Chodźmy w sierpniu w słoneczniki 🌻wiosną będą pampersiki!
-
WIADOMOŚĆ
-
Niki29 wrote:Cześć dziewczyny,
Czy któraś z was miała przypadek że mimo negatywnego testu w dniu miesiączki była w ciąży? U mnie dziś 29 dzień cyklu, test negatywny, brak bólu brzucha (u mnie to standardowy objaw), praktycznie brak objawów zbliżającej się miesiączki
Najlepiej chyba podskoczyć na betę☺️🙎🏻♀️91' 🧔🏻♂️94'
starania od 06.2026 -
Kochane Dziewczyny ❤️
Dziękuję Wam za ten wspólny miesiąc. Za niekończące się rozmowy, wsparcie, dobre słowa i ogrom nadzieji, którą macie w sobie i przekazujecie dalej. Dla mnie sierpień był mieszanką wszystkich możliwych emocji, ale na koniec też wyciszenia i złapania oddechu…
Wierzę w klątwę prowadzącej, więc Marcycha oficjalnie już przekazuje pałeczkę, niech Cię szybko dopadnie ♥️
Trzymam za nas mocno kciuki i mam nadzieję, że jak najwięcej z nas spotka się już niedługo w wątkach ciążowych🌸🍼
U mnie rozkręca się @, ale pierwszy raz bez jakikolwiek plamien więc na plus. Szykuje się już na wrzesień 🌟
Gosik, Szept Flory , Izaiza, biavska czekam na aktualizacji i trzymam kciuki za ⏸️Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia, 05:52
GórskaDziewczyna, Izaiza, Lucy_26, Aureola94, Tajlandia22, Gosiaczkova, Metis, Nikaaa_, natix, Kompotlinka, Liamka09, Szept_Flory, Marcycha, Foggy, Aga992, KamilaAnt2026, MiśkaK, Dawdler34, Tofuszka, Chloé2017, mistyreal, Słonecznik90 lubią tę wiadomość
🙎🏻♀️91' 🧔🏻♂️94'
starania od 06.2026 -
Niki29 wrote:A można ją zrobić też w godzinach popołudniowych czy tylko rano? Co prawda troszkę test z moczu mnie dobił ale może lepiej mieć spokojną głowę i wiedzieć jaka jest sytuacja
Zależy od laboratorium w jakich godzinach pobierają ☺️🙎🏻♀️91' 🧔🏻♂️94'
starania od 06.2026 -
Ja właśnie dzisiaj idę na betę, bo już drugi dzień spóźnia mi się @, nie mam żadnych typowych bólów brzucha, a testy wychodzą negatywne. A cykle mam raczej regularne. Test można robić o dowolnej godzinie, stężenie w krwi nie zmienia się, jak to z moczu 🙂Niki29 wrote:Cześć dziewczyny,
Czy któraś z was miała przypadek że mimo negatywnego testu w dniu miesiączki była w ciąży? U mnie dziś 29 dzień cyklu, test negatywny, brak bólu brzucha (u mnie to standardowy objaw), praktycznie brak objawów zbliżającej się miesiączki👩🏻’94 🧔🏻♂️’92
Niedoczynność tarczycy/hashimoto, endometrioza
03.2024 - ciąża pozamaciczna, usunięty lewy jajowód
03.2025 - poród CC, dziewczynka 🩷
2026 - starania o kolejne dziecko -
Izaiza wrote:Ja właśnie dzisiaj idę na betę, bo już drugi dzień spóźnia mi się @, nie mam żadnych typowych bólów brzucha, a testy wychodzą negatywne. A cykle mam raczej regularne. Test można robić o dowolnej godzinie, stężenie w krwi nie zmienia się, jak to z moczu 🙂
Trzymam kciuki
Izaiza lubi tę wiadomość
-
Aaandzia dziękujemy za prowadzenie wątku sierpniowego 🩷
U mnie @
aaandzia lubi tę wiadomość
👩🦰30👨💼33
ona: niedoczynność tarczycy, hashimoto
❤️🩹03.2026 puste jajo płodowe, 8tc łyżeczkowanie
💕12 cykl starań (09/26)
hormony ✅
TSH 1,86 ✅
AMH 8,14 ❓
💊 Euthyrox, Olej z wiesiołka, Ovarin, PRENACAPS multiplan + DHA, Ovulomed max, Up implantation -
Dziękujemy aandzia ❤️
Starania o 1🤱👶 od maja 2021
W międzyczasie puste 🥚 płodowe
(łyżeczkowanie 9 tydz)
Psio-kocia mama 🐕 🐈
30.09.2021 -> ⏸
12.05.2022 -> Majusia ur 35 tc 💖
(Powikłana cc, leukocytoza i rosnące crp o nieokreślonym podłożu, niewydolność szyjki od 25 tc, nadreaktywność macicy, nadciśnienie w ciąży)
Kolejne starania o rodzeństwo dla 🐣 od maja 2026
7.2026 ciąża biochemiczna 💔
Leki: mama dha premium, inozytol, koenzym Q10, maglek b6 forte, velenta
Badania:
Amh 0,6 ng/ml❌
FSH 8,5
LH 4,03
Estradiol ❌
prolaktyna ❌
DHEA-SO4 ❌
testosteron ❌
SHBG ✅
17-OHP ❌
androstendion ❌
kortyzol ✅
testosteron wolny ✅ -
Dzięki Aaandzia, dzięki Dziewczyny! Cieszę się, że do Was dołączyłam, mam nadzieję, że we wrześniu nam się uda! 🤞
Czytam na bieżąco i trzymam kciuki za ostatnie sierpniowe dziewczyny ❤️ ⏸️
aaandzia, Aga992 lubią tę wiadomość
Starania od 06.2026 (4cs) -
🌸 aaandzia dziękujemy za prowadzenie! Klątwa na pewno nad Tobą wisi! 🤞🤗
aaandzia, Gosiaczkova, Marcycha, mistyreal lubią tę wiadomość
👩34 👦35 & 🐕 🐕
10.25 start starań
👩
08.25 histeroskopia (polipy)
07.26 krew ✅️, USG- ponownie polip ❌️
08.26 histerolaparoskopia- polip ✂️, poza tym wszystko ✅️
👦
08.26 OAT ❌️, USG- mały ŻPN, krew⏳️
10.26 konsultacja andro?⏳️ -
Biavska 🫂🫂
IzaIza, Niki - trzymam kciuki za betę! 🤞
aaandzia - dziękuję za ten miesiąc! 🥰
aaandzia, Izaiza lubią tę wiadomość
Starania od 10.2024
Endometrioza głęboko naciekająca - MR 06.2024 - ENZIAN P0 O1/1 T2/1 A2 B3/1 C2 FI - esica, więzadło szerokie lewe, przymacicza❌
W USG 07.2026 - początki adenomiozy 💢
Drożność - 09.2025 HyFoSy - ✅
Lab:
AMH 09 2024 - 2,16 (29 l.) ✅
Cytologia 09.2024 - ✅
Tarczyca - ✅
Mikroelementy, witaminy - ✅
Kolonoskopia - ✅
Morfologia - ✅
HPV ujemny - ✅
MUCha, posiewy, wymazy ✅✅✅
BIRADS-3 - pod kontrolą już tylko USG✅
🧔🏻♂️krew ✅ nasienie ✅
Endovelle 12.2025-06.2026
Od 08.2026 - Letrozol✌🏻 -
aaandzia, bardzo Ci dziękuję za prowadzenie tego wątku. To był mój pierwszy w którym aktywnie uczestniczyłam i zawsze miło tu zaglądałam.
Oby klątwa prowadzącej dopadła Cię jak najszybciej! 🫶
U mnie temperatura spadła, reszta bez zmian.
Tz stopy zimne, plecy i cycki bolą.
Test dziś rano znów biały jak śnieg, nie pojechałam na betę, cierpliwie czekam na @. Pewnie dziś, bądź jutro mnie nawiedzi.Ogród mojego serca:
• W ramionach pachnący Kwiat 💐 (2024)
• W sercu na zawsze Aniołek ☁️ (06.2026) -
👑 Biavska, Szept, 🫂
👑 Iza, Niki, Gosik, kciuki zaciśnięte 💚
👑 Andzia, niech klątwa prowadzącej dopadnie Cię z małym poślizgiem (albo dużym, if ju noł łot aj min 😆🤪😅💦) Gratuluję braku plamień przed @ 🫶 Niech to będzie dobry omen 💚 Dziękuję Ci za prowadzenie tego wątku i z wdzięcznością i zaszczytem przejmuję pałeczkę od Ciebie.
Drogie kobiety, zapraszam do już rozpoczętego wątku wrześniowego.
GórskaDziewczyna, aaandzia, Kompotlinka, Izaiza, Zizu952 lubią tę wiadomość
04.2025 👶 🩷
Wracamy
05.26 ⏸️ (1 cs)
07.26 💔 8+5 tc puste jajo płodowe -
Andzia dziękujemy za poprowadzenie rekordowego chyba 🤭 Pod względem stron ale też i pozytywnych wieści miesiąca! ♥️ Oby klątwa jak najszybciej Cię dopadła
👩25 🧔♂️26
starania od 01.2026
PMOS androgenowe, niedoczynność tarczycy
💊euthyrox, concor cor, glucophage
suple: fertistim, omega3, wit D, floradix (żelazo), witC, lakoferyna, NAC, b12
podwyższone ATG -> 270 (norma do 115)
Badanie nasienia✅️ -
Aandzia dziękujemy za poprowadzenie wątku! Trzymam kciuki, żeby klątwa dopadłą Cię przy najbliższej okazji

PS piękny avatar
💁🏻♀'97, 💁🏼♂'95
🖤Niedoczynność tarczycy, nadwaga, niedomoga lutealna, nieregularne cykle (26-38 dni), policystyczny obraz jajników (brak diagnozy PCOS, owulacje występują, testy owu nie wariują)
🖤Starania od 02.2025r.
🌿Drożność 07/2026 ✅
💊Leki: letrox, estrofem mite, duphaston
💊Suple: NAC, D3, CoQ10, foliany, B12, Ovosicare fertility, żelazo, wit C, berberyna, olej z wiesiołka, omega 3
⚖️ Waga (od 06/26): -4kg -