Chcę jednego w Nowym Roku 🎇 Ciebie mieć u swego boku 👩🏻🍼
-
WIADOMOŚĆ
-
Udało mi się umówić na normalną godzinę na monitoring, jutro pierwszy podgląd 😎 i od razu wymazy mucha, cytologia i hpv. Ciekawa jestem jaki efekt będzie mieć stymulacja, czy może pobudzi mój drugi jajnik do pracy czy znów będzie owulacja z tego samego.
Mala97 poczekaj chociaż do 10 dpo. 🤪Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia, 15:17
Pogubiona, Darrika, Belia, Darka101, ellevv, cysterka95, Kaliope, DreamBee lubią tę wiadomość
Starania od 04/24, od 11/24 z pomocą medyczną 💉
13 cs ✨
❌ niedrożny kanał szyjki macicy
03/25 kariotypy ⏳
04/25 badanie drożności jajowodów z poszerzeniem kanału szyjki macicy, histeroskopia -
Liliuszka_2024 wrote:Ja sobie miałam darować testowanie itp q tym mc 🫣 bo zawsze się nakręciłam a później ta ❄️ jeszcze bardziej mnie dołowała. Okres mam dostać w tą niedzielę 12.01
To u mnie tak samo, okres na niedzielę, ale zatestuje dopiero w poniedziałek, jeśli nie przyjdzie i nawet mnie nie kusi wcześniejDarka101 lubi tę wiadomość
34👧 38🧑 🐈🐈⬛🐈
💕2014👰♂️🤵2018
👨👩👧 02.2020 nasza mała Zuzia (12cs)
12 cs!🤞
12 dpo cień cienia na teście
13 dpo - beta 3,05
16 dpo brak @ jaśniutka kreska na teście
17 dpo - beta 31,62🥹❤️(przyrost 233%)
🔬08.24 - morfo, mocz, transaminaza, ferrytyna, cholesterol hdl, ldl ✅️kwas foliowy, b12☑️
🔬08.24 - usg piersi, cytologia płynna✅️
🔬11.24 - TSH, T4, anty TPO, anty TG ✅️badania 2-5dc ✅️ Wit. D3 52✅️ Badanie nasienia✅️
8dpo - prog + estradiol✅️
Cholesterol, IO, Nadwaga ❌️ -
Pogubiona wrote:
@siesiepy, wchodzę do Empiku, a tam przy samym wejściu "Czwarte Skrzydło" + druga część na promoce. Myślę, że znajomy tytuł, a wtedy zobaczyłam, że nie dość, że to Fantasy to jeszcze o smokach, więc poszła szybka decyzja dzięki Twojej polecajce ♥️♥️♥️
Hahaha, siesiepy powinna zacząć dostawać prowizje za tę polecajkę, bo ja już jestem zarówno po pierwszej części, jak i po drugiej. No i czekam na trzecią 😅Pogubiona, Tarisal, siesiepy, Mstka lubią tę wiadomość
-
Mala97 wrote:Dziewczyny, czy 9dpo to zdecydowanie za wcześnie na testowanie?
Tak jak dziewczyny wcześniej napisały, myślę, że to baaardzo wcześnie, ale jak czujesz potrzebę to zrób, nie pytaj.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia, 17:12
-
Mala97 wrote:To się jeszcze wstrzymam z testem.. chociaż mam dość krótkie cykle 26dni. A owulka była w 13dc.. jutro będzie 10 dpo.
Generalnie łatwo mówić żebyś się wstrzymała, ale prawda jest taka że znając siebie ja bym zrobiła ten test 😅 jeśli masz zapas testów to najwyżej jeden zmarnujesz 😀 ale przygotuj się że teraz może nie być nic widac a za kilka dni już tak. -
Mam na stanie test z facelle i pink super czuły. Myślę że znając siebie nie wytrzymam i jutro rano zrobię ten test, najwyżej się rozczaruje..
Ale trochę się sobie dziwię, bo zawsze przed okresem bolą mnie piersi a w tym cyklu kompletnie zero objawów zbliżającej się @. Zobaczymy 😅 -
Mala97 wrote:Mam na stanie test z facelle i pink super czuły. Myślę że znając siebie nie wytrzymam i jutro rano zrobię ten test, najwyżej się rozczaruje..
Ale trochę się sobie dziwię, bo zawsze przed okresem bolą mnie piersi a w tym cyklu kompletnie zero objawów zbliżającej się @. Zobaczymy 😅 -
Darrika wrote:To u mnie tak samo, okres na niedzielę, ale zatestuje dopiero w poniedziałek, jeśli nie przyjdzie i nawet mnie nie kusi wcześniej
🫣Darrika lubi tę wiadomość
-
Mala97 wrote:To się jeszcze wstrzymam z testem.. chociaż mam dość krótkie cykle 26dni. A owulka była w 13dc.. jutro będzie 10 dpo.
-
Miałam mieć owulację wg aplikacji przedwczoraj a dopiero dziś mi przyszły testy owulacyjne... zrobiłam przed chwilą jeden i piękna krecha ale nie wiem czy to już pik bo nie mam co porównać 🙄 zrobię jeszcze wieczorkiem następny... w grudniowym cyklu owulację miałam w 18 dniu i dziś też jest 18sty 🫣
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia, 17:06
-
Mala97 wrote:Dziewczyny, czy 9dpo to zdecydowanie za wcześnie na testowanie?
Powodzenia! 🤞🏻🤭2cs
13.09.2024 - skromniutkie II kreseczki
-
Ann35 wrote:Ja zaczynam testowanie od 8 dpo zawsze 😄 też mam krótkie cykle. Czuję chęć testowania tak wcześnie i to po prostu robię , a i biały test nie boli tak bardzo tak wcześnie 🙂
Widzę że mamy podobnie, staramy się o 3 malucha.
Miesiąc temu wysikalam pół apteki i tak bolało jak przyszła @ i to jeszcze w dzien moich urodzin..
Nie staramy się nie wiadomo jak długo ale tak czy owak jest smutek po nieudanym cyklu..
@Lilliuszka, dziękuję 😊Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia, 17:14
-
Ja też już jestem po terminie @, więc siknęłam dla zasady, ale kompletna biel, więc już czekam spokojnie na okres bez żadnych złudzeń 🙈2021-laparoskopia, jeden niedrożny jajowód
2022 - 👶🏼 nasz mały cud po 30 cs
•niedoczynność tarczycy
09.24 - TSH 3,09
11.24 - TSH 1,26 🙌
09.24- HSG oba jajowody drożne
Aktualnie 16 cs o rodzeństwo 🥲 -
Sosenka93 wrote:Kurcze dziewczyny, nie było jeszcze owulacji mimo zastrzyku w niedzielę. Miała być 🙈
Pęcherzyk ma nieco ponad 19mm, drugi 14mm. Powoli rosna...
Obraz jest ładny, gin obstawiła, że owulacja będzie w piątek i nie ma opcji by jej nie było. Niby wyszłam pozytywnie nastawiona. Bo bardzo pochwaliła ten etap.
Ale teraz jak tak siedzę to sobie myślę oczywiście: "co jest ze mną nie tak?".
Dla zainteresowanych: endometrium wystrzeliło w górę i jest ładne, ponad 9mm. Gin pochwaliła moje picie wina haha. Oczywiście z przymrużeniem oka. Ale zażartowała, żebym się jeszcze dzisiaj napiła 😅Sosenka93 lubi tę wiadomość
walka o pierwsze 🦕 od 7.2022
♀️29
◾PCOS - długie cykle, często bezowulacyjne;
mała tarczyca;
◾01.2024 elektrokonizacja szyjki macicy (rak in situ 🦀 i HPV)
◾PAI hetero, MTHFR C677 hetero
◾arytmia
◾9 stymulacji letrozolem ❌
◾07.2024 poronienie - puste jaja płodowe 💔💔
◾przewlekłe zapalenie błony śluzowej żołądka - predyspozycje do anemii złośliwej (APCa i Castle)
♂️ 33
◾HBA 70,5% ↗️🎉
◾łagodna oligospermia ↘️
◾MSOME: 0% - 1 stopień, 1% - 2 stopień 😬
✨IVF💉
⛔torbiel krwotoczna: antykoncepcja przez 21 dni
IMSI:
27.02 stymulacja start🍀ponad 40🥚ale większość do 13mm ➡️ punkcja 12.03: 9 dojrzałych i 11 mniej dojrzałych 🥚 -
Cześć dziewczyny!
Tak wygląda mój wykres: https://drive.google.com/file/d/1ZfN9bBPydFJOBBe
Ogólnie moja cykle nie przekroczyły w ciągu ostatniego roku 28 dni i tak się zastanawiam, czy może być coś na rzeczy?
Brak szczególnych objawów, ani miesiączkowych ani ciążowych 🙃28 lat 👩&👨🦱
Macica z przegrodą😕 -
Pogubiona wrote:Hej dziewczyny, u mnie dziś dzień wolny za Trzech Króli to staram się realizować "Projekt Życie" - po załatwialiśmy parę zaległych urzędowych spraw z mężem, poszliśmy na zakupy, kawkę i kupić książki, bo już nie ma, co czytać
@siesiepy, wchodzę do Empiku, a tam przy samym wejściu "Czwarte Skrzydło" + druga część na promoce. Myślę, że znajomy tytuł, a wtedy zobaczyłam, że nie dość, że to Fantasy to jeszcze o smokach, więc poszła szybka decyzja dzięki Twojej polecajce ♥️♥️♥️
Bólu na okres nie ma jeszcze, ale Dupek i heparyna już odstawione, bo beta nie dała nawet minimalnych złudzeń. Zastanawiałam się, czy nie przeginam z pójściem po negatywnym teście, ale przynajmniej wiem, że czekam na kolejny cykl bez złudzeń 🙂AnMiPe, Pogubiona, Mstka, Slava lubią tę wiadomość
walka o pierwsze 🦕 od 7.2022
♀️29
◾PCOS - długie cykle, często bezowulacyjne;
mała tarczyca;
◾01.2024 elektrokonizacja szyjki macicy (rak in situ 🦀 i HPV)
◾PAI hetero, MTHFR C677 hetero
◾arytmia
◾9 stymulacji letrozolem ❌
◾07.2024 poronienie - puste jaja płodowe 💔💔
◾przewlekłe zapalenie błony śluzowej żołądka - predyspozycje do anemii złośliwej (APCa i Castle)
♂️ 33
◾HBA 70,5% ↗️🎉
◾łagodna oligospermia ↘️
◾MSOME: 0% - 1 stopień, 1% - 2 stopień 😬
✨IVF💉
⛔torbiel krwotoczna: antykoncepcja przez 21 dni
IMSI:
27.02 stymulacja start🍀ponad 40🥚ale większość do 13mm ➡️ punkcja 12.03: 9 dojrzałych i 11 mniej dojrzałych 🥚