Chcę jednego w Nowym Roku 🎇 Ciebie mieć u swego boku 👩🏻🍼
-
WIADOMOŚĆ
-
u mnie dzisiaj jedna kreska 😓 w poniedziałek był cień cienia, ale to pewnie był jeszcze zastrzyk.. dzisiaj 12 dni po zastrzyku, więc pewnie gdyby miała być ciąża to byłaby widoczna blada kreska? Póki co nie daje sobie żadnych nadziei i czekam na @.. 😩 jeszcze dzisiaj w nocy czułam takie bóle w podbrzuszu jak na okres, więc pewnie dzisiaj albo jutro przyjdzie. Normalnie dostałabym w sobotę, ale pewnie zastrzyk przyspieszył.👩🏻 28 👱🏼♂️29 🐶 3
👶🏻 2024 (w 1 cs)
od 10.2024 starania o drugiego bobasa 🤞 (testy owu)
12.2024 ciąża biochemiczna?
17.01. 💉Ovitrelle
29.01. ❄️❄️❄️
30.01. 🐒🩸😢
3.02. 💉🩹TSH, prolaktyna, FSH, LH i estradiol, morfologia, glukoza, insulina - wyniki w normie
10.02. wizyta u gin ⏳ -
PaulinKA wrote:Wypowiem swoje zdanie co do Duphastonu. To nie jest naturalny progesteron i doprawdy nie wiem dlaczego tyle dziewczyn ma go wypisywanego, skoro mamy naturalne progesterony wchłaniające się dużo lepiej- luteina, utrogestan, cyclogest.... Daleko mi do teorii spiskowych ale na prawdę oswiećcie mnie proszę jeśli jest jakaś przewaga syntetycznego dydrogesteronu nad naturalnym progiem 🤷♀️
Hej, ja się z Tobą 100% zgadzam. Też tego nie rozumiałam i ja akurat lubię teorie spiskowe więc swoje miałam na ten temat. Sama jestem na cyclogeście, który po raz pierwszy w życiu wyregulował Mi hormony. Teraz po kilku cyklach brania go już nie mam takiego efektu wow jak na pierwszych dwóch, ale wciąż efekt cofnięcia mi różnych pcosowych atrakcji działa, a ja się czuje bardzo dobrze. Wcześniej na dupku to była masakra. Miałam plamienia I krwawienia i szybciej kończył mi cykle bo się za szybko wyplukiwał.
Mam w rodzinie osoby z branży farmaceutycznej w święta podpytałam ich czemu taki lek jak duphaston jest tak mocno wypisywany pacjentom i powiedzieli, że to jest bardzo stary lek, który jest we wszystkich podręcznikach lekarskich i że on nie potrzebuje żadnej promocji bo i tak go lekarze wypisują. Także zagadka się rozwiązała. Tak się nauczyli, to tak przypisują. Osobiście uważam, że to idiotyczne, że nie aktualizują wiedzy i szczególnie endokrynolodzy nie przepisują lepszych i bardziej naturalnych leków dostępnych na rynku.PaulinKA, Darrika, karczoch321, Deyansu, Fabregasowa, Mstka lubią tę wiadomość
28 lat
1 rok i 10 miesięcy starań
PCOS i Endometrioza
Objawy: Długie lub niekończące się cykle, słabej jakości owulacje, niedomoga progesteronowa, LUF, niepłodność
Leczenie:
Naprotechnologia (od września 2024)
Suple (od września 2024)
Lametta + Cyclogest
Sono HSG z lipiodolem (listopad 2024)
Posiewy, wymazy, biopsja endometrium - czysto -
Cześć I czołem, ja właśnie w drodze do domu, bo byłam w końcu korzystając z urlopu w zusie odblokować swoje konto pue 🤣 na szczęście 10 minutek i załatwione. Przy okazji spacerek zaliczyłam sobie.
Coś tam czuje dzisiaj podbrzusze i lewy jajnik znowu? Nie wiem czy to tak na owu, że dopiero będzie czy resztki po owu już 😅 najwyżej przyjmę opcje jak w aplikacji flo i wezmę pod uwagę, że te 2 dni obsuwy może być z 🩸
Tyle mocno za biele dziewczyny🫂🫂🫂 oby to ostatnie jakie ujrzycie a potem już tylko 2 kreski, niech nam ten luty wróci z passą jak w listopadzie czy październiku 🤞🤞🤞
Ja zaraz zjem śniadanie, nastawię 1 pranie i odpalam xboxa🤭CrazyDaisy, Deyansu, Mardotka lubią tę wiadomość
33👧 37🧑 🐈🐈⬛🐈
💕2014👰♂️🤵2018
👨👩👧 02.2020 nasza mała Zuzia (12cs)
11 cs!🤞⏳️do marca
💊 naturell: folian, B12, omega-3, koenzym Q10; d3 i k2, selen
🔬08.24 - morfo, mocz, transaminaza, ferrytyna, cholesterol hdl, ldl ✅️kwas foliowy, b12☑️
🔬08.24 - usg piersi, cytologia płynna✅️
🔬11.24 - TSH, T4, anty TPO, anty TG ✅️badania 2-5dc ✅️ Wit. D3 52✅️ Badanie nasienia✅️
8dpo - prog + estradiol✅️
Cholesterol, IO, Nadwaga ❌️ -
Boję się dzisiejszej bety, teraz żałuję, że zapisałam się dopiero na 12, więc wynik będzie wieczorem albo znowu na drugi dzień. Miałam właśnie lekkie krwawienie, takie jasnoróżowe i wodniste, więc już milion czarnych myśli w głowie co będzie dalej.
Po wpisaniu w chat (bo historii z forum z innych wątków na razie nie chce czytać):
Jasne krwawienie we wczesnej ciąży może mieć różne przyczyny, zarówno niegroźne, jak i wymagające pilnej konsultacji lekarskiej. Możliwe przyczyny to:
1. Zagnieżdżenie zarodka – jeśli krwawienie jest skąpe i bez bólu, może być związane z implantacją.
-> na to już chyba za późno, jeśli testy i beta wyszły pozytywne to już po zagnieżdżeniu?
2. Podrażnienie szyjki macicy – np. po badaniu ginekologicznym lub stosunku.
->licze mocno, ze to po prostu to 🤞
3. Niedobór progesteronu – zbyt niski poziom tego hormonu może prowadzić do plamień.
->nie mam skierowania, ale dopłacę i zbadam
4. Zagrożenie poronieniem – jeśli krwawienie jest obfite, towarzyszy mu ból brzucha lub skurcze, wymaga pilnej interwencji.
->ogólnie mam bóle takie jak na okres, troche pachwiny ciągną, ale nie są to super mocne dolegliwości i nie non stop, tylko na pewno słabsze nic kilka dni temu
5. Ciąża pozamaciczna – zwłaszcza jeśli występuje ból po jednej stronie i osłabienie
->tu już chyba wizyta u ginekologa potrzebna do stwierdzenia?
🙎♀️🧔♂️ 34
🧁6cs
⏸️ 26.01
🦠 beta 8 -> 32 ->128-> 946🤞
💊 pregna, fertistim, omega 3, wiesiołek, witamina D, NAC, l-arginina i zioła Ojca Sroki 🍵 -
karczoch321 wrote:Boję się dzisiejszej bety, teraz żałuję, że zapisałam się dopiero na 12, więc wynik będzie wieczorem albo znowu na drugi dzień. Miałam właśnie lekkie krwawienie, takie jasnoróżowe i wodniste, więc już milion czarnych myśli w głowie co będzie dalej.
Po wpisaniu w chat (bo historii z forum z innych wątków na razie nie chce czytać):
Jasne krwawienie we wczesnej ciąży może mieć różne przyczyny, zarówno niegroźne, jak i wymagające pilnej konsultacji lekarskiej. Możliwe przyczyny to:
1. Zagnieżdżenie zarodka – jeśli krwawienie jest skąpe i bez bólu, może być związane z implantacją.
-> na to już chyba za późno, jeśli testy i beta wyszły pozytywne to już po zagnieżdżeniu?
2. Podrażnienie szyjki macicy – np. po badaniu ginekologicznym lub stosunku.
->licze mocno, ze to po prostu to 🤞
3. Niedobór progesteronu – zbyt niski poziom tego hormonu może prowadzić do plamień.
->nie mam skierowania, ale dopłacę i zbadam
4. Zagrożenie poronieniem – jeśli krwawienie jest obfite, towarzyszy mu ból brzucha lub skurcze, wymaga pilnej interwencji.
->ogólnie mam bóle takie jak na okres, troche pachwiny ciągną, ale nie są to super mocne dolegliwości i nie non stop, tylko na pewno słabsze nic kilka dni temu
5. Ciąża pozamaciczna – zwłaszcza jeśli występuje ból po jednej stronie i osłabienie
->tu już chyba wizyta u ginekologa potrzebna do stwierdzenia?Loraa, Deyansu lubią tę wiadomość
👩🏻 28 👱🏼♂️29 🐶 3
👶🏻 2024 (w 1 cs)
17.01. 💉Ovitrelle
29.01. ❄️❄️❄️
30.01. 🐒🩸😢
3.02. 💉🩹TSH, prolaktyna, FSH, LH i estradiol, morfologia, glukoza, insulina - wyniki w normie
10.02. wizyta u gin ⏳ -
@Karczoch trzymam kciuki za przyrost 🤞
Ja dziś też poszłam na drugą betę i czekam na wyniki.
Cały czas krążą w mojej głowie czarne myśli czy tym razem się uda i donoszę ciążę i urodzę zdrowe dziecko 😞
Planuję prowadzić ciążę na luxmed i NFZ co by mieć częsty podgląd czy wszystko w porządku.
Poprzednia ciążę prowadziłam na NFZ i gdyby nie dodatkowa wizyta prywatna to o poronieniu dowiedziałabym się prawdopodobnie dopiero na prenatalnych 😞Loraa lubi tę wiadomość
👱🏻♀️30 & 🧔🏻♂️35
Okolice Trójmiasta
Starania o pierwsze bobo
09/24 ⏸ w 2CS
11/24 poronienie zatrzymane (ok. 7 tyg.) 💔
25/01/2025 nieśmiałe dwie kreski ok. 8-9 dpo w 2 cs po poronieniu
27/01/2025 beta 62,9
29/01/2025 beta 111🤞
31/01/2025 beta 275 ❤️
05/02/2025 beta 1900 🥰
⏳12/02/2025 pierwsza wizyta 🩺
-
Karczoch jeśli było jasnoróżowe, to może implantacyjne, tego się trzymajmy! Postaraj się uspokoić (domyślam się jakie to musi być ciężkie...). Trzymam za to mocno kciuki i za przyrost 🍀❤️
Deyansu lubi tę wiadomość
Starania naturalne od 2019r.
Ona- badania ok
On- badania ok
Stymulacja, Gameta, inseminacja, prawy jajowód niedrożny, polip- wyłyżeczkowanie macicy
8.03.2023r. test pozytywny, beta 459 (drugi cykl po łyżeczkowaniu, II z niedrożnej strony!!)
14.11.2023r. synuś ♥ (macica nie jest dwurożna!!)
23.01.2025r. test pozytywny, beta 245 (pierwszy cykl starań!!)
Czekamy na nasz drugi cud ♥♥♥ -
Dziewczyny, trzymam kciuki za Wasze przyrosty 🤞🏻🤞🏻
Deyansu lubi tę wiadomość
30 👰🏼♀️ 32 🤵🏻
11.2024 ⏸️
01.2025 💔🪽 9tc (poronienie zatrzymane 6+1)
💊: Naturell Folian, Naturell B Complex Forte, D4000, C1000, Aliness Omega 3-6-9, Aliness Koenzym Q10, Swanson Triple Magnesium Complex, zioła Ojca Sroki
🧬: V R2 hetero
🔬🩸🔜 homocysteina, wit B12, kwas foliowy, wit D, ferrytyna, żelazo, glukoza -
Hej!
Dziś słoneczny dzień w moim mieście. Już bliżej i bliżej wiosna. Karczoch, Agaga, trzymam kciuki za Wasze bety.
@siesiepy, myślę że wszystkie dziewczyny na forum przesyłają dobrą energię w Twoim kierunku, czekamy na wieści w sprawie in vitro.
@darrika cieszę się, że wypoczęłaś. Zdjęcia z wakacji, które wysłałaś bardzo mnie urzekły, szczególnie, że to trochę moje rodzinne strony. Trochę, bo w żadnym wypadku nie jestem góralką, ale pochodzę z Małopolski.
U mnie bez zmian. Rozłożyło mnie przeziębienie niestety, ale czytałam że w dni płodne to akurat na plus, jeśli chodzi o ewentualne szanse zarodka. Serduszkujemy dużo i jak to bywa, też znalazłam powody do zmartwień, bo obawiam się że seks codziennie (1 raz) w dni płodne to może być jednak zbyt często. No my tak mamy od początku naszego związku, że akurat w czasie owulacji jest hmmm… większa ochota? Wiem, że powinnam się cieszyć, ale mój mózg już pisze czarne scenariusze. Badanie nasienia za tydzień, więc pewnie więcej się wyjaśni.
Swoją drogą bardzo duży plus dla mojego partnera. Chyba w związku ludzie poznają się cały czas, w różnych sytuacjach i bardzo doceniam, że bez marudzenia zapisał się na badania. I bierze suplementy i pije sok pomidorowy. Nie wiem czy to ma jakieś znaczenie, ale cieszę się że jesteśmy w tym razem.
Wasze wiadomości o dziwnych snach, snach z dwoma kreskami i nocnych niepokojach podniosły mnie na duchu. Bardzo się martwiłam (czarne scenariusze), że tylko ja przeżywam to wszystko tak bardzo intensywnie.
No i naczytałam się trochę (dzięki chat gpt) o obniżonej rezerwie jajnikowej na którą w moim przypadku wskazuje wysokie fsh i niska liczba pęcherzyków antralnych. Oba te wskaźniki są w granicy normy. AMH boję się zbadać.
No i tak się bujam pomiędzy jednym zmartwieniem a drugim. Najlepsze jest to, że to się nie skończy nawet jak zobaczę dwie kreski.
Całusy!
Darrika, Iskiereczka00, Deyansu, CrazyDaisy, cysterka95, Mstka lubią tę wiadomość
Starania od 9/24
👩 33
👦 32
👩 wszystkie badania ok poza FSH 9,8 (do sprawdzenia)
zdrowy tryb życia, zioła ojca sroki, suplementy: d1000, omegamedstart, wit c, b12
szczęśliwa wegetariańska para 🩷 -
Cześć chciałabym do Was dołączyć 🙂 śledzić wasze doświadczenia bo moje są sprzed 10 lat 🙂obecnie 3cs i 4dpo 🙂 czas oczekiwania upływie przyjemniej w większym gronie 🙂
Saule, Agni97, Loraa, Darrika, Iskiereczka00, Deyansu, almost.there, cysterka95, Mardotka, Kaliope, dailydamn, ellevv lubią tę wiadomość
👩 33
👱♂️ 36
👸 córka 2015
3cs🗓
5.02 ⏸️ beta 11,17 progesteron 7,5 -
dziewczyny, a powiedzcie czy któraś z Was miała tak, że 12 dpo (a w zasadzie 12 dni po zastrzyku Ovitrelle) test był negatywny, a później wyszedł pozytywny? Czy raczej już porzucić nadzieję? 😩😩😩👩🏻 28 👱🏼♂️29 🐶 3
👶🏻 2024 (w 1 cs)
17.01. 💉Ovitrelle
29.01. ❄️❄️❄️
30.01. 🐒🩸😢
10.02. wizyta u gin ⏳ -
Saule wrote:Hej!
Dziś słoneczny dzień w moim mieście. Już bliżej i bliżej wiosna. Karczoch, Agaga, trzymam kciuki za Wasze bety.
@siesiepy, myślę że wszystkie dziewczyny na forum przesyłają dobrą energię w Twoim kierunku, czekamy na wieści w sprawie in vitro.
@darrika cieszę się, że wypoczęłaś. Zdjęcia z wakacji, które wysłałaś bardzo mnie urzekły, szczególnie, że to trochę moje rodzinne strony. Trochę, bo w żadnym wypadku nie jestem góralką, ale pochodzę z Małopolski.
U mnie bez zmian. Rozłożyło mnie przeziębienie niestety, ale czytałam że w dni płodne to akurat na plus, jeśli chodzi o ewentualne szanse zarodka. Serduszkujemy dużo i jak to bywa, też znalazłam powody do zmartwień, bo obawiam się że seks codziennie (1 raz) w dni płodne to może być jednak zbyt często. No my tak mamy od początku naszego związku, że akurat w czasie owulacji jest hmmm… większa ochota? Wiem, że powinnam się cieszyć, ale mój mózg już pisze czarne scenariusze. Badanie nasienia za tydzień, więc pewnie więcej się wyjaśni.
Swoją drogą bardzo duży plus dla mojego partnera. Chyba w związku ludzie poznają się cały czas, w różnych sytuacjach i bardzo doceniam, że bez marudzenia zapisał się na badania. I bierze suplementy i pije sok pomidorowy. Nie wiem czy to ma jakieś znaczenie, ale cieszę się że jesteśmy w tym razem.
Wasze wiadomości o dziwnych snach, snach z dwoma kreskami i nocnych niepokojach podniosły mnie na duchu. Bardzo się martwiłam (czarne scenariusze), że tylko ja przeżywam to wszystko tak bardzo intensywnie.
No i naczytałam się trochę (dzięki chat gpt) o obniżonej rezerwie jajnikowej na którą w moim przypadku wskazuje wysokie fsh i niska liczba pęcherzyków antralnych. Oba te wskaźniki są w granicy normy. AMH boję się zbadać.
No i tak się bujam pomiędzy jednym zmartwieniem a drugim. Najlepsze jest to, że to się nie skończy nawet jak zobaczę dwie kreski.
Całusy!👩🏻 28 👱🏼♂️29 🐶 3
👶🏻 2024 (w 1 cs)
17.01. 💉Ovitrelle
29.01. ❄️❄️❄️
30.01. 🐒🩸😢
10.02. wizyta u gin ⏳ -
@Saule mam podobne FSH (w październiku 10.3 w styczniu 8.3) i AMH 6.16 🤪 nie wmawiaj sobie ryzyka na niską rezerwę tylko leć badać AMH, żeby się niepotrzebnie nie martwić 🩷
A co do snów: od owulacji śni mi się codziennie coś, zastanawiam się czy to może oznaczać wysokiego proga czy coś innego czy tak po prostu wypadłoWiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia, 10:14
Deyansu, emciak, Kaliope lubią tę wiadomość
👧25🧑26 🐈🐈
⏳️ od 05.24
👧 PCOS
❌️Długie cykle bezowulacyjne (60 dni)
❌️LH/FSH 2 ➡️ 1.6
❌️Hiperandrogenizm, wysoki testosteron
☑️AMH 6.16 ✅️ TSH 1.8
💊Fertistim, Glucophage 750mg, magnez, żelazo
🧑 Morfologia 3%
❌️Obniżona ruchliwość A+B 26%
🔜13.02 rozszerzone badania nasienia
❌️01 Lametta + Zivafert
❄️ 06.02 🩸 ??
⏳️ 02 Lametta... -
White1 wrote:@Saule mam podobne FSH (w październiku 10.3 w styczniu 8.3) i AMH 6.16 🤪 nie wmawiaj sobie ryzyka na niską rezerwę tylko leć badać AMH, żeby się niepotrzebnie nie martwić 🩷
A co do snów: od owulacji śni mi się codziennie coś, zastanawiam się czy to może oznaczać wysokiego proga czy coś innego czy tak po prostu wypadło
Tak, też czytałam, że sny mogą wynikać z wysokiego poziomu progesteronu.White1 lubi tę wiadomość
Starania od 9/24
👩 33
👦 32
👩 wszystkie badania ok poza FSH 9,8 (do sprawdzenia)
zdrowy tryb życia, zioła ojca sroki, suplementy: d1000, omegamedstart, wit c, b12
szczęśliwa wegetariańska para 🩷 -
Myślę że jeśli chodzi o pozytywne późne testy ja jestem chodzącą nadzieja 😂 co prawda córka ma już 10 lat ale pamiętam dokładnie jak zaskoczyła mnie ta ciąża. Była planowana ale w miesiącu kiedy zaszłam w ciążę sądziłam że będzie cykl beż owulacji bo nic konkretnego się nie działo a i do 18 dc testy owulacyjne były negatywne . Ostatnia miesiaczka 20 luty 2015r kolejna powinna pojawić się 19 marca ale się nie pojawiła kolejnego dnia zrobiłam test był negatywny kolejne 2 dni później też negatywny . 25 marca znów negatywny myślę że te 10 lat temu raczej testy bardzoj dostępne czułość miały od 25 . W każdym razie 26 czyli tydzień jak spóźniała mi się miesiaczka stwierdziłam że pójdę do lekarza poprosić o coś na wywołanie krwawienia ale przedtem zrobię hcg żeby mieć gotowe badanie potwierdzające że nie jestem w ciazy aby odrazu mi wypisał receptę i jakie było moje zaskoczenie gdy wynik badania pokazał 56,6 🤣 do dnia dzisiejszego nie wiem jak to możliwe bo w cyklu kiedy zaszłam w ciążę z powodu braku możliwości kochaliśmy się aby 3 razy . 4,5 i 10 marca . Także dla wszystkich jest nadzieja na późniejszy pozytywny wynik 🙂
Agni97, Loraa, PaulinKA, Iskiereczka00, Siasi, Deyansu, Marcia03, cysterka95, Lisik, Olisska, dailydamn lubią tę wiadomość
👩 33
👱♂️ 36
👸 córka 2015
3cs🗓
5.02 ⏸️ beta 11,17 progesteron 7,5 -
assialbnn wrote:Myślę że jeśli chodzi o pozytywne późne testy ja jestem chodzącą nadzieja 😂 co prawda córka ma już 10 lat ale pamiętam dokładnie jak zaskoczyła mnie ta ciąża. Była planowana ale w miesiącu kiedy zaszłam w ciążę sądziłam że będzie cykl beż owulacji bo nic konkretnego się nie działo a i do 18 dc testy owulacyjne były negatywne . Ostatnia miesiaczka 20 luty 2015r kolejna powinna pojawić się 19 marca ale się nie pojawiła kolejnego dnia zrobiłam test był negatywny kolejne 2 dni później też negatywny . 25 marca znów negatywny myślę że te 10 lat temu raczej testy bardzoj dostępne czułość miały od 25 . W każdym razie 26 czyli tydzień jak spóźniała mi się miesiaczka stwierdziłam że pójdę do lekarza poprosić o coś na wywołanie krwawienia ale przedtem zrobię hcg żeby mieć gotowe badanie potwierdzające że nie jestem w ciazy aby odrazu mi wypisał receptę i jakie było moje zaskoczenie gdy wynik badania pokazał 56,6 🤣 do dnia dzisiejszego nie wiem jak to możliwe bo w cyklu kiedy zaszłam w ciążę z powodu braku możliwości kochaliśmy się aby 3 razy . 4,5 i 10 marca . Także dla wszystkich jest nadzieja na późniejszy pozytywny wynik 🙂👩🏻 28 👱🏼♂️29 🐶 3
👶🏻 2024 (w 1 cs)
17.01. 💉Ovitrelle
29.01. ❄️❄️❄️
30.01. 🐒🩸😢
10.02. wizyta u gin ⏳ -
Hej dziewczyny ☺️
Podczytuje was od grudniowego wątku i w sumie stwierdziłam, że w końcu się ujawnię 😁
Mega was podziwiam i chociaż się nie odzywalam do tej pory to cieszę się na każdą 🫛 i przeżywam z wami ❄️.
W grudniu podeszliśmy do starań na luzie, ale raczej bez szans a w styczniu dzięki wiedzy zaczerpniętej od was robiłam testy ovu i mierzyłam temp, ale dziś zaczynamy 2 cykl starań bo przyszła 🐒.
Mam 29 lat (jeszcze do listopada) a mąż 31. Jestem po złośliwym raku tarczycy 4 lata temu i miałam leczenie jodem dlatego starania musiały przeciągnąć się trochę w czasie.
Póki co ginekologiczne u mnie wszystko ok, ale zamierzam zrobić sobie pakiet badań hormonalnych żeby mieć pewność, że w tej kwestii wszystko ok ☺️
Piszę teraz, bo wiem, że na początku lutowego wątku jest zatrzęsienie postów i pewnie nawet byście mnie nie zauważyły 🤪
Trzymam kciuki za dziewczyny, które teraz czekają jeszcze na testy i za przyrosty bety ✊
Agni97, Loraa, PaulinKA, Ewa88 , White1, Deyansu, Darrika, Marcia03, cysterka95, Mardotka, Kaliope, Nayeli, Mstka, Ilka96, kitka_ lubią tę wiadomość
👩❤️👨 29&30 + 🐶🐱
2cs 🌷 -
Agni97 wrote:Dziękuję! ❤️ chyba póki @ nie przyjdzie to potrzebuje tej nadziei 😓❤️
Przy pierwszej ciąży udało się 8cs . Obecnie to mój 3 cs, i tak jak pisałam jest 4dpo także też siedzę jak na szapilkach 🫥 w tym miesiącu owulacje mialam późno bo 19dc także ciężko mi nawet ocenić kiedy mam termin miesiączki. Aplikacja pokazuje na 4 lutego a będzie to 10dpo więc na test może być jeszcze za w wcześnie.👩 33
👱♂️ 36
👸 córka 2015
3cs🗓
5.02 ⏸️ beta 11,17 progesteron 7,5