Ciąża- dziewięć miesięcy stwarzania świata.
-
WIADOMOŚĆ
-
jeśli się nei udało to nie będziemy się starac.....
wiesz czego boje się najbardziej ? ze znowu skoncze na dupgastonie albo luteinie i trzeba będzie @ wywolywac, mam już tego dość. ile można jesc te g***o ? nei chce cie straszyć ale ja przy dupku przytylam 20 kg.Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same.
-
staraczka24 wrote:jeśli się nei udało to nie będziemy się starac.....
wiesz czego boje się najbardziej ? ze znowu skoncze na dupgastonie albo luteinie i trzeba będzie @ wywolywac, mam już tego dość. ile można jesc te g***o ? nei chce cie straszyć ale ja przy dupku przytylam 20 kg.
-
nick nieaktualny
-
smerfetka wrote:Ta to ja:) podpowiedz po lewej hehehe[/QUO
tak myślałam jak zobaczyłam awatara.. no musiała wkleic.. witam ciepło Pania.. jak tam na wygnaniuaniołek 13.11.2012 r.
GUSTAW 15.04.2014 r. Godz..10.12 waga 3730 miara 56 cc-39 tydzien.
Ciąża trwała od 15.07.2013 do 15.04.2014. 274 dni. -
Dziewczyny powiem szczerze ze jeszcze takiej zagadki nie miałam mierze patrze na ten wykres i szczerze to cos tam wiem .. przez rok nie da nie wyedukować się w tej materii.. ale ogólnie to masakra..temp sobie skacze i wg.. pierdoły , ja mierze chyba tylko ten cykl dalej jux nie latam z tym przyrządem . bo w weekendy spac nie daje , a ja w weekendy mam sporo prac domowych :,)aniołek 13.11.2012 r.
staraczka24 wrote:jestem zalamana zaczelam plamic.................................
nie ma takich slow by opisac to co w tej chwili czuje, poprostu nie ma.
jest mi tak strasznei zle
przykro mi..u mnie też ujnia załapałam chyba jakos infekcje .. w tym momencie juz mam po nadziei .. i wg .. to wszystko to chyba jakis zart..;(aniołek 13.11.2012 r.
czesc, czuje się beznadziejnie, dopadly mnie czarne myśli plamienie się rozkrecilo na krwawiene
po @ mam isc do gin i powiedzieć czy chce się dalej starac czy nie.. mam isc na badanie hsg i pojde chyba chociaż nie wiem..
z p się poklocilam nawet nic nei powiedział wczoraj jak mu powiedziałam o @... brak slow na towszystko !Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same.
-
staraczka24 wrote:czesc, czuje się beznadziejnie, dopadly mnie czarne myśli plamienie się rozkrecilo na krwawiene
po @ mam isc do gin i powiedzieć czy chce się dalej starac czy nie.. mam isc na badanie hsg i pojde chyba chociaż nie wiem..
z p się poklocilam nawet nic nei powiedział wczoraj jak mu powiedziałam o @... brak slow na towszystko !
Przykro mi .. ja z moim N teraz sie tez moge to nazwac pokłóciłam..mam dość..zrobiłam bete jutro wynik o 13.. musze od tego wszytskiego odetchnąć.. nie ogarniam tego , powiedizałam mu ze sie nie odezwe, że jesli nie godzimy sie przytulaniem na zgode kiedy mamy złe relacje to trzeba isc dalej i musimy ograniczyc w takim razie kontakty a co za tym idzie to widywanie sie .. albo woz albo przewóz.. powiedziałam mu ze jak ja jestem winna to biore swoja wine i siebie i wypierd.. ehh, popłakałam sie , teraz kiedy czekam na IIk.. jazdy i wg ..
aniołek 13.11.2012 r.
Ciąża trwała od 15.07.2013 do 15.04.2014. 274 dni.