Pysiek12 Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2020, 00:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dixi - o matko jak mi jest przykro a co dopiero jej 😭 tragedia...
    Ja w pracy - w końcu żyje :d i od wczoraj spadek temp wiec po północy działaliśmy i w sumie ju dzisiaj z rana doprawimy i zobaczymy co dalej :)

Starania od 08.2016 na luzie
    2017 pierwsze wizyty
    2020 klinika leczenia niepłodności
    2021.07 1transfer
    2021.11.05 2 transfer ❤️
    2022.08.01 jest 🐻 ❤️
    2024.05 wracamy
    2024.06.20 3transfer
  • Asik23 Znajoma

Wysłany: 2 kwietnia 2020, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny mam pytanie do was
    Od kilku dni bolą mnie piersi i od wczoraj dokładnie mam sluz z jasną czerwoną krwią i trwało to do południa potem do wieczora nic i dzisiaj znowu mam sluz z krwią dzisiaj jest mój 26 dc myślicie że to początek okresu ?

• Pysiek12 Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2020, 16:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asik23 wrote:
    Od kilku dni bolą mnie piersi i od wczoraj dokładnie mam sluz z jasną czerwoną krwią i trwało to do południa potem do wieczora nic i dzisiaj znowu mam sluz z krwią dzisiaj jest mój 26 dc myślicie że to początek okresu ?
    A bierzesz pod uwage ciążę? Jeżeli jutro sie rozkręci to w tedu bym zapisala. Dzisiejszy dzien jako początek.

2017 pierwsze wizyty
    2021.07 1transfer
    2021.11.05 2 transfer ❤️
    2022.08.01 jest 🐻 ❤️
    2024.05 wracamy
    2024.06.20 3transfer
  • Pysiek12 Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2020, 16:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny w ten słoneczny (w koncu) dzień :) jak u Was? Jak choroby - przeszło coś? Jak dzieciaczki i pozostała część rodziny?
    Ja nadal pracuje - i to wzmożone bo duze wyjścia mamy. W domu noc poza obiadem nie robię - tata umył juz meble, wypral parowo kanapy, mąż dokończył okna, pomyl panele - >mam szczęście ze ich mam bo mija to mnie 😉
    Dzisiaj 20dc i dziwnie.. 18dnia miałam spadek temp ale zero typowych objawów więc noe wiem vzy miałam owu normalnie tylko z powodu choroby noe uchwyciłam spadku bo mialam niskie temperatury czy dzisiaj albo wczoraj miałam... Dziwny ten cykl. Napewno nie zamierzam przestać pracować z mężem :p
    Ściskam Was 😘

Dixie lubi tę wiadomość

2017 pierwsze wizyty
    2021.07 1transfer
    2021.11.05 2 transfer ❤️
    2022.08.01 jest 🐻 ❤️
    2024.05 wracamy
    2024.06.20 3transfer
  • Dixie Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2020, 17:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asik23 wrote:
    Asik23 ja tez tak miałam w poprzednim cyklu. Śluz z jasno czerwona krwią, różową od 29 dc przez 3 dni i w końcu okres. Poczekałabym i zobaczyła jak to się rozwinie :)

• Dixie Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2020, 17:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pysiek12 wrote:
    Cześć dziewczyny w ten słoneczny (w koncu) dzień :) jak u Was? Jak choroby - przeszło coś? Jak dzieciaczki i pozostała część rodziny?
    Ja nadal pracuje - i to wzmożone bo duze wyjścia mamy. W domu noc poza obiadem nie robię - tata umył juz meble, wypral parowo kanapy, mąż dokończył okna, pomyl panele - >mam szczęście ze ich mam bo mija to mnie 😉
    Dzisiaj 20dc i dziwnie.. 18dnia miałam spadek temp ale zero typowych objawów więc noe wiem vzy miałam owu normalnie tylko z powodu choroby noe uchwyciłam spadku bo mialam niskie temperatury czy dzisiaj albo wczoraj miałam... Dziwny ten cykl. Napewno nie zamierzam przestać pracować z mężem :p
    Ściskam Was 😘
    Hej, u nas też słoneczko, ja siedzę niestety i uczę się na egzamin dyplomowy, zamieszczam lekcje dla dzieciaków i koordynuję starsze koleżanki, które ewidentnie nie radzą sobie ze zdalnym nauczaniem...
    Dobrze masz :P mój pracuje zdalnie od rana, posiedzenia zarządu, milion rozmów, dopracowywanie folderów reklamowych, bo rusza nowa spółka, także tak jakby go nie było... A jak skończy pracę to jest tak zmęczony, że musi odpoczywać :/
    Może to właśnie ten cykl ;) inny niż zawsze, ale owocny... My od wczoraj działamy, będzie cały miesiąc co drugi dzień, bez testów i bez mierzenia temperatury :) zobaczymy, może się uda... 23.04 powinnam okres dostać, a 22.04 mam urodziny, więc może będzie urodzinowa niespodzianka :)
    A jak tam Madziulix3? Miałaś testować 1.04?
    Buziaki dla Was :*

• Asik23 Znajoma

Wysłany: 2 kwietnia 2020, 18:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dixie wrote:
    Asik23 ja tez tak miałam w poprzednim cyklu. Śluz z jasno czerwona krwią, różową od 29 dc przez 3 dni i w końcu okres. Poczekałabym i zobaczyła jak to się rozwinie :)

Dzięki za odpowiedź myślałam że to może akurat jakieś objawy początkowe ciąży ale nic trzeba czekać na kolejny cykl może się uda 😊😁

• Dixie Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2020, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asik23 wrote:
    Dzięki za odpowiedź myślałam że to może akurat jakieś objawy początkowe ciąży ale nic trzeba czekać na kolejny cykl może się uda 😊😁
    Asik23 dopóki nie przyjdzie @ zawsze jest szansa, że to ciąża. Objawy ciąży i @ są tak podobne, że najlepiej poczekać do terminu @ i zrobić test :)
    Wiem z doświadczenia, że test chce się robić jak najwcześniej :P
    Trzymam kciuki :)

• Margolka 85 Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2020, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieeeeeen dobry laski moje 🍀🍀🍀🌼🌼🌼🤩
    Jak tam żyjecie? Mam nadzieję że nie ma problemu i wszystkie jesteście zdrowe i Wasi najbliżsi również!!! 🌼🌼🌼 Dbajcie o siebie!! 🤞🤞💪💪💪
    Pysiek i jak tam atak? 😁 😁 Kiedy będziesz mogła testować? 😁
    Dixie i dobry pomysł z tym co dwa dni niech się chop zregeneruje 😁😁😁😂
    Ja przez ten zabieg to nie wiem kiedy mam mieć owu🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️ jeśli to co mialam w zeszły wtorek i środę to był okres tzn ze Tera mam płodne bo dziś zrobiłam test i tu takie cus

https://zapodaj.net/b6051dad9538a.jpg.html

🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️😁😁😁🌼🤞

• Margolka 85 Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2020, 15:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale Teraz zrobiłam i mam tak 🤷‍♀️😂😂

https://zapodaj.net/2397349da5913.jpg.html

Więc chyba jednak nie mam. Owu w tym miesiącu 🤷‍♀️🤦‍♀️

• Pysiek12 Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2020, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margolka 85 wrote:
    Ale Teraz zrobiłam i mam tak 🤷‍♀️😂😂

https://zapodaj.net/2397349da5913.jpg.html

Więc chyba jednak nie mam. Owu w tym miesiącu 🤷‍♀️🤦‍♀️
    Margolka a. Moze mialas od wczoraj bo te kreski kurcze mocne 🤔ja dzisiaj znowu spadek temp, bol krzyża, ciągnięcie w pachwinie jak na okres a teraz sluzu dostałam 😵

2017 pierwsze wizyty
    2021.07 1transfer
    2021.11.05 2 transfer ❤️
    2022.08.01 jest 🐻 ❤️
    2024.05 wracamy
    2024.06.20 3transfer
  • Margolka 85 Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2020, 22:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pysiek12 wrote:
    Margolka a. Moze mialas od wczoraj bo te kreski kurcze mocne 🤔ja dzisiaj znowu spadek temp, bol krzyża, ciągnięcie w pachwinie jak na okres a teraz sluzu dostałam 😵

A Wisz to 😂🤷‍♀️🤷‍♀️ nie ogarniam tego cyklu 🤦‍♀️🤦‍♀️

Pysiek a Kordy Ty masz mieć ten okres? A owu kiedy było? 🤔

• Pysiek12 Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2020, 22:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margolka 85 wrote:
    A Wisz to 😂🤷‍♀️🤷‍♀️ nie ogarniam tego cyklu 🤦‍♀️🤦‍♀️

Pysiek a Kordy Ty masz mieć ten okres? A owu kiedy było? 🤔
    Pieron wie :D wedlug temperatury mam cykl bezowulacyjny :D ale sluz mialam ładny od 12dc do 14dc. Nie wiem co grane z tym wypłaszczeniem temperatury.... Pewno to 👑🧬 :p a poważnie czekam na okres ktory ma być za tydzień

2017 pierwsze wizyty
    2021.07 1transfer
    2021.11.05 2 transfer ❤️
    2022.08.01 jest 🐻 ❤️
    2024.05 wracamy
    2024.06.20 3transfer
  • Margolka 85 Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2020, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pysiek12 wrote:

A ja Wam powiem że ja ba temp bym nigdy nie patrzyła bo ja mam zawsze owu w moje temp są różne mniej niż 36 i więcej niż 36 🤷‍♀️🤷‍♀️

Ja Pysiek w ogóle nie ogarniam, dziś zrobiłam godz temu i wynik testu owu taki

https://zapodaj.net/f2acc146e9f36.jpg.html

Więc 🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️
    A za Ciebie trzymam kciuki 🤞🤞💪💪💪

• Margolka 85 Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2020, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Teraz zrobiłam znowu i zaś negatywny 🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️
    TO ja nie wiem o co chodzi że rano mam wyrzut a później nie 🤷‍♀️
    Czyli cały ten cykl na starty 🤷‍♀️ a myślałam że miesiąc po zabiegu coś by pyklo No ale widzę że mój organizm uważa inaczej 😡😡😂😂

• Dixie Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2020, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margolka 85 wrote:
    Teraz zrobiłam znowu i zaś negatywny 🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️
    TO ja nie wiem o co chodzi że rano mam wyrzut a później nie 🤷‍♀️
    Czyli cały ten cykl na starty 🤷‍♀️ a myślałam że miesiąc po zabiegu coś by pyklo No ale widzę że mój organizm uważa inaczej 😡😡😂😂
    Margolka85 a pijesz dużo? Ja czytałam, że wynik może wyjść negatywny w ciągu dnia jeśli masz rozwodniony mocno mocz. Mi podobnie rano wychodzi mocniejsza kreska, a w południe lub po południu słabsza... Nie spisuj cyklu na straty jeszcze 😊 Dopóki nie mamy @ zawsze jest szansa na 🍀⏸

• Pysiek12 Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2020, 00:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziolszki :* helloł:)ja już weekend do wtorku włącznie 💪 dzisiaj mnie zalewało śluzem-myslalm ze mi spodnie przemoczy 😵 tempka od wczoraj do gory o 0,06:D wiec peron dalej wie co u mnie za szał wiosenny :p jutro soe odstresuje w kuchni więc zobaczymy :)
    Margolka ja tez myślę ze za dużo pijesz 🤪 i dlatego te kreski takie różne - jak Twój w domu i macie chwilę to działać :))
    Dixi jak u Ciebie ??

2017 pierwsze wizyty
    2021.07 1transfer
    2021.11.05 2 transfer ❤️
    2022.08.01 jest 🐻 ❤️
    2024.05 wracamy
    2024.06.20 3transfer
  • Dixie Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2020, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny, u nas kiepsko 🙁 pokłóciliśmy się i od dwóch dni nic... Jak zawsze moja wina, bo za dużo mówię o dziecku i wywieram presję na mojego... Wczoraj całą noc przepłakałam 😢😢 Nie wiem jak mam z nim rozmawiać... Chyba dziecko nie jest nam pisane 😔

‹‹ 47 48 49 50 51 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ