Bolesne zagnieżdżanie zarodka
-
WIADOMOŚĆ
-
Aktualnie jestem 6dpo i od wczoraj odczuwam ból w podbrzuszu i kłucie po prawej stronie. Jest to dość dokuczliwe. Do tego czuję się jak balon. Czy to może być po prostu bolesne zagnieżdżanie zarodka? Czy któraś miała podobnie?
Nikusiia, Najmłodsza_staraczka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bolesnosc przy implantacji to absurd, ale takie klucie i bolesci moga byc objawem po prostu ciezkiej pracy ukladu rozrodczego Moze byc ciaza, ale nie musi. To bardzo malo wiarygodny objaw, podobnie jak sluz.
Trzymam kciuki!A. - 03.18 ❤️
V. - 05.19 💜
O. - 10.22 🩷 -
A ja jestem aktualnie 8dpo i dziś spadła mi temperatura i odczuwalam wyraźne klucia raz po lewej stronie raz po prawej do tego delikatne pobolewania jak przy miesiaczce. Ok ten ból miesiaczkowy to normalka ale te uklucia jak szpilka to chyba pierwszy raz mam . Jak ja bym chciała żeby to było toKiepskie nasienie
IO
Mutacje mthfr hetero
4 lata starań
2018 IUI 😥
06.2020 IVF biochemiczna 😥
Próbujemy dalej naturalnie ♥️
Klinika Medart Poznań 🤞🍀 -
Dominisia883 wrote:A ja jestem aktualnie 8dpo i dziś spadła mi temperatura i odczuwalam wyraźne klucia raz po lewej stronie raz po prawej do tego delikatne pobolewania jak przy miesiaczce. Ok ten ból miesiaczkowy to normalka ale te uklucia jak szpilka to chyba pierwszy raz mam . Jak ja bym chciała żeby to było to
-
edwarda20 wrote:To ja moze uaktualnię - HA jest w ciązy, wiec bylo to zagniezdzenie ;p
Niestety w tamtym cyklu nie było. Owulacja mi się przesunęła i to był ból okołoowulacyjny. W tym cyklu wsparłam się testami ovu i się udałoedwarda20 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Edwarda20 będę testować w sobotę rano . Jakąś godzinkę temu brzuch zaczął boleć mnie typowo okresowo.... Boję się ze przyjdzie @ klucia jak szpileczka w jajnikach nadal czuje co jakiś czas . Dziwne tylko ze piersi mnie nie bolą no chy a ze mocniej dotkne.Kiepskie nasienie
IO
Mutacje mthfr hetero
4 lata starań
2018 IUI 😥
06.2020 IVF biochemiczna 😥
Próbujemy dalej naturalnie ♥️
Klinika Medart Poznań 🤞🍀 -
Dominisia883 wrote:Edwarda20 będę testować w sobotę rano . Jakąś godzinkę temu brzuch zaczął boleć mnie typowo okresowo.... Boję się ze przyjdzie @ klucia jak szpileczka w jajnikach nadal czuje co jakiś czas . Dziwne tylko ze piersi mnie nie bolą no chy a ze mocniej dotkne.