Bobo 2020... Próbujemy dalej!
-
WIADOMOŚĆ
-
Sisi25 wrote:https://iv.pl/images/3f38b0dc4e6c3b7807db1e7ed2a9cc53.png
Mój wykres tak się prezentuje póki co. To mój pierwszy w życiu cykl z mierzeniem tempki. Myślicie, że jest prawidłowo póki co? Jeszcze nie umiem tego interpretować xd wiem, że musi trochę minąć czasu z tym mierzeniem, ale tak z ciekawości chce was zapytać.
Też debiutowałam w tym miesiacu z mierzeniem. Na temat wykresu sie nie wypowiem bo nie znam się jeszcze.
Do mnie przyszła 🐒. Nie powiem byly rano łzy jak zaczelo sie rozkręcać. Nowy cykl, nowe możliwości. Trzeba podnieść cycki i do przodu.
W kwietniu mamy jeszcze badanie nasienia, chce sprawdzić swoje wyniki - tsh, Wit. D. Zapomnialam o lekarzu a właściwie 2 😉
Pysiek12, często objawy jak na okres sa pierwszymi ciążowym. Wiadomo że każda z nas najlepiej zna swoje ciało ☺
starania od 08.2019
👼 11.2019
08.2020 Angelius Provita, dr MP
04.2021 Puregon, Ovitrelle, Encorton, Neoparin, Accard, Luteina, Euthoryx 25
04.05 beta 812,6 mlU/ml
11.05 mamy zarodek 🍀
25.05 ❤️
"You never know how strong you are until being strong is the only choice you have" -
Pysiek12 wrote:Sisi to zostaje badanie szyjki i sluz ale to jiz za skomplikowane dla mnie :p a testy ja i tak bym se sikała
Ja dzisiaj mam bóle brzucha nadal i tak jakby zaraz okres miala mieć 🥴 i ciągnie to czekolady czyli moj objaw okresowy....
Aaa widzisz Sisi25 jak cos. To mów ze minął 1.rok i nic wiec niech diagnozuje i zapodaje odpowiednie tabsy :p
Witaj w klubie mnie też już boli brzuch jak na okres od wczoraj i wczoraj zjadłam r kawałki ciasta..
Też mnie ciągnie do czekolady i też jest to mój objaw okresowy 😂🤷♀️ 🐒 ma być w piątek lub sobotę czyli już się zblizaaaaaaa 😱😱😁😁 -
nick nieaktualny
-
Eszanka przykro mi 😰ale tak jak piszesz nie mozna się podawać💪
Margolka czyli nasze organizmy podobne ale mężowie różni a tak to bysmy mogły nawet wbtym samym czasie byc zaciazowe:p a poważnie to ja mam wewnętrzny głos ze yen cykl nie jest mój wiec jak tylko będzie 🐒to zaczynam z mężem na nowo
Sisi fajnie ze juz działasz a nie jak ja ze mam czaa a potem sie budzę w wieku 30+ i gdzie to dziecko :pStarania od 08.2016 na luzie
2017 pierwsze wizyty
2020 klinika leczenia niepłodności
2021.07 1transfer
2021.11.05 2 transfer ❤️
2022.08.01 jest 🐻 ❤️
2024.05 wracamy
2024.06.20 3transfer -
Pysiek12 wrote:Eszanka przykro mi 😰ale tak jak piszesz nie mozna się podawać💪
Margolka czyli nasze organizmy podobne ale mężowie różni a tak to bysmy mogły nawet wbtym samym czasie byc zaciazowe:p a poważnie to ja mam wewnętrzny głos ze yen cykl nie jest mój wiec jak tylko będzie 🐒to zaczynam z mężem na nowo
Sisi fajnie ze juz działasz a nie jak ja ze mam czaa a potem sie budzę w wieku 30+ i gdzie to dziecko :p
No właśnie... Widzę że Sisi i Pysiek zawitamy w tym samym czasie okres w tym miesiącu 😂
Dobrze Ptsirk gada! Ja tsz po 30 obudziłam się 🤷♀️🤷♀️
Pysiek ja też jesten na milion procent pewna że ten cykl jest stracony 🤷♀️ za dużo mam objawów takich ci co miesiąc 😂 -
nick nieaktualnyno ja 25 lat...ale i tak żałuję, że wcześniej nie zaczęłam chociażby się badac, bo od zawsze miałam problemy z miesiączką. Tzn. chodziłam do lekarzy, ale oni uważali, że wszystko oki i wcześniej zbywali mnie tabletkami anty które łykam pół roku. A później jak poszłam u w prost powiedziałam, że chce zacząć starania o dziecko, a mam bardzo długie cykle i różne inne dziwne objawy to było tylko "proszę się starać i przyjść po pół roku jeśli nic nie będzie to będziemy badać" 🙄 tyle dobrze, że nie posłuchałam i sama porobilam hormony tyle ile gdzieś tam wyczytałam i wyszło, że jednak idealnie nie jest. No nic kobietki...jestem pewna, że przyjdzie taki dzień, że każda z nas pochwali się tutaj II kreskami.
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny, dawno mnie tu nie było ☺️ Ja jestem teraz na etapie owulacji w tym miesiącu. Czy któraś z Was stosuje testy owulacyjne i czy wychodziły Wam kilka dni pod rząd pozytywne tzn. że kreska testowa jest ciemniejsza od kontrolnej ? Bo już nie wiem jak to interpretować 🥴
-
Ja już po. Pracy i 2 dni wolnego 💪
Tuska sikaj dalej i jak zacznie blednąć to znaczy ze organizm zakończył przygotowania do owulki ale jak Twój daje rade codziennie czy nawet 2x w ten sam dzień to jak masz te mocne to w tedy 🐝🐝🐝
Sisi25 dlatego ja szybko zmieniałam lekarzy jak słyszałam takie teksty-zero badań czy czegokolwiek :/ten obecny to dał na hormony, monitoring i co tylko chciałam i on sam. Powiedział ze zostalo tylko hsg i jak po tym nie pyknie to da mi namiary do lekarzy od niepłodności więc jestem z noego zadowolona +jego szpital to ten fajny w Katowicach
Margolka ja tak samo - cykl niczym sie nie różni specjalnie od pozostałych poza ta kawą wiec spisuje na stratyStarania od 08.2016 na luzie
2017 pierwsze wizyty
2021.07 1transfer
2021.11.05 2 transfer ❤️
2022.08.01 jest 🐻 ❤️
2024.05 wracamy
2024.06.20 3transfer -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny temp wysoka a dostałam plamienia - tzn podczas porannej toalety na papierze zobaczyłam krew - zabezpieczyłam sie i czekam na rozwój... Dziwne bo zawsze wcześniej mam brązowe uplawy.... Dsisiaj 10dpo....czyli dobre mialalm przeczucie.. Margolka w Tb nadziejaStarania od 08.2016 na luzie
2017 pierwsze wizyty
2021.07 1transfer
2021.11.05 2 transfer ❤️
2022.08.01 jest 🐻 ❤️
2024.05 wracamy
2024.06.20 3transfer -
Pysiek12 wrote:Dziewczyny temp wysoka a dostałam plamienia - tzn podczas porannej toalety na papierze zobaczyłam krew - zabezpieczyłam sie i czekam na rozwój... Dziwne bo zawsze wcześniej mam brązowe uplawy.... Dsisiaj 10dpo....czyli dobre mialalm przeczucie.. Margolka w Tb nadzieja
No co Ty glupolu! Właśnie może masz zagnieżdżenie 🤩🤩🤩 i stąd te plamienie, to by się zgadzało 10dpo ❤️❤️❤️❤️ -
Margolka 85 wrote:Mnie to już dziś tak nawala brzuch ze na milion wiem że okres będzie na dniach 🤢🤢🤢🤢
No i dziwne bo żadnych pryszczy a to napewno nie efekt diety bo żre jak🐷🐖🐖 chyba ze to dzięki pokrzywie bo tego pije ostatnio dużo tak czy siak zeby nie zamulać życze Wam. Spokojnego dnia i ide gotować lazanki bo maja u mnie smaka:))Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2020, 10:49
Starania od 08.2016 na luzie
2017 pierwsze wizyty
2021.07 1transfer
2021.11.05 2 transfer ❤️
2022.08.01 jest 🐻 ❤️
2024.05 wracamy
2024.06.20 3transfer -
nick nieaktualnyDziewczyny mocne kciuki za was 💪💪 ja już też czuje, że @ nadchodzi. Brzuch nie boli, ale niesamowicie mi jeździ w nim hah, a tak zawsze mam jak odstawi dupka. Więc jutro/najpóźniej w piątek witam się z @. Na pewno w kolejnym cyklu bardziej przyłoże się do starannej bo w tym to była posucha...a jeszcze wiecie co ciekawe? Od 3 miesięcy jakoś na tydzień przed @ mam sen ,że albo mam dziecko, albo robię test i jest pozytywny i po tygodniu mam @ haha także chyba zacznę te sny traktować jako wyznacznik.
Pysiek12 lubi tę wiadomość
-
Sisi25 wrote:Dziewczyny mocne kciuki za was 💪💪 ja już też czuje, że @ nadchodzi. Brzuch nie boli, ale niesamowicie mi jeździ w nim hah, a tak zawsze mam jak odstawi dupka. Więc jutro/najpóźniej w piątek witam się z @. Na pewno w kolejnym cyklu bardziej przyłoże się do starannej bo w tym to była posucha...a jeszcze wiecie co ciekawe? Od 3 miesięcy jakoś na tydzień przed @ mam sen ,że albo mam dziecko, albo robię test i jest pozytywny i po tygodniu mam @ haha także chyba zacznę te sny traktować jako wyznacznik.
Mi się raz mama śniła z dzieckiem i jak zapytałam ją to ki powiedziała ze Twojej - opiekuje się nim narazie 😍 wiec dla mnie to jest sygnał ze tan na górze moim dzieckiem opiekuje sie babcia wiec nie mam co się przejmować bi kiedyś bd tą mama /. Wogole czuję sie fatalnie, głowa nawala ze zjem obiad i ide spać 😴😴😴 moze przejdzieStarania od 08.2016 na luzie
2017 pierwsze wizyty
2021.07 1transfer
2021.11.05 2 transfer ❤️
2022.08.01 jest 🐻 ❤️
2024.05 wracamy
2024.06.20 3transfer -
Pysiek12 wrote:Sisi25 moze Twoje dziecko sie śni i czeka skoro sie uda i co miesiąc Ci się przypomina:))
Mi się raz mama śniła z dzieckiem i jak zapytałam ją to ki powiedziała ze Twojej - opiekuje się nim narazie 😍 wiec dla mnie to jest sygnał ze tan na górze moim dzieckiem opiekuje sie babcia wiec nie mam co się przejmować bi kiedyś bd tą mama /. Wogole czuję sie fatalnie, głowa nawala ze zjem obiad i ide spać 😴😴😴 moze przejdzie
Ja nie chce nic mówić ale mnie się wydaje Pysiek że Ty jesteś w ciąży ❤️❤️❤️ -
Margolka 85 wrote:Ja nie chce nic mówić ale mnie się wydaje Pysiek że Ty jesteś w ciąży ❤️❤️❤️Starania od 08.2016 na luzie
2017 pierwsze wizyty
2021.07 1transfer
2021.11.05 2 transfer ❤️
2022.08.01 jest 🐻 ❤️
2024.05 wracamy
2024.06.20 3transfer -
Pysiek12 wrote:Ja jestem na nie 🤪 jak za 2 dni bd cisza to za testuje ale myślę ze juz bd🐒
TO żebyśmy się zaraz nie założyły! 😁 Bo przegrasz 😋
Ja to na bank za jakieś 2 dni też okres bo mam już uplawy takie mleczne 🤷♀️Pysiek12 lubi tę wiadomość
-
Margolka 85 wrote:TO żebyśmy się zaraz nie założyły! 😁 Bo przegrasz 😋
Ja to na bank za jakieś 2 dni też okres bo mam już uplawy takie mleczne 🤷♀️Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2020, 08:18
Starania od 08.2016 na luzie
2017 pierwsze wizyty
2021.07 1transfer
2021.11.05 2 transfer ❤️
2022.08.01 jest 🐻 ❤️
2024.05 wracamy
2024.06.20 3transfer -
Pysiek12 wrote:czytałam gdzieś ze mleczne i duże uplawy to tez na II;) moj ino chodzi i jak się czuje jak temp a ja ze nie jestem w ciazy-żadnych innych objawowo jak co miesiąc. Tylko to krwawienie rano i ma sie nie nastawiać dzisiaj wstałam wypoczętą-spałam 9h z czego tylko 3h głębokiego snu tragedia z tym smartwatch bo wszystko pokazuje - dobrze ze ta tania wersja bez liczenia jedzenia dzisiaj mam lenia, nic nie gotuję i nic nie robie - tylko pranie bo ladna pogoda sie zapowiada. Miłego dnia dziewczyny :*
Łeeeee a nie chcesz sobie zrobić testu? 😔😔😔😔
Ja już umieram z ciekawości 😁😁😁
Ee nie bo ja te mleczne uplawy zawsze mam przed okresem, poza tym brzuch już mega mnie boli i cycki już spadają z opuchniecia 🤷♀️😁😁😂