Dni dla Płodności   

Specjalnie dla Ciebie - wiosenny powiew nadziei 
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy do 22 marca   
Sprawdź!
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Chcę jednego w Nowym Roku 🎇 Ciebie mieć u swego boku 👩🏻‍🍼
Odpowiedz

Chcę jednego w Nowym Roku 🎇 Ciebie mieć u swego boku 👩🏻‍🍼

Oceń ten wątek:
  • Kaliope Autorytet

Wysłany: 8 stycznia, 08:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ellevv wrote:
    Firma Vitalio (z sklepu action 😅) najbardziej opłacalne tutaj. Zawsze robiłam i nie było problemów ale teraz i ostatni raz to zaczynam w to wątpić
    Mam podobne z drogerii i właśnie nigdy nie zawodzą :) jak biel, to zawsze na 100%, że nie ma najmniejszych wątpliwości. Myślałam po obudowie, że to ten sam. Ale w sumie większość wygląda przecież podobnie :)

ellevv lubi tę wiadomość

Ja: 35, on: 34

✅IO w remisji- Metformina 2000 mg
    📍AMH 22 ng/ml
    📍PCOS- brak samoistnej owulacji i menstruacji
    📍hiperandrogenizm
    📍przebyta infekcja C.Trachomatis
    📍hiperplazja endometrium

❌ Lewy jajowód niedrożny
    ❌przewlekłe zapalenie endometrium (Doxycylina na 2 tygodnie)
    ✅ Usunięte niewielkie ognisko endometriozy oraz zrosty

💉4 cykle gonadotropiny + Ovitrelle ❌
    📆18.03.2025 wizyta w klinice
    📆23.04.2025 biopsja kontrolna
  • PaulinKA Autorytet

Wysłany: 8 stycznia, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ilka96 wrote:
    Cześć dziewczyny, u mnie tyle się dzieje że ledwo jestem w stanie zajrzeć na forum, pewnie sporo stron przegapiłam 🙈
    Przede wszystkim Sreberko trzymam mocno kciuki i przesyłam mnóstwo siły 💕

U mnie niestety biało, choć nie dziwi mnie to (przy złych wynikach nasienia męża).
    Na pocieszenie wymazy mucha wyszły negatywne, więc to plus świeżutka cytologia i negatywny hpv mnie bardzo cieszą 😀 można umawiać się na drożność i wywalić kolejnego tysiaka xD tak a porpos waszego ostatniego tematu.

Pytanie jak dziewczyny udało wam się to załatwić na NFZ? Musicie mieć jakąś udokumentowaną historię leczenia? Bo kurczę, ja na NFZ to może byłam dwa razy u ginekologa parę lat temu i na pewno nie w tym temacie.

My mamy jutro wizytę w klinice leczenia niepłodności to mam nadzieję, że męża trochę ogarną z tymi wynikami i pokierują nas dalej. Ja dostałam skierowanie na badania hormonalne w nowym cyklu więc u mnie tradycyjne kłucie, ale przynajmniej jest co robić i jak działać.

Był jeszcze wątek metforminy i też mnie zainteresował może ktoś będzie wiedzieć. Ja nie mam IO (wyniki insuliny u mnie to na czczo 4, po 1h 31, po 2h 19, glukoza kolejno 80, 119, 88), ale mam pcos. Dostałam dawkę 500 mg raz dziennie, więc symbolicznie :D
    Natomiast trochę nie kumam po co, lekarka powiedziała że daje mi to z doświadczenia a nie z potrzeby 🤔
    Jeszcze nie zaczęłam brać, ale jestem ciekawa czy może wśród was jest też taki przypadek?

Hej Ilka, mój lekarz przyjmuje też na NFZ (ale nie leczy tam niepłodności ;)) więc miał możliwość wypisania mi skierowania do szpitala.
    Co do metmorfiny, to wydaje mi się, że ona poprawia gospodarkę insulinową co dla wielu kobiet jest game changerem jeśli chodzi o przywrócenie owulacji. Nie umiem tego lepiej napisać, ale mam na myśli to że insulina wydzielana nieprawidłowo, może blokować przebieg jajeczkowania, a metmorfina to reguluje....
    Moja przyjaciołka też nie miała IO, kilku lekarzy widziało u niej PCOS, kilku nie, dostała metmorfinę i za chwilę zaszła w ciążę więc mam nadzieję, że u Ciebie również to pomoże!!

Mstka, Ilka96, Slava lubią tę wiadomość

♀️&♂️ '95: 16 cs
    👱‍♀️: LUF, niedoczynność tarczycy, Hashimoto, niewielka endometrioza i adenomioza, AMH 10.24- 1,28
    ✅MUCH, HSG- udrożniono lewy jajowód
    ✅Stymulacja owulacji- mamy owulacje!
    ‼️ wykryto obecność jaj pasożyta. Leczenie wdrożono ✅️

🧑: przebadany✅,

🔜
    6 cykl stymulowany --> cysta, starania zawieszone do wchloniecia.
    ⏳Rozszerzone badania nasienia
    ❗️Podejrzenie polipa do obserwacji
    ⏰️Czerwiec- klinika
  • Kaliope Autorytet

Wysłany: 8 stycznia, 08:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ilka96 wrote:
    Cześć dziewczyny, u mnie tyle się dzieje że ledwo jestem w stanie zajrzeć na forum, pewnie sporo stron przegapiłam 🙈

U mnie niestety biało, choć nie dziwi mnie to (przy złych wynikach nasienia męża).
    Na pocieszenie wymazy mucha wyszły negatywne, więc to plus świeżutka cytologia i negatywny hpv mnie bardzo cieszą 😀 można umawiać się na drożność i wywalić kolejnego tysiaka xD tak a porpos waszego ostatniego tematu.

Pytanie jak dziewczyny udało wam się to załatwić na NFZ? Musicie mieć jakąś udokumentowaną historię leczenia? Bo kurczę, ja na NFZ to może byłam dwa razy u ginekologa parę lat temu i na pewno nie w tym temacie.

My mamy jutro wizytę w klinice leczenia niepłodności to mam nadzieję, że męża trochę ogarną z tymi wynikami i pokierują nas dalej. Ja dostałam skierowanie na badania hormonalne w nowym cyklu więc u mnie tradycyjne kłucie, ale przynajmniej jest co robić i jak działać.

Był jeszcze wątek metforminy i też mnie zainteresował może ktoś będzie wiedzieć. Ja nie mam IO (wyniki insuliny u mnie to na czczo 4, po 1h 31, po 2h 19, glukoza kolejno 80, 119, 88), ale mam pcos. Dostałam dawkę 500 mg raz dziennie, więc symbolicznie :D
    Natomiast trochę nie kumam po co, lekarka powiedziała że daje mi to z doświadczenia a nie z potrzeby 🤔
    Jeszcze nie zaczęłam brać, ale jestem ciekawa czy może wśród was jest też taki przypadek?
    Metformina jest przepisywana off label przy leczeniu pcos i jest to coraz bardziej powszechne. Może wspomóc owulację oraz cykle stymulowane.

Mstka, Ilka96, siesiepy, Deyansu, Slava lubią tę wiadomość

Ja: 35, on: 34

✅IO w remisji- Metformina 2000 mg
    📍AMH 22 ng/ml
    📍PCOS- brak samoistnej owulacji i menstruacji
    📍hiperandrogenizm
    📍przebyta infekcja C.Trachomatis
    📍hiperplazja endometrium

❌ Lewy jajowód niedrożny
    ❌przewlekłe zapalenie endometrium (Doxycylina na 2 tygodnie)
    ✅ Usunięte niewielkie ognisko endometriozy oraz zrosty

💉4 cykle gonadotropiny + Ovitrelle ❌
    📆18.03.2025 wizyta w klinice
    📆23.04.2025 biopsja kontrolna
  • ellevv Autorytet

Wysłany: 8 stycznia, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    White1 wrote:
    Po prostu świat chce cie przetrzymać dodatkowy dzień w niepewności 😄😋

Zmienisz mi proszę status z testującej na wolnego strzelca? Bez owulacji nie będzie co testować (ciekawostka, odkąd zeszłam z AH nigdy nie miałam owulacji)

Jutro wszystko będzie wiadome (albo nie 🤣)

Jasne, nie ma problemu. Zrobione 😊

White1 lubi tę wiadomość

PCOS cykle między 31 a 65 dni, hiperinsulinizm?, nadwaga, depresja, pod kontrolą onkologa

🔹️ cel na 2025 - schudnąć 7.5kg 💪🏻

🔹️badanie nasienia (ruchliwość): A - 49 %, B - 11 %, C - 8 %, D- 32 %, A+B - 60 %, A+B+C - 68 %

🔹️wizyta w klinice - przyjęci ✅️
    🔹️krew, badanie przesiewowe, USG pod koniec marca
    🔹️zalecenie dla M.: rzucenie papierosów, minimalnie 3 miesiące, po 3 miesiącach plan działań

🔹️ starania od 02.2024
    🔸️ 3 lata na AH

🔸️ 07.2020 👨‍👩‍👦💙
    🔸️ 29.11.2019 - serducho ❤️
    🔸️ 20.11.2019 - widać kropkę 🥰
    🔸️ 13.11.2019 - beta HCG 228
    🔸️ 13.11.2019 - dwie kreski ⏸️

🔸️ 04.2018 - nowotwór 🦀
  • Mstka Przyjaciółka

Wysłany: 8 stycznia, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ilka96 wrote:

Dokładnie tak, jak dziewczyny wcześniej pisały - ja też mam metforminę przepisaną tylko na PCOS, bo insulina i glukoza w normie. Biorę od października. Dopiero w tym cyklu najprawdopodobniej miałam w końcu owulację, bo temperatura skoczyła, testy owu pozytywne po raz pierwszy od kilku miesięcy, ale dziś idę na USG żeby potwierdzić.

Ilka96 lubi tę wiadomość

♀️27 ♂️ 27

➡️starania "na luzie" od 07.2024
    ➡️ 6cs "na poważnie"

❌ PCOS
    ❌ Niedoczynność tarczycy, Hashimoto

💊 Siofor 1000 XR, Euthyrox 37,5, probiotyk, wit. D, wit. B complex, zioła ojca Sroki, omega3, magnez, cynk i wiele innych.
  • ellevv Autorytet

Wysłany: 8 stycznia, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Belia wrote:
    Kurde to może jednak nie ten bo ja miałam z apteki ale wyglądał identycznie.

Może i te sprzedają w aptece.

Mówię, jak mam testować to jednak wolę przystępnej cenie dla kieszeni. 2 mam za 2.59 euro chyba? a w drogeri 1 test za 7 czy tam 8 euro . Clearblue to już w ogóle cenowo 🫣

Zostało ewentualnie kupić przez neta jakąś większą paczke ale co miesiąc wychodzę z założenia że już mi nie będą potrzebne hah

Katarena lubi tę wiadomość

PCOS cykle między 31 a 65 dni, hiperinsulinizm?, nadwaga, depresja, pod kontrolą onkologa

🔹️badanie nasienia (ruchliwość): A - 49 %, B - 11 %, C - 8 %, D- 32 %, A+B - 60 %, A+B+C - 68 %

🔹️zalecenie dla M.: rzucenie papierosów, minimalnie 3 miesiące, po 3 miesiącach plan działań

🔹️ starania od 02.2024
    🔸️ 3 lata na AH

🔸️ 07.2020 👨‍👩‍👦💙

🔸️ 04.2018 - nowotwór 🦀
  • Marcia03 Ekspertka

Wysłany: 8 stycznia, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W tym roku pomyslalam sobie, ze zamiast tak myslec ciagle negatywnie ze na pewno sie nie uda, to moze zaczne myslec odwrotnie ze sie uda, moze sie przeciez udac prawda?
    No i gowno prawda. Dzisiaj rano bardzo mocno zderzylam sie ze sciana. Przyszedl okres, w sumie niespodziewanie i nie dal zadnych zludzen. Jeszcze nigdy nie mialam takiego krwawienia w pierwszy dzien.

I wiem ze to jest nie fair w stosunku do Was, ale jestem dzisiaj zalamana bo wierzylam ze teraz sie uda. Tak duzo rzeczy mi sie spinalo, terminy i w ogole, ale niestety ogromne nadzieje nie wystarcza. Mam dzisiaj dosc, juz pomalu trace nadzieje i poprostu jest mi smutno.

35 👩 40 🧑

11.2017 💔

03.2019 🩷 (40+2)

Starania o rodzeństwo od 09.2024
  • Cel95 Autorytet

Wysłany: 8 stycznia, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PaulinKA wrote:
    Ps. Paczam na swoją stopkę i rozkminiam czy skoro jesteśmy z rocznika 95 to już muszę zmienić nasz wiek na 30🫠

Jakie 30. 30 jest po urodzinach :P ja mam np pod koniec roku i nie będę się o rok postarzać 😆

PaulinKA, Suzie, cysterka95, Pogubiona, Pdes, Slava lubią tę wiadomość

👰🏻‍♀️29 👨‍💼32

2023/2024 - odkrycie przeciwciał zespołu antyfosfolipidowego, zespołu Sjögrena, 1 kir implantacyjny

Letrox, hydroxychloroquine, acard
    + ⏸️ neoparin (+ do 18tc encorton, duphaston, utrogestan)

Wznowienie starań 09'24
    1cs ⏸️ 🎉13/10 ładne przyrosty bety
    6/11 - jest 💗 147/ min CRL 9,3mm
    10/11 plamienia, IP, żyjemy 💪🏻
    18/11 9+0, CRL 2,4 💗 178/min
    5/12 11+4, CRL 5,4 💗 158/min
    Prenatalne 9/12 - wszystko ok🥳🌈
    3/01 - 137g Córeczki 🤗💗
    21/01 - 220g mistrzyni jogi 💫🦔
    II prenatalne 3.02 - 330g akrobatki 🌸
    7.02 - 410g księżniczki 🥰
    28.02 - 615g Córeczki ze zdrowym serduszkiem ❤️
    🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀

preg.png
  • Finch11 Autorytet

Wysłany: 8 stycznia, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny, od wczoraj temperatura na wykresie leci w dół :( i to dość mocno.. myślicie że jest jeszcze szansa? Nie wiem jak interpretować te spadki ale chyba nie powinno aż tak lecieć w dół?

👱🏻‍♀️ 28, Poznań

11.01🩸
    22.01 💉 Ovitrelle
    03.02 ⏸️🥹💛
    10.03 2 cm Kluski z pięknym serduszkiem ❤️

preg.png
  • Majlen Autorytet

Wysłany: 8 stycznia, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, a czemu nie kupujecie testów na allegro? 😜
    Pink strumieniowy + płytkowy 10ml/U x 10sztuk za 39zł
    A osobno to są po 3,99zł

https://allegro.pl/oferta/pink-testy-ciazowe-super-czule-strumieniowy-i-plytkowy-mix-10-opakowan-16859915843

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia, 09:08

Lisik lubi tę wiadomość

♀️28 ♂️33

- Styczeń 2024 - odstawienie tabl.anty po 8 latach
    - Marzec 2024 - początek starań
    • brak owulacji ok.7 msc, PCOS, liczne niedobory, brak suplementacji, niezdrowe jedzenie
    ⬇️
    • aktywność fizyczna, dieta, suplementacja, wyrównane niedobory, odpowiedni lekarz
    - badanie nasienia ✅️

➡️Starania "na poważnie "
    • październik 2024

- 3 cykle lametta + duphaston ❌️
    - styczeń 2025 - drożność sono-hsg ✅️
    - 4 cykl - lametta + duphaston ❌️
    - ❤️ 5 cykl - lametta + ovitrelle + duphaston
    ⏸️ 🥰🤰
    1.03 betaHCG 222,70 mIU/ml prog 19,38 ng/mL (13dpo)
    3.03 betaHCG 664,10 mIU/ml prog 21,24 ng/ml
    5.03 betaHCG 1873,70 mIU prog 29,00 ng/ml

• 18 marca - 1 wizyta usg

✨️2025 jest nasz!✨️
  • ellevv Autorytet

Wysłany: 8 stycznia, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Majlen wrote:
    Dziewczyny, a czemu nie kupujecie testów na allegro? 😜
    Pink strumieniowy + płytkowy 10ml/U x 10sztuk za 39zł
    A osobno to są po 3,99zł

https://allegro.pl/oferta/pink-testy-ciazowe-super-czule-strumieniowy-i-plytkowy-mix-10-opakowan-16859915843

Allegro wysyła za granicę?

🔹️ starania od 02.2024
    🔸️ 3 lata na AH

🔸️ 07.2020 👨‍👩‍👦💙

🔸️ 04.2018 - nowotwór 🦀
  • Majlen Autorytet

Wysłany: 8 stycznia, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ellevv wrote:
    Tego nie wiem 😜

♀️28 ♂️33

- Styczeń 2024 - odstawienie tabl.anty po 8 latach
    - Marzec 2024 - początek starań
    • brak owulacji ok.7 msc, PCOS, liczne niedobory, brak suplementacji, niezdrowe jedzenie
    ⬇️
    • aktywność fizyczna, dieta, suplementacja, wyrównane niedobory, odpowiedni lekarz
    - badanie nasienia ✅️

➡️Starania "na poważnie "
    • październik 2024

- 3 cykle lametta + duphaston ❌️
    - styczeń 2025 - drożność sono-hsg ✅️
    - 4 cykl - lametta + duphaston ❌️
    - ❤️ 5 cykl - lametta + ovitrelle + duphaston
    ⏸️ 🥰🤰
    1.03 betaHCG 222,70 mIU/ml prog 19,38 ng/mL (13dpo)
    3.03 betaHCG 664,10 mIU/ml prog 21,24 ng/ml
    5.03 betaHCG 1873,70 mIU prog 29,00 ng/ml

• 18 marca - 1 wizyta usg

✨️2025 jest nasz!✨️
  • PaulinKA Autorytet

Wysłany: 8 stycznia, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ellevv wrote:
    Kurde nie wiem, ale na pewno na Amazonie są spore paki easy&home które wychodzą bardzo przystępnie cenowo!! ja dostawę miałam już na drugi dzień od zamówienia.
    Tylko no wiadomo, jak się nastawiamy że 10 czy 20 testów to za dużo, to takie zakupy są poniekąd 'zgodą na niepowodzenie' ... rozumiem więc też aspekt psychologiczny dlaczego nie chcesz kupować ich więcej ;)

Slava, kitka_ lubią tę wiadomość

♀️&♂️ '95: 16 cs
    👱‍♀️: LUF, niedoczynność tarczycy, Hashimoto, niewielka endometrioza i adenomioza, AMH 10.24- 1,28
    ✅MUCH, HSG- udrożniono lewy jajowód
    ✅Stymulacja owulacji- mamy owulacje!
    ‼️ wykryto obecność jaj pasożyta. Leczenie wdrożono ✅️

🧑: przebadany✅,

🔜
    6 cykl stymulowany --> cysta, starania zawieszone do wchloniecia.
    ⏳Rozszerzone badania nasienia
    ❗️Podejrzenie polipa do obserwacji
    ⏰️Czerwiec- klinika
  • ellevv Autorytet

Wysłany: 8 stycznia, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marcia03 wrote:
    W tym roku pomyslalam sobie, ze zamiast tak myslec ciagle negatywnie ze na pewno sie nie uda, to moze zaczne myslec odwrotnie ze sie uda, moze sie przeciez udac prawda?
    No i gowno prawda. Dzisiaj rano bardzo mocno zderzylam sie ze sciana. Przyszedl okres, w sumie niespodziewanie i nie dal zadnych zludzen. Jeszcze nigdy nie mialam takiego krwawienia w pierwszy dzien.

I wiem ze to jest nie fair w stosunku do Was, ale jestem dzisiaj zalamana bo wierzylam ze teraz sie uda. Tak duzo rzeczy mi sie spinalo, terminy i w ogole, ale niestety ogromne nadzieje nie wystarcza. Mam dzisiaj dosc, juz pomalu trace nadzieje i poprostu jest mi smutno.

Marcia, fair czy nie, masz prawo być załamana i smutna. To są normalne uczucia w tym momencie 🫂

Marcia03 lubi tę wiadomość

🔹️ starania od 02.2024
    🔸️ 3 lata na AH

🔸️ 07.2020 👨‍👩‍👦💙

🔸️ 04.2018 - nowotwór 🦀
  • a_aandzela Autorytet

Wysłany: 8 stycznia, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marcia03 wrote:

Przytulam Cię mocno i wiem co czujesz. Ja też weszłam w ten rok z podejściem: to będzie teraz. Dziś również przywitał mnie okres , a w zasadzie obudził bólem w nocy ;( Weszłam tutaj i mi trochę lepiej ;)

Marcia03 lubi tę wiadomość

👩‍⚖️30 lat
    🍀starania o pierwszego malucha od 07.2024
    🧪morfologia ✅
    TSH 1.3, ft3,ft4 , FSH 6.98, LH 5.9, prog, estradiol, SHBG✅
    AMH 0.81❌
    suplementacja Wit D, kwas foliowy,jod,olej z wiesiołka ,B3
    🧔‍♂️33 lata
    suplementacja omega,Wit D
    24.02.2025 - ⏸️ 😍🥹😍🥹
    25.02.2025 - beta 24.83 U/I rośnij kropeczko 🥰
    27.02.2025 - beta 78.07 U/,prog 16.04 rośnij kropeczko 🥰
    1.03.2025 beta 185 U/I, prog 15.4 rośnij kropeczko 🥰
    6.03.2025 beta 2071 U/I rośnij kropeczko 🥰
    12.03.2025 - mamy serduszko ❣️i 3,1mm człowieczka 🥰

preg.png
  • onalola Autorytet

Wysłany: 8 stycznia, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny które są po biochemie. Bo jestem zdziwiona jak wszystko się dziwnie rozregulowuje. Jestem w trakcie @ ( pierwszej po poronieniu). Czy to normalne że jest ona zdecydowanie bardziej skąpa niż były przed , i że trwa krócej ? Dziś mam niby 4 dzień , ale w 1 dzień było bardziej plamienie , a po nocy było czysto a teraz też tak prawie nic nie leci 🤔
    Pytam z ciekawości

2 cs 11/24 cb 💔

03.2025 5cs 🙌

11.03 konsultacja inny gin
    torbiel krwotoczna 😪

Pregna start , pregna DHA, Wit D 2000j, Magne b6 forte , inozytol needed
    Duphaston 2x1
    Luteina 1x1 na wchłonięcie torbieli
  • Sosenka93 Autorytet

Wysłany: 8 stycznia, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ellevv wrote:
    No więc no..

Siknełam ale test jakiś taki dziwny.. z jednej strony są kreski a z drugiej strony wygląda jakby się rozlewał albo jakoś tak. Jutro dotestuje dla pewności 🫣😊

20250108-071640.jpg
    20250108-071743.jpg

Trzymam bardzo mocno kciuki 😍 Wygląda obiecująco 😍

ellevv lubi tę wiadomość

Starania od 12.2023

Niedoczynność tarczycy, Insulinooporność

Letrox 75 + Glucophage 1000

Nieregularne, bezowulacyjne cykle

Amh 4,920ng/ml

11.24 - 1 cykl stymulowany (Aromek + duphaston)❌
    12.24 - 2 cykl stymulowany (Aromek + Ovitrelle)❌
    01.25. - 3 cykl stymulowany (Aromek+Estrofem+ 2xOvitrelle +duphaston)❌
    02.25. - 4 cykl stymulowany (CLO+ Estrofem+?)

Dieta 🥗
    Suplementacja 💊
  • AnMiPe Autorytet

Wysłany: 8 stycznia, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    onalola wrote:
    Dziewczyny które są po biochemie. Bo jestem zdziwiona jak wszystko się dziwnie rozregulowuje. Jestem w trakcie @ ( pierwszej po poronieniu). Czy to normalne że jest ona zdecydowanie bardziej skąpa niż były przed , i że trwa krócej ? Dziś mam niby 4 dzień , ale w 1 dzień było bardziej plamienie , a po nocy było czysto a teraz też tak prawie nic nie leci 🤔
    Pytam z ciekawości

Z góry przepraszam, bo będzie to turbo infantylne... Zawsze jak widzę twoją stopkę to mój mózg czyta na końcu majonez i łapię się na tym, że chciałabym, żeby majonez był suplementem :D

Darrika, Katarena, Sosenka93, Pogubiona, Deyansu, Pacynka, hakorośl, Slava, cysterka95, Runnerka, Kaliope, Rybka13, Ilka96 lubią tę wiadomość

🤶 29l. 🎅34 l.

starania od 5.2024 r.
    💠IO, otyłość, [06.2023 miomektomia/laparotomia 5x7cm], choroba Gravesa-Basedowa

💊Thyrozol, Propranolol WZF, suple

▫️to nieskończoność nabiera ostrości▫️
  • Sosenka93 Autorytet

Wysłany: 8 stycznia, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I dzień dobry 🙂
    Proszę o kciuki, po 11 drugi monitoring, który ma potwierdzić owulację (oby).
    Dzisiaj 15dc.
    Ostatni monitoring w 9dc., zastrzyk w niedziele. Gin zakładała, że dzisiaj już powinno być po.

Darka101, PaulinKA, Darrika, Olisska, Olalexa, Pogubiona, brilka, Slava, cysterka95, Kaliope, Lisik, AnitaK lubią tę wiadomość

Starania od 12.2023

Niedoczynność tarczycy, Insulinooporność

Letrox 75 + Glucophage 1000

Nieregularne, bezowulacyjne cykle

Amh 4,920ng/ml

11.24 - 1 cykl stymulowany (Aromek + duphaston)❌
    12.24 - 2 cykl stymulowany (Aromek + Ovitrelle)❌
    01.25. - 3 cykl stymulowany (Aromek+Estrofem+ 2xOvitrelle +duphaston)❌
    02.25. - 4 cykl stymulowany (CLO+ Estrofem+?)

Dieta 🥗
    Suplementacja 💊
  • Olisska Ekspertka

Wysłany: 8 stycznia, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ellevv wrote:
    Jutro wszystko będzie wiadome (albo nie 🤣)

Jasne, nie ma problemu. Zrobione 😊

Ellevv a może spróbuj jeszcze dzisiaj siknąć, przecież jak jesteś już po terminie @, to jeśli jest coś na rzeczy to chyba już powinno wyjść nawet nie z porannego moczu 🤪

Majlen lubi tę wiadomość

2021-laparoskopia, jeden niedrożny jajowód
    2022 - 👶🏼 nasz mały cud po 30 cs

•niedoczynność tarczycy
    09.24 - TSH 3,09
    11.24 - TSH 1,26 🙌

09.24- HSG oba jajowody drożne

Aktualnie 16 cs o rodzeństwo 🥲
‹‹ 63 64 65 66 67 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko, niepłodność? - jak powiedzieć o tym innym?

Często bywa tak, że temat kłopotów z zajściem w ciążę jest owiany tajemnicą. Jak powiedzieć rodzinie i przyjaciołom o Waszych trudnych doświadczeniach związanych z przedłużającymi się staraniami o dziecko? Doświadczony psycholog, który na co dzień pracuje z parami zmagającymi się z niepłodnością - Justyna Kuczmierowska - proponuje napisanie listu. Sprawdź, co powinno znaleźć się w liście do bliskich osób. 

CZYTAJ WIĘCEJ