X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Ciążą pomimo okresu
Odpowiedz

Ciążą pomimo okresu

Oceń ten wątek:
  • Frufru Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2019, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czyli jakieś potwierdzone przypadki są.

Ja właśnie się zaczęłam zastanawiać, bo normalnie u mnie @ to 3dni lekkie średnie krwawienie (czasem mocne) plus jeden,dwa na plamienie na zakończenie... teraz dziwnie, 2 dni lekkie krwawienie, 2 dni plamienie takie prawie że wcale...
    Krwawienie się pojawiło po terminie @, zrobiłam dzień wcześniej test i negatyw. Ale dziś zaczęłam się zastanawiać nad tym skąpym krwawieniem...

f2wl4z179qh7gg9w.png
    ...................................................
    Starania od X 2016 ☹ lipiec 2018 - udało się!!! <3 ciąża trojacza... wrzesień 2018 - poronienie samoistne
    sierpień 2019 - pozytywny test! <3
  • Lala233 Nowa

Wysłany: 9 września 2021, 16:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej pomóżcie! Staram się z narzeczonym o dzidzie od 2 miesięcy i mam dziwny "okres". Zazwyczaj trwa do 6-7 dni i bardzo boli...a teraz mam od 06.09 pierwszego dnia jakby normalny obfity drugi dzień juz tylko takie plamy na tamponie i brak bolu a trzeciecie tylko przy siku leci i dalej nic nie boli..robilam test w dzień okresu I nic nie było.. powtarzać test ?

• Kaja2017 Debiutantka

Wysłany: 18 marca 2023, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    10 (no już prawie 11 lat) temu dostałam jak zawsze miesiączki z bardzo dużymi bólami w dole brzucha (od zawsze tak miałam), miesiączka była dość obfita, ale trwała tylko 3 dni (zwykle trwała 5,6 dni), tydzień po miesiączce okazało się, że jestem w ciąży. Więc tak miesiączka może się zdarzyć, gdy jesteś w ciąży, ale wygląda inaczej niż zwykle. Nie pamiętam już, czy skrzepy miałam, czy nie (bo mam je od pierwszej miesiączki), ale pamiętam, że była dosyć obfita, ciemnoczerwona.

• Nana266 Debiutantka

Wysłany: 26 marca 2023, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja w ciąży krwawiłam na początku 6 dni. Zrobiłam test w dniu kiedy dostałam krwawienia, nie wiem chyba miałam jakieś przeczucie. Dzisiaj mój 6letni Synek śpi w pokoju obok 🥰

1 2 3
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ