Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Ciężkie chwile, długie starania
Odpowiedz

Ciężkie chwile, długie starania

Oceń ten wątek:
  • ŁAsica Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2019, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka :)
    To i ja się dołączam do ruszenia 4liter :D kiedyś sporo cwiczylam a teraz już z jakieś pół roku nie robię nic😑 zgadzam się, póki jest plan to jakoś leci najgorzej będzie jak się skończą pomysły 🙄

Nuch2 lubi tę wiadomość

33lata,starania od 08.2018
    1sze IVF- stymulacja💉 od 28.05.22
    6.06 punkcja, pobrane 7, dojrzałe 4
    4 zapłodnione, 2 padły po 4 dobie
    Transfer blastki 2AA 11.06
    Beta 7dpt -1😓
    Ostatnia ❄️4AA transfer 8.08.22
    Beta 8dpt <1
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 grudnia 2019, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tam myślę, że zawsze jakiś pomysł jest. :) Jest wśród Was jakaś endokobietka?

• Turkusowa90 Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2019, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iskierka87 wrote:
    A ja Was laski podziwiam za chęci bo ja mam takiego lenia że hej :D

Turkusowa nie ma za co oby Ci podpasował ;) ja ogólnie z lampy jestem zadowolona. A jakie kolorki wybrałaś lakierów? :)
    Zmienialam kilka razy😁 wzięłam ostatecznie czarny, czerwony z drobinkami, różowy z drobinkami glitter marsmallow, bordowy i morski taki perlowy pearly celadon😜 za duży wybór😀 stwierdziłam, że takie podstawowe są w sklepach bardziej dostępne

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2019, 20:08

Iskierka87 lubi tę wiadomość

17u99vvjozlosqi5.png

30.09.2021r. Iga❤️
  • Turkusowa90 Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2019, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj Frelcia😁

Tak trzymaj łasica💪💪💪

ŁAsica lubi tę wiadomość

17u99vvjozlosqi5.png

30.09.2021r. Iga❤️
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 grudnia 2019, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Turkusowa90 wrote:
    Zmienialam kilka razy😁 wzięłam ostatecznie czarny, czerwony z drobinkami, różowy z drobinkami glitter marsmallow, bordowy i morski taki perlowy pearly celadon😜 za duży wybór😀 stwierdziłam, że takie podstawowe są w sklepach bardziej dostępne

O to widzę że nowe kolorki wprowadzili. Ja też brałam różowy ale taki jebitny w sensie żarówa fajnie wygląda na lato z opalenizną ;) jeszcze chce dokupić sobie taki tylko żółty ale z biedry kupowałam też mieli fajne kolorki bardzo mi się podobał fuksjowy. Teraz jakoś nie ma za dużego wyboru

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 grudnia 2019, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie ja dzisiaj mialam wizyte siostry z mala coreczka staralam sie ich ubikac bo zawsze kontakt z ciezarnymi czy malymi dziecmi powodowal u mnie smutek az wczoaraj stwoerdzilam dosc i trzeba ta nieplodnosc wziasc za rogi. Jestem zaskoczona bo nie maialm wyrazu twarzy ze cos w sobie dusze trzymalam nawet mala na rekach padly tez slowa ze moze mnie zarazi ale ja sie noc nie odezwalam za kazdym razem jak ktos mi mowi ze przydaloby sie dziecko po prostu milcze na poczatku cos tam mowilam nawet mowilam ze ciezko z tym a teraz kompletnie sie nie odzywam.

• Turkusowa90 Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2019, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iskierka87 wrote:
    O to widzę że nowe kolorki wprowadzili. Ja też brałam różowy ale taki jebitny w sensie żarówa fajnie wygląda na lato z opalenizną ;) jeszcze chce dokupić sobie taki tylko żółty ale z biedry kupowałam też mieli fajne kolorki bardzo mi się podobał fuksjowy. Teraz jakoś nie ma za dużego wyboru
    Właśnie jak kiedyś gdzieś widziałam te hybrydowe to aby podstawowe kolory. Chcę dokupić czerwony, taki nude, jasny różowy i ten wściekły róż😄😄

Samosiowa, jesteś dzielna! A jaki miałas wcześniej kontakt z siostrą? Ja właśnie najchętniej chciałabym zawsze coś odpowiedzieć przy takich pytaniach, ale mój ucina albo zmienia temat. Ja na początku starań nie miałam aż takiego nastawienia jak teraz. Nie przeszkadzały mi ciąże i niemowlaki znajomych, chociaż nie należę do osób, które porywają dzieci na ręce i noszą je. Teraz też najchętniej unikałabym takich spotkań...

17u99vvjozlosqi5.png

30.09.2021r. Iga❤️
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 grudnia 2019, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam za chwilę 37 cs. I denerwują mnie tylko brzuchy :D Dzieci nigdy- z racji zawodu.

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 grudnia 2019, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Turkusowa ja już mam całkiem fajną kolekcje hybrydek 😉 Chodzę do kosmetyczki tylko żeby mi przedłużyła (lekko) i potem jak odrosty są to już sobie kolorki zmieniam sama, więc pobawić się czasem lubię 🙂

Frelcia ja już nawet nie liczę cykli i chyba tylko reklamy z dziećmi wywołują i mnie smutek a tak to też praca z dziecmi 😉

Turkusowa90 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 grudnia 2019, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2020, 15:44

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2019, 06:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry

To na poprawę humoru dziewczynki ;)
    4ba3ae2ec491.jpg

Nuch2, Turkusowa90 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2019, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś

• ŁAsica Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2019, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :) ja jeszcze przed śniadaniem a tu takie desery🐖
    Felercia mi odkryli endometrioze przy ost laparo ale 1stopien gin kazał się tym narazie nie przejmować..
    Mnie też brzuchy denerwują a na widok dziecka jest tak przykro, smutno.. U nas w rodzinie nie ma małych dzieci nikt nie zaciaza także przynajmniej nie mam z tym problemu :) znajomi też bezdzietni jeszcze..

33lata,starania od 08.2018
    1sze IVF- stymulacja💉 od 28.05.22
    6.06 punkcja, pobrane 7, dojrzałe 4
    4 zapłodnione, 2 padły po 4 dobie
    Transfer blastki 2AA 11.06
    Beta 7dpt -1😓
    Ostatnia ❄️4AA transfer 8.08.22
    Beta 8dpt <1
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2019, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nuch w weekendy labo nie pracuje to dziś 3ci dzień jakby nie było 😉 nie martw się na zapas.

Ja drugą kawę pije bo jakiś taki nijaki ten dzień. Chyba to początek pms 😒

• Pastelova Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2019, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iskierka87 wrote:
    Nuch w weekendy labo nie pracuje to dziś 3ci dzień jakby nie było 😉 nie martw się na zapas.

Ja drugą kawę pije bo jakiś taki nijaki ten dzień. Chyba to początek pms 😒

Ja mam 4 dni do okresu, objawy już są więc będzie na 100 % jak zawsze, a mimo to zawsze przed się minimalnie ludze I wkurza mnie to łudzenie się.
    Iskierka, poniedziałek w końcu 🤷‍♀️😁

ckai43r80uurljcv.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2019, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pastelova ja mam tak samo. Mimo iż wiem że to nieuniknione i że @ zaraz zawita łudze się do ostatniej chwili ech... Tak poniedziałki są ciężkie niestety. Ja jeszcze 10 dni do @ ale już nerwowa się robię więc znak że lezie po mału 😒

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2019, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś

• Kasztanek Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2019, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć wszystkim. Podglądam Was od początku, w sumie najpierw w poszukiwaniu Iskierki 😉 ale pomyślałam, że pasuje tutaj, bo staram się długo i z żadnymi rezultatami. Czy mogę się wprosić?

Iskierka87, szamanka91 lubią tę wiadomość

6.12.2022 💔 puste jajo
    28.06.2024 💔 Zuzia 16 tc
  • Pastelova Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2019, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasztanek wrote:
    Cześć wszystkim. Podglądam Was od początku, w sumie najpierw w poszukiwaniu Iskierki 😉 ale pomyślałam, że pasuje tutaj, bo staram się długo i z żadnymi rezultatami. Czy mogę się wprosić?

Jasne Kasztanek😊 Ile się staracie? Znacie przyczynę ?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2019, 13:33

ckai43r80uurljcv.png
  • Pastelova Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2019, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iskierka87 wrote:
    Pastelova ja mam tak samo. Mimo iż wiem że to nieuniknione i że @ zaraz zawita łudze się do ostatniej chwili ech... Tak poniedziałki są ciężkie niestety. Ja jeszcze 10 dni do @ ale już nerwowa się robię więc znak że lezie po mału 😒

Ja wtedy chce żeby jak najszybciej @Do mnie przyszedł żebym wybiła te myśli z głowy☠

ckai43r80uurljcv.png
‹‹ 29 30 31 32 33 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ