Bolesne zagnieżdżanie zarodka
-
WIADOMOŚĆ
-
edwarda20 właśnie wróciłam z toalety i poleciało troszkę krwi.. raczej to nie implantacja bo czerwoniutka.. nie różowa czy brunatna jak często dziewczyny opisują tu plamienia no i brzuch boli okresowo czuję, że zaraz rozkręci się konkretnie eh... smutno bardzo.Kiepskie nasienie
IO
Mutacje mthfr hetero
4 lata starań
2018 IUI 😥
06.2020 IVF biochemiczna 😥
Próbujemy dalej naturalnie ♥️
Klinika Medart Poznań 🤞🍀 -
Dominisia883 wrote:edwarda20 właśnie wróciłam z toalety i poleciało troszkę krwi.. raczej to nie implantacja bo czerwoniutka.. nie różowa czy brunatna jak często dziewczyny opisują tu plamienia no i brzuch boli okresowo czuję, że zaraz rozkręci się konkretnie eh... smutno bardzo.
A jeśli faktycznie to @, to skonsultuj to z lekarzem, bo to za krótka faza lutealna.
Dziewczynka Dwie kreski 23.11.17 (19.08 cb)
MTHFR 1298A-C homo, PAI-1 4G homo -
mi88 jestem zarejestrowana do ginekologa ale dopiero na początek listopada. według wykresu 8dpo ale według mnie owulacje miałam 14-15dc bo wtedy najbardziej odczuwałam ból owulacyjny i najbardziej rozciągliwy śluz był. Także wydaje mi się, że po prostu ovu źle wyznaczył mi owulację. Ok możliwe, że może być czerwona krew ale ból dosyć silny typowo okresowy?
Elfik lubi tę wiadomość
Kiepskie nasienie
IO
Mutacje mthfr hetero
4 lata starań
2018 IUI 😥
06.2020 IVF biochemiczna 😥
Próbujemy dalej naturalnie ♥️
Klinika Medart Poznań 🤞🍀 -
Beta hcg 2,9 czyli brak ciąży. Jestem załamana
A może jest za wcześnie jestem dopiero 11dpo lekarka mi mówiła żebym nie robiła wczesniej hcg chyba że w terminie spodziewanej miesiączki
Jednym słowem jedno wielkie zero i znowu staranie w kolejnym cyklumriabelka -
mriabelka wrote:Beta hcg 2,9 czyli brak ciąży. Jestem załamana
A może jest za wcześnie jestem dopiero 11dpo lekarka mi mówiła żebym nie robiła wczesniej hcg chyba że w terminie spodziewanej miesiączki
Jednym słowem jedno wielkie zero i znowu staranie w kolejnym cyklu
A jaka masz normę w laboratorium? Bo są takie co mają od 5 a są takie gdzie Twoj wynik uznano by za pozytywny tylko mega wczesny. Ale 11 dpo to bardzo wcześnie i byc moze właśnie dlatego taka wyszła. Musisz powtórzyć ja za 2-3 dni o wtedy sie przekonać.https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek 21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
mriabelka wrote:ILE CI BETY WYSZŁO 10DPO??
18,8mlU/mL
Tylko w moim przypadku musiało dojść bardzo szybko do zapłodnienia lub zagnieżdżenia. Przy drugiej ciązy miałam tak samo intensywną kreskę na teście 3 dni po planowanej @, a tutaj test wyszedł mi 3 dni wcześniej. Tak więc nie wszystko stracone. W Twoim przypadku mogło być jeszcze za wcześnie. Najlepiej powtórzyć betę za 3 dni Będzie dobrze! -
Ha wrote:18,8mlU/mL
Tylko w moim przypadku musiało dojść bardzo szybko do zapłodnienia lub zagnieżdżenia. Przy drugiej ciązy miałam tak samo intensywną kreskę na teście 3 dni po planowanej @, a tutaj test wyszedł mi 3 dni wcześniej. Tak więc nie wszystko stracone. W Twoim przypadku mogło być jeszcze za wcześnie. Najlepiej powtórzyć betę za 3 dni Będzie dobrze!
Ok powtórzę za 5 dni dla pewności
mriabelka -
Mnie bolało 3 dni, po prawej stronie takie kucie, jakby coś wżerało się w macicę...
Złapało mnie kilka razy, trwało to ok 2-3 minuty przez ok 3 dni. Do męża powiedziałam "dziecko się we mnie wczepia" i miałam rację bo jak tylko to się skończyło, poszłam na betę Teraz synuś kopie po żebrach...Evli, Karolcia89 lubią tę wiadomość