Ból piersi po owulacji
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa w tym miesiącu miałam owulkę z prawego jajnika , nie miałam z niego owulacji od lat!!! Lewy jajnik jest blisko macicy, mogą być zrosty . Zawsze z tego lewego jajnika czułam bardzo mocny ból owulacyjny. Teraz było zupełnie inaczej , czułam delikatnie prawy. Mam wielką nadzieję że się udało!!
-
nick nieaktualny
-
yesenia wrote:Trzy dni po owulacji zaczęły bardzo boleć mnie piersi. Czy u kogoś taki ból był oznaką ciąży??
-
nick nieaktualny
-
yesenia wrote:Trzy dni po owulacji zaczęły bardzo boleć mnie piersi. Czy u kogoś taki ból był oznaką ciąży??
Mnie zawsze piersi po owu (a czasami i przed) bolą. A sutki nie raz są tak wrażliwe, że z założeniem stanika jest problem...
Poza tym... 3dpo to nawet zagnieżdżenie nie miało miejsca, a co dopiero mówić o objawach ciąży.Hashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
25.03.2015 - biochemiczna.
6 nieudanych transferów in-vitro (10 zarodków), w tym jeno puste jajo (14.03.2016).
Naturalny cud w czerwcu 2020 roku Spodzewamy się synka -
nick nieaktualny
-
witajcie mnie zaczęły boleć po bokach juz w 3dpo a nigdy tak nie miałam. Zwykle nie bolały mnie wcale albo odrobinę przed miesiączką. Kiedys lekarka pytała mnie czy mnie bolą. Odpowiedziałam że nigdy a ona na to: jak Pani zajdzie w ciążę to będą bolały na 100% a nuż...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDokładnie jak cycki zaczynają boleć przed miesiączką to radzę zbadać prolaktynę!Mnie też nigdy nie bolały do czasu, potem zaczeły tuż po owu boleć, były nabrzmiałe, powiększone chyba z 2 rozmiary i też się okazało, że miałam prolaktyne dużo za dużą, ale na szczęście bardzo łatwo ją zbić.
A w cyklu w którym udało mi się zajść w ciąże w zasadzie prawie żadnych objawów nie miałam, a piersi absolutnie mnie nie bolały przed miesiączką.Dlatego dziewczyny nie wkręcajcie sobie na siłe objawów przed planowaną miesiączką, bo moim zdaniem objawy pojawiają się najczęściej po terminie miesiączki.
Ja jedynie przed okresem i to chyba nawet z tydzień miałam bóle w dole kręgosłupa i brzuch mnie trochę pobolewał, trochę tak jak tuż przed okresem no i gazy -
Koalka wrote:Dokładnie jak cycki zaczynają boleć przed miesiączką to radzę zbadać prolaktynę!Mnie też nigdy nie bolały do czasu, potem zaczeły tuż po owu boleć, były nabrzmiałe, powiększone chyba z 2 rozmiary i też się okazało, że miałam prolaktyne dużo za dużą, ale na szczęście bardzo łatwo ją zbić.
A w cyklu w którym udało mi się zajść w ciąże w zasadzie prawie żadnych objawów nie miałam, a piersi absolutnie mnie nie bolały przed miesiączką.Dlatego dziewczyny nie wkręcajcie sobie na siłe objawów przed planowaną miesiączką, bo moim zdaniem objawy pojawiają się najczęściej po terminie miesiączki.
Ja jedynie przed okresem i to chyba nawet z tydzień miałam bóle w dole kręgosłupa i brzuch mnie trochę pobolewał, trochę tak jak tuż przed okresem no i gazy
Ja miałam badaną prolaktyne i jest w normie. Staram się nie przejmowac tymi objawami ale akurat bólu piersi nigdy tak wczesnie nie miałam no ale oczywiście będzie co ma być
-
Tez biorę bromka i czasami bolą piersi. W tym cyklu jak do tej pory jeszcze nie bolą ale już się robią wrażliwe. Mam 26dc.