Ciążą pomimo okresu
-
WIADOMOŚĆ
-
czyli jakieś potwierdzone przypadki są.
Ja właśnie się zaczęłam zastanawiać, bo normalnie u mnie @ to 3dni lekkie średnie krwawienie (czasem mocne) plus jeden,dwa na plamienie na zakończenie... teraz dziwnie, 2 dni lekkie krwawienie, 2 dni plamienie takie prawie że wcale...
Krwawienie się pojawiło po terminie @, zrobiłam dzień wcześniej test i negatyw. Ale dziś zaczęłam się zastanawiać nad tym skąpym krwawieniem... -
Hej pomóżcie! Staram się z narzeczonym o dzidzie od 2 miesięcy i mam dziwny "okres". Zazwyczaj trwa do 6-7 dni i bardzo boli...a teraz mam od 06.09 pierwszego dnia jakby normalny obfity drugi dzień juz tylko takie plamy na tamponie i brak bolu a trzeciecie tylko przy siku leci i dalej nic nie boli..robilam test w dzień okresu I nic nie było.. powtarzać test ?
-
10 (no już prawie 11 lat) temu dostałam jak zawsze miesiączki z bardzo dużymi bólami w dole brzucha (od zawsze tak miałam), miesiączka była dość obfita, ale trwała tylko 3 dni (zwykle trwała 5,6 dni), tydzień po miesiączce okazało się, że jestem w ciąży. Więc tak miesiączka może się zdarzyć, gdy jesteś w ciąży, ale wygląda inaczej niż zwykle. Nie pamiętam już, czy skrzepy miałam, czy nie (bo mam je od pierwszej miesiączki), ale pamiętam, że była dosyć obfita, ciemnoczerwona.
-