Chcę jednego w Nowym Roku 🎇 Ciebie mieć u swego boku 👩🏻🍼
-
WIADOMOŚĆ
-
Natka, jeśli są blade, to mimo wszystko są pozytywne. Może uda Ci się wrzucić tu zdjęcie? Będzie nam łatwiej ocenić. Najlepiej mimo wszystko pójść na betę.
Piszesz o różnych emocjach, wielu stresach, może w takiej sytuacji warto rozważyć terapię? To dość trudne pogodzić starania o bobasa i wiele zmiennych, ciężkich momentów w życiu. Zdrowie jest ważne w każdym aspekcie, fizycznym i psychicznym ❤️
Mocno trzymam kciuki, żeby ten cykl faktycznie był tym wyjątkowym!Deyansu, Darka101 lubią tę wiadomość
🤶 29l.
Temat dziecko od 02.2023, starania ciągłe od 5.2024 r.
🩷IO, otyłość, [06.2023 miomektomia/laparotomia 5x7cm], choroba Gravesa-Basedowa
💊Thyrozol, Propranolol WZF, Glucophage, Euthyrox 50, suple
🎅34 l.
💙54,85 mln/ml, A+B 33,52%, morfo 0% ⬇️
💊Co-Prestarium Initio, Fertisim, suple
▫️to nieskończoność nabiera ostrości▫️ -
AnMiPe wrote:Natka, jeśli są blade, to mimo wszystko są pozytywne. Może uda Ci się wrzucić tu zdjęcie? Będzie nam łatwiej ocenić. Najlepiej mimo wszystko pójść na betę.
Piszesz o różnych emocjach, wielu stresach, może w takiej sytuacji warto rozważyć terapię? To dość trudne pogodzić starania o bobasa i wiele zmiennych, ciężkich momentów w życiu. Zdrowie jest ważne w każdym aspekcie, fizycznym i psychicznym ❤️
Mocno trzymam kciuki, żeby ten cykl faktycznie był tym wyjątkowym!
Nie umiem wstawiać zdjęć, wrzuciłam na zapodaj.
https://zapodaj.net/plik-yLycZUpRuY
Dziękuję za ciepłe słowaWiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia, 07:54
PaulinKA, ellevv, Deyansu, dailydamn, AnitaK lubią tę wiadomość
-
No są kreseczki! Leć na betę 😁
Darrika, Deyansu, AnitaK lubią tę wiadomość
🤶 29l.
🎅34 l.
AnMiPe wrote:No są kreseczki! Leć na betę 😁
No właśnie muszę czekać do poniedziałku z tą beta.
Generalnie nadal jestem przed okresem. Jeszcze do daty @ zostały 3 dni, ale może jest okej z tymi kreskami jak na ten etap?
I tak btw, mam za ścianą noworodka, który całe noce płaczę. Może ktoś chce mi przypomnieć jak wyglądają noce z nowym człowieczkiem na świecie, ale to mimo wszystko piękne momenty. Mam nadzieję, że już niedługo wszystkie będziecie słyszały ten dźwięk. Widząc jak mocno staracie się o potomstwo, pokazuje to jak dobrymi mamami będziecie.Diancia99, Deyansu, White1, Katarena, Loraa, AnitaK, Belia lubią tę wiadomość
-
Natka no ewidentnie coś jest na rzeczy, tyle testów niby cienie ale ta jedna krecha jest konkretną więc nie ma opcji na jakieś oszukańce, w poniedziałek betę zrobisz i będziesz wiedziała na czym stoisz 🤞🤞🤞
Deyansu, AnMiPe, dailydamn, AnitaK lubią tę wiadomość
34👧 38🧑 🐈🐈⬛🐈
💕2014👰♂️🤵2018
9 cs 💔
👨👩👧 02.2020 nasza mała Zuzia (12cs)
12 cs 💔
14 cs start! Ostatnia próba ->🩸
Ufam, że życie zna dla mnie właściwy moment. Oddycham spokojnie i z miłością przyjmuję to, co się wydarza. -
Darrika wrote:Natka no ewidentnie coś jest na rzeczy, tyle testów niby cienie ale ta jedna krecha jest konkretną więc nie ma opcji na jakieś oszukańce, w poniedziałek betę zrobisz i będziesz wiedziała na czym stoisz 🤞🤞🤞
-
Ja sie witam z rana mega niewyspana 😬 młoda w nocy przyszła, coś się kręci, pyta czy możemy już wstawać, patrzę na zegarek a tam 2:59 😆 mówię, że w życiu, oczy zamykamy i spanko. O 5 rano kotka sobie kłaka postanowiła rzygnąć, do tego młoda się kręciła i mnie spychała, mąż chrapał, co chwilę coś także jako tak się teraz trzymam, ale pewnie koło 12 zaliczę zjazd 🤣
@ sie kończy już jakieś resztki lecą, także zaczynamy odliczanie do owulki, jak teraz była w 19 dc to może teraz będzie wcześniej chociaż te 3-4 dni, ostatnio chyba z 2-3 cykle był lewy jajnik aktywny, więc pewnie teraz prawy się odezwie, może pp przerwie wypusci jakąś ładna komóreczkę i się w końcu uda, bo serio już cierpliwość moja jest na granicy 😬Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia, 08:16
Diancia99, Darka101, CrazyDaisy, Katarena, emciak, Mardotka, DreamBee, Mstka lubią tę wiadomość
34👧 38🧑 🐈🐈⬛🐈
💕2014👰♂️🤵2018
9 cs 💔
12 cs 💔
Ufam, że życie zna dla mnie właściwy moment. Oddycham spokojnie i z miłością przyjmuję to, co się wydarza. -
nick nieaktualnyDarrika wrote:Ja sie witam z rana mega niewyspana 😬 młoda w nocy przyszła, coś się kręci, pyta czy możemy już wstawać, patrzę na zegarek a tam 2:59 😆 mówię, że w życiu, oczy zamykamy i spanko. O 5 rano kotka sobie kłaka postanowiła rzygnąć, do tego młoda się kręciła i mnie spychała, mąż chrapał, co chwilę coś także jako tak się teraz trzymam, ale pewnie koło 12 zaliczę zjazd 🤣
@ sie kończy już jakieś resztki lecą, także zaczynamy odliczanie do owulki, jak teraz była w 19 dc to może teraz będzie wcześniej chociaż te 3-4 dni, ostatnio chyba z 2-3 cykle był lewy jajnik aktywny, więc pewnie teraz prawy się odezwie, może pp przerwie wypusci jakąś ładna komóreczkę i się w końcu uda, bo serio już cierpliwość moja jest na granicy 😬Deyansu, Darrika lubią tę wiadomość
-
Darrika ja to w ogóle śpioch jestem. Jak nie mam minimum 6h snu to zombie, więc wyobrażam sobie, co musisz dzisiaj czuć, a najlepiej jak sama się budzę po ośmiu. Ale gdyby był zawód spania, to byłabym bogata i bym się z wami podzieliła. 💤
Deyansu, Diancia99, Darrika, cysterka95, DreamBee, Mstka lubią tę wiadomość
🤶 29l.
🎅34 l.
AnMiPe wrote:Darrika ja to w ogóle śpioch jestem. Jak nie mam minimum 6h snu to zombie, więc wyobrażam sobie, co musisz dzisiaj czuć, a najlepiej jak sama się budzę po ośmiu. Ale gdyby był zawód spania, to byłabym bogata i bym się z wami podzieliła. 💤
Ja wczesniej tez chetnie spalam, nasza corka dala nam jako niemowle niezle w kosc i nigdy nie pomyslalabym ze da sie przyzwyczaic do krotkiego snu. Ze teraz troche dluzej pospie to boli mnie wszystko 😂6cs
09.2022 👧 -
Darrika, na szczęście jutro już piątek! Choć podejrzewam że z dzieckiem na pokładzie to weekend nie weekend, spanko zależy od jej nastrojów
Widać że bardzo dobrze znasz swoje ciało, skoro ogarniasz ze skoro 2 owulacje były z prawego, to teraz lewy... oby to przyniosło oczekiwany efektJa w tym miesiącu też podchodziłam do owulki z lewego "leniwszego' jajnika i również liczę iż przyniesie to wymarzony efekt. Takżę kciuki za nas, i obyś w miarę spokojnie przetrwała do Owulacji
Miłego dnia!
Diancia99, Darrika, Deyansu lubią tę wiadomość
21 cykl oczekiwania na Cud -znów przerwa, antybiotykoterapia...
👱♀️: LUF, niedoczynność tarczycy, Hashimoto, endometrioza i adenomioza, AMH 10.24- 1,28, zapalenie endometrium, nadreaktywność NK, hipoglikemia reaktywna, IO
❌️ brak KIR: 2DS1, 2DS3, 2DS5, 3DS1.
✅wymazy, HSG, histeroskopia (usunięto polipy, udrożniono jajowód)
❌️8 cykli stymulowanych, 3 potwierdzone owulacje
🧑: morfo 4%; ruch a+b- 40%, 30 mln plemników w nasieniu, SDF-15%, upłynnienie 25min
"Zes*am się, a nie dam się." -
Ach i co do wyspania, czy macie tez Tak dziewczyny, ktore maja dzieci, ze w pracy jak ktos bez dzieci powie, ze sie nie wyspal to jest wielkie wspolczucie a jak wy to powiecie to leca teksty, ze inne kobiety tez maja dzieci i jakos daja rade? Bo ja juz niestety cos takiego slyszalam 😒6cs
09.2022 👧 -
Darka101 bardzo mi przykro, że Cię to znowu spotkało, przytulam mocno 🫂
Księgowa tulę za @ 🫂
Brillka - ale owulacja była z drugiego pęcherzyka? Lekarz widział ciałko żółte? Tule za rozczarowanie i pocieszam ze torbiele krwotoczne są raczej z tych szybko wchłaniających, więc nie powinna Ci zbyt długo dokuczać 🫂
ellev- no to trzymam kciuki żeby @ przyszła ekspresem i żebyś zaczęła nowy cykl 🤞Darka101 lubi tę wiadomość
Ona 35l:
❌AMH 1,27, LUF, IO, PAI-1 4G/5G hetero,Ferrtytyna
❌Crohn, HIT, AZS
❌ ❌ ❌ allo mlr 0%, IG 142, TNF 4189, IL10 217
✅ brak innych mutacji, test IMK, halotyp Bx obecne kiry 2DS1 2DS5 3DS1, Crossmatch 18,9, kariotyp, białko S i C, ANA i LA ujemne, biocenoza I, MUCHA, HSG, cd56, cd138do 4kom. przeleczone (metronidazol), IL 2,4,5
On 35l:
❌słaba ruchliwość
✅morfo, kariotyp, posiew, HBA, SCD, HLAC C1C1*07
Starania od 04.2024, 2xCB
27.02.25 ⏸️ (po IUI)
28.02 beta 9.8, prog 0.5, okres, start IVF(DE) stymulacja Menogon HP 225j.
06.03 beta 212coś, prog 15.4, przerwanie stymulacji
26.03 💔 poronienie samoistne
05-06 IVF (PL) 7🫧 7MII 7🍀 4🐻❄️, po PGTa 1 zdrowy 🐻❄️
Naturals 🐻 (Monitoring + Ovitrelle+Luteina)
14.07 ⏸️beta 14, 15.07-25, 16.07-50, 18.07-231
23.07 4+4 beta 2476, pęcherzyk 4,6mm
26.07 beta 3537 😢
„A do dupy!” -
Izkawik wrote:Ach i co do wyspania, czy macie tez Tak dziewczyny, ktore maja dzieci, ze w pracy jak ktos bez dzieci powie, ze sie nie wyspal to jest wielkie wspolczucie a jak wy to powiecie to leca teksty, ze inne kobiety tez maja dzieci i jakos daja rade? Bo ja juz niestety cos takiego slyszalam 😒
Dzieci nie mam, dużo osób u mnie w pracy ma, ludzie zawsze będą gadać co im ślina na język przyniesie i niestety jak się pracuje w firmie ponad 100 osób, to doświadczenia różne w każdym aspekcie..
ALE! Ja współczuję każdemu niewyspanemu, mam dużo empatii w tym zakresieDarka101, Deyansu lubią tę wiadomość
🤶 29l.
🎅34 l.
Izkawik wrote:Ach i co do wyspania, czy macie tez Tak dziewczyny, ktore maja dzieci, ze w pracy jak ktos bez dzieci powie, ze sie nie wyspal to jest wielkie wspolczucie a jak wy to powiecie to leca teksty, ze inne kobiety tez maja dzieci i jakos daja rade? Bo ja juz niestety cos takiego slyszalam 😒
grazka0022, izzou97, cysterka95 lubią tę wiadomość
👧25.5 🧑26.5 🐈🐈 ⏳️05.24 💉01.25
👧 PCOS | AMH 6.16 | IO | hiperandrogenizm
MUCHa ✅️ drożność ✅️
🧑 HBA 78% | MAR 1% | DFI 19% | nasienie ✅️
❌️01.25-06.25 6 cykli Lametta + Zivafert
🔜 29.07 endo + usg tarczycy
Gdzie jesteś małpo?
🔜 7 cykl stymulowany 🤞 -
AnMiPe wrote:Darrika ja to w ogóle śpioch jestem. Jak nie mam minimum 6h snu to zombie, więc wyobrażam sobie, co musisz dzisiaj czuć, a najlepiej jak sama się budzę po ośmiu. Ale gdyby był zawód spania, to byłabym bogata i bym się z wami podzieliła. 💤
Haha ja też jestem śpioch, od dłuższego czasu już to tak na standardzie 8h śpię, już odespałam te wszystkie nocne wstawania do młodej i teraz właśnie, jak coś nie idzie jakieś pobudki w nocy to mnie zmiata z planszy w połowie dnia, ale pocisnę robotę trochę to może w razie co znajdę te pół godzinki na drzemkę😅 ja mogłabym być testerem materaców 🤭AnMiPe, Deyansu lubią tę wiadomość
34👧 38🧑 🐈🐈⬛🐈
💕2014👰♂️🤵2018
9 cs 💔
12 cs 💔
Ja tak kocham spać, przy małym zaczęłam doceniać nawet 3h ciągiem to super lux 😅
Czy u Was też tak deszczowo? Najgorzej jak może być ten topiący się śnieg -
Macie może do polecenia koenzym q10?
Czy ktoś ma opinie o tej marce Skoczylas?
Dziewczyny z pracy polecały, ale nie slyszlam o tym wcześniej. Miałam kiedyś z Solgar ale ta cena teraz to jakiś kosmos 🫣