Ciężkie chwile, długie starania
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPodziwiam za samozaparcie chociaż pewnie, gdybym trafiła na co mnie mega interesuje to pewnie chłonełabym wiedzę jak gąbka wodę
A tak to, jestem pod wrażeniem jak inni mają siłę i mega ochotę, by zgłębiać jeszcze wiedzę. Ja czuje się już stara hehe
Iskierko, może bym się pochwaliła, ale nie chcę żeby kiedyś jakiś znajomy przez przypadek odkrył mnie na tym forum Wiem, że w internecie nie jest się anonimowym, no ale już dodając swoją twórczość wiadomo by było, że to 100% jaIskierka87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySleepy ja od zawsze chciałam obrać ten kierunek ale wcześniej gdy mieszkałam jeszcze w mieście rodzinnym nie było takiej możliwości a teraz na starość się znalazło i powiedziałam sobie że muszę pójść no i szczerze jestem bardzo zadowolona i nie żałuję
Oki rozumiem Cię doskonaleSleepyhead lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIskierka87 wrote:Sleepy ja od zawsze chciałam obrać ten kierunek ale wcześniej gdy mieszkałam jeszcze w mieście rodzinnym nie było takiej możliwości a teraz na starość się znalazło i powiedziałam sobie że muszę pójść no i szczerze jestem bardzo zadowolona i nie żałuję
Oki rozumiem Cię doskonale
Fajnie, że się spełniasz Ilu letni kierunek? -
nick nieaktualny
-
Iskierka87 wrote:Hejo
Ja jestem
Niedawno wróciłam z zajęć i kawkę sączę. A Tobie jak mija dzionek?
Iskierko, zdradzisz co to za kierunek? Przeszukalam cały wątek, ale chyba nie wspominałas o tym?😜😉 super, że teraz masz możliwość spełniać się😄 ja zawsze chciałam projektować wnętrza lub ubrania😀😀 ale u mnie w mieście nie było takich kierunków, a wyjeżdżać nie chciałam😝😝
Iskierka87 lubi tę wiadomość
30.09.2021r. Iga❤️ -
nick nieaktualny
-
Iskierka87 wrote:Turkusowa i co znalazłaś dobre jedzonko?
Oczywiście Kierunek ''Opiekunka dziecięca''
Sleepyhead, Iskierka87 lubią tę wiadomość
30.09.2021r. Iga❤️ -
nick nieaktualny
-
My właśnie jezdzilismy kawałek do najbliższej garmazerki, a była chyba do 17 czynna i jak byliśmy o 16:30 to już zawsze same ruskie zostawały😝 a tu nie dość, że do 18, duży wybór dań to jeszcze na osiedlu także będę miała rzut beretem😁😁
Dziewczyny od jutra ruszam z brzuszkami, nie ma bata codziennie wieczorem ! Brzuch już nie boli, więc muszę go rozruszac😊Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2019, 16:35
Sleepyhead lubi tę wiadomość
30.09.2021r. Iga❤️ -
nick nieaktualny
-
Turkusowa90 wrote:My właśnie jezdzilismy kawałek do najbliższej garmazerki, a była chyba do 17 czynna i jak byliśmy o 16:30 to już zawsze same ruskie zostawały😝 a tu nie dość, że do 18, duży wybór dań to jeszcze na osiedlu także będę miała rzut beretem😁😁
Dziewczyny od jutra ruszam z brzuszkami, nie ma bata codziennie wieczorem ! Brzuch już nie boli, więc muszę go rozruszac😊Sleepyhead, Nuch2 lubią tę wiadomość
Starania od 08.2018
Cykle bezowulacyjne ✖
11 cykli na stymulacji ✖
HSG ✔ Kariotypy ✔ AMH - 4,11 ✔
Mutacje MTHFR hetero oraz PAI-1
IUI - 19.05.2021 🍷
➡️ IVF
02.08.2021 transfer ET
9dpt beta 34,2 mIU/ml
11dpt beta 100,0 mlU/ml 😍
29dpt Jest ❤️
I prenatalne OK
Połówkowe OK
It's a boy 💙
07.2024
Histeroskopia - usunięcie polipów
27.08.2024 transfer ❌
24.09.2024 transfer
7dpt beta 42🙏
13dpt beta 479 🎉
26dpt Jest ❤️
7tc💔
-
nick nieaktualny
-
Tak trzymać dziewczyny, choć Szamanka bieganie w takich temperaturach to dla mnie hardcore😜podziwiam!
Ale całe wakacje biegałam z moim😀
Sleepyhead, ruszamy 4litery od jutra, do roboty!💪🏃
Ja zaraz zmywam make up i nakładam maseczke na twarz- mały relaks przed poniedziałkiem😜
Aaaaaa Iskierka jeszcze raz dziękuję za polecenie zestawu do hybrydy! Już zamówiony😄😄Iskierka87, szamanka91, Sleepyhead lubią tę wiadomość
30.09.2021r. Iga❤️ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Frelcia__ wrote:Ciężki czas jest od prawie dwóch lat ale się nie poddaję, póki jest jakiś plan.
Najważniejsze nie poddać się!Starania od 08.2018
Cykle bezowulacyjne ✖
11 cykli na stymulacji ✖
HSG ✔ Kariotypy ✔ AMH - 4,11 ✔
Mutacje MTHFR hetero oraz PAI-1
IUI - 19.05.2021 🍷
➡️ IVF
02.08.2021 transfer ET
9dpt beta 34,2 mIU/ml
11dpt beta 100,0 mlU/ml 😍
29dpt Jest ❤️
I prenatalne OK