Bobo 2020... Próbujemy dalej!
-
WIADOMOŚĆ
-
Dixie wrote:Hej dziewczyny, ja trzeci dzień od 8:00 do 16:00 szkolenie internetowe... Mam dość
W tym miesiącu postawiliśmy na całkowity luz...
Nie mierzę temperatury, nie śledzę dni cyklu zobaczymy
Dzisiaj zamówiłam mojemu te suple co mają bardziej psychicznie na niego działać niż fizycznie też bym chciała już konkrety mieć a dopiero za tydzień bd robiła hormony bo to będzie początek cyklu...
Sisi moja mama robiła z octem ale noe wiem jak bo ja mam awers od zawsze do octuStarania od 08.2016 na luzie
2017 pierwsze wizyty
2020 klinika leczenia niepłodności
2021.07 1transfer
2021.11.05 2 transfer ❤️
2022.08.01 jest 🐻 ❤️
2024.05 wracamy
2024.06.20 3transfer -
nick nieaktualnyehhh ale już mi znowu apetyt opadł...jakieś mam takie dziwaczne uczucie w żołądku...powiedzcie mi czy wy przed @ też miewacie dziwne sny? U mnie to jakaś masakra haha nawet zdarza mi się, że w nocy się budzę i nie wiem o co chodzi 😵 no i takie sny mam tylko przed @ właśnie. Ale już czuję mocno, że nadchodzi bo cała mam wrażenie, że jestem spuchnięta i ćwiczenia ledwo zrobiłam no ale jakoś to poszło.
-
Sisi25 wrote:ehhh ale już mi znowu apetyt opadł...jakieś mam takie dziwaczne uczucie w żołądku...powiedzcie mi czy wy przed @ też miewacie dziwne sny? U mnie to jakaś masakra haha nawet zdarza mi się, że w nocy się budzę i nie wiem o co chodzi 😵 no i takie sny mam tylko przed @ właśnie. Ale już czuję mocno, że nadchodzi bo cała mam wrażenie, że jestem spuchnięta i ćwiczenia ledwo zrobiłam no ale jakoś to poszło.Starania od 08.2016 na luzie
2017 pierwsze wizyty
2021.07 1transfer
2021.11.05 2 transfer ❤️
2022.08.01 jest 🐻 ❤️
2024.05 wracamy
2024.06.20 3transfer -
nick nieaktualnyPysiek12 nooo czyli to jakaś dziwna faza przed @ z tymi snami 😂 jeju chyba w kolejnym cyklu ostatni raz będę mierzyć tempke bo nie daje rady już z tym moim wstawaniem...a dziś mi wyszła tempka 36.87 wczoraj też coś koło tego no ale z godzinę wcześniej było siku...tylko się człowiek stresuje wrrr
-
Alo:) :* Sisi25 mi też temp pięknie pchnie się ku górze a 11dpo:D kusi jak pieron ale wiem ze nie ma sensu bo nie strzeliliśmy się z hazbendem🤪 co do różnic u mnie to hormony szaleją bo na twarzy chrostek sie narobiło ze nic ino połączyć czarna kreska :p ja moim gotuję właśnie krem szpinakowy l, kończę kawe i lecę do pracy. Popołudniu ba przerwie muszę do fryzjera się zapisać żeby ściąć te włosy ) miłego dnia 😘Starania od 08.2016 na luzie
2017 pierwsze wizyty
2021.07 1transfer
2021.11.05 2 transfer ❤️
2022.08.01 jest 🐻 ❤️
2024.05 wracamy
2024.06.20 3transfer -
nick nieaktualnyPysiek12 mnie od wczoraj ciągnie podbrzusze już na @ i mąż się śmieje że nie będzie się do mnie zblizal...jeszcze mnie wnerwila z rana bo paczkę chipsów kupił, a wie ,że nie mogę jeść takich rzeczy nawet jakbym błagała o chipsy ma mi ich nie dawać haha jeju no oszaleje...dobrze, że to piątek bo jeszcze trzeba pracę odbebnic.
Pysiek12 lubi tę wiadomość
-
Hihihi widzę ze siostry cyklowe z nas ja wczoraj miałam mix smaków :obiad to klopsiki z sosem pieczarkowym, zagryzłam to lodem. Później zjadłam kanapki z śledziem z puszki i zjadłam lodem i na kolacje jajecznica z kiełbaska i powiedzmy ze pojadłam. A kolo 3 w nocy obudziła mnie chęć 🤮 ale szkoda mi było tego ci jadłam i szukałam miejsca i sie udało a chipsy - po noe jedzeni Prze 40 dni jakoś mnie nie ciągnie juz do nich jak kiedyśStarania od 08.2016 na luzie
2017 pierwsze wizyty
2021.07 1transfer
2021.11.05 2 transfer ❤️
2022.08.01 jest 🐻 ❤️
2024.05 wracamy
2024.06.20 3transfer -
nick nieaktualnyHaha to niezłe kombo pysiek12. Kiedy testowanko u Ciebie w takim razie?
Nooo to odzwyczailas się już przez tyle czasu od smaku tych chipsów więc nie ciągnie. Ja tak miałam z cukrem, przez miesiąc go nie jadłam pod żadną postacią, a potem wsprowadzilam owoce i tylko ksylitol/erytrytol i tak żyje sobie już pół roku xd -
Pysiek12 może jednak się udało? Moja przyjaciółka urodziła 5 miesięcy temu, wczoraj zadzwoniła i przekazała mi, że jest w 9 tygodniu ciąży - moja reakcja 😱😍😭 - jeden raz bzyk jak im doktor pozwolił...
Ja wczoraj zjadłam owsiano-kakaowe kulki mojej teściowej - były pyszne - zapomniała powiedzieć, że dodała do nich mleka... Jestem uczulona na białko mleka krowiego, nie dość, że całą noc siedziałam na ubikacji, to mimo leków nadal siedzę i się drapię.
Pysiek12 ja nie śledzę cyklu, bo mam takie poczucie , że z takimi parametrami nam się nie uda naturalnie zajść w ciążę przy moim nie mogę tego powiedzieć, bo nie chcę go dobijać i tak to bardzo przeżywa. On myśli, że wyniki się poprawią i za 3 miesiące będę w ciąży, nie mogę nawet wspomnieć o inseminacji lub in vitro, bo od razu się denerwuje -
nick nieaktualny
-
Ja niestety jeszcze jutro do. Pracy 🤮... Co di testowania - nie wcześniej niz poniedziałek. Dzisiaj 26dc a okres we wtorek powinien być. Jedyny plus ze narazie brak tych brązowych plamień co ostatnio były ale brzuch nawala ostro i to ciągle uczucie mokra i ze ooo juz dostałam a tam nic 🤪Starania od 08.2016 na luzie
2017 pierwsze wizyty
2021.07 1transfer
2021.11.05 2 transfer ❤️
2022.08.01 jest 🐻 ❤️
2024.05 wracamy
2024.06.20 3transfer -
nick nieaktualnyPysiek12 trzymam kciuki mocno :* ja dopiero zatestuje jak będzie chyba z kilka dni spóźnienia, jak nie tydzień xd muszę brać poprawkę na to, że @ przyjdzie później przez to, że nie wzięłam dupka i, że biorę ten cały dostinex. Ale trochę piersi mnie pobolewają, a nie bolały mnie ostatnie 3 miesiące przed @.
-
Sisi dziękuję 😘 ale ja czuję ze to noe ten czas wogole mam tak dziwnie.... Chyba 1raz od Xlat mam tak że niczym sie nie stresuje(zero, szkoły, studiów i innych problemów) i zauważam na sobie te zmiany-w wieku 32 lat wogole właśnie skończyłam prysznic i zauważylam ze mój brzuch wygląda tak jak na koniec wakacji w opcji all inclusive 😂Starania od 08.2016 na luzie
2017 pierwsze wizyty
2021.07 1transfer
2021.11.05 2 transfer ❤️
2022.08.01 jest 🐻 ❤️
2024.05 wracamy
2024.06.20 3transfer -
nick nieaktualny
-
Pysiek12 wrote:Sisi dziękuję 😘 ale ja czuję ze to noe ten czas wogole mam tak dziwnie.... Chyba 1raz od Xlat mam tak że niczym sie nie stresuje(zero, szkoły, studiów i innych problemów) i zauważam na sobie te zmiany-w wieku 32 lat wogole właśnie skończyłam prysznic i zauważylam ze mój brzuch wygląda tak jak na koniec wakacji w opcji all inclusive 😂
Hejo 🤩🤩
Ja też przed okresem i też mam brzuch jak balon 🤣🤣🤣 masakra jakaś 🤦♀️🤦♀️🙄
Trzymam kciuki Laski za wasze testowanie mocno mocno 🤞🤞🤞💪💪💪 i czekam na dobre wieści!!!
Jak tam Wasze temp? 😁 -
nick nieaktualny
-
Pysiek12 wrote:U mnie tak
https://zapodaj.net/6a2d94fd90de1.jpg.html
Szacun dla Was, że w ogóle te tem ogarniacie. Ja w ogóle nie mierze 🤷♀️ ja pewnie w środę powinnam dostać okresu. Chociaż już kij wie kiedy miałam ta owu czy 4 czy 5 czy 6 czy 7 😂😂😂 wczoraj jak byłam siku do południa to mi śluz taki brązowy wyleciał. Ale to tylko jednorazowo i cisza do dziś. Więc pewnie w niedz lub poniedz się pojawi znowu i środa okres. -
nick nieaktualnyMargolka 85 wrote:Szacun dla Was, że w ogóle te tem ogarniacie. Ja w ogóle nie mierze 🤷♀️ ja pewnie w środę powinnam dostać okresu. Chociaż już kij wie kiedy miałam ta owu czy 4 czy 5 czy 6 czy 7 😂😂😂 wczoraj jak byłam siku do południa to mi śluz taki brązowy wyleciał. Ale to tylko jednorazowo i cisza do dziś. Więc pewnie w niedz lub poniedz się pojawi znowu i środa okres.
Nooo ja już pisałam właśnie jak ogarniam ....nijak bo w nocy siuram co chwilę 🤯😅 ale Pysiek12 u Ciebie obiecująco to wygląda!