Bobo 2020... Próbujemy dalej!
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny, wracam do Was po przerwie. Próbuje nadrobić co się u Was wydarzyło 😊 My potrzebowaliśmy trochę czasu na przemyślenie wyników badań, które dostaliśmy i na zastanowienie się co dalej. Po zrobieniu badań hormonalnych, tarczycy, amh u mnie jest wszystko ok, niestety u mojego wyniki nasienia bardzo złe 😭 kwalifikujemy się od razu do inseminacji 😢 Jutro mamy wizytę, na której lekarz zdecyduje czy możemy już w tym cyklu spróbować... Wy jak? Działacie?
-
Dixie wrote:Hej dziewczyny, wracam do Was po przerwie. Próbuje nadrobić co się u Was wydarzyło 😊 My potrzebowaliśmy trochę czasu na przemyślenie wyników badań, które dostaliśmy i na zastanowienie się co dalej. Po zrobieniu badań hormonalnych, tarczycy, amh u mnie jest wszystko ok, niestety u mojego wyniki nasienia bardzo złe 😭 kwalifikujemy się od razu do inseminacji 😢 Jutro mamy wizytę, na której lekarz zdecyduje czy możemy już w tym cyklu spróbować... Wy jak? Działacie?
Dixi bądź dobrej myśli - ja napewno bd trzymała za Ciebie kciuki :*Starania od 08.2016 na luzie
2017 pierwsze wizyty
2020 klinika leczenia niepłodności
2021.07 1transfer
2021.11.05 2 transfer ❤️
2022.08.01 jest 🐻 ❤️
2024.05 wracamy
2024.06.20 3transfer -
Pysiek12 u mnie jest tak samo 🙁 Zobaczymy jak jutro po tej wizycie, mój mnie nie słucha, tylko lekarz jest dla niego autorytetem 🙄 Nadrabiam forum i widziałam, że Wy też jesteście po wizycie w klinice i macie plan działania 😊 Druga wizyta jeszcze w tym miesiącu czy dopiero w czerwcu?
-
nick nieaktualnyDziewczyny trzymam za was kciuki. Mocno wierzę, że w końcu nam się uda. U mnie z końcem maja minie rok od staran, a w tym pół roku leczenia. Ja od juz 3 tydzień intensywnie sobie ćwiczę w mieszkaniu i czuję się super, chyba aż dzięki temu mam tak dużo nadziei, że jeszcze będzie cudownie ,a póki co zrobię z siebie szprychę 😎😂
Pysiek12 lubi tę wiadomość
-
Sisi trzymam za to kciuki-za nasze dzieci i twoja rzeźbę :*
Ja juz studia zaczęłam i je skończyłam a dziecka ni ma :p
Dixi mam porobić badania i znowu sie pojawić tak przed owu i zobaczy jak wyniki i jak ja w środku - chyba ze zajde ale wiem ze nie zajde bo tak jak.pisze - mój sie zblokował i amen. Ale temp nie spadła wiec jeszcze jutro rano go pomecze i spróbuję w środę przed pracą.... Dzisiaj zdobyliśmy Babią Górę-fajnie bo ludzi naprawdę mało więc bezpiecznie 💪ale czuję się wykamana:p jestem stara i zdj z moimi zmarszczkami to potwierdzają :pStarania od 08.2016 na luzie
2017 pierwsze wizyty
2021.07 1transfer
2021.11.05 2 transfer ❤️
2022.08.01 jest 🐻 ❤️
2024.05 wracamy
2024.06.20 3transfer -
Sisi25 wrote:Dziewczyny trzymam za was kciuki. Mocno wierzę, że w końcu nam się uda. U mnie z końcem maja minie rok od staran, a w tym pół roku leczenia. Ja od juz 3 tydzień intensywnie sobie ćwiczę w mieszkaniu i czuję się super, chyba aż dzięki temu mam tak dużo nadziei, że jeszcze będzie cudownie ,a póki co zrobię z siebie szprychę 😎😂
Hello 😘😘
Sisi Ty tak samo jak ja, też teraz zaczęłam 4 tydz ćwiczeń w domu 😁😁 ćwiczę sobie z Kołakowska i czuję się o niebo lepiej 😁
Głowa do góry kochane, zobaczcie Wy wiecie że coś jest nie tak i nie zachodzicie a ja wiem ze wszystko tak i jie zachodzę 😂😂😂
Więc głową do góry, cycki do przodu i na pewno Wam się uda!!!!! 😘😘😘😍😍
Chłopy to są dziwne Pysiek, zamiast się cieszyć że ich kobiety chcą więcej 🐝🐝🐝 to Ci się blokują 🤷♀️ o co chodzi. Ehh
Dixi kochana witaj!!! 😘😘😘 Trzymam kciuki za wizytę 💪💪💪 daj znać koniecznie po. Ja dzis 13dc więc owu chyba blisko może jutro lub pojutrze, testów owu póki co nie robiłam, może dziś zrobię 🤷♀️ szczerze to ja już straciłam serce do tego.... Tyle miesięcy starań i dupa. Mnie czeka jeszxze drożność jajowodów ale teraz odpada przez to co się dzieje. Ja Laseczki równo No prawie za równo bo 06.06 ślub cywilny haaah w końcu po paru latach 😂😂 tylko kiecki dalej brak bo tamta co miakam śliczna to odmówiłam 3 tyg temu z racji braku możliwości przyjęcia po uroczystośći No bo po co mi kiecka za 3 koła na 20 min uroczystośći 🤷♀️ więc w połowie maja muszę się wybrać do sklepu i coś kupić.
Okropna pogoda dziś, już widzę że leje deszcz 😡😡😡 ja wstaje i ogarniam się do robótki. Ogromne buziaki i tulasy dla Was ode mnie i życzę Wam cudownego poranka i "zapylen" 😁😁😁hihi -
Hej dziewczyny :* ja wczoraj miałam okropny ból macicy czy nie wiem czego, dzisiaj temp poszła do góry ale tez nie jakoś super a mój? Znowu szuka powodów i nic z 🐝.... Ja juz naprawdę mam dość.... Na kolejnej wizycie powiem juz gin ze ma. Mnie pod inseminacje przygotować bo ja psychicznie mam. Już dość i męża też :/ps wiem ze to przykre ze tak pisze o nim ale tak właśnie czuję - sama z tym wszystkimStarania od 08.2016 na luzie
2017 pierwsze wizyty
2021.07 1transfer
2021.11.05 2 transfer ❤️
2022.08.01 jest 🐻 ❤️
2024.05 wracamy
2024.06.20 3transfer -
Pysiek12 nie załamuj się 😘😘😘 Będzie dobrze, musi być, każda z nas będzie miała ślicznego bobaska 😊 😊😊 nie ma innej opcji 😊 Wiem, co czujesz, mój od czasu odebrania wyników też nie ma ochoty 🙁 Właśnie wyszliśmy od lekarza, mój dostał badania do wykonania, zalecenia więcej ruchu, zakaz przegrzewania jąder i dieta 😊 za trzy miesiące kontrolne badanie, a w międzyczasie mamy działać 😊 Przytulam Cię mocno 😘
-
nick nieaktualnyDziewczyny nie możemy tracić tej wiary, że w końcu nam się uda. Wiem, że bywa trudno i bywa bardzo źle...czasami sobie czytam historię kobiet, jak długa i trudna była ich walka o dziecko, ale w końcu przychodzi ten czas, że się udawało i cały ten trud zostawał wynagrodzony i zapomniany. Na nas też przyjdzie czas tylko nie możemy się poddawać :*
-
Dziewczyny :*:*:* dziękuję 💖💖💖
Dzisiaj już mi psychicznie lepiej - znalazłam mu jakieś tabsy ziołowe z dziwnymi nazwami - >mam nadzieję ze podziałają jak placebo. Dzisiaj 2 dzień wyższej temp wiec owu była albo w pon albo wt-tak czy siak kapa ale chociaż bd miala max 30 dniowy cykl 💪Starania od 08.2016 na luzie
2017 pierwsze wizyty
2021.07 1transfer
2021.11.05 2 transfer ❤️
2022.08.01 jest 🐻 ❤️
2024.05 wracamy
2024.06.20 3transfer -
Helloł :* apka wyznaczyła mi owu na pon tak jak mówiłam bzyki w sb i wt więc czułam to że cykl stracony... Dzisiaj mojego zapisuję na badanie nasienia, a jutro siebie na 2 wizytę do mojej pani doktor. Wogole ostatnio czytałam o ovarin i tam jest informacja o kwasie foliowym - i.on zawiera ten lepszy przyswajalny wiec juz wiadomo skąd taka cena :p co u Was? Jak. Nastawienie?
Starania od 08.2016 na luzie
2017 pierwsze wizyty
2021.07 1transfer
2021.11.05 2 transfer ❤️
2022.08.01 jest 🐻 ❤️
2024.05 wracamy
2024.06.20 3transfer -
nick nieaktualnyHej pysiek12 właśnie ja brałam kiedyś ovarin 3 miesiące i po nim czułam jajniki. Przeszłam na inofem ale na mnie chyba nie dziala. Jak zaczęłam pić to popsuła mi się cera tylko...jak wykoncze to wracam do ovarinu. U mnie apka pokazuje dni płodne, ale nic na to nie wskazuje xd temperatura ciągle taka sama. Dziś biorę dupka więc jutro skoczy po nim i tak sobie poczekam na @. Wczoraj czułam się koszmarnie...zjadłam śniadanie i cały dzień brzuch mnie bolał, biegunka, mdłości...no wszystko...i tak po każdym zjedzeniu czegokolwiek. Dziś już jest lepiej na szczęście ale podejrzewam, że to dositnex sieje we mnie takie spustoszenie. Trzeba to przetrwać
-
nick nieaktualnyKurcze dwa dni temu miałam z M. Przytulanki bo staramy się to robić co drugi dzień teraz. Poszłam siusiu a na papierze przezroczysty, rozciągliwy śluz. Nie widziałam takiego u siebie...w sumie z pół roku odkąd się leczę i teraz się zastanawiam czy to może być płodny śluz czy pozostałości po przytulankach? No i to takie raczej jednorazowo się pojawiło póki co bo gdzieś tam głębiej to raczej ten śluz jest nadal lepki. Jak u was objawia się ten płodny śluz?
-
Hello Laski 🤩
Pysiek nie skreślaj od razu cyklu! Głową do góry. Może Ci się przesunie owu z nią nigdy nic nie wiadomo 🤷♀️
Sisi ja mam śluz taki jak właśnie opisałaś 😁 więc do dzieła kochana 🤩🤩
Ja też co 2 dni 😁
U mnie dziś 16dc ale coś jak robię testy to nie wskazują na owu 🤷♀️ coś po tej abrazji mi się poprzesuwało 🤷♀️ ja ten cykl też pisze na straty. Może co pyknie w czerwcu któż to wie 😂 -
nick nieaktualnyMargolka85 no ale to się pojawiło tylko raz rano, a na majtkach dalej biały i lepki. Nie kumam tego totalnie. Wybaczcie za taki szczegóły haha ale czuję jajniki dziś. Oczywiście dziś biorę M. W obroty bo to nie ma wymówek 😂 chociaż źle się czuje od wczoraj, ale podołam!
-
Sisi25 wrote:Margolka85 no ale to się pojawiło tylko raz rano, a na majtkach dalej biały i lepki. Nie kumam tego totalnie. Wybaczcie za taki szczegóły haha ale czuję jajniki dziś. Oczywiście dziś biorę M. W obroty bo to nie ma wymówek 😂 chociaż źle się czuje od wczoraj, ale podołam!
Ale wiesz na to nie ma reguły bo ja ma rozciągliwy przezroczysty a czasami zdarzy się biały a owu była potwierdzona monit 😁🤷♀️
Haha Sisi to mamy te same dni na 🐝🐝 bo ja dziwa też z moim M 🐝🐝 bo też co 2 dni 😂😁 -
nick nieaktualnyMargolka 85 wrote:Ale wiesz na to nie ma reguły bo ja ma rozciągliwy przezroczysty a czasami zdarzy się biały a owu była potwierdzona monit 😁🤷♀️
Haha Sisi to mamy te same dni na 🐝🐝 bo ja dziwa też z moim M 🐝🐝 bo też co 2 dni 😂😁
Haha no to mamy niezły synchron Margolka85. Mnie dziś też trochę jajniki pobolewają, ale tempka póki co na nic nie wskazuje...no może ten dosinex we mnie coś ruszył. Czas pokaże -
Sisi25 wrote:Haha no to mamy niezły synchron Margolka85. Mnie dziś też trochę jajniki pobolewają, ale tempka póki co na nic nie wskazuje...no może ten dosinex we mnie coś ruszył. Czas pokaże
Ja już po haha 😂 😂 😂
Niech lecą do celu 😂😂Pysiek12 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny