Ból miesiączkowy a ciąża
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHejka, bo ja mam dlugie cykle, teraz jeszcze bardziej mi sie wydluzyl, dostalam dzis plamienia lekkiego, w sumie teraz nie wiem czy to okres czy plamienie tylko, wczoraj robilam test i wyszedl negatywny, a dzis zamierzalam brac wiesiolek, bo niby bierze sie od pierwszego cyklu, ale waham sie by go zazywac, bo nie jestem pewna czy to okres, ostatnim razem tez mialam taki skapy jak nigdy, gdzie zawsze mialam tak ze 2 pierwsze dni lalo sie bardzo duzo krwi, to teraz drugi cykl staran i drugi okres meeeega dziwny, sama juz nie wiem co o tym myslec, moze ktos cos doradzi ;/
-
nick nieaktualny
-
Kazdy organizm jest inny,najlepiej isc na te bete.Choc na poczatku po odstawieniu tabsow mialam podobnie.Bol zaczynał sie na owulacje i trwal wlasnie 2tyg do@Do tego mialam bezowe,czasem brazowe plamienia.Choc na poczatku bylo to glownie klucie jajców,a bol raczej przyćmiony, im dalej byl juz coraz bardziej małpowy
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMiska0811 wrote:hej dziewczyny,dolaczam do pytania. Ja bole meisiaczkowe mam juz od 2 tyg. A @ powinna pojawic 6 dni temu. Jutro ide na bete. Choc uczucie mowi mi ze jednak okres przyjdzie.
fajnie,ze tak myslisz:) szkoda,ze ja inaczej. Gdybym miala regularne cykle 28 dniowe to pewnie juz bym cieszyla. A ja mam srednio 29-32. Wiec moze i moze opozniac:/ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Anna255 wrote:Hejka, bo ja mam dlugie cykle, teraz jeszcze bardziej mi sie wydluzyl, dostalam dzis plamienia lekkiego, w sumie teraz nie wiem czy to okres czy plamienie tylko, wczoraj robilam test i wyszedl negatywny, a dzis zamierzalam brac wiesiolek, bo niby bierze sie od pierwszego cyklu, ale waham sie by go zazywac, bo nie jestem pewna czy to okres, ostatnim razem tez mialam taki skapy jak nigdy, gdzie zawsze mialam tak ze 2 pierwsze dni lalo sie bardzo duzo krwi, to teraz drugi cykl staran i drugi okres meeeega dziwny, sama juz nie wiem co o tym myslec, moze ktos cos doradzi ;/
-
nick nieaktualnyslodka100 wrote:no to super, że tak szybko im szybciej się dowiesz tym lepiej dla Ciebie
-
Miska0811 wrote:slodziutka a jakies objawy mialas/masz?procz boli miesiaczkowych
-
Kasiula09 wrote:jak ja zaszłam w ciąże żadnych bóli nie miałam jedynie co to przy podnoszeniu rąk do góry to mnie brzuch ciągną