Bobo 2020... Próbujemy dalej!
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry! Pysiek przerażają mnie Twoje godziny wstawania, ja o tej porze byłabym nieprzytomna 🤪 Ja jestem po niedzielnej owulacji, potwierdzona testami i temperaturą, także weekend już od czwartku był intensywny 😈 jeszcze dla pewności poprawiliśmy wczoraj 🙈 ten i następny cykl po prostu próbujemy, koniec lipca powtórka badania nasienia i sierpień mam nadzieję inseminacja... Choć kiepsko to widzę, no mój broni się rękami i nogami i liczy na cud 🙄 Póki co czekam na koniec czerwca i dwa miesiące wakacji od przedszkola i szkoły 😁 zostaną mi tylko zajęcia w Fundacji 😊 Teraz siadam do szkolenia on line 🤦🏼♀️ od 8:00 do 16:00... Miłego dnia!
Pysiek12 lubi tę wiadomość
-
Ja czytam Was regularnie nie piszę bo w sumie nie mam co....
Bardzo lubię podejście Twoje Dixie takie pozytywne ja też staram się przynajmniej tak myśleć
Mam pytanie czy Wy tylko leczycie się w prywatnych przychodniach tudzież klinikach ?
Ja od września zaczęłam chodzić do Państowego szpitala na Starynkiewicza w Waw-( Ośrodek Diagnostyki i Leczenia Niepłodności) generalnie jestem zadowolona bo wizytę miałam średnio co miesiąc, ciągle miałam albo coś robione, zlecane badania albo jakieś tam inne wnioski wysnuwała moja lekarz tylko właśnie od czasu Korony się tam jeszcze nie pokazałam i trochę się zastanawiam czy już bezpiecznie jest iść do takiego miejsca szczególnie narażonego tym aby się tam zarazić nie chcący.... Co Wy o tym sądzicie ? -
nick nieaktualnyKateee92 wrote:Ja czytam Was regularnie nie piszę bo w sumie nie mam co....
Bardzo lubię podejście Twoje Dixie takie pozytywne ja też staram się przynajmniej tak myśleć
Mam pytanie czy Wy tylko leczycie się w prywatnych przychodniach tudzież klinikach ?
Ja od września zaczęłam chodzić do Państowego szpitala na Starynkiewicza w Waw-( Ośrodek Diagnostyki i Leczenia Niepłodności) generalnie jestem zadowolona bo wizytę miałam średnio co miesiąc, ciągle miałam albo coś robione, zlecane badania albo jakieś tam inne wnioski wysnuwała moja lekarz tylko właśnie od czasu Korony się tam jeszcze nie pokazałam i trochę się zastanawiam czy już bezpiecznie jest iść do takiego miejsca szczególnie narażonego tym aby się tam zarazić nie chcący.... Co Wy o tym sądzicie ?
Ja myślę, że już wszędzie obecnie można się zarazić...ogólnie w przychodniach, szpitalach itd. trzeba wchodzić w maskach, wypełnia się ankietę plus też mierzona jest gdzie niegdzie temperatura i wszędzie dozowniki z płynami do dezynfekcji. Czyli ochrona na tyle ile się da i nadzieja, że nikt zarażony się nie pojawi. Zawsze też możesz zadzwonić do tego szpitala i zapytać jak obecnie u nich wygląda sytuacja i czy lekarz przyjmuje itd.Kateee92 lubi tę wiadomość
-
Kateee ja mam pakiet medyczny z moim z jego pracy, także my na razie tylko prywatnie Co do mojego podejścia, to jest ono różne, dziewczyny mogą potwierdzić, też mam gorsze dni i też czasami mam wszystkiego dość... Najczęściej u mnie okres 🐒 to taki czas kiedy łapię doła. Mogę się tu u Was wygadać i to naprawdę mi bardzo pomaga, nie wiem co bym zrobiła bez Was... Mój od tego narzekania i dołowani się pewnie by mnie zostawił 🤪 Jak Wam mija dzień? Ja nadal na szkoleniu on line - po 6h - już nie wiem o czym ta babeczka mówi 😅
-
Dziewczyny potrzebuje pomocy przy interpretacji wyniku Toxoplazmozę. Pomożecie? Siedzę nad tym już dłuższą chwilę i zgłupiałam
10.2019 początek starań
05.06.2020 poronienie samoistne w 6tym tygodniu👼💔
14.02 ❣️⏸️❣️
15.02 Beta hCG 205,6 mIU/mL
17.02 Beta hCG 480,0 mIU/mL
22.02 Beta hCG 4320,0 mIU/mL -
Ja mini weekend :p 2 dni wolnego. Teraz sie relaksuję przy Lechu free i dynastii kot dzisiaj 1raz po 3mce został sam na 4 godziny i chodzi przy nodze bo taki stęskniony ludzi na weekend bd mieć dzieciaki od brata więc będzie robię juz zapasy jedzenia żeby nie byli głodni bo to oczami je-to starsze bo moja chrześnica jak matka chrzestna jest jak odkurzaczStarania od 08.2016 na luzie
2017 pierwsze wizyty
2020 klinika leczenia niepłodności
2021.07 1transfer
2021.11.05 2 transfer ❤️
2022.08.01 jest 🐻 ❤️
2024.05 wracamy
2024.06.20 3transfer -
Sisi25 - no tak dobry pomysł może rzeczywiście nie będzie tragedii, a szkoda tego czasu żeby odkładać dalsze kroki ( w kwietniu mieliśmy mieć inseminację),
Dixie- mam ponownie że gorsze mam samopoczucie jak dostanę 🐒 a poza tym staram się raczej nie poruszać tych tematów z mężem żeby właśnie niepotrzebnie jakiejś presji nie wywierać 😉 -
Dziewczyny mój organizm robi sobie jaja ze mnie w nd plamienia, w poniedziałek jak się podtarłam to była krew - myslalm że w ciągu dnia już bd zabawa... Wczoraj w pracy poczułam ze musze szybko do wc a tan na władcę - jakby to powiedziec... Jakby jakaś infekcja - skiśniete mleko? Taka gdzieś konsystencja, dzisiaj przy podcieraniu rano znowu jakiś dziwny sluz 🤨możliwe żeby te tabletki co dostałam na to zapalenie z cytologi tak mi mieszają? Dzisiaj mam 16dpo-o ile bazując na nich objawach, normalnie to dzisiaj 29dc a cykle 30-31dni...
Ps dzisiaj o 7 wstałam a myśli miałam kurde ale dzisiaj długo śpię - co za ironia co wczesne wstawanie robi z człowiekiem :pWiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2020, 07:52
Starania od 08.2016 na luzie
2017 pierwsze wizyty
2021.07 1transfer
2021.11.05 2 transfer ❤️
2022.08.01 jest 🐻 ❤️
2024.05 wracamy
2024.06.20 3transfer -
Pysiek chyba będziesz musiała wybrać się do lekarza... Biały, grudkowy śluz może wskazywać na indekcję grzybiczą... A brałaś probiotyk po tej kuracji? Taki dopochwowy? Bo jak bierzesz leki przeciwzapalne lub antybiotyki to zabijasz wszystkie dobre nawet bakterie i później łatwo o ponowną infekcję 🙁
-
Dixi Ty wolne? Trzeba gdzieś zapisać :p u mnie leje cały czas takie wolne.... Żadnych probio nie brałam więc może to jakaś infekcja... Ogólnie głowa mnie nawala od niedzieli - taki wieczny kac wczoraj podnieosiono mi i lekko ciśnienie w firmie - wymyślili ze jak ktoś pojedzie na zagraniczne wakacje to po powrocie przymusowe 2tyg izolacji na bezpłatnym-pogrzało ich 😤😤😠😤😠😠😠Starania od 08.2016 na luzie
2017 pierwsze wizyty
2021.07 1transfer
2021.11.05 2 transfer ❤️
2022.08.01 jest 🐻 ❤️
2024.05 wracamy
2024.06.20 3transfer -
Pysiek u mnie w Fundacji to samo... Jeśli pojadę za granicę dwa tygodnie kwarantanny i za zajęcia, które miałabym prowadzić w tym czasie musze zwrócić pieniądze. Od wielu osób słyszałam, że u nich też tak jest. My przezornie zarezerwowaliśmy hotel na Mazurach w sierpniu. Mieliśmy jechać do mojej siostry do Mediolanu na dwa tygodnie 🙁🙁🙁 A jak Twój okres? Może przez tą infekcję Ci się coś przesunęło? Jak do jutra nie dostaniesz zrób test 🤪 Ps. Tak ja mam całe trzy dni wolne i nie mam co robic 🤷🏼♀️
-
Cisza tam na dole jak Makiem zasial:p
Ja po drzemce
Ja znalazłam super ofertę na Majorkę na tydzień (all) o tylko 4500 za nas oboje wiec okazja jak nie wiem. Ciekawe co wymyślą... Wogole kapa z wolnym bi dzięki rządowi to Ślązaków nie chcą nigdzie bookowac:/. Brat miał nawet problem z hotelem na Słowacji na czas delegacji poprostu paranoja. Jakby w innym regionie zrobili ta sama ilość testów tyle samo było by zachorowań ale cóż - ciemny lud kupi wszystko....Starania od 08.2016 na luzie
2017 pierwsze wizyty
2021.07 1transfer
2021.11.05 2 transfer ❤️
2022.08.01 jest 🐻 ❤️
2024.05 wracamy
2024.06.20 3transfer -
nick nieaktualnyU mnie w mieszkaniu duchota straszna zawsze jak są upały...musimy zainwestować kiedyś w klimę.
Co do wyjazdu za granicę to też planowałam z mężem takie wakacje ,ale jednak stwierdziliśmy ,że się wstrzymamy. Tutaj bym mogła odbyć kwarantannę ale bardziej bym się martwiła jakbyśmy gdzieś tam w świecie byli i nagle by się okazało, że ktoś nas zaraził czy coś to byśmy musieli siedzieć na kwaran w danym kraju przymusowo...to dopiero masakra. Wiele osób przecież teraz jak wybuchła epidemia i byli za granicą to musieli tam siedzieć. Ale to już indywidualna sprawa każdego oczywiście kto chce lecieć to poleci xd
We wtorek idę na krzywe, w piątek na resztę innych badań. Pewnie nie doczekam się @ długo w tym cyklu przez brak dupka...oby mnie tylko nie dorwał jak będę nad morzem 😭 powiem wam dziewczyny ,że czuję jakąś taką obojętność...jak ten lekarz nie powie mi nic konkretnego i nie przedstawi konkretnego planu to już nie wiem...chyba się poddam i niech się dzieje co chce. -
Sisi nie wiem co napisać żeby podnieść Cię na duchu... Może ten nowy lekarz będzie tą latarnia morska na Waszej podróży po Bobo - >tak się nastaw. Ja wcześniej też myslalm ze sie uda ze bd dobrze ale widzę ze im więcej badań tym więcej niewiadomych 🤨 dalej nastawiam sie na inseminacje na jesień a teraz mam brzydko mówić wy..bane bo wiem że naturalnie nie da rady i mężem robimy co chcemy i jest fajnie chodź chce sie ugadac na sierpień na drożność jajowodów
Co do wakacji to racja tam też może nas złapać chodź ja coraz bardziej widzę ze robię sie anty i wszystko to manipulacja🤭w życiu bym nie posądzała siebie o takie podejście 🙈🙊🙉Starania od 08.2016 na luzie
2017 pierwsze wizyty
2021.07 1transfer
2021.11.05 2 transfer ❤️
2022.08.01 jest 🐻 ❤️
2024.05 wracamy
2024.06.20 3transfer -
Sisi nie można się poddawać, jesteśmy silne 💪🏼💪🏼💪🏼💪🏼 Mam nadzieję, że trafisz na lekarza, który zaproponuje Ci coś konkretnego, nakreśli plan i będziesz się cieszyć maluszkiem w przyszłym roku 😊 Pysiek ja mam podobne podejście w tym cyklu 🤪 Zrób test jutro! Dziewczyna z innego wątku na forum tu zaszła w ciążę a jej mąż miał morfologię 1% 😳 wszystko jest możliwe 😁 może od Ciebie się zacznie 😊
Pysiek12 lubi tę wiadomość
-
Dixi dla Ciebie zmarnuje ten jedne test z allegro chodź wiem ze tam nic nie ma 😁 ja mam potwierdzone ze dzieciaki będą na dłuższy weekend bi biedne od 7 do 17 w przedszkolu teraz mam zajevista burza z grzmotami i błyskami - no i leje... Jutro jadę odebrać dyplom więc jeżeli coś się wykuje w tym teście to od razu di labo :p w pt na sprawdzenie i prezent dla męża gotowy a poważnie muszę mu coś kupić tylko nie wiem co bo to takie wybredne🤔
Aaaa widzicie mój mąż dzisiaj sie przyznał ze on wierzy ze naturalnie zajdziemy - cóż za optymista z niego 😂Starania od 08.2016 na luzie
2017 pierwsze wizyty
2021.07 1transfer
2021.11.05 2 transfer ❤️
2022.08.01 jest 🐻 ❤️
2024.05 wracamy
2024.06.20 3transfer -
Uwielbiam burze u nas niestety susza nie padało od ponad tygodnia lub dłużej, także zazdroszczę
U nas w przedszkolu jest aż 9 na 124... Biedne te dzieciaki teraz, dywanów nie ma, zabawek, których nie da się zdezynfekować nie ma, jednym słowem nuda...
Trzymam kciuki Pysiek! Zaraz dawaj znać rano
Mój jest takiego samego zdania jak Twój - też optymista -
Cześć dziewczyny przebrnęłam przez prawie 70 stron by nadrobić , to moje pierwsze forum itd. widzę że niektórym się udało zajść, super , jestem ciekawa jak, ale chyba pominęłam te strony. a reszta walczy. Jutro mam wolne chciałabym uzupełnić moje dotychczasowe wyniki itd ale nie wiem jak 🤭
-
nick nieaktualnySpokojnie dziewczyny, dołka nie mam xd nie chodzę smutna. Raczej po prostu wlansie obojętna z bezsilności xd tutaj jak wiecie trzeba ogromu cierpliwości i wiary :d już myślę, że robimy wszystko co się da...więcej nic się nie wymyśli.
Pysiek12 trzymam kciuki :*