Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Chodźmy w sierpniu w słoneczniki 🌻wiosną będą pampersiki!
Odpowiedz

Chodźmy w sierpniu w słoneczniki 🌻wiosną będą pampersiki!

Oceń ten wątek:
  • Gorzkax33333 Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia, 17:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marcycha wrote:
    👑 Lisia... 🫂

👑 Lady, a możesz proszę tu napisać co bierze/robi Twój partner, że mu się poprawiło?

👑 J.ss, przytulam, ale przypominam Twoje słowa, wystarczy TEN jeden, a ogólną jakość jeszcze poprawicie skoro widać, że Twój partner reaguje na leczenie. To rozwiązanie akurat nie bylo dla niego, ale obstawiam, że teraz traficie lepiej no i idą powoli chlodniejsze dni, więc odpowiednią temperaturę w kroku będzie łatwiej utrzymać co też wpływa na jakość 🫂

👑 Elgenda, oczyszczasz się na nowe 😊

👑 Kamila, przykro mi co do @, najwyraźniej Twój anioł stróż chce byś zmieniła miejsce, gdzie będą nowe lepsze wibracje 💚 Miałam kiedyś podobną sytuację i na szczęście nie zaszłam wtedy w ciążę, a zmieniłam pracodawcę, w którego do końca nie wierzyłam, a otrzymałam grupę wspierających ludzi czego i Tobie życzę.

👑 Dawdler, a jaką masz wartość witaminy D?

👑 Mommy, Gorzka jajeczka i plemniki do boju! 😃

Co do mojej sytuacji to dziś zrobiłam jeszcze rano test owu, ale był bladzioch (już coś się pojawiło, a nie, że praktycznie nic 😜). Wstawiam dla obrazu moje doświadczenie z kilku dni.
    Screenshot-20260807-224533-Premom.jpg
    Obstawiam, że pik miał miejsce w okolicy tego wyniku 0,28. Dziś kolo południa zobaczyłam nitki świeżej krwi, więc obstawiam, że owulacja była (u mnie dziś 14 dc).Ciekawi mnie, kiedy dokladnie 😁 Podzialaliśmy wczoraj wieczorem, więc powinno być ok, może jeszcze dziś podziałamy, albo jutro, zobaczę czy będą fale, bo parcia nie czuję, bo myślę, że wczorajsza dawka wystarczy 😅 Także teraz zgłaszam się do trudnej grupy... grupy wyczekujących i pewnie brajanuszy 🫣
    A masz regularne cykle?

Marcycha lubi tę wiadomość

🧑98'🧒97'

👶👣Chłopiec 2019' - stymulacja
    👼 Aniołek 2021' - naturalne
    👶👣Chłopiec 2022' - naturalne

Starania od: Czerwiec 2026 👣

IO, PCOS
    Cykle nieregularne:21-51 dni
    Leki 💊: Glucophage 1000XR
    Suplementy💊: Feristim, Witamina C, Żelazo
  • Gorzkax33333 Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia, 17:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marcycha wrote:
    👑 Lisia... 🫂

👑 Lady, a możesz proszę tu napisać co bierze/robi Twój partner, że mu się poprawiło?

👑 J.ss, przytulam, ale przypominam Twoje słowa, wystarczy TEN jeden, a ogólną jakość jeszcze poprawicie skoro widać, że Twój partner reaguje na leczenie. To rozwiązanie akurat nie bylo dla niego, ale obstawiam, że teraz traficie lepiej no i idą powoli chlodniejsze dni, więc odpowiednią temperaturę w kroku będzie łatwiej utrzymać co też wpływa na jakość 🫂

👑 Kamila, przykro mi co do @, najwyraźniej Twój anioł stróż chce byś zmieniła miejsce, gdzie będą nowe lepsze wibracje 💚 Miałam kiedyś podobną sytuację i na szczęście nie zaszłam wtedy w ciążę, a zmieniłam pracodawcę, w którego do końca nie wierzyłam, a otrzymałam grupę wspierających ludzi czego i Tobie życzę.

Co do mojej sytuacji to dziś zrobiłam jeszcze rano test owu, ale był bladzioch (już coś się pojawiło, a nie, że praktycznie nic 😜). Wstawiam dla obrazu moje doświadczenie z kilku dni.
    Obstawiam, że pik miał miejsce w okolicy tego wyniku 0,28. Dziś kolo południa zobaczyłam nitki świeżej krwi, więc obstawiam, że owulacja była (u mnie dziś 14 dc).Ciekawi mnie, kiedy dokladnie 😁 Podzialaliśmy wczoraj wieczorem, więc powinno być ok, może jeszcze dziś podziałamy, albo jutro, zobaczę czy będą fale, bo parcia nie czuję, bo myślę, że wczorajsza dawka wystarczy 😅 Także teraz zgłaszam się do trudnej grupy... grupy wyczekujących i pewnie brajanuszy 🫣
    Ja mierze temperaturę żeby wiedzieć czy była może ty tez spróbuj

Gosiaczkova lubi tę wiadomość

🧑98'🧒97'

👶👣Chłopiec 2019' - stymulacja
    👼 Aniołek 2021' - naturalne
    👶👣Chłopiec 2022' - naturalne

Starania od: Czerwiec 2026 👣

IO, PCOS
    Cykle nieregularne:21-51 dni
    Leki 💊: Glucophage 1000XR
    Suplementy💊: Feristim, Witamina C, Żelazo
  • Xena89 Przyjaciółka

Wysłany: 8 sierpnia, 17:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ja chyba oszaleje z nerwow. Dzis rano test byl bledszy niz wczorajszy, moze mocz byl troche bardziej rozcienczony a moze beta juz zaczela spadac. Do tego mam wrazenie ze piersi bola mnie mniej, do tego nie mam zadnych innych objawow. Bylam rano na pobraniu po 48h ale jak na zlosc nie ma wynikow i zaczynam tracic nadzieje ze beda jeszcze dzisiaj. Zdawalo mi sie ze jestem przygotowana na najgorsze i mialam swiadomosc ze tak sie moze stac, ale jak to jest teraz takie realne to znow strasznie mi smutno. Mialam na poczatku tak dobre przeczucia…

• biavska Koleżanka

Wysłany: 8 sierpnia, 17:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Xena89 wrote:
    Dziewczyny ja chyba oszaleje z nerwow. Dzis rano test byl bledszy niz wczorajszy, moze mocz byl troche bardziej rozcienczony a moze beta juz zaczela spadac. Do tego mam wrazenie ze piersi bola mnie mniej, do tego nie mam zadnych innych objawow. Bylam rano na pobraniu po 48h ale jak na zlosc nie ma wynikow i zaczynam tracic nadzieje ze beda jeszcze dzisiaj. Zdawalo mi sie ze jestem przygotowana na najgorsze i mialam swiadomosc ze tak sie moze stac, ale jak to jest teraz takie realne to znow strasznie mi smutno. Mialam na poczatku tak dobre przeczucia…

Mógł być rozcieńczony mocz a może po prostu test z innej firmy innej czułości i inaczej się wybarwia?
    Ja miałam w czerwcu pobranie w sobotę i wynik był około 20, ale to pewnie zależy od laba.

Wiem, że po takich przeżyciach jakie masz za sobą ciężko jest wyłączyć myślenie :( może spróbuj jeszcze raz powtórzyć test z moczu wieczorem?

Gosiaczkova, Xena89, mistyreal lubią tę wiadomość

👩‍🦰30👨‍💼33
    ona: niedoczynność tarczycy, hashimoto
    💕11 cykl starań
    ❤️‍🩹03.2026 puste jajo płodowe, 8tc łyżeczkowanie

progesteron 7 DPO 17,70 ng/ml ✅
    TSH 1,86 ✅
    Prolaktyna 5 dc 242,0 ulU/ml ✅
    Estradiol 5 dc 29,20 pg/ml ✅
    FSH 5,74 ✅
    LH 5,55 ✅
    AMH 8,14 ❓

On: plemniki o prawidłowej budowie 6%
    💊 Euthyrox, Olej z wiesiołka, Ovarin, PRENACAPS multiplan + DHA
  • Gosiaczkova Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia, 18:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Xena89 wrote:

Spokojnie, jest duża szansa, że dzisiaj jeszcze będzie jak jakaś sieciówka 😊
    Nie myśl w ten sposób bo stres właśnie bardziej może zaszkodzić zarodkowi - testy są różne, nawet ta sama marka ma różne modele w wśród tych samych modeli są testy z większą lub mniejszą ilością barwnika.
    Trzymam z całych sił kciuki by wyniki były dzisiaj i Cię uspokoiły ✊🏻🤞🏻

Xena89 lubi tę wiadomość

Starania o 1🤱👶 od maja 2021

W międzyczasie puste 🥚 płodowe
    (łyżeczkowanie 9 tydz)

Psio-kocia mama 🐕 🐈

30.09.2021 -> ⏸
    1.10.2021 -> ⏸; beta 85,910 mIU/ml
    2.10.2021 -> beta 142,7 mIU/ml
    6.10.2021 -> 620 mIU/ml
    8.10.2021 -> pęcherzyk 5 mm 🥰
    ...
    12.05.2022 -> Majusia ur 35 tc 💖
    (Powikłana cc, leukocytoza i rosnące crp o nieokreślonym podłożu, niewydolność szyjki od 25 tc, nadreaktywność macicy, nadciśnienie w ciąży)

Kolejne starania o rodzeństwo dla 🐣 maj 2026
    7.2026 ciąża biochemiczna 💔

Amh 0,6 ng/ml❌
    FSH 8,5
    LH 4,03
    Estradiol ❌
    prolaktyna ❌
    DHEA-SO4 ❌
    testosteron ❌
    SHBG ✅
    17-OHP ❌
    androstendion ❌
    kortyzol ✅
    testosteron wolny ✅
  • Xena89 Przyjaciółka

Wysłany: 8 sierpnia, 18:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Byłam w diagnostyce. Kurcze zrobilam jeszcze pinka (wczesniej caly czas robilam facelle paskowe) i wyszla dobra kreska, ale jednak to inny test. Az sie przeszlam do Rossmana bo juz nie mialam testow, jak bede miala z czego to zrobie jeszcze jeden facelle jesli nie bedzie do 20 wynikow.

• Remedios Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia, 19:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Xena, ja bym odpuściła te testy sikane, pamiętaj że one pokazują że jesteś w ciąży a nie jak bardzo. Beta wszystko ci powie, niestety musisz uzbroić się w cierpliwość.

Gosiaczkova, mistyreal, MiśkaK, Lucy_26 lubią tę wiadomość

Starania od 04.2025

🤷🏽‍♀️30 lat
    Hashimoto, cechy adenomiozy

🤷🏻‍♂️36 lat
    OAT
    Fragmentacja 26%

07.26 IVF (Gonal F, Orgalutran, Mensinorm)
    ICSI+MACS+Embrioskop
    3 MII
    23.07.26 ET 4BB ❌
    + 2x bl2 ❄️
  • Dawdler34 Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marcycha wrote:
    👑 Lisia... 🫂

62 ng/ml, gdzie zakres referencyjny -> 50-100 ng/ml Stężenie wysokie

👩‍💼91' 🧑‍💼80' + 🐕
    01.11.2025 - odstawienie antykoncepcji
    08.03.2026 - ⏸️
    28.03.2026 - 0.48cm ❤️ 6w
    04.04.2026 - 0.51cm 💔
    10.04.2026 - poronienie zatrzymane (farmakologia) 💔👼

🌈jeszcze będzie pięknie 🤞
  • Maalwii Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marcycha wrote:

Powiem szczerze że poszłabym potwierdzić owulację do ginekologa bo jakoś te wartości LH jakoś mnie niepokoją.. używałam kiedyś domowe laboratorium i zupełnie inaczej to wyglądało

Gorzkax33333 lubi tę wiadomość

M 💁🏽‍♀️ 28 | T 💁🏼‍♂️ 31 | K 🐕

• starania od 06.2025
    06.26 - ciąża biochemiczna 💔

➡️ 💁🏽‍♀️ M
    TSH: 2,11 ✅
    Ferrytyna: 41,61 ✅
    Witamina D3: 50,10 ✅
    Suple: Pueria uno active, Feroplex, Laktoferyna Aliness,
    • Euthyrox 25
    • po owulacji Velenta

➡️💁🏼‍♂️
    Suple: Tenfertil ON
  • J.ss Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki dziewczyny, odpisuje dopiero teraz bo musialam poskladac wszystkie mysli do kupy, tak strasznie mi ciezko, liczylam na lepsze parametry a nie to co dostalam.
    Plemnikow w ml mial 6,75 a teraz ledwo 2, w calym ejakulacie wczesniej 32 mln a w tym badaniu ledwo 11 mln.
    Ruch postepowy a 6%, wczesniej 0. Calosciowy ruch wczesniej 64% a teraz ledwo 30%. Dodatkowo jakas agregacja plemnikow do pasm sluzu. Napisane jeszcze jest, ze plemniki zywe 80%. Nie mam do czego porownac bo w bocianie troche inaczej bylo napisane niz w tej invicie, chyba tego parametru u nich nie bylo.

Kompotlinka, ten nasz androlog to taki troche o kant tylka rozbic, szukam innego bo nie ufam mu kompletnie.

Lady A, czy ty zmienilas androloga na dr Kupisa? Bo pamietam ze cos o nim wspominalas i tak mi utkwilo w pamieci a zastanawiam sie nad konsultacja online, bo generalnie zylaki mamy wykluczone, wiec taka wizyta online bylaby ok. Mozesz mi powiedziec cos wiecej o tych zastrzykach? Dziekuje ci bardzo. Trzymam kciuki za poniedzialkowy seminogram.

Remedios, nie slyszalam o tym, musze sie w to zagłębic. Szczerze powiem wiecej na tym clo spadkow anizeli poprawy, chyba prawda jest ze to nie lek dla osoby ktora ma wszystkie hormony w normie.

Jeszcze raz dziekuje za wsparcie.

mistyreal lubi tę wiadomość

09/25 -początek starań
    🩸 28-35
    TSH ✔️
    FSH, LH, Estradiol, Progesteron, Owulacje ✔️
    Czynnik męski ❌
    💊 Ovarin, tenfertilON
    Nieudane leczenie Clo, parametry ⬇️
  • mommytobe Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    J.ss wrote:
    Wyniki tragiczne, gorsze niz 3 msc temu, clo do smieci. Dawno nie dostalam tak w pysk…

J.ss tak mi przykro 😞❤️🫂

Marcycha lubi tę wiadomość

1cs - Grudzień 2017 - 10tc [*] - puste jajo płodowe
    1cs - 👧18.01.2019 🩷 cc
    4cs - 👧07.11.2020 🩷 cc

🌸 Sierpień 2026 - 4cs
    ✨ 24 sierpnia - testowanie 🤞

mommytobe
  • Lady A. Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    J.ss wrote:
    Dzieki dziewczyny, odpisuje dopiero teraz bo musialam poskladac wszystkie mysli do kupy, tak strasznie mi ciezko, liczylam na lepsze parametry a nie to co dostalam.
    Plemnikow w ml mial 6,75 a teraz ledwo 2, w calym ejakulacie wczesniej 32 mln a w tym badaniu ledwo 11 mln.
    Ruch postepowy a 6%, wczesniej 0. Calosciowy ruch wczesniej 64% a teraz ledwo 30%. Dodatkowo jakas agregacja plemnikow do pasm sluzu. Napisane jeszcze jest, ze plemniki zywe 80%. Nie mam do czego porownac bo w bocianie troche inaczej bylo napisane niz w tej invicie, chyba tego parametru u nich nie bylo.

Kompotlinka, ten nasz androlog to taki troche o kant tylka rozbic, szukam innego bo nie ufam mu kompletnie.

Lady A, czy ty zmienilas androloga na dr Kupisa? Bo pamietam ze cos o nim wspominalas i tak mi utkwilo w pamieci a zastanawiam sie nad konsultacja online, bo generalnie zylaki mamy wykluczone, wiec taka wizyta online bylaby ok. Mozesz mi powiedziec cos wiecej o tych zastrzykach? Dziekuje ci bardzo. Trzymam kciuki za poniedzialkowy seminogram.

Remedios, nie slyszalam o tym, musze sie w to zagłębic. Szczerze powiem wiecej na tym clo spadkow anizeli poprawy, chyba prawda jest ze to nie lek dla osoby ktora ma wszystkie hormony w normie.

Jeszcze raz dziekuje za wsparcie.
    J.ss my leczymy się u dr Jankowskiej i też wizyty online. Polecały mi ją dziewczyny na forum i ja też mogę ją szczerze polecić. Patrzy całościowo na wszystkie wyniki. Zastrzyki mąż stosuje niską dawkę dwa razy w tygodniu i szczerze to nam się bardzo poprawiły parametry, oprócz morfologii...

23.06.2026 → 18.07.2026

• Koncentracja: 25,5 mln/ml → 47,5 mln/ml
    • Łączna liczba plemników: 91,9 mln → 189,8 mln
    • Ruch postępowy (A+B ): 4,5% → 32,9%
    • TMSC (liczba plemników z ruchem postępowym): 4,1 mln → 62,4 mln
    • Morfologia: 0% → 0%

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia, 20:55

J.ss, Remedios, Morgo lubią tę wiadomość

👩 34 l. | 🧔 37 l.
    ❤️ Starania z przerwami od 09.2025 | 4 cs ❌
    👩💊 IO | NT | Metformina | Ozempic (przerwa w staraniach)
    ⚖️ -10.1 kg 💪
    🧔 Obniżona morfologia

🙏 „Powierz Panu swoją drogę i zaufaj Mu: On sam będzie działał.” (Ps 37,5)
  • MiśkaK Przyjaciółka

Wysłany: 8 sierpnia, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    🌺 Lisia tulę za 🐒🫂
    🌺 Szept_Flory na pewno znajdziecie sposób by podziałać, my sami jesteśmy z trzylatka i praktycznie zawsze jest z nami. Właśnie dziś działaliśmy mimo ograniczeń w łazience
    🌺J.ss przykro mi z powodu tych wyników, trzymam kciuki by udało Wam się znaleźć lepsze rozwiązanie i poprawić je

Lisia00 lubi tę wiadomość

• mommytobe Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Takich 2 kresek jeszcze nie miałam, test z przed chwili 🤞to teraz zaczyna się najbardziej ciągnący się czas cyklu… 🤪🙈

3e86fd1f34ad2.jpghttps://zapodaj.net/plik-LRVQw9Z6ME

Monia•, J.ss, Marcycha, MiśkaK, Gorzkax33333, Lisia00, Konzzdi, Amelia96 lubią tę wiadomość

1cs - Grudzień 2017 - 10tc [*] - puste jajo płodowe
    1cs - 👧18.01.2019 🩷 cc
    4cs - 👧07.11.2020 🩷 cc

🌸 Sierpień 2026 - 4cs
    ✨ 24 sierpnia - testowanie 🤞

mommytobe
  • Gosiaczkova Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    🍀 Xena wciąż brak wyników ? 😞
    Ja się zastanawiam czy se potestować jutro czy czekać już na ten wtorek by zrobić ostateczny test 😅

Starania o 1🤱👶 od maja 2021

W międzyczasie puste 🥚 płodowe
    (łyżeczkowanie 9 tydz)

Psio-kocia mama 🐕 🐈

30.09.2021 -> ⏸
    1.10.2021 -> ⏸; beta 85,910 mIU/ml
    2.10.2021 -> beta 142,7 mIU/ml
    6.10.2021 -> 620 mIU/ml
    8.10.2021 -> pęcherzyk 5 mm 🥰
    ...
    12.05.2022 -> Majusia ur 35 tc 💖
    (Powikłana cc, leukocytoza i rosnące crp o nieokreślonym podłożu, niewydolność szyjki od 25 tc, nadreaktywność macicy, nadciśnienie w ciąży)

Kolejne starania o rodzeństwo dla 🐣 maj 2026
    7.2026 ciąża biochemiczna 💔

Amh 0,6 ng/ml❌
    FSH 8,5
    LH 4,03
    Estradiol ❌
    prolaktyna ❌
    DHEA-SO4 ❌
    testosteron ❌
    SHBG ✅
    17-OHP ❌
    androstendion ❌
    kortyzol ✅
    testosteron wolny ✅
  • J.ss Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lady A, dzieki za polecenie! Wow naprawde mega zmiana w wynikach, mozemy na priv? Zaprosisz mnie do przyjaciółek bo ja nie bardzo umiem?

09/25 -początek starań
    🩸 28-35
    TSH ✔️
    Czynnik męski ❌
    💊 Ovarin, tenfertilON
  • Kompotlinka Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    🌸 J.ss Też bym się bardzo podłamała po takim pogorszeniu... 😓 W takim razie życzę Wam, żebyście znaleźli kogoś kto Wam naprawdę pomoże. 🤞

J.ss lubi tę wiadomość

👩34 👦35 & 🐕 🐕
    10.25 start starań

👩
    08.25 histeroskopia (polipy)
    07.26 krew ✅️, USG - ponownie polip ❌️
    08.26 histerolaparoskopia- polip ✂️, poza tym wszystko ✅️

👦
    08.26 OAT ❌️
    10.26 konsultacja andro⏳️
  • Lady A. Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    J.ss wrote:
    Lady A, dzieki za polecenie! Wow naprawde mega zmiana w wynikach, mozemy na priv? Zaprosisz mnie do przyjaciółek bo ja nie bardzo umiem?
    Jasne, sprawdź wiadomości ☺️

J.ss lubi tę wiadomość

👩 34 l. | 🧔 37 l.
    ❤️ Starania z przerwami od 09.2025 | 4 cs ❌
    👩💊 IO | NT | Metformina | Ozempic (przerwa w staraniach)
    ⚖️ -10.1 kg 💪
    🧔 Obniżona morfologia

🙏 „Powierz Panu swoją drogę i zaufaj Mu: On sam będzie działał.” (Ps 37,5)
  • J.ss Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lady A, przyjelam, ale oczywiscie nie umiem napisac wiadomosci, moze dlatego ze nie korzystam z aplikacji? Jakbys mogla to prosze napisz pierwsza 🙈

Andzia, przepraszam, dopiero zobaczylam ze rowniez zaprosilas mnie do przyjaciolek, musialam przeoczyc wiadomosc. Jak cos to pisz, kurcze mi to trzeba kilka razy przypomniec bo ja nigdy tam nie zagladam 😵‍💫

Edit
    Lady, udalo sie, poszla wiadomosc

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia, 21:51

09/25 -początek starań
    🩸 28-35
    TSH ✔️
    Czynnik męski ❌
    💊 Ovarin, tenfertilON
  • Marcycha Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    👑 Xena, trzymaj się 💚

👑 Gorzka, tak, moje cykle są regularne tj. 26-28 dniowe. Teraz używałam pasków, bo zastanowił mnie cykl zaraz po poronieniu, w którym nitki krwi były w 18 dc, a okres dostalam 27 dc, więc była za krótka faza lutealna. Zobaczymy co wyniknie tym razem, czy się uda, czy będzie dobra długość cyklu, czy ponownie rozjazd. Temperaturę kiedyś mierzyłam i stresowało mnie to bardziej niż te paski także widząc swoje objawy póki co nie będę do tego wracać.

👑 Malwi, mam w czwartek wizytę, choć nie wiem czy do tego czasu będzie jeszcze widać płyn, ale może lekarz coś powie, no i przy okazji sprawdzi endometrium po pierwszym cyklu po poronieniu.

👑 Lady, wow, ale zmiana, tylko ta morfologia 🥹 Może wpisz sobie w AI hasło "co wg badań poprawia morfologię nasienia" i znajdziesz tam coś co jeszcze Cię na coś naprowadzi?

👑 Gosiaczkova, czekaj! Chociaż jeden dzień jeszcze wytrzymaj. Zawsze to jeden dzień pełnej nadziei bez zasranej (miało być zasianej, ale już zostawiam co mi słownik zmienił, bo pewnie ma rację 😆) niepewności.

👑 Mommy, ale kosa 🤩

Gorzkax33333, mommytobe lubią tę wiadomość

04.2025 👶 🩷
    Wracamy
    05.26 ⏸️ (1 cs)
    07.26 💔 8+5 tc puste jajo płodowe
‹‹ 68 69 70 71 72 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 faktów na temat płodności kobiety - owulacja, miesiączka, dni płodne

Owulacja, dni płodne, miesiączka - słyszymy o nich często. Ale czy na pewno mamy wystarczającą wiedzą na temat płodności kobiety? Niektóre sprawy dotyczące cyklu kobiety nie są tak jasne i oczywiste jakby mogło się zdawać. Tutaj znajdziesz 14 najważniejszych faktów, które warto wiedzieć na temat płodności kobiety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen w ciąży i po porodzie – jak regulowane podparcie ciała wpływa na kręgosłup i miednicę?

Oczekiwanie na przyjście na świat nowego członka rodziny to moment pełen emocji, który wiąże się z ogromnymi zmianami zachodzącymi w anatomii przyszłej mamy. Rosnący brzuszek stopniowo przesuwa środek ciężkości ciała, co bardzo często skutkuje uciążliwym dyskomfortem towarzyszącym kobiecie nawet podczas nocnego odpoczynku. Znalezienie wygodnej pozycji staje się prawdziwym wyzwaniem, zwłaszcza kiedy tradycyjne poduszki i akcesoria przestają przynosić upragnioną ulgę zmęczonym plecom. Prawidłowa regeneracja jest warunkiem zachowania sił witalnych, dlatego warto zrozumieć, jak powierzchnia, na której śpisz, realnie oddziałuje na twoje zmieniające się ciało.

CZYTAJ WIĘCEJ