Ciężkie chwile, długie starania
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
A ja się przyznam, że jeszcze nie przyszedł mi kokonek a ja już zamówiłam następnE tak, dobrze czytacie liczba mnoga
tym razem na allegro (bo nie płacę za przesyłkę)
i stwierdziłam, że w domu będę robić z tego dłuższego kokonka co sama wybierałam kolory wzór z SisLove (bo jest taki bardziej do skupienia
a w pracy, bo mam często takie dni luźniejsze i brałam coś do dziergania zostawię inny kokonek i będę robiła np z wzoru wafla lub mech i nie będę tego w kółko tachać w tę i z powrotem
uzależnienie level hardKasztanek, szamanka91, Agaciorka lubią tę wiadomość
-
Piękne! Ja się czaiłam teraz na tego niebieskiego, ale się przestraszyłam, że na pierwszy raz za ciemny. Ale jest przepiękny 😍 Na pewno będę zamawiać więcej, ale muszę to rozciągnąć w czasie, bo mnie stary wystawi za drzwi z tymi motkami. Ten czerwony ma super kolor na jesień. To jest jakieś szaleństwo, bo tam jest taki wybór, że to aż niebezpieczne 😀
Joan lubi tę wiadomość
6.12.2022 💔 puste jajo
28.06.2024 💔 Zuzia 16 tc -
Kasztanek wrote:Piękne! Ja się czaiłam teraz na tego niebieskiego, ale się przestraszyłam, że na pierwszy raz za ciemny. Ale jest przepiękny 😍 Na pewno będę zamawiać więcej, ale muszę to rozciągnąć w czasie, bo mnie stary wystawi za drzwi z tymi motkami. Ten czerwony ma super kolor na jesień. To jest jakieś szaleństwo, bo tam jest taki wybór, że to aż niebezpieczne 😀
ja od czwartku szperam po tym allegro (włączyła się sknera z darmową wysyłką ).
Na allegro jest też opcja złożenia motka na zamówienie za 59zł
minus tylko jest taki, że na allegro mają głównie motki 1000m
haha stary mnie wygoni
a ja ostatnio tyle pozamawiałam włóczek na miśki itp ale w sumie wolę chusty. Mniej palce bolą. Przy miśkach musi być jednak sztywno i ciasno.
aleeeeee nie zmarnuje się. Przecież się nie przeterminują/zepsują
-
Kasztanek wrote:Dostałam telefon z kliniki. Mamy dofinansowanie 🙂
Kasztanek lubi tę wiadomość
Starania od 08.2018
Cykle bezowulacyjne ✖
11 cykli na stymulacji ✖
HSG ✔ Kariotypy ✔ AMH - 4,11 ✔
Mutacje MTHFR hetero oraz PAI-1
IUI - 19.05.2021 🍷
➡️ IVF
02.08.2021 transfer ET
9dpt beta 34,2 mIU/ml
11dpt beta 100,0 mlU/ml 😍
29dpt Jest ❤️
I prenatalne OK
Połówkowe OK
It's a boy 💙
07.2024
Histeroskopia - usunięcie polipów
27.08.2024 transfer ❌
24.09.2024 transfer
7dpt beta 42🙏
13dpt beta 479 🎉
26dpt Jest ❤️
7tc💔
-
nick nieaktualny
-
Kasztanku, super wieści!
Sleepy nas czyta! Tralala!😁😁 Dziś w klinice tak się śmiałam z jakąś dziewczyną, zaczęło się od uśmiechu, w poczekalni zaczęłyśmy się śmiać i rozmawiać jakbyśmy się znały wieki😄Kasztanek lubi tę wiadomość
30.09.2021r. Iga❤️ -
Wreszcie jakies pozytywne wiesci! U Turkusowej ladne pecherzyki, Joan doczekala sie hsg a Kasztanek w koncu wiesci z kliniki😍😍 juuupi! Joan nie martw sie na zapas, nawet jakby nie bylo dobrze to jestem pewna, ze przegadacie ze starym ivf, w koncu juz tyle zrobil rzeczy ktorych nie chcial, ze na pewno przetrawi i kolejne "nigdy w zyciu" glowa do gory
Turkusowa90 lubi tę wiadomość
33lata,starania od 08.2018
1sze IVF- stymulacja💉 od 28.05.22
6.06 punkcja, pobrane 7, dojrzałe 4
4 zapłodnione, 2 padły po 4 dobie
Transfer blastki 2AA 11.06
Beta 7dpt -1😓
Ostatnia ❄️4AA transfer 8.08.22
Beta 8dpt <1 -
ŁAsica wrote:Wreszcie jakies pozytywne wiesci! U Turkusowej ladne pecherzyki, Joan doczekala sie hsg a Kasztanek w koncu wiesci z kliniki😍😍 juuupi! Joan nie martw sie na zapas, nawet jakby nie bylo dobrze to jestem pewna, ze przegadacie ze starym ivf, w koncu juz tyle zrobil rzeczy ktorych nie chcial, ze na pewno przetrawi i kolejne "nigdy w zyciu" glowa do gory
A Szamanka wykurzyła infekcję i wykorzystała męża 😀
Ale fajnie Turkusowa!Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2020, 18:36
szamanka91, Turkusowa90, ŁAsica lubią tę wiadomość
6.12.2022 💔 puste jajo
28.06.2024 💔 Zuzia 16 tc -
Same pozytywne info dzisiaj 😁
Dziewczyny w innym temacie pisały, że robią dla sprawdzenia testy owu też przed małpa. Z ciekawości zrobiłam i jest prawie tak ciemna jak w środku cyklu a ostatnio była już biała praktycznie! Niestety telefon tego nie oddaje. Ciekawa jestem czy to coś może znaczyć, ale boję się myśleć, że tak, więc zrobiłam z ciekawości.
-
adu wrote:Same pozytywne info dzisiaj 😁
Dziewczyny w innym temacie pisały, że robią dla sprawdzenia testy owu też przed małpa. Z ciekawości zrobiłam i jest prawie tak ciemna jak w środku cyklu a ostatnio była już biała praktycznie! Niestety telefon tego nie oddaje. Ciekawa jestem czy to coś może znaczyć, ale boję się myśleć, że tak, więc zrobiłam z ciekawości.
Starania od 08.2018
Cykle bezowulacyjne ✖
11 cykli na stymulacji ✖
IUI - 19.05.2021 🍷
➡️ IVF
02.08.2021 transfer ET
9dpt beta 34,2 mIU/ml
29dpt Jest ❤️
I prenatalne OK
Połówkowe OK
It's a boy 💙
07.2024
27.08.2024 transfer ❌
24.09.2024 transfer
7dpt beta 42🙏
13dpt beta 479 🎉
26dpt Jest ❤️
7tc💔
-
Szamanko, nie nie, ja to z ciekawości zrobiłam i tu wrzuciłam. Ja się na totalnie noc nie nastawiam - żeby aż tak nie płakać.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2020, 19:51
szamanka91 lubi tę wiadomość
-
Turkusowa90 wrote:Kasztanku, super wieści!
Sleepy nas czyta! Tralala!😁😁 Dziś w klinice tak się śmiałam z jakąś dziewczyną, zaczęło się od uśmiechu, w poczekalni zaczęłyśmy się śmiać i rozmawiać jakbyśmy się znały wieki😄Starania od 08.2018
Cykle bezowulacyjne ✖
11 cykli na stymulacji ✖
IUI - 19.05.2021 🍷
➡️ IVF
02.08.2021 transfer ET
9dpt beta 34,2 mIU/ml
29dpt Jest ❤️
I prenatalne OK
Połówkowe OK
It's a boy 💙
07.2024
27.08.2024 transfer ❌
24.09.2024 transfer
7dpt beta 42🙏
13dpt beta 479 🎉
26dpt Jest ❤️
7tc💔
-
Cześć dziewczyny, jestem nowa. Staramy się od ponad roku, mam 31 lat. Moje podstawowe badania są w porządku (mąż - morfologia 3%, ale dużo plemników), cykle regularne, owulacja chyba jest. Za 2 tygodnie będę miała badanie drożności jajowodów. Jeśli wszystko będzie w porządku, zapisujemy się do kliniki - planujemy Artvimed w Krakowie. Jesteśmy optymistycznie nastawieni, chociaż zawsze w pierwszy dzień okresu płaczę - nie chcę tego robić, ale to po prostu przychodzi samo.
Nie spodziewałam się, że czytanie Waszych postów będzie tak bardzo pomocne. Dziękuję!