Chodźmy w sierpniu w słoneczniki 🌻wiosną będą pampersiki!
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie dzisiaj zanik śluzu, czekam teraz na wzrost temperatury 😥🧑98'🧒97'
👶👣Chłopiec 2019' - stymulacja
👼 Aniołek 2021' - naturalne
👶👣Chłopiec 2022' - naturalne
Starania od: Czerwiec 2026 👣
IO, PCOS
Cykle nieregularne:21-51 dni
Leki 💊: Glucophage 1000XR
Suplementy💊: Feristim, Witamina C, Żelazo -
Cześć! 🙋♀️
Miłego weekendu dla wszystkich.
My musieliśmy przełożyć wakacyjny wyjazd. I niestety będziemy urlopować podczas owulacji. Nie wiem jak to ogarniemy. Nasza dwulatka niestety nie da się oddać pod opiekę komuś obcemu.
A będziemy wszyscy w jednym pokoju z jednym małżeńskim łóżkiem.. także… ciężko to widzę. 🙈🙈🙈
Smutno mi na myśl, że cykl miałby być stracony. Choć oczywiście główka pracuje jak to ogarnąć. 🕵️
mistyreal, MiśkaK lubią tę wiadomość
Ogród mojego serca:
• W ramionach pachnący Kwiat 💐 (2024)
• W sercu na zawsze Aniołek ☁️ (06.2026) -
Dzisiaj mi aplikacja podpowiedziała, że do owulacji warto jeść dużo marchewki - beta karoten i wit A mogą zwiększyć jakość i ilość śluzu szyjkowego. Słyszałyście o tym ? 😀👩💼91' 🧑💼80' + 🐕
01.11.2025 - odstawienie antykoncepcji
08.03.2026 - ⏸️
28.03.2026 - 0.48cm ❤️ 6w
04.04.2026 - 0.51cm 💔
10.04.2026 - poronienie zatrzymane (farmakologia) 💔👼
🌈jeszcze będzie pięknie 🤞 -
https://ibb.co/GfW1zmyH - chyba dzisiaj jednak pik
Gosik0205, Szept_Flory, Maalwii, Dawdler34, mommytobe, Gosiaczkova, MiśkaK lubią tę wiadomość
🧑98'🧒97'
IO, PCOS
Gorzkax33333 wrote:U mnie dzisiaj zanik śluzu, czekam teraz na wzrost temperatury 😥
Ale u mnie też było pełno śluzu dwa-trzy dni temu,a od wczoraj Sahara,a niby owu wczoraj. Także nic nie wiadomo,może po prostu tak mamy 🙈a piłaś dużo wody?Rodzinka 2+2+3 psy
10.2023 usunięcie tarczycy -
Chyba nie bardzo 😂 no nic zostaje współżyć póki pik minieSłonecznik90 wrote:Ale u mnie też było pełno śluzu dwa-trzy dni temu,a od wczoraj Sahara,a niby owu wczoraj. Także nic nie wiadomo,może po prostu tak mamy 🙈a piłaś dużo wody?🧑98'🧒97'
IO, PCOS
Tak na premom wysoki wskaźnik i dziś spadek więc chyba mocna owulacja się szykuje 🤞😁Słonecznik90 wrote:I to wygląda obiecująco 😎😁🍀🧑98'🧒97'
IO, PCOS
Dawdler34 wrote:Dzisiaj mi aplikacja podpowiedziała, że do owulacji warto jeść dużo marchewki - beta karoten i wit A mogą zwiększyć jakość i ilość śluzu szyjkowego. Słyszałyście o tym ? 😀
Nie słyszałam,jak w tym cyklu się nie uda,to w przyszłym zostanę króliczkiem i będę wpierdzielać jak zła :te marchewki:D
Dawdler34, Aga992, Elgenda, MiśkaK lubią tę wiadomość
Rodzinka 2+2+3 psy
Szept_Flory wrote:Cześć! 🙋♀️
Miłego weekendu dla wszystkich.
My musieliśmy przełożyć wakacyjny wyjazd. I niestety będziemy urlopować podczas owulacji. Nie wiem jak to ogarniemy. Nasza dwulatka niestety nie da się oddać pod opiekę komuś obcemu.
A będziemy wszyscy w jednym pokoju z jednym małżeńskim łóżkiem.. także… ciężko to widzę. 🙈🙈🙈
Smutno mi na myśl, że cykl miałby być stracony. Choć oczywiście główka pracuje jak to ogarnąć. 🕵️
Pod prysznicem,macie łazienkę w pokoju?
Ewentualnie na kafelkach w łazience,weźcie jakiś dmuchany materac,no.taki do basenu 😅
Elgenda, Marcycha lubią tę wiadomość
Rodzinka 2+2+3 psy
Gajek wrote:Niby czekam już tylko na potwierdzenie że nie jestem w ciąży i mogę zaczynać leczenie. Ale dzisiaj spadła mi temperatura do tej sprzed owu ( mam też chore gardlo) i pojawiła się nadzieja że to może spadek implantacyjny. Wczoraj skoczyła na stan podgorączkowy więc odrzucam ten wynik, wiem że jednodniowy spadek też nic nie wróży. Jestem 6dpo a brajanusz szaleje. Dobrze że idę do pracy dzisiaj to się czymś zajmę. Myślałam że już niczym ten cykl długaśny mnie nie zaskoczy a tu zonk i brajan na całego. Niby lekarz mówił że z tą macica będzie ciężko zajść w ciążę choć owulację potwierdził i to z obu pęcherzyków
Kciuki,żeby to jednak było to 🍀
Gajek lubi tę wiadomość
Rodzinka 2+2+3 psy
Cześć dziewczyny! Miłego weekendu dla wszystkich, my ruszamy dzisiaj na wesele 🥳
A mój organizm się coś znowu rozregulował… w poprzednim cyklu nie miałam ani razu plamienia w środku cyklu ani przed okresem, aż wtedy zrobiłam test bo wydało mi się to podejrzane. Natomiast w tym cyklu jestem teraz 22 dc i od środy mam plamienie… dzisiaj to nawet bym powiedziała że to krew była na pierwszym papierze… a okres powinnam dostać dopiero za 6 dni
w środę byłam na tej cytologii i myślałam że może to od tego ale jak to nadal trwa i jest gorzej a nie lepiej to chyba nie można tego zrzucić na cytologię… muszę znowu sprawdzić hormony tylko zazwyczaj progesteron miałam 7dpo w normie 🤷♀️
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia, 09:18
-
Słonecznik90 wrote:Pod prysznicem,macie łazienkę w pokoju?
Ewentualnie na kafelkach w łazience,weźcie jakiś dmuchany materac,no.taki do basenu 😅
No dokładnie to miałam na myśli, łazienka zawsze dobra opcja 😅 na ręcznikach w łazience albo prysznic😅 owocnych starań🙎🏻♀️91' 🧔🏻♂️94'
9 latek na pokładzie
09.2025 - cb💔
07.2026- cb 💔
starania od 06.2026
-niedoczynność tarczycy -
To ja musiałam aż iść sprawdzić czy nie dostałam okresu bo raptem pojawiła się tak duża wilgoć 🙈 bez krwi, jedynie dużo śluzu. A po owulacji normalnie na drugi dzień już sucho a tu takie coś raptem💃28 | 🕺32 | 🐶
Starania od 06/2026
IO, Pcos, niedoczynność tarczycy, adenomioza
3 lata brania tabletek antykoncepcyjnych
Przed ta cykle bezowulacyjne, torbiele jajnika
Przed ta cykle 30-70 dni
Leki- metformina 2000mg, symfaxin 37,5, euthyrox 75, biblok 2,5, probella, ozempik
Suple - fertistim+nac/prenacaps ovi, omega 3, zincas forte, selen, metylo-b12, magnez, sanprobi super formula, maślan sodu,essentiale max, witamina e, d3+k2, kwas foliowy, endomesin estrobiom -
Gorzka dzisiaj też obstawiam u Ciebie pij także do dzieła 🌟
Konzdii mi plamienia 6/7 dni przed @ też zaczęły się z dupy i teraz dopiero na progu nie miałam ich zobaczymy jak będzie w kolejnym. Może warto jednak zbadać tego proga może coś się rozjechało
Dawdler jak będzie trzeba to będę jadła tę marchewkę do każdego posiłku 😅 nie słyszałam i tym
Gosiaczkowa 🫂 ale to nadal czas ja trzymam mocno kciuki żeby to był ten cykl 🌟
Elgenda te testy u mnie nigdzie nie działają a kupywalam w różnych rossmanach 🤦🏻♀️ niech to ogarną 😅 a Ty powinnaś mieć zniżkę na nie jeszcze
Konzzdi, Gorzkax33333, Elgenda, Gosiaczkova lubią tę wiadomość
🙎🏻♀️91' 🧔🏻♂️94'
9 latek na pokładzie
09.2025 - cb💔
07.2026- cb 💔
starania od 06.2026
-niedoczynność tarczycy -
aaandzia wrote:Gorzka dzisiaj też obstawiam u Ciebie pij także do dzieła 🌟
Konzdii mi plamienia 6/7 dni przed @ też zaczęły się z dupy i teraz dopiero na progu nie miałam ich zobaczymy jak będzie w kolejnym. Może warto jednak zbadać tego proga może coś się rozjechało
Dawdler jak będzie trzeba to będę jadła tę marchewkę do każdego posiłku 😅 nie słyszałam i tym
Gosiaczkowa 🫂 ale to nadal czas ja trzymam mocno kciuki żeby to był ten cykl 🌟
Elgenda te testy u mnie nigdzie nie działają a kupywalam w różnych rossmanach 🤦🏻♀️ niech to ogarną 😅 a Ty powinnaś mieć zniżkę na nie jeszcze
Tak tak, sprawdzę w następnym cyklu
tylko że chyba to u mnie tak na przemian jest, w jednym cyklu brak plamienia, w kolejnym są.
-
U mnie ciężko jakoś z piciem ostatnio 🥺Słonecznik90 wrote:To ponawadniaj się do wieczora,może jakieś elektrolity?

Już podziałane od rana 😁🤞
Konzzdi, Marcycha, Słonecznik90 lubią tę wiadomość
🧑98'🧒97'
IO, PCOS
Miłego weekendu dziewczyny!